Το salamis-news είπε...

 

 

Εισβολή ΣΔΟΕ με εντολή άνωθεν στο νυχτερινό κέντρο της εκδήλωσης του Γιάννη Τσαβαρή για τους νέους, με άνωθεν εντολή

Φωτό για του λόγου το αληθές
Εισβολή ΣΔΟΕ με εντολή άνωθεν στο νυχτερινό κέντρο της εκδήλωσης του συνδυασμού ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών Σαλαμίνας του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή διαρκούσης της εκδηλώσεως.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, τόσο μεγάλη η εμπάθεια τους για τους πολιτικούς τους αντιπάλους που δεν δίστασαν ούτε λεπτό, κατήγγειλαν στην ΣΔΟΕ και με εντολή άνωθεν - αλήθεια στην Γούναρη παίρνονται αυτές οι αποφάσεις ή εδώ εντός και επί τα αυτά??? Κατέφθασε ξημερώματα συνεργείο της ΣΔΟΕ για να πιάσει στα πράσα τους πιτσιρικάδες που έπαιζαν για το κέφι τους. Μπράβο πατάξατε το έγκλημα εν τη γενέσει του, λίγη τσίπα ρεεεεεεεε.



Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΠΙΑ, η φωτό για του λόγου το αληθές, αν κι ήταν τόσο πολλοί οι αυτόπτες

Σχόλια

  1. βλεπετε καμια παρανομια στον ελεγχο κυριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι σας ενοχλει η νομιμοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι, τι σχεση εχει ο Τσαβαρης με τον ελεγχο? Γιατι θιχτηκαν τοσο πολυ τα λαμογια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο ποτε πρεπει να εξαιρουνται οι οικονομικοι ελεγχοι στα πολιτικα πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθως φαινεται πηρες την ευλογια του γονατιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΞΑΣΤΕΜΕ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΤΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΟΛΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ..

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

    - ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ.

    - ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΑΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΝΤΑΜΑΡΙΑ - ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ

    - ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ CLUB ΓΙΑ ΑΡΕΣΤΟΥΣ,ΕΠΙΧΕΙ/ΤΙΕΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ .

    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ


    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΡΑΠΤΗ

    Ανεξ/το Κίνημα Πολιτων Αμπελακιων,Κυνοσούρας,Σεληνιων&Καματερού Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΓΑΛΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ - ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ- ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ;; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΥΓΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ, ΟΛΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ---------BWOOD-------------
    city pres

    Ανελαβε καθηκοντα εδω και λιγες ημερες ο κ.Μπλατσουκας που σημειωτερον βρισκεται σε συχνη επικοινωνια με τον Προεδρο Αντωνη Σαμαρα για τα προβληματα που μαστιζουν τη Β' Πειραιά και ιδιαιτερα το νεο Δημο Σαλαμινας.

    Τον κ.Μπλατσουκα τον εχουν
    ηδη πλησιασει διαφοροι ¨δεξιοι¨
    υποψηφιοι Δημαρχοι της Σαλαμινας αλλα στις δηλωσεις του ειναι κατηγορηματικος και περιμενει τις αποφασεις του Προεδρου της Ν.Δ. για την Τοπικη Αυτοδιοικηση.

    Στη Ριγηλης εχει ακουστει πολλες φορες το ονομα του Υπ. Δημαρχου κ.Νικου Ράπτη ο οποιος τις προηγουμενες εκλογες ειχε παρει το 15,5% των ψηφων και θεωρειτε απο πολλους ως η πιο σοβαρη και πολλα υποσχομενη υποψηφιοτητα για τον Δημο Σαλαμινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλά υποσχόμενη η παρουσία του στην επόμενη δημαρχία όντως. Έχει βλέπετε λύσεις για τα πάντα. Την προηγούμενη τετραετία όλοι θυμόμαστε τις θέσεις του για τα σκουπίδια, για το λατομείο, για την αποχέτευση, για την κατάντια των δρόμων μας, για τα χρέη του δήμου κλπ. Νίκο σου ήμαστε ευγνώμονες που αυτά τα χρόνια προσφέρεις. Που συγκρούστηκες με τα συμφέροντα. Μόνο με τον τύμβο κάτι πήγες να κάνεις τελευταία. Για όλα τα άλλα εγώ θα ντρεπόμουν να δηλώνω εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ, Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΤΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΣΑΙ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO OTI AKOYGETAI TO ONOMA TOY STH RHGILHS APO TON NEO ARXHGO THS ND ME KANEI NA ANATRIXIAZO APO TO DEOS. AYTOS DE MAS EFERE OLA TA KATHIKIA TOYS ALBANOYS EDO? POY TORA SKEFTETE KAPOIOS PRODOTHS NA TOYS BALEI STO SINDIASMO TOY? AYTOS DE DIORISE OLOYS TOYS KALAMATIANOYS HORIS KAMIA DIAFANIA STIS PROSLIPSIS? KAI TI THA APOFASISI AYTOS GIA MAS? NA APOFASISI GIA THN KALAMATA KAI NA MAS AFHSEI HSYXOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου