Εξαρθρώθηκε συμμορία στην Αττική



Μέλη συμμορίας, που σύμφωνα με την Αστυνομία εμπλέκεται σε εμπρησμούς, κλοπές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορές, αλλά και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, όπλων και εκρηκτικών, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια της Νίκαιας.
Εξαρθρώθηκε συμμορία στην ΑττικήΗ επιχείρηση εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι, την Αγία Βαρβάρα και τη Σαλαμίνα, όπου συνελήφθησαν συνολικά τρεις Έλληνες, 24, 26 και 48 ετών, ένας 34χρονος Αλβανός και μια 35χρονη Ρουμάνα. Οι αστυνομικοί αναζητούν άλλα εννέα άτομα, τα οποία θεωρούν ότι εμπλέκονται στην ομάδα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 26χρονος Έλληνας έχοντας κάθε φορά άλλους συνεργούς, ευθύνεται για την πυρπόληση ΙΧ αυτοκινήτου στη Νίκαια, για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε καφενείο στην Αγία Βαρβάρα και για τον εμπρησμό ίντερνετ καφέ στο Περιστέρι.
Οι δράστες φέρονται επίσης να επιτέθηκαν, στις 15 Ιουνίου, με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών που επιχείρησαν να τους κάνουν έλεγχο στον Κορυδαλλό.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά και 550 γραμμάρια κάνναβης, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σχόλια

  1. Mη μας πειτε το ονομα του Ελληνα, γιατι θα θιγει η προσωπικοτητα και η υποληψη του.Ουτε τη φωτογραφια του θελουμε, μηπως το παρει κατακαρδα και αυτοκτονησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου