Το δάσος της Φανερωμένης


Ανώνυμος είπε...
Εδώ και αρκετά χρόνια ανέβηκε στην κορφή της Φανερωμένης , οικοδόμησε λαθραία όπως λένε στην Κούλουρη το σπιτάκι του για να βάλει μέσα την οικογένεια του . Καταπάτησε ένα κομμάτι γης για να φτιάξη ένα μικρό γήπεδο για τα παιδιά του , ζήτησε να του δώσουν ρεύμα και του έδωσαν γιατί τον χειμώνα τα παιδάκια του κοιμόντουσαν στο πάτωμα στις κουρελούδες , κρύωναν και αυτός είναι άρρωστος βαριά είχε την κάρδια του και ήθελε φως ,νερό, τηλέφωνο. Πέρασαν τα χρόνια ήρθαν τα εγγόνια ήθελαν και αυτά μια άνετη διαβίωση σαν τους Ευρωπαίους ρε παιδιά , πήραν σύρμα και οριοθέτησαν ένα κομμάτι γης στο καμένο δάσος , το καταπάτησαν και γεμάτη υπερήφανα για την γενναία πράξη τους πανηγυρίζουν και απειλούν. Κανένας δεν αντιστέκεται στην ιδέα να καταπατήσουν ολόκληρο το δάσος της Φανερωμένης και τι έγινε , ποιος θα ενδιαφερθεί για το δάσος για την δημόσια περιούσια . Τα ψηλά μας να περνούμε και δεν πάνε να γίνουν φωτιά και στάχτη όλα ,εμείς θα σώσουμε τον τόπο μας ας τον σώσουν άλλοι .

Ανώνυμος είπε...
Το δασαρχείο δεν τα βλέπει αυτά . 27 δημοτικοί σύμβουλοι δεν βλέπουν τίποτα ;Ο δήμαρχος τι γίνεται δεν γνωρίζει τίποτα ;Οι ιδιαίτεροι σύμβουλοι του , ούτε αυτοί γνωρίζουν ;Ο νομαρχιακός σύμβουλος δεν ξέρει τίποτα ;Τι γίνεται ρε παιδιά ποιος θα προστατέψει την δημόσια περιουσία ;Ο ιδιωτικός φορέας ;Αυτόν άμα τον αφήσουμε ανεξέλεγκτο θα μας καταβροχθίσει όλους από την λαιμαργία του και την πλεονεξία του . Σηκωθείτε να προστατέψουμε την περιουσία μας από τα λαμόγια και τους ανίκανους.

Σχόλια

  1. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα και πρέπει κάτι να γίνει επειγόντως!
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης στην ίδια περιοχή τι είναι αυτές οι τσιμεντόπολακες κατά μήκος του δρόμου (Λ. Φανερωμένης);;;;;
    Ποιος τις τοποθέτησε και γιατί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γίνει λατομείο τότε μόνο θα ασχοληθούμε. Τώρα από τον κακομοίρη τι χαράτσι να εισπράξουμε. Εμείς στον περιβαλλοντικό όμιλο με το λατομείο και την αγορά των τζιπ ασχολιόμαστε. Δεν έχουμε καιρό για τέτοια θέματα που δεν είναι του κύρους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου χαλάρωσε ,ηρέμησε ,μας τα ζάλισες , πενθείς το ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tou eunouxismenou den tou ta zalizoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες υπήρχε στη περιοχή αστυνομία γνωρίζει κανείς να μας πει τι έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δασαρχείο δεν τα βλέπει αυτά . 27 δημοτικοί σύμβουλοι δεν βλέπουν τίποτα ;Ο δήμαρχος τι γίνεται δεν γνωρίζει τίποτα ;Οι ιδιαίτεροι σύμβουλοι του , ούτε αυτοί γνωρίζουν ;Ο νομαρχιακός σύμβουλος δεν ξέρει τίποτα ;Τι γίνεται ρε παιδιά ποιος θα προστατέψει την δημόσια περιουσία ;Ο ιδιωτικός φορέας ;Αυτόν άμα τον αφήσουμε ανεξέλεγκτο θα μας καταβροχθίσει όλους από την λαιμαργία του και την πλεονεξία του . Σηκωθείτε να προστατέψουμε την περιουσία μας από τα λαμόγια και τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως θα ήταν προτιμότερο από τον άκρατο σχολιασμό του καναπέ και την εκτόξευση άκρατων κατηγοριών, να κινήσουμε λίγο τα πόδια και τα χέρια μας, καθαρίζοντας δασικές και μη δασικές εκτάσεις από τα ξερά χόρτα και τα σκουπίδια μας, που βρίσκονται γύρω μας από άκρη σε άκρη σε όλο το νησί ;;; Μήπως περιμένουμε κάθε χρόνο το καλοκαίρι να αρπάζουν πυρκαγιές και μετά να τρέχουμε για να προλάβουμε την καταστροφή ;;; Ή μήπως περιμένουμε να γίνουν φωτιά και στάχτη όλα, για να έρθουμε μετά ως σωτήρες σε καμμένη γη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΕΡΑΙΣΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΛΠ.ΣΤΑ ΔΙΟΡΟΦΑ ΚΑΙ ΤΡΙΟΡΟΦΑ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΝΟΥΝ;;;
    ΡΕ ΟΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω τον Δερτούζο στο ψηφοδέλτιο μου και τους χιλιάδες καταπατητές και αυθαίρετους δικούς μου ψηφοφόρους. Για ξεκάρφωμα και για βοήθεια οικονομική το παίζω και οικολόγος για το λατομείο. Βέβαια εκεί το κόλπο είναι καλά μελετημένο. Και χρήμα έχει και δόξα. Από το Ανάπτυξης θα περάσεις ΤΟΜ και εκεί σε περιμένω. Μάγκα Γιάννη η πολύ διαφάνεια θα σε φάει. Κρύψου και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερίνα μου χαλάρωσε ,ηρέμησε ,μας τα ζάλισες , πενθείς το ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμα χάσεις και απο την Κατερίνα τότε δεν κάνεις όχι για δήμαρχος αλλά ούτε για κλητήρας.
    Η θέση του επίτιμου προέδρου στον όμιλο σου έχει μείνει να διεκδικήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Κατερίνα με τις μαλακιές σου χαλάς όλη την μανέστρα .Δεν αφήνεις τον κοσμάκη να πει την άποψη του .Ασχολήσου με την εφημερίδα σου , τι στο διάολο άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις. Όλη μέρα με τα blog ασχολείσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΦΑΔΑΖΕΙ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ;; ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΦΟΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΙ, ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ. ΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα λαμόγια του Τσαβαρή έχουν αποθρασυνθεί τελείως .
    Ρε πληρωμένοι πληκτρομαλάκες γι'αυτή την δουλειά σας πληρώνει το αφεντικό σας;
    'Ετσι θα κερδίσετε ψήφους; Πέστε κι'άλλες μαλακίες, πέστε, και θα φάτε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ. ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΝΙ...ΔΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ελα θα κανουμε εμετο αντε να χαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. neo mplok gia ti salamina , me taytotita kai onomateponymo, anatropespress.blogspot.com. - aksizi na to episkeftite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεγονός είναι οτι η Σαλαμίνα έχει γεμίσει αυθαίρετα και μάλιστα τα περισσότερα δεν είναι παράγκες αλλά βιλαρες. Η πολεοδομία, το δασαρχείο , οι σύμβουλοι τι κάνουν;;;;; υπνος βαθύς;;;;
    Δε μπορεί στα κανάκια στο περανι στα περιστέρια (και αλλού) να έχουν σηκωθεί πάνω στο βουνό θηρια και να μην γίνεται τιποτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΟΙΝΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΦΙΛΟΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΟΥΣ ΤΟΥ;
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
    ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ "ΗΛΙΟΣ".
    Πάκια πάκια παλαμάκια; Νικολάκη τι λες;
    Ο κ. που έχει καταπατήσει το βουνό(φωτο) και την μοναστηριακή περιουσία, μήπως είναι χορηγός και φίλος του αφεντικού σου;
    Πάκια πάκια παλαμάκια;

    ΥΣ: ...και εσείς να δηλώνετε οικολόγοι.
    Που είσαι μεγάλε ΤΣΑΡΟΥΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε θα μας τρελάνετε , σας ενοχλεί ότι συγκεκριμένος καταπατητής είναι φίλος (μπορεί και να μην είναι) του Τσαβαρή και δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι Δήμαρχος δηλώνει δημόσια ότι ο λατόμος είναι οικογενειακός του φίλος .Ρε έχετε καταντήσει γελοίες και γελοίοι .Όλα τα κακά και τα στραβά σε αυτό το νησί τα έχει δημιουργήσει ο Τσαβαρής ;Ρε τούβλα ,με αυτά και όλα τα αλλά έχετε την απαίτηση ο λαός να σας πάρει στα σοβαρά. Είσαστε για τα μπάζα ,δεν το έχετε καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ "15 Απριλίου 2010 10:48 π.μ." το θέμα είναι ότι επί 8 χρόνια το λατομείο και η αυθαίρετη δόμηση γιγαντώνονται. Από τις πράξεις, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα κρίνονται οι αιρετοί και όχι από τους κατά φαντασία φίλους των αντιπάλων. Γκε γκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αγαπητέ "15 Απριλίου 2010 10:48 π.μ." αν δεν μπορουν να διαφυλάξουν τον φυσικο πλουτο του νησιου να πανε σπιτια τους. ΑΡΚΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. υπαρχει μια διαφορα αυθενταρες της μαλακιας. 12:23 ακους;
    το νταμαρι ειναι νομιμο και αντε βαλτα με αυτους που εδωσαν τις αδειες και ιδιεταιρα με αυτους που το ανακαλυψαν τελευταια αν και ειχαν προσβαση αφου δουλευαν στην νομαρχια και που τωρα δουλευει ο συγκεκριμενος εσας για αγρα ψηφων.
    ρε ραμποτε βεργουλα δεν μας ενοχλουν τα φανερα, τα κρυφα μας ενοχλουν οπως η συναντηση ΑΓΓΕΛΟΥ-
    ΤΣΑΒΑΡΗ-ΤΡΑΥΛΟΥ στα ΣΕΛΗΝΙΑ.αν τα ειχαν βρει στη συναντηση αυτη ο ακατανομαστος,ο εξαποδιτης,η θεα ΚΑΛΙ με τα εννεα χερια,ο φουκαρας ο δημοσιος υπαλληλος που λεγετε ΙΩΑΝΝΗΣ, οχι ο βαπτιστης,ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    και τα τσιρακια του δεν θα μας ζαλιζαν με τον λατομο.
    η διαφορα ειναι οτι το ροζ πουκαμισο εχει φιλο εναν επιχειριματια του νησιου και δεν το κρυβει, ενω ο ΡΟΚ-ΣΤΑΡ της διαπλοκης όλα τα λαμογια, βλεπε ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟ-ΤΡΑΥΛΟ-ΜΙΧΑ-ΤΣΙΡΙΔΗ.
    θα μας πει καποιος η συναντηση ΙΩΑΝΝΗ με ΝΕΡΑΝΤΖΗ τι πορισμα εβγαλε; ποιος θα βοηθησει ποιον;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιά θεά Κάλι μανάρι μου. Εκατόνχειρας είναι.
    'Εχεις ακουστά γι'αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κουμπάρος σου ο Νεράντζης κ. Μακρή, σε πούλησε πάλι;
    'Εμαθα ότι το κονέ το έκανε ο παντελως άγνωστος κ. Μαστροκόλιας.

    Τραγάκης vs Nεράντζη,και στη μέση ο Μαστροκόλιας.
    Καλά έχεις κάνει κ. Μακρή και είσαι στον 'Αλιμο.
    "Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί".
    Θα τους αφήσουμε;

    ΥΣ: Καλά αυτοί από Αμπελάκι μεριά έχουν τρελαθεί τελείως;
    Κατεβάζουν συνδυασμό, όλοι μαζι λένε, εναντίον της Κούλουρης.
    Που πας ρε Καραμήτρο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΟΔΙΦΕΣ( ΓΕΜΙΣΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ), ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;; ΜΟΝΟ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;; ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΣΙΑ
    ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.
    ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟ.
    ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΜΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. φίλς "15 Απριλίου 2010 9:03 μ.μ." είσαι απίστευτος! κατηγορείς τον Τσαβαρή για τις παραλείψεις που έχουν κάνει άλλοι.
    ΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φυσικά ο Γιάννης κυβερνάει αφού για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε δεν γίνονται εκεί οι έλεγχοι. Μην ξεχνάς όποιος θέλει φως νερό τηλέφωνο σε ποιον πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ "16 Απριλίου 2010 10:05 π.μ." Ε αφού κυβερνάει ο Γιάννης (ο οποίος δεν έχει καμία αρμοδιότητα) και δεν μπορούν οι κακομοίρες οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους τι θέλουν και ξανακατεβαίνουν υποψήφιοι;;;;;;; Μήπως δεν είναι ικανοί να κυβερνήσουν;;;;;;; Ας αφήσουν τον Αιγιαννη να κυβερνήσει και να μας αφήσουν στην ησυχία μας μπας και γλιτώσει κάνα πεύκο.

    Γειασου Άι Γιαννη που μέσα από μια δημόσια υπηρεσία ελέγχεις άλλη δημόσια υπηρεσία και από κει ελέγχεις ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ, ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ ΚΑΙ ΔΉΜΟ με αποτέλεσμα την άναρχη δόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αχ Κουλουρη Κουλουριτσα μου,θα σε βλεπουμε μονο απο το χαρτη.
    Μια τα ξενα λυγουρια στο Αμπελακι μια τα ξενα λυγουρια στη Κουλουρη και μια οι μαλακες οι Σαλαμινιοι που πατροναρουν τα λαμογια,θα βγαλουν το νησι απο την ελληνικη επικρατια.

    Στο πουθενα δεν εισαστε πατριδοκαπηλοι λαμογια.
    Ξεπουληστε ακομα και τον ταφο της μανα σας.
    ειναι η μεγαλη σας ευκαιρια να τα αρπαξετε.
    Ρε δεν την πονατε εσεις τη Σαλαμινα
    θα την πονεσει ο ξενος;
    Και ειδικα οταν ειναι λαμογιο;
    Ρε ανα μου χαθειτε μαλακες ώ μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΡΕ ΚΑΤΑΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ, ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΠΑΞΙΣΙ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχει το οκ ο Σοφράς από το ΠΑΣΟΚ. Εσύ έχεις το οκ από τους Νικολάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "17 Απριλίου 2010 10:34 π.μ." ποιο ΟΚ εχει μωρε ;;; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει Σοφρά. Το επίσημο ΠΑΣΟΚ που εκφράζεται μέσα από τα συλλογικά και νόμιμα μέλη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ "17 Απριλίου 2010 12:43 μ.μ." Ποιο επίσημο ΠΑΣΟΚ και κουραφέξαλα.
    ως τώρα δεν έχει ξανασημειωθεί περιστατικό κόμματος που σε δικο του εκλεγμένο δήμο να προτείνει επίσημα άλλον. ΓΙΑ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ;;; !!! ασε μας τωρα....

    Α! για το ΠΑΣΟΚ που μας βάζει στο ΔΝΤ λες;;; !!!

    Εμείς θέλουμε κεντρώο σοσιαλιστή υποψήφιο στην ψυχή ρε και όχι στα ΧΑΡΤΙΑ επίσημα ή μή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι σημαντικό για αυτούς που είναι σοσιαλιστές να ξέρουν ότι οι αντάρτες του χώρου τους υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο ΔΝΤ. Τέτοια άποψη έχετε για τον χώρο που υπηρετήσατε; Αλλά έτσι είναι, όταν δεν σας εξυπηρετούν τότε ξεχνάτε ιδεολογίες και το γυρνάτε στην ανεξαρτησία. Μαύρο στους διπρόσωπους και στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "17 Απριλίου 2010 3:45 μ.μ."
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!
    ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητέ "17 Απριλίου 2010 3:45 μ.μ."
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!
    ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΑΖΗΤΗΤΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αν δεν είσαι από αυτούς γιατί λες ότι το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο ΔΝΤ;
    Προπαγάνδα ρε σοσιαλιστές κάνετε στον Γιάννη για να θάψετε τον Παπανδρέου; Εκεί καταντήσατε;
    Καλά λένε ότι αυτοί δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο παρά μόνο για την μάσα. Βρίζετε τον δήμαρχο που φορά ροζ πουκάμισα και δεν έχετε ίχνος ντροπής όταν είστε στο δημόσιο σε θέση που ελέγχει τα του λατομείου που τόσο καίγεστε να κλείσει. Και μάλιστα πήγατε εκεί κατόπιν αιτήματός σας. Ντροπή. Οι νέοι χωρίς δουλειά και εσείς αλωνίζετε από θέση σε θέση στο δημόσιο κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον. Αντικειμενικοί δηλώνετε το απόγευμα και το επόμενο πρωί χειρίζεστε υποθέσεις του λατομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TO LATOMEIO NOMIMO??????
    AS GELASWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ, Η ΤΟΚΟΓΛΥΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ, ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΟΜΙΜΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΤΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητε "17 Απριλίου 2010 6:06 μ.μ." δε θα κάτσω να σου αποδειξω πόσο ΠΑΣΟΚ ειμαι. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ενώ εγώ θα είμαι ακόμα ΠΑΣΟΚ KAI σοσιαλιστης ΕΣΥ που ΘΑ εισαι ;;;; ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ;;;;;

    Γιατι εμεις ψηφίζουμε απο ιδεολογια δεν ψηφίζουμε απο συμφέρον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επίσης αγαπητέ "17 Απριλίου 2010 6:06 μ.μ." η κομματική ιστορία του Τσαβαρή και οι αγώνες του είναι γνωστοί (μέχρι απόλυση έχει φάει),
    άλλοι ήρθαν ως αλεξιπτωτιστές....
    Αρα μαθηματα κομματικοφροσύνης να κάνεις αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πάρτο αλλιώς γιατί έχεις την εντύπωση ότι επειδή σου καρφώθηκε η ιδέα να γίνεις δήμαρχος, νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ηλιθίους. Ο σοσιαλιστής δεν κάνει ανταρσία με δεξιούς, αριστερούς κλπ. Ούτε λέει αν δεν μου δώσετε το πόστο που θέλω εγώ θα γίνω ανεξάρτητος. Ούτε σκορπά χιλιάδες ευρώ διότι πιστεύει σε ένα διαφορετικό οικονομικό σύστημα. Εσύ λες ότι είσαι σοσιαλιστής μπας και πάρεις κανέναν ψήφο. Είσαι κάλπικος.
    Ο ηθικός ακολουθεί τον ταπεινό δρόμο και δεν αλλάζει πόστο στο δημόσιο για να ελέγχει μία επιχείρηση και να ζητά ύστερα να κλείσει. Είναι κατάντια του κοινωνικοπολιτικού βίου να το παίζεις τίμιος, ηθικός, αμερόληπτος και το απόγευμα να ζητάς να κλείνεις επιχειρήσεις. Καλά ο Μίχας δεν τα βλέπει όλα αυτά; Μόνο για το Ανάπτυξης δεν κάνεις.
    Είναι προκλητικό και δείχνει πόσο διαφθορά και διαπλοκή υπάρχει στις δημόσιες υπηρεσίες όπου κάποιος μπορεί το πρωί να χειρίζεται υποθέσεις μίας επιχείρησης και το απόγευμα να ασκεί κατά το προσωπικό του συμφέρον πιέσεις σε μία επιχείρηση. Είναι απαράδεκτο, αντιδεντεολογικό, αντιδημοκρατικό, ασυμβίβαστο. Όσο δεν επιτρέπεται κάποιος επιχειρηματίας να έχει πρόσβαση και να ελέγχει το δημόσιο τόσο δεν επιτρέπεται ένας δημόσιος υπάλληλος να ασκεί πιέσεις κατά το προσωπικό του συμφέρον από ιδιωτικά δεδομένα που βρίσκει στον χώρο εργασίας του. Υπάρχουν και οι λόγοι ευθυξίας αλλά δεν έχει νόημα να λέμε πολλά. Καταλάβαμε το χαρακτήρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;; ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 1% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ;;ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΙΟΤΕΥΕΤΑΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΝΕΣΘΕ ΚΟΤΕΣ ΛΙΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ;; ΟΙ ΦΟΡΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;; ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΩΤΑ;; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ;; ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ενημέρωσε μας εσύ πρώτα για τα του οίκου σου. Δείξε μας τα Ε9 τα δικά σου και της οικογένειας σου των τελευταίων 5 ετών. Πες μας πόσο ηθικό είναι το να είναι κάποιος σε πόστο τέτοιο του δημοσίου που του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε στοιχεία μια ιδιωτικής επιχείρησης και το απόγευμα να ασκεί πιέσεις κατά το προσωπικό του συμφέρον. Πες μας δεν είναι στρατιώτες 55 άτομα που υπογράφουν ότι τους πει ο αρχηγός τους; Δεν είναι κότες αυτοί που χαλάνε χρήματα τόσα χρόνια για προεκλογικό αγώνα και δηλώνουν μισθό δημοσίου ως εισόδημα;
    Ποιους να ενημερώσουν αφού εσύ το παίζεις προερχόμενος από αριστερά και κατευθυνόμενος προς τα δεξιά. Έχεις χάσει κάθε ίχνος πολιτικής ταυτότητας. Και αν οι δημοτικές εκλογές δεν είναι κομματικές, εσύ έχεις χάσει και κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Έχεις μαζέψει αυτούς που η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη. Δημιουργείς πολλά μπλογκς για να ελέγχεις και να συντηρείς την δημοσιότητά σου. Πόσο ηθικά είναι όλα αυτά;
    Είπαμε οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης δεν πρέπει να ελέγξουν αν μπορείς να είσαι σε μία καίρια θέση του δημοσίου και να απειλείς τους εργαζομένους των επιχειρήσεων με λουκέτο ως υποψήφιος δήμαρχος;
    Ποτέ δεν θα απαντήσεις γιατί κρύβεσαι πότε πίσω από τους 55 και πότε πίσω από το δάκτυλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ
    ΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΑΝ ΥΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Έχουν αφήσει όλους τους άχρηστους γραφιάδες να το παίζουν υποστηρικτές της δημοτικής αρχής, χωρίς να έχουν στοιχεία. Αυτό ειναι ντροπή για την δημοτική αρχή που αντί να ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου, ασχολείται με τις τρίχες του τσαβαρή αν ισιώσανε η παραμένουν κατσαρές. Κάνετε δηλώσεις που προκαλείτε τους πολίτες, όταν δεν τους σεβόσαστε και λέτε, ότι για όλα φταίει ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Εσείς της δημοτικής αρχής δεν φέρετε καμία ευθύνη;; γιατί πήρατε τις θέσεις; μόνο για οικονομα και κουτσομπολιό; Δέν κάνατε τίποτα για τον τόπο, απολύτως τίποτα και συνεχίζετε την ίδια πορεία. Να ξέρετε μας απελπίσατε με τη συμπεριφορά σας, δεν σας αντέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ποια δημοτική αρχή σας φταίει όταν εσείς οι ίδιοι είστε λαμόγια; Ο δήμαρχος φταίει για τους καταπατητές που έχετε στον συνδυασμό σας; Ο δήμαρχος δεν ψήφισε για την μείωση του τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ και εσείς ως ΞΕΝΟΙ είπατε όχι; Αυτά τα ξέρουν οι φίλοι σας απο τους εξωραιστικούς συλλόγους; Αφού δεν έχετε φιλότιμο. Ακόμα και τους φίλους σας τους προδίδετε αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κάποιος κουτοδάσκαλος σε έμαθε κι'εσένα Νικολάκη τα πρώτα γράμματα.
    Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Τόσο ζήλεια και μίσος;
    Εμ βέβαια, πάντα ανθρωπάκι ήσουν τώρα θα αλλάξεις;
    Μας τα εχεις πρήξει με τους τρείς μισθούς του δήμαρχου.
    Πες ποιοί είναι αυτοί, γιατί αλλιώς είσαι κοινός συκοφάντης,και εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕ : ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ. ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑ; ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Μ........ΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ. ΔΙΚΑΙΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟ, ΕΓΩ ΣΕ ΛΕΩ ΚΟΥΤΟΜΠΕΡΜΠΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΚΑΤΙΝΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τι αρλούμπες λες; Πας να κάνεις αντιπολίτευση και γελάει όλος ο κόσμος. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε για μείωση του τιμολογίου. Εσύ είπες ΟΧΙ με πολύ σάλτσα για να το δικαιολογήσεις. Ούτε οι ΞΕΝΟΙ δεν θα σε ψηφίσουν τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ. ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. 1000% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΓΡΑΦΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εσύ έστω και τώρα τόσο καθυστερημένα πάλι το καταψήφισες. Σαν ξένος ούτε τους ξένους δεν υποστήριξες. Τι να περιμένει ο ντόπιος από έναν ΞΕΝΟ. Ψήφο μόνο σε δικά μας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ποια δικά μας παιδια ρε μεγαλε "19 Απριλίου 2010 6:07 μ.μ."
    ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;; !!!!!

    ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ 2 ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    1. Τα δικα μας παιδια (άσχετα αν τόσα χρόνια δεν τα ειχαμε δεί πουθενά) και
    2. Για όλα φταίει ο υποψηφιος Τσαβαρής

    ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ;;;; !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ποια δικά μας παιδια ρε μεγαλε "19 Απριλίου 2010 6:07 μ.μ."
    ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;; !!!!!
    Με αυτό το επιχείρημα διεκδικουν κάποιοι την ψήφο μας !!!!!!!!!!!!

    ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ 2 ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    1. Τα δικα μας παιδια (άσχετα αν τόσα χρόνια δεν τα ειχαμε δεί πουθενά) και
    2. Για όλα φταίει ο υποψηφιος Τσαβαρής

    ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ;;;; !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΟΥΤΟΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γιάννη ηρέμησε και πήγαινε καμία βόλτα στην Νίκαια να ξεσκάσεις λίγο. Θα πάθεις τίποτα που όλη μέρα είσαι στο ιντερνετ. Προεκλογικός αγώνας δεν γίνεται με υποσχέσεις και από το στρατηγίο της παραλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΚΙΑΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πρόσεχε ρε πιτσιρικά μην λερώσεις την σκελέα. Πόσο ψεύτης μπορείς να γίνει για μία ψήφο; Αυτά λες σε όσους έρχονται στο γραφείο σου και σε πήραμε νωρίς χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΟΙΝΩΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Η ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου