Νέοι τίτλοι στον «Καλλικράτη»

Ο «Καλλικράτης» δεν περιλαμβάνει μόνο συνενώσεις αλλά προβλέπει και «διασπάσεις». Τρανό παράδειγμα η Περιφέρεια Αττικής που σπάει σε οκτώ ενότητες καθεμιά από τις οποίες θα εκλέξει τον δικό της αντιπεριφερειάρχη, ενώ σε δήμους άνω των 100.000 κατοίκων θα εκλέγεται «σύμβουλος γειτονιάς».


«Σύμβουλος γειτονιάς» θα εκλέγεται σε δήμους άνω των 100.000, ενώ ο «Καλλικράτης», έργο του Γ. Ραγκούση, προβλέπει και αντιπεριφερειάρχες Ο πολυσύνθετος χαρακτήρας της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας που σχετίζεται και επηρεάζει την εκλογή των αιρετών στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, αποτυπώνεται σε τρεις αποφάσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Οι Περιφέρειες χωρίζονται σε Περιφερειακές Ενότητες οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό αντιστοιχούν στις υφιστάμενες νομαρχίες. Ομως:
Στα οκτώ η Αττική
Στην Περιφέρεια Αττικής οι ενότητες είναι οκτώ και ο μελλοντικός περιφερειάρχης εκτός από «μικρός πρωθυπουργός» θα έχει κάτω του και οκτώ αντιπεριφερειάρχες που θα εκλεγούν τοπικά.

Σχόλια

  1. Κύριοι θέλετε να μάθετε τα ευχάριστα νέα του νησιού μας ;Υποψηφιότητα για την θέση του αντιπεριφερειάρχη έχει καταθέσει ο ΑλαΪσκας και ο Βουδούρης .Είναι απόφοιτοι νυχτερινής τεχνικής σχόλης και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, κάντε υπομονή δεν θέλω να σπάσετε καμία οθόνη ,ψυχραιμία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας έβαζε το κοροϊδο ο Τσαβαρής.
    Αλλά ξέχασα αυτός δεν θέλει εξουσία.
    Του αρέσει η αντιπολίτευση γιά να μπορεί να καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά, τον Αλαϊσκα δεν τον έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι στο ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεεε.... 30 χρονια στο κουρμπετι, στον αγωνα για τη κουλουρη λες να μη τον εχουν παρει ? απλα, ο Πασοκος ειναι καλος ,αλλα ο φανατικος καλυτερος. Με το αζημιωτο βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΕΙ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΕΙ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου