Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετατράπηκε σε αρένα από τον περιβόητο γνωστό ψευτοπαλληκαρά εκδότη της εφημερίδας ‘’ Ανατροπές ‘’ Χρήστο Θεοχάρη .Ο τραμπουκισμός του εν λόγο κυρίου στο αποκορύφωμα του . Απειλούσε τους πάντες χωρίς κανένας να τον προκαλέσει ακόμη και τους δημότες που παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο. Έβριζε με χυδαίες εκφράσεις τον υποψήφιο δήμαρχο Γ Τσαβαρή και απευθυνόμενος προς τους φορολογουμένους δημότες που παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο τους είπε « ρε καραγκιόζηδες τι θέλετε εδώ που μαζευόσαστε ; » θεωρώντας ότι το δημοτικό μέγαρο είναι ιδιοκτησία του , κληρονομία από τον πατέρα του . Δυστυχώς για το κατάντημα του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου κύρια ευθύνη έχει η πρόεδρος και ο δήμαρχος οι οποίοι παρακολουθούσαν τα γεγονότα χωρίς ουσιαστική παρέμβαση .Πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλη ικανοποίηση για τον εξευτελισμό του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασαν γελώντας κατά την διάρκεια των επεισοδίων ο Αλαϊσκας και η Μπούτση οι οποίοι ήταν και οι κύριοι συντελεστές των γεγονότων .

Σχόλια

  1. Καλά ρε παιδία τι περιμένατε από τον Θεοχάρη να κάνει. Κλανιές , αρπαχτές και γλειψίματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία Ψυλλάκη ιπποκόμος της προέδρου του αναπτυξιακού συνδέσμου Σαλαμίνας είναι έμμισθη στο δήμο .Κύριε Σοφρά τι υπηρεσίες προσφέρει η εν λόγο κυρία .Πρέπει να δώσεις μια απάντηση, γιατί δεν την πληρώνεις από την τσέπη σου αλλά από τους «καραγκιόζηδες » φορολογουμένους πολίτες του νησιού μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΟΦΡΑ ΔΕΙΠΝΗΣΑΝ ΣΕ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ .ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Η ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ Η ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΩΛΟΧΤΥΠΗΤΟΥΛΗΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΔΑΓΚΑ, ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΣΦΑΛΙΑΡΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΟΚΑΜΟΥΦΛΑΔΟΡΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΔΙΚΑΣΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΛΕΣΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΩΠΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ 1.000.000.ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΕΦΘΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ Κ.ΣΟΦΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτές τις συμπεριφορές . Ο Θεοχάρης πρέπει να πάρει μια απάντηση .Όλοι μπορούμε να αντιδράσουμε .Να επιστρέψουμε εδώ και τώρα όλοι εμείς που λαμβάνουμε την εφημερίδα ΄΄ Ανατροπές ΄΄ από το ταχυδρομείο με την ένδειξη «να μη μου αποσταλεί » .Είναι εύκολο και αποδοτικό .Εμπρός όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε ένα μάθημα σε αυτόν τον καραγκιόζη ότι δεν πάει άλλο , τα ψέματα τελείωσαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή ρε αδέρφια, τρελάθηκε ο ανατροπέας και εκεί που καθόταν στο διάδρομο της δημαρχίας, του ήρθε μια ιδέα να μπεί μέσα στο Δ.Σ. και να πάει στον Τσαβαρή από πάνω, και να τον κάνει τρεις δεκάρες; (ξεφτίλα τον έκανε, τι τρεις δεκάρες).
    Κάτι δεν κολλάει καλά εδώ ρε μάγκες, δεν νομίζετε;
    Μήπως ο ψευτόμαγκας Τσαβαρής έχασε την ψυχραιμία του, επειδή τον είπε καραγκιόζη η Κ. Μπούτση και αυτός τα έβαλε με την κ. Ψυλλάκη;
    Δηλαδή τι να έκανε ο Θεοχάρης, να άκουγε τον "μέγα" ηγέτη να βρίζει την γυναίκα του και να έκανε την κότα;
    Εσείς γιά πέστε μου, τι θα κάνατε;
    Θα του λέγατε και ευχαριστώ; ή θα του προσφέρατε και το κρεβάτι σας;
    Το τραβάει η ψυχή του το ξύλο μου φαίνεται του γιαννάκη, αλλιώς δεν εξηγήται η στάση του και συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΙΧΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο . Τραμπούκος ,ψευτοπαλληκαράς ,θρασύδειλος, και αρχιλαμόγιο , συνέχει να προκαλεί με τα γραφόμενα του .Συγχαρητήρια για την επιλογή κύριε Τσάμη ,σωστά τον ανέβασες στον Δήμου . Εκτίμησες το ήθος και το ύφος του και να ξέρεις αυτός δεν ξέχνα θα στο ξεπληρώσει προσφέροντας δωρεάν προβολή από το έντυπο του τώρα που κατεβαίνεις δημοτικός σύμβουλος με τον Σοφρά . Συγχαρητήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΑΝΑ .ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΤΙΣ ΨΗΛΕ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα γράφετε; Μήπως ο Τσαβαρής αρνήθηκε να ψηφίσει το δάνειο για να πληρωθούν οι επαγγελματίες που τους χρωστά ο δήμος και οι μελετητές του Γενικού Πολεοδομικού; Μήπως ο Τσαβαρής είχε μαζέψει πάλι τη σάρα τη μάρα κια το ακκό συναπάντημα μέσα στο Δ.Σ. (παπαδοκόρες, Κατσουρίνες, Μπερήδες, Μαρούδηδες και σία) με σκοπό όλη την ώρα να χλευάζουν τη διαδικασία; Μήπως ο Τσαβαρής επιτέθηκε φραστικά στη γυναίκα του Θεοχάρη χωρίς εκείνη να ασχολείται μαζί του; Μήπως προκάλεσε το Θεοχάρη που σημειωτέον για χρόνια ολόκληρα τον είχε πάρει στην πλάτη του και του ΄έχτιζε το προφίλ; Τίποτα χειρότερο από την αχαριστία. Κι ο τσαβαρής έχει πουλήσει τους πάντες και ξέρει πως ο Θεοχάρης το γνωρίζει καλά: Καραγιάννη, Αγαπίου, Μακρή, Ρούλα, Κουτσούκο, Σοφρά... Κι επειδή τον τρέμει, γιατί ξέρει πως ο Ανατροπέας είναι καθαρός και πως γνωρίζει το ποιόν του, έβαλε όλους τοςυ δικούς του να γράφουν για τον πρώην φίλο του στο διαδίκτυο. Γνωστή η μέθοδος Γκαίμπελς. Ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αληθεύει οτι 30 παρευρισκόμενοι που τους αποκάλεσε καραγκιόζιδες χωρίς λόγο και τα έβαλε μαζι τους του κατεθεσαν 30 μηνύσεις;;; αληθεύει οτι η αξίωση κατά της προσωπικότητά τους συνοδεύεται και με ποσό 100.000 ευρώ για τον καθένα;;;; νομίζω όμως ότι δεν είναι σωστό τα πράγματα να φθάσουν εκεί γιατί όλοι είμαστε κουλουριώτες και δεν επιτρέπονται τέτοιες αψιμαχίες μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Ανατροπέας δεν ευθύνεται για το διασυρμό της δημοτικής αρχής, αυτός και η γυναίκα του κάνουν την δουλειά τους. Έχουν στο νου τους την οικονόμα και τίποτα άλλο .Εσύ κύριε δήμαρχε και κυρία πρόεδρε του δημοτικού συμβούλιου τι κάνετε; Ένας πασίγνωστος τραμπούκος του νησιού σας εξευτελίζει ενώπιων των συνδημοτών σας (γιατί είσαστε υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργιά του δήμου) και αμέσως μετά τον επιβραβεύετε πηγαίνοντας σε μαγαζί της παράλιας και τρώτε μαζί του. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ; Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΛ………Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χθες το βραδύ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση .Εκεί να δείτε γελοιότητες . Ο πρώην γραμματέας Παυλάκης έκανε αποκαλύψεις .Είπε ότι ο ΣΟΦΡΑΣ τον πίεζε να κατέβει δημοτικός σύμβουλος αλλά αυτός δεν ήθελε ,αυτός που πιέζετε βγαίνει στο κόσμο και λέει είμαι υποψήφιος με τον Σοφρά , ήμαρτον θεέ μου . Τον Γραμματικό τον παρουσίαζε στον κόσμο της Σαλαμίνας σαν υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ γιατί του το πρότεινε ο ΑλαΪσκας και αυτός σαν μικρό παιδί που ήταν παρασύρθηκε και το αποδέχτηκε, καλά η Τ.Ο δεν είχε πάρει καμία απόφαση αυτός τι έκανε , δεν ήξερε δεν ρώταγε ; Ήθελε να κάνει σοβαρές αποκαλύψεις αλλά δεν μπόρεσε γιατί την ενότητα του κόμματος , τ’ αλλά που έκανε δεν έβλαπταν την ενότητα; Σύντροφε Παυλάκη τον Οκτώβρη έλεγες, είμαι υποψήφιος με τον Σοφρά και κατηγορούσες τον Τσαβαρή .Τον Γενάρη έλεγες, είμαι υποψήφιος με τον Γραμματικό και κατηγορούσες τον Σοφρά και τον Τσαβαρή και τώρα φωνάζεις θα κατέβω με τον Τσαβαρή και κατηγορείς όλους τους άλλους . Και τίθεται το ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος που θα λάβει την στήριξη σου. Είναι ένα ζητούμενο που απασχολεί πολύ την κοινή γνώμη του νησιού μας . Ξυπνά και κοιμάται με αυτή την αγωνία . Επιτέλους πάρε την μεγάλη απόφαση και άφησε αυτό τον χώρο ήσυχο γιατί τον έχεις κουράσει παρά μα πάρα πολύ με της γελοιότητες σου και με την ανικανότητα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΕΡΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το τρίδυμο ΑΛΑΙΑΣΚΑ ΠΑΥΛΑΚΗ ΘΕΟΧΑΡΗ αντιπροσωπεύει την όλη παρουσία του σημερινού ΠΑΣΟΚ στον τόπο μας .Η κριτική που εξαπολύθηκε στα πρόσωπα τους είναι αυστηρή, καυστική , περιπαιχτική και αποκαλυπτική . Δεν υποτιμά όμως καθόλου κάποιες σημαντικές αλήθειες που περιέχει . Τι είναι όμως προτιμότερο; Να κρύβουμε τις πομπές κάτω από το χαλί ή να απομακρυνθεί πλήρως η κόπρος του Αυγείου; Βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα. Έτσι, εκτίθεται πλήρως η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και συντρίβεται ο μύθος της ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ .Ας πρόσεχαν. Και οι αυτουργοί και οι προπαγανδιστές...

    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mia aporia; oso htan grammateas ths organosis o paylakis,oi tzavarikoi ton evrizan ton doyleyan epeidi stirize ton sofra.tora poy vrizei ton sofra giati den pire ayta poy zitise kai kyrios ayta poy kopikan kai epairne o kolitos toy o agapioy ,tora ton xeirokrotoyn.are kolotoympes den ntrepeste.den toy ekatse na mazepsoyn kosmo gia na katevasoyn ton grammatiko,ekeinos kai o agapioy,kai exoyn palavosei.tora diapragmanteyontai me tin pleyra toy sokrati.Kai ama den toys katsei tha pane ston tzavari.Paidia na do dipla dipla ton paylaki kai ton agapioy , me ton tsavari ,mastrokolia,kapetanaki kai dertoyzo,gia na gelasei kai to pardalo katsiki.Tha toys anakiriksoyme se epitimoys kolotoympes tis koyloyris manari moy.kai gia na kleiso na katalavoyme oloi kati:;otan kovete h masa oloi thimoyntai tis sosialistikes toys eyaisthisies.re oyst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς ΙΚΤΙΝΟ
    συγγνωμη αγαπητε μου, αν θελεις μπορεις να μας εξηγησεις απο που βγαζεις το συμπερασμα πως συντριβεται ο μυθος της σοβαρης οργανωσης του πασοκ;απο που και ως που ο θεοχαρης θεωρειται το πασοκ στη σαλαμινα;συγγνωμη θα μας τρελανεις;ενταξει για τους αλλους δυο και δικαιως ζητας και ζηταμε και άλλοι την απομακρυνση τους.οχι ομως να χρεωνεις και τον θεοχαρη και τις πρακτικες του σε μια οργανωση και πολυ περισσοτερο σε μια ομαδα ανθρωπων που προσπαθουν να δημιουργησουν κατι καλο.ο παυλακης κατω απο αλλες συνθηκες με αλλα προσωπα στην οργανωση δεν θα ειχε παρατηθει και θα συνεχιζε να παιζει τα παιχνιδια του.με τα συγκεκριμενα προσωπα που ειναι στην οργανωση τωρα δεν τον επαιρνε γι αυτο και την εκανε.ολα χρειαζονται υπομονη και κυριως θα πρεπει να γνωριζουμε πως ενα αποστημα θελει χρονο για να γιατρευτει.εγω και βεβαιως και αλλοι που βρισκομαστε κοντα στην οργανωση επιτελους βλεπουμε ατομα που θελουν να <> τον χωρο απο τη βρωμα που υπηρχε και υπαρχει.αλλοτε το πετυχαινουν και άλλοτε οχι.τουλαχιστον προσπαθουν και το κυριοτερο ειναι ακομα καθαροι.μηπως στο συμπερασμα σου εισαι αδικος καιισοπεδωτικος;εισαι κοντα τους και αυτο τελικα εχεις διαπιστωσει;ή τελικα αυτο που θελουν καποιοι να καταφερουν ειναι η πληρης απαξιωση της οργανωσης για το παιχνιδι των δημοτικων εκλογων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den ksero ti lete eseis alla ayto poy egine stin organosi toy pasok xtes to vradi eixe poly gelio.;osoi evrizan ton paylaki san gramatea otan stirize ton sofra,mpas kai toy edine tipota na simiosoyme,tora poy evrize ton sofra ,giati den toy egine kanena roysfeti,oi idioi tora poy lete ton xeirokrotoysan ,oi tzavarikoi vre koyta.ox panagia moy poly gelio.na xeirokrotoyn ayton poy toys apokaloyse kleftes,lamogia,xafiedes.ante vre kai se mia kali synergasia sas.oloi oi lamogiokolotoympes mazi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. RE POLY KALA TOY EKANE O ANATROPEAS TOY ARXILAMOGIOY TOY TSABARH.KLOTSIES THELH TO LAMOGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TO Μεγαλιτερο αρπαχτικο σε ολοκληρο τον πειραια ειναι ενας και μοναδικος. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ- ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κύριοι, ύστερα απο όλα αυτά θα καταλήξετε όλοι στα δικαστήρια και είναι ντροπή σας και ντροπή του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. RE TI AMPELAKIOTIKI TSOYNA THA FATE GIANNH MOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. oi fasistes poy den antexoyn thn kritiki agapite kyrie katafebgoyn sta dikastiria. oi pentakatharoi den pane pote se teties lyseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θεωρείς κριτική ο Θεοχάρης να αποκαλεί τους φορολογουμένους συνδημότες του που πληρώνουν την γυναίκα του στο δήμο καραγκιόζηδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε παιδιά μιλάτε σοβαρά .Θα ασχοληθούν με αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας και θα του κάνουν αγωγή και μήνυση .Να τον απαξιώσουν και να τον αγνοήσουν γιατί μονό αυτό του αξίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αληθεύει για τις τριάντα μηνύσεις τελικά;;; γιατί τον αποκαλούν τραμπούκο και αρπαχτικό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα εκπροσωπήσει τους 30 ο γνωστός Σαλαμίνιος ποινικολόγος Γιώργος κολλητός του Γιάννη και ο Τσαβαρής θα πάρει την εκδίκηση του από τον Θεοχάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Re theoxari mono karagiozides? kai lamogia re megale kai lamogia...

    Ο Αλή Μπαμπά και οι 35 κλέφτες. ταμάμ σου λέω ,ταμάμ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ 10 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κλάνα , όταν σου τα ΠΗΔΗΞΑΝ όλα έκλασες μαλλί , κάθισες στις σκάλες και μετά κρύφτηκες στα φουστάνια των γυναικών , καραγκιοζοπαίχτη του Σοφρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ. ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ. ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ 03 Ιουνίου 2010 11:24 μ.μ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ; Η ΚΟΥΦΟΣ; Η ΒΛΑΚΑΣ; Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πλακώστε τον στις μηνύσεις, αυτό του χρειάζεται να δούμε τι τσαμπουκάς είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O ΜΑΚΡΗΣ ΤΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ <>( λεμε τωρα). ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2006 ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ << ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ>> (λεμε τωρα) ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ << ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ>>. ΤΩΡΑ
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ. ΡΕ ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ (ΞΑΝΑ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βρε μέθυσε ρε λαμόγιο στο σχόλιο σου ρε αθεόφοβε δεν έγραψες ούτε μια αλήθεια; Ποιος είσαι ρε Θεοχάρη κουραδόμαγκα ;Ένα ρετάλι είσαι που έχεις τιμή αγοράς και μάλιστα πολύ φτηνή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πώς γίνεται κι όλοι μαζί ενορχηστρωμένα βρίζετε το Θεοχάρη ρε παιδιά; μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε πως τα δέντρα που΄χουν καρπούς πετροβολάνε; Ενώ στους πετροβολημένους τι να κάτσεις ν΄ απαντήσεις; Τσαμπουκάς ο Θεοχάρης αλλά έχει και μυαλό πολύ περισσότερο από τα 30 τούβλα του Τσαβαρή και πολύ περισσότερο κι απ΄ τον ίδιο τον Τσαβαρή. Και το ξέρει ο Τσαβαρής αυτό όπως ξέρει ότι είναι παλιός καλός γνώριμος αυτού που σήμερα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει να φανεί τραμπούκος, για να του κάνει τη λιγότερη δυνατή ζημιά. Γιατί ο Θεοχάρης τον είχε πάρει στην πλάτη τόσα χρόνια, όλοι το ξέραμε αυτό. Τίποτα χειρότερο όμως από την αχαριστία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά ρε Θεοχάρη πανέξυπνε του Κουλουριώτες τους θεωρείς κουτούς ; Εσύ τι νομίζεις ότι όλο το νησί δεν γνωρίζει ότι είσαι ένας μέθυσος και ένας τραμπούκος που όποιος σου τα σκάσει πάς μαζί του .Νομίζεις ότι δεν γνωρίζει η κοινωνία ότι στήριζες τον Μακρή και έβριζες τον Σοφρά και τώρα που η γυναίκα σου και εσύ που τα παίρνετε από τον δήμο αλλάξατε στέκι , γίνατε η μεγάλοι στυλοβάτες της σημερινής δημοτικής αρχής .Νομίζεις ότι η κοινωνία δεν γνωρίζει πανέξυπνε Θεοχάρη ότι όποιος σου τα σκάσει τον ακολουθείς .Έχεις την εντύπωση βρε κολοτούμπα ότι κανένας δεν γνωρίσει το ποιον σου και το βίαιο χαρακτήρα σου .Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω , το ότι έχεις πολλούς εχθρούς δεν είναι τυχαίο και όποιος σε πάρει δίπλα του θα τον κάψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πρόσεξε γιατί τριάντα τούβλα που θα σου πέσουνε στο κεφάλι απο τις 30 μηνύσεις που θα φας, είναι πολύ μεγάλο βάρος και κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ - ΦΟΥΡΙΚΗΣ - ΜΠΑΣΙΑΡΑΣ - ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ- ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ - ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ :ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΡΑΣΙΔΕΙΛΟΙ, ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τριάντα μηνύσεις στον τραμπούκο και γρήγορα για να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου