ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ  ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ

       

Κατέρρευσε μία ακόμη συκοφαντία εις βάρος του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή.
      Οι  δήθεν σειρά παραβάσεων καθήκοντος στις οποίες κατά καιρούς αναφέρονται  οι συκοφάντες του και οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν μία και μοναδική , εκδικάσθηκε σήμερα 27/5/2010 στο Α΄ Τριμελές  Πλημ/κείο Πειραιά.
      Η Εισαγγελέας της  έδρας Κα Φραγκιά  πρότεινε την αθώωση του Γιάννη Τσαβαρή  και το Δικαστήριο (Καραχάλιου Πρόεδρος, Τονιόλου και Καινούριος μέλη) ΟΜΟΦΩΝΑ τον ΑΘΩΩΣΕ.
      Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αθωωθείς είχε υποπέσει σε παράβαση καθήκοντος αφού μετά από έκθεση αυτοψίας που είχε διενεργήσει ειδικό κλιμάκιο, όφειλε ως υπάλληλος της Νομαρχίας και βάσει αυτής της εκθέσεως να προβεί σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος (συνεργείου επισκευής – φανοποιεία αυτοκινήτων) που λειτουργούσε στην περιοχή Ρέντη του Πειραιά λόγω ελλείψεως καταλλήλου μονώσεως.
      Κατά  την εκδίκαση της υποθέσεως ο  συνήγορος του κατηγορουμένου γνωστός  Σαλαμίνιος ποινικολόγος Γιώργος Παπανικολάου μεταξύ άλλων στοιχείων παρουσίασε και την υπ’ αριθμ. 2703/2006 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (το οποίο επίσης απασχόλησε το συγκεκριμένο ζήτημα).
      Με  την απόφαση του αυτή το Σ.τ.Ε, ακύρωσε σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη που είχε ανακαλέσει εσφαλμένα την εκδοθείσα από την Νομαρχία άδεια λειτουργίας του καταστήματος.
      Στην  ουσία δηλαδή το Σ.τ.Ε  επιβράβευσε το χειρισμό της όλης υποθέσεως  από τον υποψήφιο Δήμαρχο και απεδέχθει (όπως το Ποινικό Δικαστήριο δια της εκδοθείσης αθωωτικής αποφάσεως) ότι ο Γιάννης Τσαβαρής, σαν Υπάλληλος της Νομαρχίας Πειραιά, με την εν γένει συμπεριφορά του στο χειρισμό της υποθέσεως, αρνούμενος απόλυτα αιτιολογημένα να συμπράξει στην παράνομη ανάκληση της άδειας του καταστήματος όχι μόνο δεν υπέπεσε σε παράβαση καθήκοντος αλλά αντίθετα χειρίστηκε την υπόθεση με γνώσεις και εμπειρία εξειδικευμένου στελέχους της Διοίκησης.
      Το  σημαντικότερο δε στην εξέλιξη της  υπόθεσης είναι ότι για την  κείμενη νομοθεσία που διέπει τις αδειοδοτήσεις των συνεργείων φανοποιείων αυτοκινήτων ο συγκεκριμένος χειρισμός που έγινε από τον Γιάννη Τσαβαρή αποτελεί πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.

Σχόλια

  1. ο δήμαρχος τώρα τι θα κάνει;; θα βγάλει το πόθεν έσχες των τελευταίων 10 ετών;; κόπτεται να δώσει σε απ' ευθείας ανάθεση την εργολαβία για το σχολείο στα παλούκια αυτός είναι ο μεγάλος του καυμός. υπέρογκο το χρέος του δήμου απο την κακοδιαχείριση της δημοτικής αρχής. αλήθεια ποιός θα πληρώσει αυτά τα απωλεσθέντα χρήματα των κουλουριωτών;;; απαραδεκτο να μην γίνει κανένα έργο σε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ;; ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΘΕΙ;;;; ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;; ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ;; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;; ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ;; ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΈΣΕΩΝ;; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;; ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ Η ΛΑΣΠΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε Σαλαμινας ποτε επιτελους θα ξυπνησεις για να δεις τους συνεργατες σου πως σε πουλανε;
    ειναι ηθικο και νομιμο ο δικηγορος του δημου να υπερασπιζετε εναν που κατηγορηται για παραβαση καθηκοντος
    να ειναι υποψηφιος δημαρχος να εχουν ακουστει τοσα και τοσα για αυτον τον υποψηφιο και εσυ να εχεις ακομη διπλα σου τον νομικο συμβουλο του δημου ο οποιος ειναι υποχρεομενος να υπερασπιζετε τα συμφεροντα του δημου και των δημοτων.
    Ο κ. τσαβαρης με μια τοσο σοβαρη κατηγορια γιατι επελεξε για δικηγορο τον κ. παπανικολαου;
    κ.σοφρα δημαρχε Σαλαμινας θα μας δωσετε μια απαντηση;
    Δημαρχε θα επανελθω με περισσοτερα
    σχολια και αποκαλυψεις.

    29 Μαΐου 2010 10:17 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοπληρωμένε σχολιογράφε 28/5/ 6:42μμ, έχεις στερέψει από επιχειρήματα και αναμασάς τα ίδια;
    'Εχεις γίνει κουραστικός μανάρι μου.
    Ο Τσαβαρής είναι δημόσιος υπάλληλος με 1500 ευρω το μήνα και τα έξοδα είναι αντιστρόφως δυσανάλογα με τα έσοδά του.
    Καλώς του ζητήτε να δικαιολογήσει τις 150.000ευρω περίπου που έχει ξοδεύσει μέχρι σήμερα.
    Τα λεφτά είναι πολλά και μαύρα!!!
    Παράδειγμα: Απ'τα 1800ευρω που πληρώνει γιά ενοίκιο γραφείου το μήνα,τι απόδειξη παίρνει; Χορηγεία θα πεις. Και ο Μαντέλης για χορηγείες μιλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EGINES GRAFIKOS ME TIS MHXANORAFIES SOY PIA DHMOSIE YPALLHLE THS DIAPLOKHS KAI TON DOLOPLOKION.S.O.S KATANTHSES.SE MISOYN SIGA..SIGA KI AYTOI POY PIUANON APO ANTIDRASH NA SOY EDINAN CHFOYS...TORA SOY KOBOYN.
    UEOREISAI PIA EPIKINDYNO CONIO GIA TA KOINA..UA TO KATALABEIS OTAN ERUH H ORA.OS TOTE FORA LAME KOSTOYMIA...KAI EXE YFOS....ANUROPAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΤΑΤΕ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΙΝΙΑ. Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΓΓΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΓΦΕΡΟΝ ΣΟΥ. ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΟΧΡΗΜΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληρωμένε σχολιαστή του τσαβαρή, σε πόνεσε πολύ η αλήθεια;
    Αλλά μέσα στην παραζάλη σου και στον οχετό της ψευτιάς, σου ξέφυγε και μιά αλήθεια.
    Λες" είσαι ρουφιανάκος όπου παίρνεις πληροφορίες και τις χρησιμοποιείς κ.τ.λ.".
    'Αρα αυτό που σε καίει είναι η πηγή των πληροφοριών μου.
    'Ακου "κάποια χρήματα".
    Μιλάμε γιά το μινιμούμ του μαύρου χρήματος που έχετε σκορπίσει μέχρι σήμερα.150.000χιλ.ευρώ.
    Αμφιβάλλεις πληρωμένε σχολιαστή; Απόδειξη!!! εδώ και τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ, ΓΙΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΣΠΑΤΑΛΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΞΕΙΑ ΤΖΑΒΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ...ΚΟΦΤΕΤΟ ΟΛΟΙ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΑ ΑΡ....ΙΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου