ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κανονικά και πάλι λειτουργεί από αύριο Παρασκευή 22 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, αρχικά μόνο για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, το πορθμείο Φανερωμένης – Νέας Περάμου, αφού τόσο οι εργασίες αποκατάστασης της προβλήτας της Ν. Περάμου όσο και οι εργασίες συντήρησης της προβλήτας της Φανερωμένης τελείωσαν και μάλιστα σε συντομότερο διάστημα από το αναμενόμενο.
Δήμος Σαλαμίνας



Σχόλια

  1. Σοφρά του φίλου σου του Αγγέλου τα φορτηγά δεν θα περάσουν, γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρείς μισθοί, η πουστιά μπίλ και η τοκογλυφία είναι νόμιμες πράξεις. αυτό θα πει αξιοπρέπεια, μιλάμε για μεγάλη διαφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΤΟΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενοχλεί ο ΤΟΜ όσο δεν σε ταϊζει. Δεν καταλαβαίνεις πως όσο ασχολείσαι μαζί του τόσο καταλαβαίνουμε ότι επιμένεις να σου δώσει το χαρτζιλίκι. Καλά κάνει και δεν σου δίνει. Είσαι εκβιαστής και τρομοκρατείς τους εργαζομένους με τις απειλές για το λατομείο. Μαύρο από τους εργάτες του λατομείου και από όσους ξέρουν τι σημαίνει να δουλεύεις σε ξένη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΤΟΜ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EISTE AXRIOI.ANTI NA PEITE BRAVO POY FTIAXTHKE H PROBLHTA TOSO GRHGORA (ME TIS ENERGEIES TOY DHMARXOY)LETE MPOYRDES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι πρότινος η δημοτική αρχή ανακοίνωνε επίσημα ότι, δεν είναι θέμα δικό της. Τώρα φτιάχτηκε με τις ενέργειες του δημάρχου. Ρε αν δεν βάζανε πλάτη οι μεγαρίτες, ούτε σε τρία χρόνια δεν θα είχε φτιαχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re moynopana eseis de brizate to dhmarxo kai toy rixnate eytines akoma kai gia to rio antirio?tora poy ta eftikse se xrono nte-te sas ponaei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε αγραμματοι η ανακοινωση λεει πουθενα οτι τη προβλητα την εφτιαξε ο ΣΟΦΡΑΣ. Δε καταλαβαινετε οτι, οσο τον κατηγορειτε για καθε τι που γινεται η δεν γινεται, ειναι δεν ειναι αρμοδιος, δημιουργειτε μια συσπειρωση γυρω του.Αγανακτει και ο καθε εναντιος του. Υπαρχουν πολλα θεματα για αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ Η ΜΟΝΟ Ο ΑΛΑΙΣΚΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΑΙΣΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου