Δημόσιος Λειτουργός  Κρατικός Υπάλληλος...

 Της Τζένης Κ

Ο υπάλληλος εκτελεί εργασία και υπακούει σε διαταγές προϊσταμένου.Ο λειτουργός προσφέρει έργο, κοινωνικά ωφέλιμο.Ο δημόσιος υπάλληλος έχει για εργοδότη κάποιον ανώτερο δημόσιο υπάλληλο. Ανεβαίνοντας πλάτη- πλάτη τους δημοσίους υπαλλήλους, καταλήγουμε στον ύψιστο απρόσωπο εργοδότη, στο Κράτος, που συνήθως το ενσαρκώνουν αυτοί που κατέχουν τα ύπατα αξιώματα. Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όποιος βρισκόταν στο πηδάλιο της χώρας κι όλοι οι αμέσως από κάτω του, θεωρούσαν τους υπαλλήλους του Δημοσίου και τις θέσεις τους, ιδιοκτησία του. Με τα γνωστά αποτελέσματα...
Σε ό,τι αφορά τη θέση των κρατικών λειτουργών στα οργανογράμματα των υπηρεσιών, ισχύουν περίπου αυτά που ισχύουν και για τους δημόσιους υπαλλήλους.  Οι κρατικοί λειτουργοί ωστόσο (ακόμα και διαισθητικά αν ερμηνεύσουμε τον τίτλο και το ρόλο τους) έχουν άλλο κύρος, διατηρούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ατομικότητά τους και μπορούν να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες.
Επειδή μιλάμε βέβαια για ελληνικό Δημόσιο, τίποτα δεν έχει αυταπόδεικτη ισχύ. Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που ασκούν από το, κατά τ’ άλλα ταπεινό,  μετερίζι τους απόλυτη εξουσία (γενικοί γ.... ) κι υπάρχουν και κρατικοί λειτουργοί που είναι απόλυτα εξαρτημένοι,... έρμαια της βούλησης των ανωτέρων τους. Καμιά φορά και των κατωτέρων τους...
Ο παράγων τύχη είναι πολύ καθοριστικός  στην περίπτωσή μας καθότι δεν είμαστε γιαπωνέζικο δημόσιο.
Με αφορμή την Απογραφή που έρχεται ως Από μηχανής Γεωμετρία να βάλει τάξη στο πολυδιαφημισμένο δημόσιο χάος (μεταξύ μας, κάθε υπηρεσία, έτσι κι αλλιώς, οφείλει να έχει απογραμμένους του υπαλλήλους της, οι οποίοι ενυπάρχουν στον προϋπολογισμό και δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης) εκδηλώθηκε μία γκρίνια επειδή κάποιοι έμμισθοι του Δημοσίου (ας το πούμε έτσι γενικόλογα) επιθυμούν να απογραφούν ως Κρατικοί Λειτουργοί και όχι ως απλοί υπαλληλάκοι.
Δικαστικοί και Πανεπιστημιακοί συγκεκριμένα, διεκδικούν το εκπληκτικό προνόμιο... να μην καταχωρηθούν άδοξα. Θέλουν η φόρμα στην οποία θα πληκτρολογήσουν τα στοιχεία τους να υποδηλώνει ότι προσφέρουν έργο κοινωνικά ωφέλιμο. Να μην τους πάρει ο σέρβερ, το μόντεμ, τα τερματικά και οι εκτυπωτές, για παρακατιανούς...
Και αναρωτιόμαστε εμείς...:Αφού δεν υπάρχει πρακτικό αντίκρισμα, αφού τα μισθολογικά και τα ασφαλιστικά τους είναι προκαθορισμένα, γιατί επιθυμούν έναν τίτλο που απλώς βαθαίνει την εμπλοκή τους στο μπαχαλώδες ελληνικό Δημόσιο. Στη θέση τους εμείς θα δηλώναμε σκέτοι υπάλληλοι, τελευταίοι, ενεργούμενα των άλλων...Θα αποδεχόμασταν την ελάχιστη δυνατή σχέση με τα εκάστοτε επιτεύγματα του Δημοσίου..
Εκτός βέβαια....αν...-κι αυτό αφορά τους Δικαστικούς ως επί το πλείστον- θέλουν να λέγονται Κρατικοί Λειτουργοί για να φαίνεται ... η παρεμβατικότητα του Κράτους στις αποφάσεις τους...

ΠΟΝΤΙΚΙ

Σχόλια

  1. οταν ο Δικαστικος γινει ,,δημοσιος υπαλληλος,, τοτε μιλαμε για καταλυση της Δημοκρατιας , γιατι εκτος απο το μισθολογικο και το ασφαλιστικο ειναι και το θεμα της ισοβιοτητας . Συμφωνα με το ισχυον Συνταγμα ,ο Δικαστικος ειναι ισοβιος και δεν κινδυνευει με απολυση αν δεν πειθαρχησει στην εκτελεστικη εξουσια.Ειναι και αυτο μια ελπιδα οτι καποιοι θα κανουν καλα την δουλεια τους , δεν νομιζετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.......ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΙΧΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.....ΚΑΙ ΓΛΥΨΗΜΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΚΟΙΝΩΣ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ....ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΩΡΑ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ.... ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ....ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑ....ΚΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΚΑΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ......ΤΡΙΧΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ.....ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΨΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑ......
    ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ.....ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ.....ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΒΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙΚΛΕΦΤΕΣ......ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.....
    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ....ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ...ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.....ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ......ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ...ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΡΗΧΑ....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ...ΠΟΝΑΕΙ Ε;ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ.Γ.ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ....ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ....ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ./ΑΛΛΗΘΕΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ .... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα το δεχτώ ότι φταίμε κατά κάποιο τρόπο και εμείς με την ψήφο μας με την ψιλοπουστια να γλιτώσουμε κάνα ψιλό από την εφορια με όλα αυτά τέλος πάντων.
    Δηλαδή οι γερμανοί είναι καλοί μακέλεψαν την ευρώπη 7 χρονια και με τα χρυσά δόντια του παππου μου εκαναν επιχειρήσεις που τώρα δεν μπορείς να ανταγωνιστείς.
    Χθες πλήρωσαν να πάρουν ένα cd από ελβετική τράπεζα όπου έγραφε τα ονόματα γερμανών φοροφυγάδων εκ τον οποιον οι μισοί ομολόγησαν είδη και δέχτηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο
    Αυτοί είναι οι καλοι που μας έγδυσαν με ziemens και οπλικά συστήματα
    Ναι είμαι θύμα αλλα όχι να με δέρνεις και να λέω και ευχάριστω επειδή το λένε τα κανάλια.
    Η Αγγλία είναι πίσω μας
    το χρέος τις είναι 130 τις εκατό του αεπ τώρα που μιλάμε.
    Οταν βιάστηκε ο καράφλας να μας βγάλει στη σέντρα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα από την ισπανία η οποια κρύβεται τώρα πίσω μας και όλοι οι άλλοι.
    Το πρόβλημα ήταν συστημικό δηλαδή έφταιγε η ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και οι εποπτεία τον τραπεζών και όχι μονο η σπαταλη ελλάδαΑυτή τι στιγμή οι χώρες που έχουν πρόβλημα είναι 13 φανερα μεταξύ τον οποιον και οι γερμανία η οποια αν προσπαθούσε να μπει σήμερα στην ευρωπαϊκή ενωση δεν θα έμπαινε γιατί δεν τηρεί τις προϋποθέσεις χρωστά φανερά πάνω από 60 τις εκατό του αεπ τις.
    Καράφλα όταν έλεγαν οι ευρωπαίοι ότι οποιος είναι λερωμένος να κάνει ένα βήμα μπροστά δεν εννοούσα στο βρακυ αλλα στα οικονομικά και εννοούσαν τον gordon και τον μπερλουσκόνι όχι εσένα βλάκα που βιαστικές για να σου πουν μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ .............ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ¨ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ 367 ΣΕΛΙΣ 5 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1) Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΚΙΟΥΜ. 2)Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ 3) Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ 16,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ, ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ¨ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ¨. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΛΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ;;;; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΜΑΜΙΑ;;; ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;;; ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;; ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;; ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το υψιστο αγαθο ενος δημοκρατικου κρατους ειναι η δικαιοσυνη.Οπου αυτη αρχιζει να διαβρωνεται το κρατος αρχιζει να διαλυεται.Στην φτωχη Ελλαδα μας τρεις ειναι οι εξουσιες.Ο Τυπος(ΜΜΕ),οι Δικαστικοι και οι εκαστοτε κυβερνησεις, αβουλα εκτελεστικα υποχειρια οργανα των αλλων δυο.Η παρακμη της χωρας μας αρχισε απο τοτε που οι ιθυνοντες της δικαιοσυνης ανακαλυψαν οτι η αξια του χρηματος ειναι μεγαλυτερη απο τις ηθικη αξια του να εφαρμοζεις ακριβως αυτα που εδωσες ορκο στη πολιτεια. Αν το ηθελαν θα μπορουσαν να τιθασευσουν την ασυδοσια του τυπου στη χωρα μας που την εχει καταστρεψει.Χρησιμοποιουν ομως τη δυναμη τους για δικα τους αποκλειστικα οφελη χρηματικα κατα κυριο λογο(βλ. μισθοδικειο)και δευτερευοντως για αποκτηση περισοτερων τιτλων εξουσιας χρησιμοποιωντας φτηνα δικηγοριστικα τεχνασματα. Παλια ο δικαστης εισεπραττε τον ιδιο πατροπαραδοτο σεβασμο με το δασκαλο και το παπα. Αυτα τωρα χαθηκαν οριστικα. Ειδατε μηπως καποιον μεγαλο πλουσιο κλεφτη να τιμωρειται? Η να ασκειται αυταπαγγελτη διαδικασια εναντιον καποιου διεφθαρμενου πολιτικου που ειναι και της μοδας τωρα τελευταια? Θυμαστε μηπως την εισαγγελεα Θεσαλονικης Γιαταγανα που κατηγγειλε δικαστικα κυκλωματα σε παρανομες αποφυλακισεις για ναρκωτικα και αλλα πριν πολλα χρονια? Την εβγαλαν τρελλη και την εδιωξαν απο το σωμα.Βεβαια υπαρχουν ακομα και τιμιοι. Ειναι ομως ελαχιστοι και αμφιβαλλω εαν το κλιμα μπορει να αντιστραφει.Αν και ειμαι αθεος ο θεος να βαλει το χερι του σε αυτη τη φτωχη χωρα που εχει γεμισει βρυκολακες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΕΙΤΕ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, Η ΟΧΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΓΛΕΙΦΤΗΣ,ΠΟΝΗΡΟΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ,ΡΙΧΤΗΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ .ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΣΑΓΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου