Από: ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Προς : ΟΛΠ Α.Ε.
Κοιν. Νομαρχία Πειραιά
Θέμα: ΠΟΡΘΜΕΙΟ   ΠΕΡΑΜΑ- ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Κύριοι
Δεν μας τιμά αυτή η εμφάνιση των εγκαταστάσεων του πορθμείου, ως είσοδο και έξοδο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  που αν και πληρώνουμε προς τον ΟΛΠ περίπου 400.000 ευρώ τέλη από τα εισιτήρια να αντικρίζουμε αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση
                                                                                    
Μάνος Καΐλας


Σχόλια

  1. xestikane oi limenikoi kai oi dimarxoi fovountai na poun kati gia ton olp .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωριζεις φιλε μου οτι καποτε ειχα δει καρεκλα ταμια με δεμενο(μπαταρισμενο) ποδι? Γνωριζεις τι κλαψα πεφτει απο τους ιδιοκτητες, οτι δεν βγαζουν τιποτα? Γνωριζεις οτι καθε Χριστουγεννα καθε σκαφος προσφερει απο μια κασα ουισκυ δωρο στους καταλληλους ανθρωπους μαζι με το αναλογο φακελακι? Γνωριζεις οτι βρισκεσαι στην Σαλαμινα? Γνωριζεις οτι ζεις στην Ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΕΡΝΕΙ Ο ΟΛΠ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι..το γνωριζω.Τι σημαινει αυτο? Ο ΟΛΠ ειναι μια Ελληνικη δημοσια υπηρεσια με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν περιμενεις απο τον ΟΛΠ να βελτιωσει την εικονα σου μαλλον ονειρευεσαι. Αν προσθεσεις και την ξακουστη μαχητικοτητα των Σαλαμινιων για τα δικαιωματα τους, να εισαι σιγουρος οτι θα περιμενεις πολυ. Για αυτο λοιπον αντι να καυχιεστε μεταξυ σας και στον κοσμο ποιος εχει φτιαξει τα περισοτερα φερυ,βαλτε το χερι στην τσεπη και συμβαλλετε και εσεις λιγο σε αυτον τον κακοποιημενο τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο την Κουλουρη πιο κατω φιλε...Εδω γεννηθηκα,και μαλιστα απο μαμη στο Τσαμη. Τι εγινε? Θιχτηκαν τα συμφεροντα σου? Αστο λοιπον,μη βαλεις το χερι στη τσεπη,Θα τα φτιαξει ο ΟΛΠ τα στραβα. Μη μας παθεις και τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΠ.ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου