Ο Ι.Δ.Ε.Σ. προστατεύει το περιβάλλον

Σε μια συμβολική κίνηση περιβαλλοντικού χαρακτήρα προχώρησε ο ΙΔΕΣ την Κυριακή 22 Αυγούστου. Μέλη του συνδυασμού, με επικεφαλής το Δήμαρχο Σπύρο Σοφρά, ανηφόρησαν το Λόφο των Μύλων προκειμένου να ποτίσουν τα δέντρα που είχε φυτέψει ο Δήμος Σαλαμίνας με το ΕΠΑΛ πριν δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη δεντροφύτευση που είχε γίνει στο Λόφο για δεκαετίες, ενώ από τότε τα δεντράκια ποτίζονται τακτικά το καλοκαίρι.
Η πρωτοβουλία του συνδυασμού είχε σαν στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, τομείς που η δημοτική αρχή έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο έργο της (αποχέτευση, ανακύκλωση, κλείσιμο χωματερών, καθαρισμός δασών, κ.ά.) 

 

Σχόλια

  1. KAI EMEIS DIMARXE ME MIA SYMVOLIKH KINISH THA SE APOMAKRINOUME TIN HMERA TON EKLOGON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΛΣΗΛΙΟ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ;;; ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ;;; ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ;; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΤΗΤΟ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΓΙΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;; ΚΑΛΑ ΞΕΧΙΛΗΣΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε καραγκιοζοπαίχτες για ποιο περιβάλλον μιλάτε ; Με κάτι ντενεκεδάκια στο χέρι και με τον ανατροπέα απέναντι που στηθήκατε για να σας τραβήξει φωτογραφίες λύσατε την περιβαλλοντική σας προσφορά στον τόπο .Καλά δεν ντρεπόσαστε ;Αυτό το αρχιλαμόγιο που του πληρώνουμε εμείς οι πολίτες την γυναίκα του στο δήμο με 2500 ευρώ για να γραφεί αυτές τις σαχλαμάρες που το βρήκατε ; Σας έβριζε χυδαία μέρα νύχτα και τώρα το μαζέψατε στον δήμο .Για σου ρε Γιώργο Τσάμη μάγκα και παλικάρι του μπίθηζη με τις επιλογές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πούμε ότι είσαστε οι τενεκεδένιοι προστάτες του νησιού μας . Αυτή την Μίνα το τρελοκόριτσο τι το θέλετε στη φωτογραφία ,μήπως μπερδευτήκατε και ανεβήκατε στους μύλους για να γράψετε το όνομα της .Γιατί από εσάς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς . Ρε ούστου από αιδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ, ΜΙΑ ΕΞΑΛΗ ΚΥΡΑ ΜΕ ΜΙΝΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΜΙΑ ΕΞΑΛΗ ΚΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι αυτός ο Τσάμης ρε πατριώτες;;;; Μήπως είναι αυτός ο αλλοδαπός από τα καλάβρυτα;; Μήπως είναι ο μετανάστης από το ΚΚΕ;; Μήπως από τον Τσοβόλα;; Μήπως από το πουθενά;; Ρε μπάς και είναι ο πουθενάς που το παίζει κάτι ο μπαγάσας, πανάθεμά τον;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο αλλοδαπός από τα καλάβρυτα ο παπανίκος και ο φακίρης είναι οι υγιείς δυνάμεις του δήμου. ρου χου μου χου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ... ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!! ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΤΟΥΤ ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου