ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Ανώνυμος είπε...
ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ;;; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ: Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤE ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15/05/10 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/05/10 ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ;;; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ;; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;; ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ;; ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤE; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;;

Σχόλια

  1. re ti les? mexri kai pano eixan sikosei stin paralia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ . ΑΠΟΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mpravo se auton pou egrapse auti tin alitheia pou oloi tin sizitame. Einai aisxos kai proxeirotita na etoimazoun se tetoious rithmous kai proeklogika to GPS. H antipoliteusi na antidrasei kai na zitisei na ginei meta tis ekloges kai oxi ipo ton ekviasmo ton psifon. O dimarxos exei xasei tin mpala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EISTE OLOI GELOIOI TO KATALABAINETE ;MALON OXI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμαρχε, μάλλον θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα εάν δεν κατανοήσετε ότι πρέπει να παρατείνετε το χρονικό διάστημα για την υποβολή ενστάσεων. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το Γ.Π.Σ., απαιτείται από όλους η δέουσα σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Δήμαρχε,ήταν πολύ μεγάλη αστοχία ο χρόνος που επιλέξατε να δώσετε το Γ.Π.Σ. στους πολίτες της Σαλαμίνας για τους παρακάτω λόγους:
    1) Ο πρώην Δήμαρχος Αγαπίου το είχε δημοπρατήσει πριν από 7 χρόνια!
    2) Είναι προεκλογικό πυροτέχνημα όπως του πρώην Δημάρχου!
    3)Αφού ο Δήμος Σαλαμίνος θα συνενωθεί με τον Δήμο Αμπελακίων σε 1 μήνα,και θα αλλάξει η κτηματική περιφέρεια του Δήμου,τι σκοπό έχει η ανάρτησή του ;
    4) Γνωρίζετε ότι ο Δήμος Αμπελακίων δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για το Γ.Π.Σ. οπότε ο νέος Δήμος θα ξεκινήσει από το μηδέν;
    Λοιπόν ,σταμάτα το δούλεμα.Δεν σε σώνει τίποτα και το ξέρεις πολύ καλά.Ούτε οι πενιχροί σε αριθμό ψήφοι του πρώην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο πολύ σας καίει ότι ο δήμαρχος δίνει λύση στο μέγα πρόβλημα του ΓΠΣ;
    Σας πειράζει που ο κόσμος θα μπορεί πλέον να κτήσει και δεύτερο όροφο στην ιδιοκτησία του; Αίτημα δεκάδων ετών γίνεται πραγματικότητα.
    Και το Αμπελάκι θα φτιάξει, αλλά γιατί το εμπλέκεις στο ΓΠΣ της Κούλουρης, αντιπολιτευόμενε ψευταράκο;
    Ο Λαός έχει διαίσθηση και κρίνει.
    Δεν εντυπωσιάζεται πλέον από αντιπολιτευόμενες κορώνες,και παχιά λόγια, που στην ουσία είναι αέρας κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΙΜΙΣΘΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΔΑΗΣ, ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑΣ ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΓΙΟΥΧΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΟΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ-ΒΙΓΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Ή ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤ.ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ... ΕΤΣΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ... ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΞΕΝΟΥΣ (ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ), ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ; Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου