ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (16/4/2010)


΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 20η Απριλίου 2010 , ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα:


1.-Συζήτηση του θέματος που αφορά τη δωρεά στο Δήμο Σαλαμίνας του αείμνηστου κ. ΡΕΡΕ, στην περιοχή ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ Σαλαμίνας, κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Αγαπίου Ευάγγελου.

2.-Συζήτηση του θέματος που αφορά την κατάρρευση / καταστροφή προβλήτας (κρηπιδώματος) Μεγαρικής Ακτής την 5η Απριλίου 2010,κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Ράπτη Νικολάου.

3.-Συζήτηση του θέματος που αφορά τα Νομαρχιακά έργα, κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Τσούτσουρα Ισίδωρου.

4.-Συζήτηση του θέματος που αφορά την εξέταση κατάστασης οχημάτων του Δήμου, κατόπιν αιτήματος του Δημ. Σ/λου κ. Μπακαούκα Στάμου.

5.-Αναμόρφωση του προϋπολογισμού & ετήσιου προγράμματος δράσης του Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2010.

6.-Συγκρότηση Επιτροπής για τον έλεγχο των αμφισβητούμενων λογαριασμών ύδρευσης.

7.- Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων

8.-Δωρεά παραχώρηση τάφου, στον κ. Λουκά Γεώργιο.

9.-Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 161/2004 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά δωρεά παραχώρηση τάφου στον κ. Καραντή Γεώργιο .

10.-Αποδοχή δαπανών για την επέκταση δικτύου δημοτικού φωτισμού σε περιοχές του Δήμου Σαλαμίνας α) ΜΙΚΡΟ ΝΤΟΡΟΤΟ του Δήμου Σαλαμίνας επί της οδού ΚΑΝΑΡΗ (ΤΕΡΜΑ) συνολικού ποσού 1.138,27 € με ΦΠΑ, β) ΚΟΛΩΝΕΣ Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας επί της οδού ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ 1 συνολικού ποσού 721,14 ψήφιση των σχετικών πιστώσεων και συμψηφισμός με τα δημοτικά τέλη.

11.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση ιδιοκτησίας ΜΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΙΚΗ στο Ο.Τ. 11 Δήμου Σαλαμίνας επί της οδού Γ. Λουκά εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου και ψήφιση πίστωσης».

12.-Πρόταση Τροποποίησης εγκεκριμένου σχεδίου στην περιοχή Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας στο Ο.Τ. 92.

13.-Έγκριση υψομετρικής μελέτης

14.-Χορήγηση παραχώρησης με αντάλλαγμα του δικαιώματος με απλή χρήση αιγιαλού, στον κ. Μπούτση Γεώργιο.

15.-Περιοδική πεζοδρόμηση παραλιακής οδού Θεμιστοκλέους στη θέση ΝΑΤΟ, μεταξύ των οδών Μπουμπουλίνας & Κανάρη.

16.-Διορθώσεις λογαριασμών ύδρευσης.

17.-Διαγραφή από χρηματικό κατάλογο.

18.-Λήψη απόφασης για ανανέωση άδειας λειτουργίας σταθερής ρυμουλκούμενης καντίνας του κ. ΚΑΛΗ ΑΝΔΡΕΑ.

                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.



                                           ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σχόλια

  1. Παιδία τι γίνετε στην Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ;Ποιος έχει πληροφόρηση ;Ακούγονται πολλά, ας μας πει κάποιος που γνωρίζει τι γίνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάει για βρούβες με αρχηγό τον μμπίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντίπαλος έχει δείξει τα Ε9 του; Όχι? Και ζητά από τον δήμαρχο; χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ 18/10 2:00μμ

    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    Υ.Γ.
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTA TA EKANE O FAKIRHS STO PARELUON KAI ME OPOION DASKALO (AKOMA KAI TON KOYTODASKALO) KAUISEIS TETOIA GRAMMATA UA MAUEIS. GIATI NA EINAI POLITIKH ALHTIA, ISA ISA POY EINAI POLITIKH EYELIJIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν όλα αυτά αληθεύουν το ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας πρέπει να ενημερώσει τον λαό του νησιού μας με μια ουσιαστική ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί τις συνθήκες πίεσης που αφορούν την παραίτηση Παυλάκη. Το ΠΑΣΟΚ ευελπιστώντας να περισώσει ότι έχει απομείνει από την σοβαρότητα του και το κύρος του ,πρέπει να αντιμετωπίσει την κομματική κρίση με νηφαλιότητα . Η ανομοιομορφία σε αυτή την χρονική στιγμή είναι κακώς σύμβουλος και δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα .

    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, είτε αυτός είναι ο γραμματέας, ή ένα απλό μέλος.
    Το ΠΑΣΟΚ έχει 2 δημάρχους και θα επιλέξει μεταξύ των 2 ποιός θα υποστηριχθεί απ'το κόμμα.
    'Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, εκτός βέβαια εάν υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες.
    Τώρα και από πληροφορίες,ο κ. Τραυλός δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.
    'Ετσι εκ προοιμίου την στήριξη την παίρνει αυτοδίκαια ο κ. Σοφράς.

    Νομίζω ότι η οργάνωση πρέπει να καθαιρέσει τον γραμματέα της, αν αυτός έχει κάνει συμφωνίες πίσω απ'την πλάτη της, και μάλιστα αντικαταστατικές, για την στήριξη άλλου υποψηφίου.
    Σε συντεταγμένα κόμματα, προσωπικές πολιτικές δεν νοούνται και μάλιστα αν θέλεις να λέγεσε καθοδηγητικό όργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΠΑΣΟΚ στη Σαλαμίνα, πρέπει να μείνει ενιαίο, δυνατό, εξω απο αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις. Δεν περισσεύει κανένας και όλοι θα πάμε μαζί στις επόμενες εκλογές. Η μορφή και ο χαρακτήρας του πρέπει να μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Δεν επιτρέπουμε όμως σε κανένα να πυροδοτεί το κλίμα να αποστασιοποιείται απο τις αρχές του κόμματος και λειτουργεί απο μόνος του , χωρίς τις συναινετικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρώτα να κάνει δηλωση ο τραυλός ότι δε θα κατεβει και μετά βλέπεις για το σοφρά
    κατά πως τα γραφεις άμα αποφασίσει να κατεβει ο τραυλός αυτοδίκαια πρέπει να στηριχθεί αφού
    έχει πάρει τουλάχιστον τρεις δημοτικές εκλογές
    έναντι του σοφρά με μια εκλογη
    δεν ξέρω την κομματική λειτουργία του πασοκ αλλα από
    ότι φαίνεται τις οργανώσεις τις έχετε για να κατευθύνεται τον κόσμο όπου γουστάρετε εσείς και όχι να σας λένε τι θα ήθελαν αυτοί

    νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια υποθέσει εργασίας για το θέμα
    ο τραυλός για τον alfa vita λόγο δεν ενδιαφέρεται να
    είναι υποψήφιος
    έχουν την συναίνεση του οι αντιδήμαρχοι του αυτοί δεν
    πρέπει να προτιμηθούν από τον συνδυασμό του σοφρά
    που είναι σα του λαγού τα τεκνα όπου άνοιγες πόρτα
    στο δήμο την κοπάναγε και υποψήφιος τι σε κάνει σίγουρο ότι ο σοφράς δε θα πάθει τα ίδια θα τους βάλεις να υπογράψουν συμβόλαιο σα το fame story
    η θα τους βάλεις μπάλα με αλυσίδα όπως στο λούκι louk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ μίλησα για τις κομματικές διαδικάσίες.
    Μέσα στην οργάνωση όλοι είναι ελεύθεροι να λεν τη γνώμη τους και να ψηφίζουν κατά συνείδηση. 'Οταν όμως παίρνεται μιά απόφαση κατά πλειοψηφία,είναι καταστατική υποχρέωση όλων των μελών να την ακολουθήσουν,ακόμη κι'αν διαφωνούν μ'αυτήν.
    'Ετσι λειτουργούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα,οργανώσεις,όμιλοι,σύλλογοι,εταιρίες,ΑΕ ,ΕΠΕ,κ.τ.λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...υποχρέωση όλων των μελών να την ακολουθήσουν,ακόμη κι'αν διαφωνούν μ'αυτήν.Ετσι λειτουργούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα...,
    symfono apolita etsi vgalame kai ton lalaki.re oust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να ρωτήσω έγινε ψηφοφορία και έχει προκριθεί ο σοφράς άρα το μέλος δεν υπάκουσε έχει καλός.
    πως λέτε ότι αν ήθελε ο τραυλός ίσως έβαζε αυτός αντί του σοφρά αφού είδη έχει αποφασιστεί ποιος θα κατεβει εκτος και αν δεν έχει αποφασιστεί και ο
    τύπος [γραμματεας τοπικης] είναι ακόμη εντός κομματικής γραμμής

    να παρακαλέσω τον αποπάνω να μας αφήσει να καταλάβουμε τι πάνω κάτω γίνετε και μετά να πλακωθεί στις μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για ποιον λες συγγεκριμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα κόμματα έχουν συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην κοινωνία και διέπονται από μια λειτουργιά που έχει σαν στόχο την συλλογικότητα .Δυστυχώς στην Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας οι σοβαρές πολιτικές αποφάσεις έχουν παρθεί σε σπίτια σε γκαράζ κ.λ.π καλώντας ενίοτε την οργάνωση να μονιμοποίηση τις παράτυπες διαδικασίες .Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι υπήρχαν και περίοδοι που η Τ.Ο είχε λειτουργήσει με σεβασμό στο καταστατικό και στη φιλοσοφία της συλλογικότητας .Πολλά μέλη του κόμματος απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς οι παραμείναντες εντός του χώρου δεν έδωσαν τίποτα μα τίποτα ουσιαστικό στα νέα μέλη ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ,ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που θα διαμόρφωνε προς μια θετική κατεύθυνση την σκέψη και την νοοτροπία των νέων μελών .Η οργανωτική διαδικασία επιλογής στήριξεις υποψήφιου δημάρχου από ένα κόμμα είναι κορυφαία πολιτική πράξη .Οι διαδικασίες πρέπει να είναι άψογες γιατί εάν δεν είναι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό .Δυστυχώς ακόμη μια φορά σε κορυφαία κομματική διαδικασία επιλογής στήριξεις υποψήφιου δημάρχου τα πράγματα πήγαν στραβά .Οι γνωστές παρασκηνιακές μεθοδεύσεις από τον γραμματέα αποδεικνύουν ότι η Τ.Ο βρίσκετε σε ΠΑΡΑΚΜΗ .Η απομάκρυνση του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ από τον χώρο είναι πλέον επιτακτική , την επιβάλει το συμφέρον του κόμματος στο οποίο αντανακλά το μέλλον του τόπου.

    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, είτε αυτός είναι ο γραμματέας, ή ένα απλό μέλος». Συγχαρητήρια σύντροφε/σα άργησες όμως να το καταλάβεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΣ 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ'ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΙΚΤΙΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 'ΤΣΙΦΛΙΚΙ'ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Τ.Ο.ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τ.Ο.ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.


    Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΚΤΙΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΑΡΑΖ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΙΚΤΙΝΟ

    ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
    ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ
    Ο μεγάλος σχεδιαστής της πολιτικής κομπίνας Μπίλ έχει ρίξει το μεγαλεπήβολο σχεδιό του. Αξιωματούχος κόμματος έχει πολλούς πνευματικούς, επιστήμονες και ειδικούς που τρέχουν πίσω του, υποτάσσονται, τον γλείφουν, τον παρακαλούν για τις θεσούλες και κάπου κάπου τον βρίζουν γιατί θέλουν να δείξουν τους δήθεν. Το σχέδιο προβλέπει " έλεγχο ", έλεγχο παντού για να είναι απο πάνω και να μην του ξεφεύγει τίποτα. Έστησε το παιχνιδάκι με τον Πουλάκι, δήθεν να παραιτηθεί -χωρίς διαδικασίες- και τον έστειλε στο Αμπελάκι. Ετσι με ένα σμπάρο δύο τριγώνια, θα ελέγχει και τις δύο τοπικές. Το παιχνίδι είναι χοντρό, τα ζώα τα υποτακτικά πολλά, θέλουν προσανατολισμό και καθοδήγηση και ο Μπίλ τους την παρέχει ( είναι μάνα καυμένη ) γιατί τον φοβόντε και τον ακούνε. ΜΠΡΑΒΟ Μπίλ που καταφέρνεις και τους έχεις όλους στο χέρι, θα περάσεις στην τοπική κοινωνία ως το ιστορικότερο πρόσωπο ( στην πουστιά ). Τέτοιοι που είναι καλά τους κάνεις τους υποκριτές, τους φαρισαίους, τους ναπολέοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. PO PO RE FILE ME TROMAJES MES TO MYALO TOY EISAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρώτο μέλημα για την κυβέρνηση παραμένει η είσπραξη των δημοσίων εσόδων και ειδικά του ΦΠΑ που παρουσιάζει σημαντική καθυστέρηση, με τον υπουργό Οικονομικών να προαναγγέλλει «πογκρόμ» για τα ληξιπρόθεσμα. Μάλιστα, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι για το κυνήγι των ληξιπρόθεσμων θα χρησιμοποιηθούν ιδιώτες, ακόμη και οι πέντε μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών.

    να επιστρεψετε στην τοπικη γιατι δε
    θα αντεξουν μονοι τους το κοπανι
    να το μοιραστειτε
    μολις μας βαλετε στο δ ν ταμειο θα παρετε και το δημο μετα

    πες του καραφλα να κανει γυμναστικη γιατι το χειμωνα δε θα το βγαλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο σαμαρας δεκεμβρη ειναι κυβερνηση
    μολις μπει ο καραφλας στο ταμειο
    σε τρεις μηνες θα κανει εκλογες αμα δεν τον εχουν ριξει τα βοδια πιο
    μπροστα εισπρακτικες για ποιον για τι
    θεια στο μπακαλικο
    η θα παρουν τον ψωμιαδη τις ασπιδας
    για το φπα
    μεγαλε δημοκρατη εχει σανιδα
    μουσκεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "20 Απριλίου 2010 7:53 μ.μ." δε σε πιάνω ρε μαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ

    ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΙΛ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Τ.Ο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1. Συγκρότηση ομάδας δράσης για την αύξηση των εισπράξεων από ληξιπρόθεσμες οφειλές. Με τη βοήθεια στελεχών του ιδιωτικού τομέα ενεργοποιούνται τα γραφεία είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών στις εφορίες. Με δεδομένο ότι από τα 32 δισ. ευρώ των ανείσπρακτων οφειλών, εισπράξιμα θεωρούνται περίπου 10 δισ. ευρώ, το υπουργείο Οικονομικών επιδιώκει να εισπράξει φέτος το ποσό των 1,5 δισ. ευρώ. Πρώτοι στο στόχαστρο βρίσκονται 1.521 φορολογούμενοι με οφειλές προς το Δημόσιο που ξεκινούν από 10.000 ευρώ και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, οι οποίοι αν δεν προχωρήσουν άμεσα σε τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, απειλούνται με κατάσχεση των ακινήτων τους.

    καταλαβες τωρα ρε μαγκα
    ο παπ ο καραφλας θα βαλει εισπρακτικες οπως οι τραπεζες να σε
    πρεσαρουν για τα φραγκα σε
    ποιον θα τηλεφωνουν στο κοκκαλη η
    σε αυτους που δεν εχουν μια

    φατε το καραφλα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "παιδική χαρά", "παιδική χαρά", τι μου θυμίζει; τι;
    1993

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μεγάλο το κόλπο του Μπίλ σου λέω, πολύ μεγάλο. Θα τους την φέρει εξάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι εγινε στο συμβουλιο ποιος θα μας ενημερωσει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όπως πάντα μαλακίες ο μπίλ, ο άλλος το παίζει νταβατζής και κατά τα άλλα κλάψτε κουλουριώτες. Εργα μόνο στα ονειρά μας θα βλέπουμε και θα φανταζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαλακίες επειδή βάλανε την ουρά κάτω απ'τα σκέλια τους και αποχώρησαν οι κύριοι υποψήφιοι;
    Απλά πήγαν γιά μαλλί και φύγαν κουρεμένοι.
    'Ελαβαν τις πρέπουσες απαντήσεις, και για την καθαριότητα, και γιά τον προβλήτα, και για τα απορριμματοφόρα,και αυτό βέβαια δεν το θέλουνε οι ...σωτήρες του τόπου.
    Τον δήμαρχο να βρίζουνε κι ας πάει στο διάολο ο τόπος.
    Δοξάστε τους, ή αλλιώς μαυρίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νομίζω, θεωρώ, πιστεύω, αυτή η αρχή είναι η αρχή της διαφάνειας. τέτοια και άλλα πολλά για να περνάει η ώρα, αφού αφήνουνε τον μπίλ να ανοίγει το κουτάκι και να λέει για τον αόρατο εχθρό. Μπίλ ξέχασες τα ξερονήσια ρε άτιμε, παλαιότερα τα τσαμπούναγες συνέχεια, τι έγινε και τα ξέχασες;; οικονόμα; οικονόνα;; μπίλ το μεγάλο κόλπο πώς πάει;; έμαθα το αγγούρια τα κατσιβιλιώτικα οτι μεγαλώνουν και τα χρειάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. gia 3 xronia to d.s. apofasise me ploiopsifia na paraxorisei miso xiliometro plaz sti plili ammo se enan pou sto mellon ΙΣΩΣ vgalei adeia kantinas apo tin nomarxia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ: ΙΚΤΙΝΟ

    Θα μας πείς πράγματα ουσίας .Ο Αγαπίου και Παυλάκης γατί τα σπάσανε με τον Σοφρά ; Ποιος θα μα πει την ουσία της υπόθεσης που λέγετε διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ρωτησα τι εγινε στο συμβουλιο. Απο τις απαντησεις δεν εβγαλα συμπερασμα. Κατι πιο συγκεκριμενο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Παυλάκης και ο Αγαπίου ήθελαν αρπάχτρες , τα λεφτά τα πήρε η ΕΥΔΑΠ , τα ταμία αδεία ,δεν υπαχτεί σάλιο , σηκώθηκαν και έφυγαν . Που το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Δήμαρχος όμως άρπαξε τους τρεις μισθούς και τα αλλα κόλπα, ο δε φακίρης την πλατεία και τη μιζαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ρε κυττατε ποιος αναλαμβανει την Τ.Ο.Το πουλησατε το κομμα βρε!Γιατι παραιτηθηκες;Ο Σοφρας σ εβαλε;Μπαινει ο κουμπαρος στην Τ.Ο;Το διαλυσατε το κομμα βρε!Παιρνετε κι αλλους και τους σπρωχνετε στον γκρεμο,δηθεν να φτιαξουν την Σαλαμινα.Για να καταλαβετε πιαστε απο το τελος την ιστορια:α)Ο κουμπαρος πυροσβεστης Γραμματεας.β)Ο Παυλακης προς τα Αμπελακια.γ)Ο Τραυλος απων!!!δ)Ο Σοφρας την στηριξη του ΠΑΣΟΚ!!!! αχ τα ιδια και τα ιδια!!!ΑΛΛΗΛΟΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου