ΟΙ  ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ 

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου σε νεανικό στέκι στην περιοχή Αιαντείου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής, ανακοίνωσε τις πρώτες δεσμεύσεις του συνδυασμού για την νεολαία μας.
      1. Ενεργοποιούμε επί της ουσίας και όχι τύποις το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου νέων, δίνοντας λόγο και ρόλο στους συμμετέχοντες, αλλά κυρίως κάνοντας πράξη την αμφίδρομη μεταξύ μας πληροφόρηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, όπως  και τις προτάσεις σας για διάφορα θέματα. Γιατί για μας η άποψή σας είναι σημαίνουσα. Γιατί για μας η πρότασή σας είναι σημαντική.
      2. Δημιουργούμε στον ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Δήμου, ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ που θα πληροφορεί και θα ενημερώνει τους νέους επί παντός επιστητού γύρω από τα θέματα της νέας γενιάς.
Στον ίδιο χώρο λειτουργούμε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ συνδεδεμένο ηλεκτρονικά με όλη την ελληνική επικράτεια για να μπορεί ο νέος της Σαλαμίνας να γνωρίζει αλλά και να συμμετέχει στα δρώμενα για θέματα που τον αφορούν, όπως ανεύρεση εργασίας, υποβολή με ηλεκτρονικό τρόπο αιτήσεων συμμετοχής σε διάφορες διαδικασίες.
      3. Δημιουργούμε νέο δημοτικό ιστότοπο που θα αναφέρεται στους νέους και τις νέες του νησιού μας.
      4. Με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ το δήμο λειτουργούμε εξειδικευμένα σεμινάρια για την είσοδο των νέων στην αγορά εργασίας. Παράλληλα πραγματοποιούμε σεμινάρια περιβαλλοντικής προστασίας και ευαισθησίας.
Γιατί πιστεύουμε ότι ο  χρήσιμος πολίτης  είναι ο ενημερωμένος πολίτης.
      5. Με την προτροπή και την αιγίδα του νέου δήμου μας, δημιουργούμε τον Σύλλογο Φοιτητών Σαλαμίνας, παραχωρώντας ταυτόχρονα για την εύρυθμη λειτουργία του στέγαση και εξοπλισμό.
      6. Θεσμοθετούμε οικονομικά δημοτικά βραβεία για τους αριστεύσαντες απόρους Σαλαμίνιους Φοιτητές και φυσικά συνεχίζουμε τον επιτυχημένο θεσμό της βράβευσης ΟΛΩΝ.
      7. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Σαλαμίνας θα παρέχουμε κουπόνι αγοράς μόνο για βιβλία, σε φοιτητές πολυτέκνων οικογενειών.
      8. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ INTERNET στους δημότες και φυσικά στην νεολαία μας.
      9. Δημιουργούμε σε 24ωρη βάση Δημοτικό Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό και Τηλεοπτικό Σταθμό.
      10. Πρωτοστατούμε στη διεκδίκηση νέων εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών που θα καλύπτουν τη Σαλαμίνα του "αύριο".
Στηρίζουμε και ενισχύουμε τον Προσκοπισμό.
      11. Δημιουργούμε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, προσφορά του δήμου στην αθλούμενη νεολαία του νησιού μας.
      12. Θεσμοθετούμε το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ το οποίο θα διαρκεί ένα μήνα κάθε καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει επιμέρους θέματα όπως αθλητισμού, πολιτισμού, εκπαίδευσης, ανεργίας, διασκέδασης κ.λ.π.
Τέλος την νεολαία τη θέλουμε σύμμαχο, συμπαραστάτη, συνοδοιπόρο σ' αυτήν την μεγάλη ανατρεπτική πορεία.

Γιατί για μας  η νεολαία πρέπει να έχει γνώση, γιατί  νεολαία με γνώση  σημαίνει νεολαία  με άποψη και αυτή την άποψη τη θέλουμε αιχμή του δόρατος για την αυριανή μας ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ διαδρομή, μια διαδρομή που θα μας οδηγήσει στη Σαλαμίνα των οραμάτων μας.
 
ΣΤΗΝ  ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ!
ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!
Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΙΚΑΝΕ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΛΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ¨¨ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ¨¨.¨ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΨΗΦΩΝ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ........ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο..... ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΟΠΟΥΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΜΙΣΘΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ........Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε και ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ( ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ) ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ;; ΓΙΑΤΙ;; ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΣΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ;; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ;; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ;;; ΕΓΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΟΡΥΒΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;; ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΠΙΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ;;; ΠΩΣ;;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΙΚΑΝΟΣ, ΗΓΕΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ, ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.............ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι... δεν μπορουμε να κοιμηθουμε το βραδυ απο τη φαγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΑΣ, ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΑΡΑΧΗΣ;; ΛΟΓΩ ΧΕΙΜΩΝΑ;;; ΜΠΟΡΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ . ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΖΑΒΑΡΗ.....ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑΣΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΚΑΛΑ..... ΧΑΖΕΨΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΡΕΣ ΑΝΑΒΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι? Νομιζεις οτι αυτοι εχουν βοθρους? Στο δρομο τα ριχνουν .Για οικονομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. GIATI ? DEN EXO TO DIKAIOMA NA XEZO KAI NA TA RIXNO OPOY THELO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΑΠΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ, ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΟΓΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. den katalabeni kala ayta gia to tipo. Ego apo Soudan eime

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου