ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (27/5/2010)


΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 31η Μαίου 2010 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα:



1.-Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου <Ολοκλήρωση κατασκευής Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας στη θέση Παλούκια> προϋπολογισμού 1.149.000,00 € με το Φ.Π.Α. 21% .

2.-Λήψη απόφασης για σύναψη δανείου και επιλογή χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 176 τουΝ.3463/06 του Δ.Κ.Κ.

Σχόλια

  1. ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 1%. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΟΧΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο για να γνωρίσετε από κοντά τον ξεπεσμό της σημερινής δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

    Υ.Γ.Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΣΚΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρόεδρος του σχολείου Παλουκίων , θα μας πει κανά τραγούδι;
    Ξέρετε απ'αυτά τα ξέκολα.
    Που το βρήκατε αυτό το βούρλο, ρε Καρνέση;
    Κρυβόσαστε από πίσω της γιά να κάνετε αντιπολίτευση μωρέ;
    Ο δήμαρχος ζήτησε να αλλάξουν τα σχέδια του σχολείου;
    Δεν έχει τις ευθύνες του ο σύλλογος και όλοι οι παρατρεχάμενοι;
    Αν δεν είχατε ζητήσει αύξηση των αιθουσών με αλλαγή της μελέτης, τώρα το σχολείο θα λειτουργούσε κυρίες και κύριοι του σχολείου των Παλουκίων.
    Με την αντιπολίτευση να τα βάλετε που σκυλεύει, και όχι με την διοίκηση του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜ ΔΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΕΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
    ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπέλι λαμογιάρικο (να είχες και τα στοιχειώδη γυναικεία στοιχεία κάτι θα γινόταν ,ούτε αυτά δεν έχεις) τι σου έμελε να πάθεις από τον φίλο σου το Τσάβαρη την μάσα σου θα χάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετατράπηκε σε αρένα από τον περιβόητο γνωστό ψευτοπαλληκαρά εκδότη της εφημερίδας ‘’ Ανατροπές ‘’ Χρήστο Θεοχάρη .Ο τραμπουκισμός του εν λόγο κυρίου στο αποκορύφωμα του . Απειλούσε τους πάντες χωρίς κανένας να τον προκαλέσει ακόμη και τους δημότες που παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο. Έβριζε με χυδαίες εκφράσεις τον υποψήφιο δήμαρχο Γ Τσαβαρή και απευθυνόμενος προς τους φορολογουμένους δημότες που παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο τους είπε « ρε καραγκιόζηδες τι θέλετε εδώ που μαζευόσαστε ; » θεωρώντας ότι το δημοτικό μέγαρο είναι ιδιοκτησία του , κληρονομία από τον πατέρα του . Δυστυχώς για το κατάντημα του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου κύρια ευθύνη έχει η πρόεδρος και ο δήμαρχος οι οποίοι παρακολουθούσαν τα γεγονότα χωρίς ουσιαστική παρέμβαση .Πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλη ικανοποίηση για τον εξευτελισμό του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου εξέφρασαν γελώντας κατά την διάρκεια των επεισοδίων ο Αλαϊσκας και η Μπούτση οι οποίοι ήταν και οι κύριοι συντελεστές των γεγονότων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τον αφησε στο ποδι του ο παυλακης
    και εκει βοηθος μια ζωη αναπληρωματικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ;; ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΝΑ ΜΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΝΙΣΤΡΟΜΑΓΚΑΣ;; ΚΟΥΝΙΣΤΡΟΜΑΓΚΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ;; ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου