............ένα νησί και όχι μια τερατούπολη .

Θέλουμε να μείνουμε νησί ηρεμίας και αναψυχής να διατηρήσουμε την κληρονομική μας ταυτότητα και να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα νησί και όχι μια τερατούπολη .



Ανώνυμος είπε...
Το λατομείο στη ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ λειτούργησε όλα αυτά τα χρονιά με την ανοχή της πολιτείας αδιαφορώντας για την κείμενη νομοθεσία και τους περιβαλλοντικούς όρους τροφοδοτώντας με αδρανή υλικά την οικοδομική δραστηριότητα του νησιού μας . Πρόσφατα το 2007 άλλαξε η ιδιοκτησία του λατομείου και περιήλθε σε ένα επιχειρηματία με μεγάλη δραστηριότητα στο νομό Αττικής . Η παραγωγή του λατομείου άλλαξε , οι ρυθμοί εξόρυξης αυξήθηκαν , η μεταφορά του υλικού απέκτησε εντατικούς ρυθμούς και όλα αυτά γιατί κύριος στόχος δεν είναι πλέον οι ανάγκες του νησιού μας , αλλά ολόκληρης της Αττικής . Και εδώ μπαίνουν τα ερωτήματα . Ποιος θα είναι ο χρόνος λειτουργίας του λατομείου; Μπορεί το νησί μας να αντέξει τους ρυθμούς εξόρυξης του νέου ιδιοκτήτη ; Μπορούμε εμείς να θυσιάσουμε μια βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη χάρη της ιδιωτικής δραστηριότητας ενός επιχειρηματία ; Εάν θέλουμε να απαντήσουμε έντιμα και υπεύθυνα στο σημερινό δίλλημα θα πρέπει να το ορίσουμε αλλά και να εξετάσουμε τις επιπτώσεις και οφειλές που θα έχει η επιλογή μας. Θα δεχθούμε την ρύθμιση κάποιων βασικών παραμέτρων της κοινωνίας με κριτήριο το συλλογικό συμφέρων ; Η αποδεχόμαστε την απόλυτη προτεραιότητα της επιχειρηματικής δράσης χωρίς ορούς ; Δηλαδή ποιο ωμά , κριτήριο πρωταρχικό στις επιλογές μας ως κοινωνία είναι το συλλογικό η το ιδιωτικό συμφέρων ; Κανείς δεν διανοείται κοινωνία χωρίς κρατικές και δημοσιές γενικά ρυθμίσεις επεμβάσεις και απαγορεύσεις. Δεν είμαστε φθονεροί δεν ζηλεύουμε τον επιχειρηματία απλώς θέλουμε να ζήσουμε και αύριο όταν αυτός θα πάρει τα εργαλεία του να πάει κάπου αλλού. Θέλουμε να ζήσουμε στον τόπο μας και εμείς και τα παιδιά μας με μια βιώσιμη ανάπτυξη σ΄ ένα νησί οπού οι οχλούσες δραστηριότητες θα εξυπηρετούν τις βασικές και επείγουσες ανάγκες των κατοίκων . Θέλουμε να μείνουμε νησί ηρεμίας και αναψυχής να διατηρήσουμε την κληρονομική μας ταυτότητα και να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα νησί και όχι μια τερατούπολη .
 

Ανώνυμος είπε...
Έχω μια απορία .Γιατί υπερασπιζόσαστε με τέτοιο σθένος τον κ Αγγέλου, γιατί; Αφήστε τον να υπερασπιστή τα συμφέροντα του ο ιδίους ,τον λυπόσαστε μήπως χρεοκοπήσει και δεν έχει να φάει ;Θέλουμε και εμείς να ξέρουμε που οφείλονται οι λόγοι ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

Σχόλια

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να αντιστρέψω το ερώτημα poses επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουμε για να το πετύχουμε αυτό ας γράψει ο καθένας μας τι τον ενοχλεί
    εμενα μου τι δίνουν τα καφέ στο ag νικόλα όπως έλεγε ένας τύπος σε ανάρτηση τρέχουν τα φορτηγά στην παπανδρέου. τρέχουν με μηχανάκια στη διπλάσια ταχύτητα στον άγιο
    τι θέλω να πω το ότι δεν λειτουργούν οι νομοι
    δε σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουν επιχειρήσεις
    νταμάρι τι λέει το περιβαλλοντικό πλαίσιο λειτουργίας αυτά τα πέντε πράγματα να τηρηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα που παραπονιέσαι για τα καφέ στο ag Νικόλα ,από εκεί τα παίρνεις χοντρά κάθε Παρασκευή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατόν να ερχόσαστε σήμερα να μας λέτε παραμυθάκια; Είναι ο μόνος επιχειρηματίας που ήρθε στη Σαλαμίνα; Εδώ μέχρι υποψήφιος εισαγόμενος από Νίκαια έχει έρθει.
    Για να πούμε ορισμένες αλήθειες και ας πονάνε. Έχει δίκιο ότι λέει σχετικά με την ποιότητα ζωής. Αλλά δεν νομίζω η αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής έρχεται χωρίς την ανάπτυξη. Ούτε αν είσαι μιζαδόρος και τα έχεις κάνει πλακάκια με επιχειρηματίες εκτός νησιού για να πάρουν την τοπική αγορά των οικοδομικών υλικών. Δηλαδή για να μην τρελαθούμε τελείως. Εγώ που θέλω να κτίσω ένα δυόροφο δεν θα φέρνω υλικά από την Αττική επειδή θα έρχονται με φορτηγά;
    Και με ποιο δικαίωμα σε μια επιχειρηματική κίνηση μπορεί ο καθένας να κρίνει μία επένδυση. Μαζί πήρατε το ρίσκο και θέλετε ποσοστό στα κέρδη του; Γιατί τόσα χρόνια δεν το κλείνατε; Εγώ στα φέρρυ συναντούσα καθημερινά φορτηγά του Καραμπίνη να πάνε υλικό εκτός Σαλαμίνας. Τότε σας ταίζανε και είχατε σκύψει το κεφάλι;
    Λυπάμαι που κάποιοι με την ανοχή την δική μας, κάθονται να μας κοροιδεύουν και να μας λένε να κλείσουμε επιχειρήσεις ή να βάλουμε τα δικά μας μέτρα και σταθμά. Το παιχνίδι μίας μερίδας πολιτών που τυχαίνει να είναι κολλητοί μεταξύ τους δεν θα καθήσουμε να παίξουμε. Αρκετά τους έχουμε ανεχτεί και έχουν οι ίδιοι βολευτεί στο δημόσιο μαζί με την φαμίλια τους.
    Ναι στον διάλογο αλλά όχι στον εκβιασμό αυτών που κάθονται και τρώνε τρώνε τρώνε μέχρι να σκάσουν από τις μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μια απορία .Γιατί υπερασπιζόσαστε με τέτοιο σθένος τον κ Αγγέλου, γιατί; Αφήστε τον να υπερασπιστή τα συμφέροντα του ο ιδίους ,τον λυπόσαστε μήπως χρεοκοπήσει και δεν έχει να φάει ;Θέλουμε και εμείς να ξέρουν που οφείλονται οι λόγοι ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σκέψη σου σε οδήγησε σε αυτήν σου την απορία. Δεν υπάρχει αγάπη ή μίσος. Υπάρχει λογική και συμμετοχή σε αυτά που συμβαίνουν και αν σε ενοχλεί αυτό που λέμε τότε κατέταξέ μας όπου θέλεις. Όπως εσύ που είσαι κατά του λατομείου μπορώ να ισχυριστώ ότι το κάνεις επειδή σε βάλανε υποψήφιοι δήμαρχοι, ότι τα έχεις βρει με εμπόρους αδρανών από Αθήνα, ότι είσαι επιχειρηματίας και με αντίθετα συμφέροντα με τον Αγγέλου, ότι δεν στα ακουμπά για να μην φωνάζεις, ότι είσαι συνταξιούχος στρατιωτικός και περνάς τον χρόνο σου με καταγγελίες κλπ κλπ. Όπως αντιλαμάνεσαι απορίες έχουμε και εμείς αλλά εδώ σου λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Επί Καραμπίνη το υλικό δεν έφευγε εκτός; Ρώτα στην κοινοπραξία να μάθεις εάν έχω δίκιο ή άδικο. Αλλά τσιμουδιά τότε. Αλήθεια πόσο πληρωνόταν τότε η τσιμουδιά σας; Ποιος Σαλαμίνιος πολιτικός έχει βίλα από πέτρα; Ποιοι συναντήθηκαν στον Κουρσάρο; Ποιοι βρέθηκαν στο ντιλ; Καλά όλοι αυτοί τόσο ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ με το πρόσωπο του Αγγέλου είχαν που ήθελαν να μοιραστούν και ένα απεριτίφ μαζί του; Κι ύστερα με ρωτάς ότι πρέπει να ξέρεις εσύ για τους δικούς μου λόγους. Καλά πλάκα με κάνεις;
    Κάθε μέρα ακούω στις ειδήσεις τις λαμογιές με την γραφειοκρατία και τα κοράκια στην Ελλάδα και φέρνω στο μυαλό μου όλους εσάς που σκίζεστε να το κλείσετε. Ο Μάντακας αν το κλείσετε από που θα παίνει υλικό για το σκυρόδεμα; Αλλά πάλι εισαγώμενο σκυρόδεμα θα φέρνουμε. Αυτό θέλετε να φάτε να φάτε να φάτε να φάτε και στα λόγια να το παίζετε οικολόγοι σοσιαλιστές και ευαίσθητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις πολύ δίκιο λαμογιάρικο τρελό .Επιτρέπετε ο κ Σοφράς παιδικός φίλος του Αγγέλου ( παίζανε μικροί στο Βορό τα μήλα και εσύ τους βάσταγες τα αρχ…) να κάνει προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και να ξεσηκώνει τον τόπο για κινητοποίησης με στόχο να κλείσει το λατομείο; Τι πράγματα είναι αυτά ,πρωτάκουστα άπα πα πα πα, καλέ δεν το περίμενα αυτό το πράγμα από τον Σπύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΔΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΠΑΞΙΣΙ ΑΦΕΝΤΗ, ΜΠΑΞΙΣΙ. ΜΠΑΞΙΣΙ ΑΦΕΝΤΗ, ΜΠΑΞΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:07 μ.μ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ .
    ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΔΡΑΝΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Κ.Τ.Λ
    ΠΩ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
    ΠΕΙΣΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ
    ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν είμαι πολιτικός ούτε υποψήφιο λαμόγιο όπως αυτοί που σχολιάζουν υπέρ του κλεισίματος. Και δεν είμαι ο μόνος που γράφω εδώ μέσα για τα λαμόγια που δήθεν φωνάζουν για το καλό και που διάγουν πολυτελή βίο. Εκφράζω μία άποψη σύμφωνα με αυτά που βλέπω. Εσείς όμως που εκτίθεστε τόσο πολύ στο να κλείσει πάτε τοίχο τοίχο χωρίς να απαντάτε σε τίποτα από όσα σας γράφουνε. Άσε που μας κουράσατε όλο για το λατομείο και ως πολιτικοί δεν βρίσκετε άλλο πρόβλημα στο νησί. Αυτό ποτέ δεν θα το απαντήσετε.
    Πείτε αν είστε υποστηρικτές της διαφάνειας ποιοι από εσάς τους υποψηφίους έχετε βγει μαζί με τον λατόμο; Πείτε άρχοντες της λαμογιάς επί Καραμπίνη υλικό δεν έφευγε εκτός; Τότε σας μπουκώνανε και δεν μπορούσατε να δείτε την αλήθεια; Πείτε η επιτροπή και ο όμιλος για το λατομείο δεν σκιζόντουσαν και τους καθοδηγούσε συκγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο;
    Εντάξει να κλείσει το λατομείο. Αλλά δεν μας είπατε οικοδομικά υλικά στην Κούλουρη δεν θα έχουμε; Οι εταιρίες σκυροδέματος στην Σαλαμίνα θα κλείσουν; Η τοπική αγορά θα γίνει μέρος της Αττικής αγοράς και θα τα ακουμπάμε στα λαμόγια από την Νίκαια και το Ρέντη; Γιαυτό θέλετε ΞΕΝΟ δήμαρχο για να γίνουμε πελάτες των φίλων του; Το Ε9 το ξεχάσαμε;
    Όσο για τα φορτηγά δείτε σήμερα πόσα τριαξονικά κυκλοφορούν κάνοντας μεταφορές στην Σαλαμίνα. Το μεταφορικό έργο έχει ανέβει πολύ. Τι λέτε να τους διώξουμε και αυτούς από το νησί; Ίσως αν σας κάτσει και εκεί καλή πρόταση από τα συμφέροντα;
    Δεν έχετε το πολιτικό σθένος να βγείτε ευθέως να πείτε τι θέλετε. Καλά σας λέει ο δήμαρχος ότι είστε όλο φρου φρου και αρώματα και φωνές. Λαϊκίζετε για καμία ψήφο. Μήπως από τέταρτοι πάτε τρίτοι. Να λειτουργεί τάχα για τις τοπικές ανάγκες να κάνουμε και καμία βιλίτσα επί θητείας μας, αυτό ονειρεύεστε; Αριστεροί με δεξιά σκέψη και δεξιά τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΛΩΛΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΣ ΩΡΑΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΩΛΗ. ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΡΕ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδία ο ΑλαΪσκας ο εκπρόσωπος της πράσινης ανάπτυξης τι λέει για όλα αυτά ; Θα μας φτιάξει πεδιάδες ,έκανε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο ο αγγέλου να τα φάει όλα τα βουνά και να τροφοδοτήσει όλη την Ελλάδα με αδρανή υλικά .Το έμαθε η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ (στα Ελληνικά Βιρβίλη )και το είπε στο Γιώργο και αυτός τον φώναξε και του ανέθεσε το υπουργίο λοβιτούρας μιας και είναι πολύ ειδικευμένος σε ίντρικες ,βρομιές και αρπακτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίσα ρε λαμόγια που το μόνο επιχείρημά σας είναι να βρίζετε. Συγκεκριμένα θέματα θέσανε αλλά από απαντήσεις θα δώσετε όσα έδωσε και ο ΤΟΜ σε εσάς. Νταβατζήδες και λαμόγια δεν χωράνε σε τούτο εδώ το νησί. Είσαι αλάνι και νομίζεις πως έχεις τα κότσια; Βάλε δήμαρχος στον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Θες να κλείσεις ένα λατομείο; Πρότεινε να ανοιχθούν δεκαπλάσιες θέσεις εργασίας γύρω από την οικοδομή. Άλλοι φοράνε πουκάμισο ροζ και άλλοι ροζ εσώρουχα. Εγώ είμαι δικηγόρος και γιατρός και μπακάλης. Εσύ που είσαι δημόσιο πολιτικό πρόσωπο πες μας ποιον έχεις για δικηγόρο; Ποιον; Πάλι δεν θα απαντήσεις;
    Οι 55 από ποιον συνδυασμό προέρχονται; Ο επίτιμος της επιτροπής αγώνας ποιανού σύμβολος είναι; Τον Δερτούζο τι τον θες αφού υποστηρίζεις τα δάση και τις δασικές εκτάσεις. Με το δάχτυλο στο μέλι είσαι και κλαίγεσαι σαν χήρα εδώ και μερικούς μήνες επειδή δεν σου επιτρέπουμε να βάλεις όλα τα δάχτυλα μέσα. Άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Rε Τσαβαρή με το Gallop τι γίνετε;
    Ο κόσμος δεν πρέπει να μάθει ότι σε δείχνει ΤΕΤΑΡΤΟ;
    Βέβαια οι τάσεις είναι ανοδικές, αλλά μέχρι τις εκλογές ετσι όπως πας, δεν μπορείς να αντιστρέψεις τα πράγματα.
    'Ελα πες μας τι σου πρότειναν οι επικοινωνιολόγοι.
    Αφού ένα μυστικό που το ξέρουν δυό, παύει να είναι μυστικό.
    Αυτό το γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά .
    Εσύ που είσαι και πολιτικό ΟΝ δεν το έχεις καταλάβει;
    Φοβάσε να τους πεις την αλήθεια;

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ξέρεις είμαι μαρτυριάρης, αλλά θα περιμένω λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τέρμα ρε κ.... δεν υπάρχει νταμάρι το "ξεγναμε".
    υπάρχει εργοστάσιο με "ψαραλευρα"
    φορτηγά του πηγαίνουν μέσα έξω στη σαλαμίνα κάνει περιβαλλοντικές ατασθαλίες στο metro που γίνετε ενοχλητικός δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι και αφήνει και κάποια έσοδα στο δήμο το κλείνουμε ναι η όχι

    το αφεντικό λέγεται nazim χικμέτ και είναι τούρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tώρα είδα και την ερώτηση για υπεράσπιση του επιχειρηματία.
    Οσο αφορά εμενα να απαντήσω ότι δεν γνωρίζω τον άνθρωπο όπως και κανέναν από τους πολιτικούς που τους ανακατεύεται εδώ μέσα.
    Το μονο που θέλω να πω είναι ότι η χωρα αυτή τι στιγμή έχει τεράστιο πρόβλημα οι δουλειές θα γίνονται μέρα με τι μέρα λιγότερες.
    Περιμένετε κόσμο από το δημόσιο από άλλες επιχείρησης που κλείνουν .
    Καταστήματα κάντε μια βόλτα να δείτε ποσα καταστήματα έχουν κλείσει από την αρχή του χρόνου.
    Τι θα γίνει με αυτούς με όλους μας δηλαδή.
    Ναι μου αρέσει η Σαλαμίνα να είναι
    χαβάη αλλα και ο κόσμος πρέπει πρώτα να φάει. Μετά όταν η οικονομία μας είναι έτοιμη ας τις διωξεις Και αν λειτουργούν ας είναι αυστηρά στα πλαίσια τις νομιμότητας.
    Πράγμα που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το διανοηθεί ελληνική επιχείρηση με τα χαλια που έχει η οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο στον 8:07. Τα λέει ακριβώς όπως βιώνουμε στις μέρες μας την κρίση. Ευτυχώς που πέρα από τους πολιτικούς, υπάρχουν οι πολίτες που καταλαβαίνουν τι είναι να ζεις με τον τρόμο της ανεργίας κάθε μέρα πάνω από το κεφάλι σου και έχουν αληθινές ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην πλατειά ΑλαΪσκα απέναντι από το δημαρχείο φτιάχνει ο Βασίλης το εμπορικό κέντρο του . Το οικόπεδο που είχε χαρακτηριστεί πλατειά το πήρε μπιρ παρά μάζεψε και κάτι από το 1.000.000 που δόθηκε στην αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού για την καθαριότητα με έκπτωση 1% και έφτιαξε το κτήριο. Όταν τ΄ άρπαξε ( όχι τα σκουπίδια )την κοπάνησε τράβηξε προς το διαλυμένο και ανυπόληπτο Πασοκ (γιατί πως εξηγείτε να έχει γραμματέα τον Μπίλι τον φακίρη ) και σαν εκπρόσωπος του τοπικού κεφαλαίου πλέον υπερασπίζετε τον Θωμά με νύχια και με δόντια .Φυσικά μέγα επιχείρημα του είναι η ενεργεία την όποια θα την αντιμετώπιση ο ίδιος μετά από εισήγηση που θα κάνει στο Γιώργο. Το νησί του χρωστά πολλά γι’ αυτό ετοιμάζετε η σημερινή δημοτική αρχή να φέρει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το διπλό στήσιμο ανδριάντων Μπίλι και Τόμας (Κάθριν ο ανδριάντα σου αργότερα )κάτι πολύ συγκινητικό για τα δεδομένα του ΔΣ. Το νησί μας ζει ανεπανάληπτες ιστορικές στιγμές με τον γκαραζιέρη του πασοκ , στιγμές απείρου κάλους , στιγμές μαγικές ,για σκεφτείτε τον Θωμά αγκαλιά με τον Βασίλη άγαλμα έξω από την δημαρχία ,είναι κάτι το συγκλονιστικό κάτι το ανεπανάληπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟ ΤΟΜ ΤΟΝ ΛΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΤΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜ.
    Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε ‘συ lady Gaga, (Ο/Η Ανώνυμος είπε... 10 Απριλίου 2010 12:09 μ.μ.) δεν έχεις το Θεό σου μωρή, να συγκρίνεις την βούρτσα με την π…. βγάζεις άκρη??? Τόσο χοντρά στα χώνει ο Μπαρμπα Θωμάς και τυφλίζεις πια!!! Ai syhtir πια με την κονόμα σου, θα μας τρελάνεις παλαβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν βγω δήμαρχος θα κλείσω το λατομείο. Αν βγω δήμαρχος θα φέρνουμε οικοδομικά υλικά από τα φιλαράκια μου από την Νίκαια και τον Ρέντη. Αν βγω δήμαρχος θα λύσω το πρόβλημα το δασικό και θα κλείσω σε όλους τα σπίτια. Είμαι υποστηρικτής του δασικού πλούτου γιαυτό με βλέπετε να θέλω να κλείσω το λατομείο. Αν βγω δήμαρχος θα βάλω τους Νικολάκηδες που είναι ειδικοί μου σύμβουλοι για αντιδημάρχους. Αν βγω δήμαρχος οι μισοί υπάλληλοι θα είναι ξένοι και θα ανοίξω τον δήμο σε κάθε καρυδιάς καρύδι από τον Κορυδαλό και την Νίκαια. Αν βγω δήμαρχος τα αντλιοστάσια θα τα κάνω υποθαλάσσια. Η αποχέτευση δεν θα γίνει γιατί το έργο έχει έκπτωση μόνο 1%.
    Ακούσατε εσείς ποτέ να αναφέρει η αντιπολίτευση νέες προτάσεις; Είδατυε εσείς λύσεις; Είδατε να λένε ονόματα για εργοαλβίες και να τα βάζουν με συμφέροντα; Αντιθέτως είδαμε μία φασαρία από την μέρα που πήγε στον Κουρσάρο και προφανώς δεν τα βρήκαν για τους δικούς τους λόγους με τον ΤΟΜ. Ανεχόμαστε τα λαμόγια. Πολύ ξεφτίλα να μας έχουν το κλώτσου και του μπάτσου μία χούφτα αριστεριστών που αληθωρίζουν δεξιά και τρώνε με 10 μασέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λαμογιάρικο μικρό(τι μικρό , τρόπος του λέγειν) δεν σου φτιάχνουμε ανδριάντα δεν σου φτιάχνουμε να βλαντάξεις ,να φωνάξεις.Ο Σοφράς θα το κλείσει το λατομείο και θα του φτιάξουμε τον ανδριάντα ,εσένα όχι να σκάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΟΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝΕ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;; ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ, ΤΖΙΠΑΡΕΙ, ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΡΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ".
    " ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με χαρά διαβάζω ότι το επίπεδο το έχετε φτάσει στο ποιος δήμαρχος έχει καλύτερο τζιπ.
    Ποιος υποψήφιος έχει στο συνδιασμό του αριστερούς δεξιούς οικολόγους καταπατητές τυχοδιώκτες κλπ; Μόνο αυτός που σκουπίζει ότι υπάρχει στην αγορά και η πολιτική του είναι μία δεξιά και μία αριστερά. Πλάνο έχει και ξέρει τι θα κάνει αν γίνει ποτέ δήμαρχος. Θα μεγαλώσει το Ε9 (ακόμα δεν το έχει δημοσιέυσει για να μην του το ματιάσουν) και θα ράψει μεγαλύτερες τσέπες.
    Είναι δυνατόν κάποιος που να σκίζει τα ιμάτια του για το περιβάλλον να έχει καλέσει στον συνδυασμό του τον ΜΕΓΑ καταπατητή των δασικών μας εκτάσεων; Τι άλλο θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ΤΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΜ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    ΠΑ ΠΑ ΛΥΣΣΑ.
    ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ με τον φίλο μου τον Δερτούζο θα κερδίσουμε τα δάση της Σαλαμίνας και θα σας τα δώσουμε για οικόπεδα. Είμαι και πολύ μούτρο. Κλείνω λατομεία. Πάω σε όποια θέση θέλω. Βάζω 55 να υπογράφουν ότι μου αρέσει. Υποκινώ επιτροπές και ομίλους. Ο Μίχας κάνει ότι του πω και για αντάλλαγμα με βάζει μπροστά στο πρόβλημα με τα ναυπηγεία για να καθησυχάσω τα πλήθη. Είμαι μαγκάκι και έχω καταφέρει δεξιούς αριστερούς να τους έχω σούζα. Και όποιος δεν δώσει αυτά που του πω τότε στην ανεργία, που είναι χειρότερη από την πυρά. Εγώ ο Νικαιώτης θα αλλάξω τα φώτα στους Κουλουριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΙΚΑΝΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΛΟ ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ, ΥΠΝΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η βλαμένη Lady Gaga ξαναχτύπησε. Σαν γνήσιος προβοκάτορας προσπαθεί για άλλη μια φορά να σπιλώσει πρόσωπα και υπολήψεις, να βλάψει τον δήμαρχο, να βλάψει ακόμα και “συναδέλφους” η εμπάθεια της με τα Αμπελάκι την οδηγεί ξανά σε βρώμικους ατραπούς. Λάσπη και δυσωδία που την προδίδουν πίστεψε η δόλια επειδή την χρηματοδοτεί ο μπάρμπα Θωμάς κι ο θείος Βαγγέλης πως είναι η “OPRA” της Σαλαμίνας πιστεύει η δύσμοιρη πως κάνει άκουσον – άκουσον ρεπορτάζ μέσα απ’ την κουζίνα της.
    Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να σαλτάρει ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11 Απριλίου 2010 8:44 μ.μ
    XA XA XA
    KALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΞΩ ΡΕ ΠΕΤΑΚΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. H αλήθεια είναι οτι τα τελευταία 8 χρόνια δεν έχουμε δει εργο! Ακόμα και η πολυδιαφημιζόμενη αποχέτευση ούτε αυτή έγινε.

    Αντίθετα τα τελευταία 8 χρόνια είδαμε να γιγαντώνεται η δραστηριότητα του ΟΛΠ και των λατωμείων!

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σου Γιαννάκη, από κλητήρας δήμαρχος. χαχαχα
    Κλείσε το λατομείο για να κάνεις και αυτό οικόπεδο μαζί με τον Δερτούζο ή αστο να λειτουργεί για να σου δίνει το μπαξίσι. Που ξανά ακούστηκε αυτός που φωνάζει για τον φυσικό πλούτο της Σαλαμίνας, να έχει υποψήφιο σύμβουλο αυτόν που φωνάζει να γίνουν τα δάση οικόπεδα. Ρου χου μου χου ποιλιτικές κινήσεις με μόνον σκοπό να εκλεγούν. Όλα για την εξουσία, όλα για την τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε που είναι ο ρουχουμούχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά ρε καραγκιόζη τον Δερτούζο που δεν έχει θεσμική θέση τον κριτίκαρης για της πράξης του στο δασικό, τον νομαρχιακό σύμβουλο, και πρώην αντινομάρχη που ακούει στο όνομα Βουδούρη δεν έχεις να πεις τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΕΩ: ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΚΙΑ ΠΑΚΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ
    ΛΑΚΗ ΛΑΚΗ ΝΚΟΛΑΚΗ
    ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Φωνάζει ο Αιγιάννης για τις δασικές εκτάσεις και για το λατομείο όταν την ίδια στιγμή έχει για σύμβουλο του και υποψήφιο τον Μάνο τον Δερτούζο. Ξέρετε ποιος είναι ο Δερτούζος ο αγωνιστής για να λυθεί το δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας. Ξέρετε τι ζητάει; Να γίνουν τα βουνά οικόπεδα. Τα αυθάιρετα νόμιμα. Αυτή την ποιότητα ζωής θέλει ο Αιγιάννης να φέρει στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. re mapa 11.16 ti blakeies einai aytes gaga kai paparia mantoles emena de moy goystaroyn ta kafe ston ag nikola de moy goystaroyn aytoi poy poylane zarzabatika sthn paralia kai de moy goystari kai to ntamari
    h tha ta kleiseis ola h na pa na g

    kai na skeiseis to pato soy na fereis toyristes na katsoyme na mas karfosoyne gia na trome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ; ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. eime apo thn oygada kai me lene kompatsi amro kai apo oti fenete gia xaraktirismoys eise protos gia th tampakiera den mporeis na kaneis tipota trava g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. de soy teleiosa de goystaro kai th laiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου