ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
      Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
      (ΝΕΑ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
 
      Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ- ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
      Η κοινωνική πολιτική και οι κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ίσως το πιο κομβικό κομμάτι που ιδιωτικοποιεί και διαλύει ο περιβόητος «Καλλικράτης». Διαλύει και ιδιωτικοποιεί κάθε κοινωνική υπηρεσία που οι ΟΤΑ προσφέρουν στους πολίτες, αφού ο «Καλλικράτης» αποτελεί την εφαρμογή των μέτρων του ΔΝΤ, της τρόικας και του περίφημου Μνημονίου στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μέτρων σκληρών και αντιλαϊκών που εφαρμόζει πιστά το ΠΑΣΟΚ με την συναίνεση ΝΔ και ΛΑΟΣ.
      Τα  κυριότερα «δώρα» που φέρνει ο «Καλλικράτης» στο λαό είναι:
    -Ελαχιστοποίηση  παιδικών σταθμών, ΚΑΠΗ, σχολικών  επιτροπών, υπηρεσιών για πολιτιστικούς-καλλιτεχνικούς-αθλητικούς σκοπούς, υπηρεσιών υγείας και παιδείας. Οι βασικοί τομείς  της κοινωνικής πρόνοιας των ΟΤΑ ή συρρικνώνονται ή ιδιωτικοποιούνται. Κάτι που σημαίνει αυξήσεις τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, εισφορές στα ΚΑΠΗ καθώς και την διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας με την υπολειτουργία των Κέντρων Υγείας και των σχολείων ή την είσοδο του ιδιωτικού κεφαλαίου σε αυτά.
    -Κατάργηση 4000 Δημοτικών  επιχειρήσεων που λειτουργούν  σήμερα κυρίως στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού που έδιναν την  ευκαιρία σε πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό και σε πολιτιστικές δραστηριότητες.
    -Καλλικράτης, για την χρηματοδότηση των ΟΤΑ, σημαίνει δραστικές περικοπές που από τη μία θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον ρόλο της αυτοδιοίκησης, θα φέρει νέες βαρείς φορολογικές επιβαρύνσεις(νέα δημοτικά τέλη) και από την άλλη ανοίγει δρόμο για την ιδιωτικοποίηση όλων των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας.
    -Αλλά και για  τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ ο Καλλικράτης θα φέρει χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων που σήμερα κρατούν ζωντανούς πολλούς ΟΤΑ, όπως επίσης θα φέρει και μετατάξεις κατά το δοκούν.
Θεωρούμε ότι αν εφαρμοστεί ο Καλλικράτης αυτοί  που θα πληγούν περισσότερο είναι  εργαζόμενοι, νεολαία και γενικώς τα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού της Σαλαμίνας. Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν χρειάζεται αυτές τις περικοπές
Χρειάζεται:
-Αύξηση της κρατικής  χρηματοδότησης για τους ΟΤΑ και όχι τις δραματικές περικοπές που κάνει η κυβέρνηση. Τα έσοδα από την φορολογία των πολιτών να πηγαίνουν στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια και όχι στη στήριξη των τραπεζών.
-Κάλυψη όλων των  οργανικών θέσεων με μόνιμο  προσωπικό για την κάλυψη των  αναγκών του πληθυσμού του  νησιού.
- Ενίσχυση των ανέργων,  νεολαίας, μεταναστών, ηλικιωμένων με ενίσχυση των υπαρχόντων προγραμμάτων και την δημιουργία επιπρόσθετων.
-Ίδρυση ΟΑΕΔ στη Σαλαμίνα-Ίδρυση Επιθεώρησης Εργασίας
-Ενίσχυση των ΚΑΠΗ, προγραμμάτων βοήθειας στους  ηλικιωμένους όπως το «Βοήθεια  στο Σπίτι»
-Ίδρυση σχολείου  μεταναστών  και υπηρεσίας στήριξης τους.
-Πάγωμα των δημοτικών  τελών, επιβολή πρόσθετης φορολογίας στις μεγάλες επιχειρήσεις του νησιού και σε «μονοπώλια» όπως τα φέρι-μποτ, επιβολή ΦΜΑΠ(φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας), φόρος στην εκκλησιαστική περιουσία.

Η ΝΑΥΜΑΧΗΑ αγωνίζεται μαζί και με άλλες  δημοτικές κινήσεις σε όλη τη χώρα για να χτιστεί ένα δίκτυο κινήσεων πολιτών στις τοπικές κοινωνίες με αίτημα την άμεση κατάργηση του Καλλικράτη, την διεκδίκηση περισσότερων κονδυλίων για την τ.ο. και την διεκδίκηση μίας τοπικής αυτοδιοίκησης δημοκρατικής στη βάση της που να διοικείται από όλους τους πολίτες, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες δωρεάν προς όλο τον λαό.

Σχόλια

  1. Πόσο εμπιστοσύνη να έχεις στην αντιπολίτευση που ούτε και τα πιο κραυγαλέα πράγματα δεν βγαίνει να σχολιάσει. Τι έγινε θαραλέοι; Πέσαμε πάνω σε δικά μας άτομα και είπαμε να σιωπήσουμε; Δεν μιλάμε για τα σκουπίδια που μας πνίγουν επειδή ο Κώστας ως πρώην υπεύθυνος καθαριότητας ήρθε στον συνδυασμό μας; Ή μήπως επειδή ο υπερασπιστής μας τα έκανε μούσκεμα δίπλα στην εξουσία; Ή μήπως επειδή ψηφίσαμε κατά του κανονισμού καθαριότητας; Η διαφάνεια του καθενός κρίνεται σε κάθε στιγμή της ζωής του και δεν περιμένουμε να δούμε δείγματα γραφής όταν αναλάβει την εξουσία. Τότε είναι που θα γίνει χειρότερος. Με φιλίες και με υποχρεώσεις δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Κόψτε τα δεσμά να δει ο Σαλαμίνιος μία άσπρη μέρα. Προς το παρόν κάντε συναυλίες και συγκεντρώσεις για να σκορπίσετε λίγο χρήμα και να δείχνετε άρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΑΣΤΕΓΟΙ" ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ..... ΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    Εκτός τοπικών συνδυασμών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα μείνουν οι κκ Αγαπίου Κώστας και Παυλάκης Ιωάννης. Απέτυχαν παταγωδώς να σχηματίσουν συνδυασμό στο Αμπελάκι με υποψήφιο τον κύριο Νίκο Γραμματικό και μετέωροι πλέον δεν ξέρουν που θα καταλήξουν, αφού οι πόρτες των συνδυασμών είναι ερμητικά κλειστές.
    Η πλευρα της νυν δημοτικής Αρχής τους θεωρεί επίορκους θεσίτες και σκληρούς συμφεροντολόγους. Αποτελούσαν για αυτή μεγάλα βαρίδια που ευτυχώς απαλλάχτηκε απο αυτούς και η νίκη των εκλογών είναι πλέον ορατή. Η πλευρά του συνδυασμού Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας, έχει ορθώσει τοίχος απροσπέλαστο και δεν τους δέχεται, αφού αποτελούσαν τους μεγάλους εχθρούς της, όταν ανήκαν στην νύν δημοτική αρχή.
    Μεγάλος δικαστής ο χρόνος τελικά, αμείλικτος και εχθρικός για αυτούς που τον κακομεταχειρίζονται.

    Αρνατήστε το για σχόλια παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστας τα έχει βρει σε όλα με τον αντάρτη αλλά δεν θέλει να εκτεθεί στις επικείμενες εκλογές για να μην χαλάσει την εικόνα του αφού στα συμβούλια ήταν γνωστές οι κόντρες του με τον αντάρτη.
    Ο αντάρτης σήμερα με την σιωπή του εξαργυρώνει την υποστήριξη του Κώστα και δεν μιλά για θέματα καθαριότητος. Ο αντάρτης γέμισε βαρύδια και βλέπω να πιάνει σιγά σιγά πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ούξου από εδώ Κωστάκηδες και Γιαννάκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας τους χαρίζουμε Γιαννάκη γιατί αυτοί σας ταιριάζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσαβαρόπουλα κατηγορούσατε λοιδορούσατε και τέλος πάντων κριτικάρατε τέσσερα χρόνια τη δημοτική αρχή για τη συμμετοχή στα κοινά του Αγαπίου και του Παυλάκη. Τώρα τι γίνετε ;Τι έχετε να πείτε τώρα που είναι στον συνδυασμό σας ; Έχετε κρυφτεί .Γιατί δεν βγαίνετε στα blogs .Λουφάξατε καραγκιόζηδες ,ότι σας πει ο αρχηγούλη σας επαναστάτες και ιδεολόγοι του κ… .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που να τους δείτε να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια δίπλα στον Τραυλό.
    Τσαβαρή έχεις π...ρια γιά να το διαψεύσεις;
    Είναι μαζί σου ή όχι;
    Τους θέλεις στον συνδυασμό σου ή όχι;

    Τα κολπάκια τέλος...αλλιώς θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΥΣ: 'Εχουν βγεί τα μαχαίρια μέσα στον συνδυασμό σου για τους αναφερώμενους ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει κρυφτεί στο καβούκι του και δεν τολμά να εμφανιστεί. Τι να πει για το θέμα της καθαριότητας αφού πρόσφερε στέγη σε αυτόν που έδιωξε ο Σοφράς. Τους αποτυχημένους μαζεύει ο Γιάννης. Δεν κοιτά να παράγει έργο, τρέχει για τους ψήφους μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάλτους στο συνδυασμό σου αν σου κρατά και θα σου πώ εγώ γιαννάκη πώς θα τρέχουν τα στελέχη σου και αντε να τα κρατήσεις. Ηρθε η ώρα γιαννάκη να διαλύσεις ότι έφτιαξες γιατί είσαι σαν την αγελάδα εκει που χέζεις τρώς, καυμένε και αποτυχημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;;; ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ, ΣΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Τσαβαρής θα θα θα θα θα θα κάνει έργο. Ποιο έργο; Μην ρωτάτε γιατί απάντησει δεν θα πάρετε ποτέ. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκλεγεί. Δεν έχει λύσεις για τον τόπο. Φοβάται να μιλήσει μήπως και του φύγουν αυτοί οι λίγοι που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ- ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ - ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΝΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ?

    ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Κ.ΣΟΦΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΡΑΠΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΔΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

    - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 8.00 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.


    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !


    ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΛΠ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΣΕΛΗΝΙΑ -ΑΜΠΕΛΑΚΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ .
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ.



    ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.


    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας δουμε τον ευαιθητο κ. Δημαρχο σε θεματα Πολιτισμου και Περιβαλλοντος τι αληθεια θα πει .

    - Η συμπαθεστατη κ.Ναννου εχει κανει επισημες δηλωσεις υποστηριξεις των Ναυπηγειων ..... ελεεεοοοοοοοοοςςςςς!!!!!!! με οτι αυτο συνεπαγεται...

    - ο κ.Τζαβαρης εχει δεσμευθει και μπράβο του για αλλαγη χρησης απο Βιομηχανικη σε Τουριστικη ζωνη


    - Τελος ο κ.Ραπτης ηταν ο μονος που ενδιαφερθηκε για το μειζον αυτο θεμα της Κυνοσουρας και ολοκληρης της περιοχης - Κυνοσουρα, Καματερο.Αμπελακι, Σεληνια χαρακτηρισμενης μεν Ιστορικης Αρχαιολογικης αλλα σκουπιδοτοπος του ΟΛΠ και της Νομαραχιας.

    Ελπιζουμε τη Τεταρτη συσωμη η Δημοτικη αρχη να δωσει ενα Τελος στην αυθαιρεσια του ΟΛΠ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ και των Παρανομων Ναυπηγειων .

    ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -


    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

    ΕΞΩ Ο Ο.Λ.Π. ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ 1971 ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ -


    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΨΕΣ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΟΛΑ. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΣΕ ΔΕ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΝΟΥΝ ΟΥΖΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω παντως θα ψηφισω εναν ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ απο την ωραια Ουγκαντα. Αυτος που λετε παιδια,αφου πρωτα τους λυσαγε ολους στο ξυλο,μετα τους...ετρωγε. Παντα ομως μεσα στα πλαισια της δημοκρατιας. Γρηγορα και παστρικα. Μονο ενας σαν και αυτον(εχει πεθανει)θα φερει προοδο στο νησι μας. Επειδη ομως στην ωραια μας Κουλουρη, δυσκολα θα βρεθει ενας τετοιος,προτεινω να τον....αναστησουμε. Για λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΖΗΤΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου