Ανώνυμος 
 ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ .............ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
 
 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
 
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ¨ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ 367 ΣΕΛΙΣ 5 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1) Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΚΙΟΥΜ. 2)Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ 3) Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ 16,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ, ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ¨ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ¨. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΛΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ;;;; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΜΑΜΙΑ;;; ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;;; ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;; ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;; ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο για τον τεως και νυν δήμαρχο οι οποίοι δέχονται τις κατηγορίες, χωρίς να ενημερώνουν τον λαό της σαλαμίνας. Είστε υποχρεωμένοι να σεβαστείτε τους πολίτες του τόπου και να κάνετε δηλώσεις. Ο κύριος δήμαρχος έκανε δηλώσεις επι δηλώσεων στις εφημερίδες και μοίρασε επιστολές επι επιστολών στον κόσμο για το θέμα του πόθεν εσχες του τσαβαρή, είναι ντροπή να μην κάνει δηλώσεις όταν κατηγορείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμαρχος απάντησε ως όφειλε όταν προκλήθηκε από τον Τσαβαρή και βέβαια ο Τσαβαρής άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Το κατά παραγγελία άρθρο στην πειραική εφημερίδα του Τσαβαρή για την αποχέτευση είναι γραμμένο από τον ίδιο. Θα΄πρεπε αντί να περιγράφουμε το χάλι της Σαλαμίνας με τα νερά που οι ίδιοι ρίχνουμε στους δρόμους να παρακαλάμε και να βοηθάμε να γίνει η αποχέτευση, όχι να κάνουμε καταγγελίες μπας και σταματήσει το έργο και χάσει ο Σοφράς! Έλεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΡΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ……. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ,……ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ……,ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……. , ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ …………ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ…….. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…….. ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ………
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ……. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ .... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ……… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ... ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ …… ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ……………………………..ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;; ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ;; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ;; ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΑ;;; ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΗΠΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΥΝΔΥΑΛΛΑΓΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως γνωριζετε ο καθε υποψηφιος δημαρχος διαλεγει τους συμβουλους του συμφωνα με τους ψηφους που θα του φερει στις εκλογες.Ετσι λοιπον στην ομαδα του καθε υποψηφιου δημαρχου βλεπεις και ατομα των οποιων η προσωπικοτητα αν μη τι αλλο να μην ειναι οτι καλυτερο για μια θεση που ενοειται οτι θα αγωνιστει για το καλο του τοπου.Ετσι λοιπον ο καθε νεος δημαρχος χρωσταει στους ψηφοφορους του και ειναι αναγκασμενος να υποκυπτει στις εκαστοτε απαιτησεις του.Επειδη εμεις οι κουλουριωτες φημιζομαστε για την αγαπη,την ευαισθησια, τους αγωνες για καλυτερο περιβαλλον,την συνεργασια μεταξυ των δημοτων και αλλων προτερηματων, ολα για τη Σαλαμινα,την εχουμε καταντησει χαβουζα του Σαρωνικου και κολυμπαμε στα σκατα. Παντα ετσι ηταν και ετσι θα ειναι.0λοι αυτοι οι υποψηφιοι δημαρχοι που τρωγονται σα τα σκυλια για το καλο του τοπου, στην ουσια ονειρευονται χρημα και εξουσια για τον εαυτο τους και τους παρατρεχαμενους.Αυτο το φαινομενο υπαρχει και αλλου, αλλα εδω ειναι το κατι αλλο.Ουδεις αξιος μεχρι τωρα για κατι καλυτερο.Και αυτη η λυσσασμενη αντιπολιτευση υπαρχει μονο για το κακο. Το οχι στα παντα.Για αυτο λοιπον γεμισαμε ιχθυοκαλιεργειες,σκατα στους δρομους (νεα εφευρεση παγκοσμιως των Σαλαμινιων δημοτων),λιμανι οπου τον πρωτο λογο εχουν οι τραταρηδες,λιμανι ξεμπαρκο,βρωμικο, στην εκμεταλευση απο ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν καμια ναυτικη ευαισθησια και κουλτουρα.Και ποσα ακομα..Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ , ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ 18/ΙΟΥΛ/10..9.19 ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ,ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σοφρα... και εκανα μεγαλο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί όλοι εσείς όταν είναι δήμαρχος δεξιός λουφάζετε σαν κότες και όποτε βγαίνει δημοκρατικός κάνετε τα κοκόρια;
    Από αφηγήσεις παλαιοτέρων: Αυγουστος Κριτσίκης: Τον κατασπάραξαν οι δικοί του σύμβουλοι επειδή πήγε να οριοθετήσει πιά είναι δασικά και δημοτικά κτήματα.Θέλετε ονόματα; ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΤΣΑΜΗΣ ΗΛΙΑΣ...
    Αστράκος: τον γκρέμησαν οι ίδιοι που και σήμερα θέλουν να γκρεμήσουν τον Σοφρά.
    Αμ,δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ;;ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΑΣΚΟΠΑ;;; ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;;; ΚΩΦΕΥΕΙ;; ΚΩΦΕΥΕΙ ;;;; ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (Γιατί όλοι εσείς όταν είναι δήμαρχος δεξιός λουφάζετε σαν κότες και όποτε βγαίνει δημοκρατικός κάνετε τα κοκόρια;)
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΕΝΟΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΟΜΠΙΝΑ, Η ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΜΑ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΤΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου αρεσε το σχολιο της 23/7,για το διαχωρισμο, ( δεξιος δημαρχος - δημοκρατικος δημαρχος), που εκανε ο αγνος, ηρωικος,δημοκρατικος,(ολιγο.. πρασσινος?) αγωνιστης.Λετε να αγωνιζεται τζαμπα και αυτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα δύο αυτά καλόπαιδα Λαλάκης-Σοφράς μαζί με τον εισαγόμενο διευθυντή που ταλαιπωρεί τους δημότες με την αδιαφορίαν του και την άγνοια των θεμάτων της Σαλαμίνας να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη.Αν είσαι αθωος βγαίνεις και κάνεις τις ανακοινώσεις που πρέπει και δεν κρατάς σιγή ιχθύος.
    Καλά ξεμπερδέματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ24 Ιουλίου 2010 11:42 μ.μ.
    ΕΚΤΟΣ ΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ......
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕ.......
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.....
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ........(Γιατί όλοι εσείς όταν είναι δήμαρχος δεξιός λουφάζετε σαν κότες και όποτε βγαίνει δημοκρατικός κάνετε τα κοκόρια);
    ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΟΝΕΣ......
    ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.......ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΩΣ ΔΕΞΙΟΙ.....ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΣ.
    ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υ.Γ.ΕΝ ΘΕΛΩ Α ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.......
    ΠΙΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΝ ΑΦΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υ.Γ. 2
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ..........
    ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.....ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΡΩΜΑ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδια, εχει δει κανεις σε ποιο
    μερος της Κουλουρης κανει μπανιο ο δημαρχος με την δημαρχεσα? Εκει να πηγαινουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω θα ψηφισω εναν ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ απο την ωραια Ουγκαντα.Αυτος που λετε παιδια,αφου πρωτα τους λυσαγε στο ξυλο,μετα τους... ετρωγε.Παντα ομως μεσα στα πλαισια της δημοκρατιας.Γρηγορα και παστρικα. Μονο με εναν σαν και αυτον(εχει πεθανει) θα δουμε προκοπη και προοδο. Και επειδη στην ωραια μας Κουλουρη ενας τετοιος δυσκολα θα βρεθει, εγω προτεινω να τον...αναστησουμε. Για λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 17 Ιουλίου 2010 12:11 μ.μ.
    Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΡΩΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ ΑΠ΄ ΤΗ ΒΡΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου