Δελτίο Τύπου

 Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στην προβλήτα της Ν. Περάμου

Μετά από ενέργειες που έκανε άμεσα ο Δήμος Σαλαμίνας, προκειμένου να αποκατασταθεί το δυνατόν συντομότερα η συγκοινωνία στην πορθμειακή γραμμή Φανερωμένης – Νέας Περάμου, και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας, ξεκινούν από αύριο οι εργασίες αποκατάστασης της προβλήτας στη Ν. Πέραμο. Εκτιμάται ότι σε τρεις εβδομάδες το έργο θα έχει περατωθεί και η συγκοινωνία θα πραγματοποιείται κανονικά.
Το γεγονός πάντως της κατάρρευσης της προβλήτας και μάλιστα μέσα στο τριήμερο του Πάσχα, καταδεικνύει ακριβώς πόσο αναγκαίο είναι να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα της σύνδεσης της Σαλαμίνας με τη Ν. Πέραμο, με την κατασκευή εναέριας γέφυρας, έργο που ψηφίστηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2010 και που η ολοκλήρωσή του θα εξυπηρετούσε πολλαπλά το νησί.

Σχόλια

  1. ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΜΟΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΒΑΡΟΥΝ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΝΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ


    Ανώνυμος είπε...

    Ρε Τσαβαρή, δεν κάνεις κανένα εντατικό μάθημα στα πληρωμένα τσιράκια σου,για να μην πληκτρολογούν ότι τους κατέβει στο κεφάλι;
    Εκτός και δεν ξέρετε ότι το Λ. Ταμείο και ο δήμος μας δεν έχουν καμία αρμοδιότητα στν μεγαρική ακτή.
    Τον Σοφρά να βαράμε κι'ας γράφουμε ότι θέλουμε;
    Α,ρε λαμόγια...

    06 Απριλίου 2010 11:24 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΚΑΥΜΟ, ΕΧΩ ΣΕΒΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΡΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;; ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥ..ΝΙ, ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το φίλο σου τον ΑΓΓΕΛΟΥ που τα ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ κατέστρεψαν την προβλήτα δεν έχεις να πεις τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που έχεις να πεις πήγαινε και κάνε του μήνυση στα ίσα. Μπορείς; Έχεις μάθει να κρύβεσαι και να λες αηδίες για να αναριχηθείς στην εξουσία. Γυμνοσάλιαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑΧΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέγε λέγε έχετε αρχίσει να το πιστεύετε πως μπορείτε και να διοικήσετε. Καλά,έχει να πέσει πολύ γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεδρίασε εκτάκτως η επιτροπή για το κλείσιμο του λατομείου υπ ‘ τον πρόεδρο κ.Σ ΣΟΦΡΑΣ . Μετά την κατάρρευση της προβλήτας και κατόπιν εισήγησης της κ Μπακαούκας προηγηθείσας διαλογικής συζήτησης τριών λεπτών , αποφασιστικέ . Να επισκευαστή το συντομότερο δυνατό η προβλήτα της Νέας Περάμου. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή να απαγορευτεί από την 6 πμ έως την 9 πμ η διέλευση σε όλα τα οχήματα από το πορθμείο των Παλουκιών εκτός των φορτηγών Αγγέλου .Ο κ Αγγέλου να πυκνώσει τα δρομολόγια προς το πορθμείο της Φανερωμένης μετά την επισκευή της προβλήτας .Ο κ Αγγέλου θα αναλάβει να κατασκευάσει την γέφυρα με απευθείας ανάθεση και να του δοθεί σε λαμπρή διαδημοτική τελετή με την συμμετοχή όλων των δημοσίων και στρατιωτικών αρχών ο τίτλος του εθνικού ευεργέτη , κηρύσσοντας την ημέρα αυτή αργία για τον δημόσιο και ιδιωτικό φορέα του νησιού μας .Τελειώνοντας η επιτροπή αποφάσισε να κατασκευαστή δωδεκάμετρη ανδριάντα και να στηθεί στο προαύλιο της δημαρχίας που θα απεικονίζει τον κύριο Αγγέλου που θα δείχνει με το αριστερό του χέρι το λατομείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΩΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΟΠΩΣ Η ΜΠΕΓΝΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟ.
    Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???????
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ STOP.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ?????
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?????????
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΜΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΣΤΑ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο της πολιτικής που βολέυτηκε στο δημόσιο για να εκβιάζει τους ιδιώτες. Ανεπιθύμητος αυτός που τα βάζει με τους ντόπιους και τις τοπικές επιχειρήσεις. Μαθαίνω και άλλοι ντόπιοι επιχειρηματίες αρχίζουν να τον βλέπουν αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο δρόμος στη ζωοδόχο πηγή είναι αδιάβατος, λόγω των φορτηγών, ως πότε θα συνεχιστεί αυτό;;; Με φακιρικά και με το θεωρώ, νομίζω, πιστεύω δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Κάποιος απο τη δημοτική αρχή θα ετρωγε τα σκουπίδια, αν δεν τα κατάφερνε, τελικά ούτε τα κατάφερε, ούτε τα σκουπίδια έφαγε και γραμματέα τον κάνανε. Όσο για την πλατεία, οικόπεδο σου λέω και κτίσμα ζόρικο. Με τέτοια κόλπα λύσεις δεν υπάρχουν, ζητάμε βοήθεια απο τους ανθρώπους του πνεύματος και τους ειδικούς επιστήμονες να μπουν μπροστά, ως πότε θα κρύβονται και θα την βγάζουν στη λούφα και στο βόλεμα;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσούζει Γιαννάκη, τσούζει εεεεε; Νόμιζες με την προπαγάνδα και με τα 5,6 άτομα που σε αγκάλιασαν ότι θα έβγαινες δήμαρχος. Αν δεν έχεις πρόγραμμα, όραμα και συγκεκριμένες λύσεις μια ζωή αντιπολίτευση θα είσαι και θα λες τα ίδια και τα ίδια. Λατομείο μπλα μπλα, Αγγελος μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσούζει Γιαννάκη, τσούζει εεεεε; Νόμιζες με την προπαγάνδα και με τα 5,6 άτομα που σε αγκάλιασαν ότι θα έβγαινες δήμαρχος. Αν δεν έχεις πρόγραμμα, όραμα και συγκεκριμένες λύσεις μια ζωή αντιπολίτευση θα είσαι και θα λες τα ίδια και τα ίδια. Λατομείο μπλα μπλα, Αγγελος μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο δρόμος στη ζωοδόχο πηγή είναι αδιάβατος, λόγω των φορτηγών, ως πότε θα συνεχιστεί αυτό;;; Με φακιρικά και με το θεωρώ, νομίζω, πιστεύω δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Κάποιος απο τη δημοτική αρχή θα ετρωγε τα σκουπίδια, αν δεν τα κατάφερνε, τελικά ούτε τα κατάφερε, ούτε τα σκουπίδια έφαγε και γραμματέα τον κάνανε. Όσο για την πλατεία, οικόπεδο σου λέω και κτίσμα ζόρικο. Με τέτοια κόλπα λύσεις δεν υπάρχουν, ζητάμε βοήθεια απο τους ανθρώπους του πνεύματος και τους ειδικούς επιστήμονες να μπουν μπροστά, ως πότε θα κρύβονται και θα την βγάζουν στη λούφα και στο βόλεμα;;;;;;;;;;;;; ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΦΑΚΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκουληκάκι του Αγγέλου ,ζητιανάκι των 50 και 100 ευρώ ,μάθε και προσπάθησε να εμπεδώσεις ότι , ο Τσαβαρής και οι συνεργάτες του δεν είναι ζητιάνοι του Θωμά και ούτε θα γίνου . Δεν είναι παιδικοί φίλοι του. Δεν τον γλύφουνε πατόκορφα και δεν θα πουλήσουν το νησί μας για λίγα ευρώπουλα .Είναι ικανοί και έχουν μια ανιδιοτελή προσφορά δυο δεκαετιών σε αυτόν τον τόπο .Στις δυο τελευταίες δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις ο Τσαβαρής εξελέγχει πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συνδυασμούς. Στον Τσαβαρή οφείλει την ύπαρξη της η σημερινή δημοτική αρχή. Χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε κανείς . Ο λαός έχει την αίσθηση και το κριτήριο του ΙΚΑΝΟΥ και γι ‘αυτό το λόγο στις 14 Νοέμβριου 2010 θα του δώσει την εντολή να χειριστεί την τύχη αυτού του τόπου με σύνεση και εντιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η μόνη περίπτωση να βγει δήμαρχος είναι να κατέβει μόνος του χωρίς αντίπαλο. Είσαι φοβερός όταν λες να κλείσει μία επιχείρηση. Έχεις όραμα. Έχεις πρόγραμμα. χαχαχαχα
    Σαλαμίνιε περίμενε καλύτερες μέρες με τον Γιαννάκη, έρχεται η σειρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΣΑΒΑΡΗΣ = ΙΚΑΝΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ, ΓΝΩΣΤΗΣ, ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιαννάκη χα,χα,χα,χα,χο κολλητάρι του φακίρη. καλά κάνει που σου τη φέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου