Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
 



Α.- Αποδέχεται την πρόταση του κ. Ράπτη Νικολάου, Δημ. Σ/λου που έχει ως εξής:

1.-Συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σαλαμίνας , την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων , για να επισκεφθούν το συντομότερο δυνατόν.

α.-Τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

β.-Τον Υπουργό Πολιτισμού

γ.-Τον Υπουργό Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

δ.-Την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

2.-Πρωταρχικό και βασικό αίτημα είναι η εφαρμογή των νόμων που ισχύουν μέχρι σήμερα για το καθεστώς του χώρου της Ναυμαχίας (χερσαίου & θαλάσσιου ) , ως ιστορικού και αρχαιολογικού.

3.-Στις συναντήσεις αυτές να μεταβιβαστεί στα Μέλη της Κυβέρνησης η άρνηση των κατοίκων του Νησιού για περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου, η οποία σχεδιάζεται με συγκεκριμένες ενέργειες (μεταφορά Ν/Ε Ζώνης , ρυπογόνες δραστηριότητες κ.λ.π.), οι οποίες επιβαρύνουν ανήκεστα την υγεία τους και είναι καταστροφικές για το περιβάλλον.



4.-Τέλος να διαβιβαστεί στην Κυβέρνηση με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι, κεντρική επιδίωξη της τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των κατοίκων , είναι η ανάδειξη του γεγονότος της Ναυμαχίας σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να αποτελέσει αφετηρία για την αναβάθμιση και την τουριστική ανάπτυξη της Σαλαμίνας ,σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα ιστορικά της στοιχεία.

Β.- Η σημερινή απόφαση να διαβιβαστεί στον όμορο Δήμο Αμπελακίων , ώστε το Δημοτικό του Συμβούλιο να λάβει απόφαση, για συμμετοχή τους στην Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

΄Ετσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφτηκε :

Σαλαμίνα 29-7-2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΟΦΡΑΣ

Σχόλια

  1. ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. Ο ΔΕ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙΝ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. HOMO HOMINI LUPUS. ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ¨ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ------------ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-------------

    Αγαπητε μας Ιατρε κ.Μαντουβαλε ειναι αληθεια οτι η Τροικα σου , ο Γιαννακης ο Σγ/της, Ο αγαπητος Μαρκαντ/νης το γυρησατε στο manual ?? Υποστηριζατε και δωσατε τα χερια στο Νικο Ραπτη και τωρα γυρνατε απο υποψηφιο σε υποψηφιο για να τα "βρειτε" για τα προβληματα που απασχολουν τα Σεληνια?????


    Εχουν βγει παγανια πολλοι υποψηφιοι και μοιραζουν πακετα χοντρα εκτος φυσικα του Ραπτη. Τρεχτε παιδες να προλαβετε περναει ο καιρος καi οσο για τα προβλημτα που μαστιζουν την περιοχη των Σεληνιων αφηστετα θα λυθουν απο μονα τους......


    --------bwood---------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.ΧΑΡΗ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΕ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΛΙΞΟΥΝ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕΛΗΝΙΩΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΓΟΥΡΟΜΙΤΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΣΠΥΛΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.


    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΧΑΡΗΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ.



    Ομαδα Πολιτων Σεληνιων Σαλαμινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου