ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης και ο συνδυασμός ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ διοργάνωσαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 μια πολύ όμορφη βραδιά σε γνωστό club του Αιαντείου.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη νεολαία του νησιού η οποία έδωσε βροντερό παρόν ενώ δεν έλειψε και η συμμετοχή των μεγαλύτερων παιδιών που με τη σειρά τους έδωσαν έντονο χρώμα στην εκδήλωση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης στο σύντομο χαιρετισμό του ήταν ουσιώδης και αισιόδοξος.
·         Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όλες οι προσπάθειες και οι αγώνες για προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση αποβλέπουν σε ένα και μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο αύριο για τη νεολαία.
·         Σημείωσε επίσης, ότι η πεμπτουσία της πολιτικής είναι η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για τις επόμενες γενιές.


Η εντυπωσιακή σε πλήθος και παλμό βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτισαν την καλοκαιρινή περίοδο διασκεδάζοντας και σε κλίμα αισιοδοξίας για τις δημοτικές εκλογές ευχήθηκαν την πρωτιά στον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.


Σαλαμίνα 15 Σεπτεμβρίου 2010
Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’
Νίκος Ράπτης




Σχόλια

  1. νικο προχωρα. εισαι τιμιος ,αγνος,καθαρος και εχεις αποδειξει οτι αγαπας τη κουλουρη και τους κουλουριωτες.ο τσαβαρης και η ρουλα σκορπανε το χρημα αφειδως. για ποιο λογο;;; τι ζητανε απο ενα δημο με χρεος 40 εκατομμυρια;;δεν θα θελησουν, αν βγουν, να παρουν πισω ολα αυτα τα λεφτα;;;δηλαδη παλι θα τους επιδοτησουμε μεσω της φορολογιας μας για να μας κυβερνησουν;;;προσοχη κουλουριωτες στο λαμογιο το μακρη.ερχεται παλι να κυβερνησει μεσα απο το συνδιασμο της ρουλας και του τσαβαρη. εχει βαλει πρωην δικους του συμβουλους και στους δυο συνδιασμους.αν ψηφιστουν ολα αυτα τα λαμογια ποιον θα εχουμε δημαρχο και ποιο δημοτικο συμβουλιο.να ανατρεψουμε τα σκοτεινα σχεδια τους. μακρια απο το δημο μακρης, ρουλα, μηνας,τσαβαρης.ψηφο στους καθαρους κουλουριωτες.εξω τα ντοπια και ξενα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Νικολάκη πολύ καλά μας τα λες .Ξέχασες να μας πεις ότι στο κλαμπ των χαμογιών είσαι και εσύ .Άντε καλή επιτυχία , σου εύχομαι να φύγεις από το μονοψήφιο νούμερο και να πας στο διψήφιο είναι και αυτό μια επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΓΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ)ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ? ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ? ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ? ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΞΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου