ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας κατέγραψε, φωτογράφισε και έφτιαξε πίνακες και παρατιθέμενους χάρτες με 127 εγκαταλελειμμένα ή παράνομα μονίμως σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή του Δήμου Σαλαμίνας. Το υλικό αυτό εστάλη στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας για την υποβοήθησή της, προκειμένου να απομακρυνθούν από το νησί μας, καθότι αποτελούν εδώ και αρκετό καιρό εστίες μόλυνσης.
                                
Από το Δ.Σ. του Ομίλου

Σχόλια

  1. Μεγάλη επιτυχία. Τώρα καταξιωθήκατε στον χώρο και θα πρέπει να έχετε άποψη και να σας ρωτάμε για το κάθε τι. Έτσι θα αποκτήσετε κύρος και η γνώμη σας θα έχει πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα. Οι υποψήφιοι θα σας αγκαλιάζουν διότι θα πρόκειται για σοβαρούς πολίτες με συνείδηση. Τι στημένη κατάσταση είναι αυτή. Γιαυτό σας φτύνουν οι νέοι. Αλλά που να καταλάβετε τι εστί προσφορά και ανιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδάκια (τι παιδάκια ,κάτι καλόγεροι είναι εκεί ) εκτός από τον Αγγέλου αποφασίσατε να έχετε και άλλον αντίπαλο; Μπράβο παλικαράκια . Φάτε την μπουγάτσα σας ,ρουφήχται την φραπεδιά σας ,πάρτε τους χάρτες σας και παίξτε την πενιά σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι γινεται στο νησι μας το οποιο έχει στοχο την προστασια του περοβαλλοντος εινια αξιεπαινο.
    Έχουμε καταντήσει σκουπιδότοπος της Αττικής κάθε εθελοντικη προσπαθεια είναι αναγκαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον όμιλο.Πολλά μπράβο σε όλους σας μικρούς και μεγάλους. Οσο για τα σχόλια, μην πτοείστε. Πρόκειται για ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΞΕΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ(πχ.10.48,11.49) που υπάρχουν σε πληθώρα εδώ στην Κούλουρη.Αρκετά με δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα έχουμε τόσους ιδιώτες να εντοπίζουν το νόμιμο και το παράνομο. Βέβαια όλοι τους είναι ειδικοί. Είστε όργανα του κράτους και ξέρετε ποια από αυτά είναι νόμιμα και ποια είναι παράνομα; Μπράβο στον Περιβαλλοντικό όμιλο. Τώρα θα πηγαίνω σε αυτούς αν θέλω να κάνω μία καταγγελία και όχι στην αστυνομία, πολεοδομία κλπ. Θα έχω και δωρεάν δημοσιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο,τι γουστάρει λεει ο καθένας.Πήγαινε στον όμιλο κι εσύ κακομοίρη γιατί μόνο από αυτούς μαθαίνεις την αλήθεια.Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται από τις δημοσιοποιήσεις(10.44)...θα έχουν τους λόγους τους!Ο νοών νοείτω...
    ΥΣ. Εχει νεολαία ο σύλλογος και στο ΔΣ και στα μέλη.Οπότε από ανακρίβειες μπουχτίσαμε πια εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ που μπουχτίζεις τόσο γρήγορα δεν μας λες από ποια άτομα και το επάγγελμα όλων αυτών που απαρτίζουν το ΔΣ?
    Οι γυρολόγοι της πολιτικής σκηνής αυτού του νησιού, μήπως είναι όλοι μα όλοι μέλη αυτού του ομίλου;
    Ρωτάμε πολύ απλά. Ποιο είναι το κόστος αυτής της πρωτοβουλίας για να μαζευτούν 127 οχήματα; Το κονδύλι υπάρχει;
    Αερολογίες και πρωτοβουλίες για να εντυπωσιάσουμε κάνουμε όλοι μας. Από λύσεις πάσχουμε και όχι από διαπιστώσεις. Αλλά είπαμε είστε άξιοι της αεργίας και ανάξιοι της υψηλής σύνταξης που παίρνετε. Εσάς πληρώνει ο λαός για να κάθεστε και να επιδεικνύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε άθλιε και ποταπέ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ!
    Βασει του ΠΔ 116/2004 κάνει ό,τι κάνει ο όμιλος, για βλάκες σαν εσένα τους πέρασες!Εγώ τους ξέρω καλά ποιοί είναι καθώς και το επάγγελμά τους, για αυτό ισχυρίζομαι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. δεν ρωτάς και εσύ μπας και μάθεις επιτέλους ποιοί είναι?Ή προτιμάς να λες τα τρελά σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλιά που υπήρχε περισσότερο οξυγόνο και λιγότερη ρύπανση ο άνδρας προστάτευε την γυναίκα. Σήμερα με την υποβάθμιση του περιβάλλοντος η γυναίκα προστατεύει τον άντρα.
    Συνταξιούχος και αυτή είναι. Τσιγαράκη και βολτούλες με το πολλών κυβικών τετράγωνο θηρίο. Για ξεκάρφωμα λέει και καμία βαθυστόχαστη σκέψη για τον όμιλο. Κλασική κουλουριώτισα οικολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε φασισταρά τόσο πορωμένος είσαι; 'Ολο σου το DNA είναι δηλητηριασμένο με τις φαλοκρατικές σου ιδέες;
    Πως μιλάς έτσι για μιά κυρία που ούτε καν την ξέρεις ρε αληταρά;
    Αν έχετε κάτι να πείτε γιά τα δρώμενα πολύ ευχαρίστως να σας ακούσουμε, αλλιώς βουλόστετο και μη βγάζεται χολή, επειδή έχετε κόμπλεξ κατωτερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άναψε τσιγαράκι και ηρέμησε. Είχαμε δίκιο που λέγαμε ότι είναι κυρία. Όπως είχαμε δίκιο ότι είστε άξιοι της αεργίας και ανάξιοι των υψηλών σας συντάξεων πολύ μακρυά βέβαια από του μέσου συνταξιούχου (πολύ βόλεμα έτσι;). Ο πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί άλλο να ανέχεται τους ΤΙΠΟΤΑ και τους ΞΕΡΟΛΕΣ και να κάνουν παιχνίδια στην πλάτη του.
    Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου. Ούτε με ενδιαφέρεις προσωπικά. Είστε αδιάφοροι σαν μονάδες και ασχολούμαστε μαζί σας για την συλλογική σας προσπάθεια να αναδείξετε κάποιο δήθεν οικολογικό συναίσθημα. Την στιγμή που όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε και ξέρουμε από τον βίο σας και την κουλτούρα σας πόσο οικολόγοι είστε. Οι διαπιστώσεις σας μας είναι αδιάφορες. Δεν γουστάρουμε άτομα να προβάλονται χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό. Αυτοί που έχουν να πουν για τα δρώμενα σιωπούν επειδή 30 άτομα σε αυτό το νησί έχουν γνώμη για τα πάντα και δημιουργούν τετελεσμένο με την παρουσία τους και με τις απόψεις τους σε κάθε στάδιο της κοινωνίας μας. Δεν θέλουμε άλλους κατευθυνόμενους και υποκινούμενους από τοπικά συμφέροντα.
    Τις βρισιές σου τις αφήνουμε για να εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ. ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ.ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑς ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΛΛΆ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ. ΠΩΣ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρίες του δημοσιογραφικού χώρου αφήστε ήσυχη την κυρία γιατί δεν ήσαστε άξιες ούτε το δακτυλάκι της να κριτικάρετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοπελιά στον όμιλο έχουμε τον φίλο σου τον Βουδούρη ξέρεις αυτόν τον αντιπρόεδρο του Δερτούζου που προστάτευσε την Κυνοσούρα από τα slops ,την Φανερωμένη από τις κατασκηνώσεις του Μίχα , και τα οικόπεδα στην ηλιακή που είναι κοντά στο σπίτι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Geia sou re omile me ta wraia sou!Olous tous kaneis na phzoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου όμιλε με τον Μάνο τον επίτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O kyrios autos den einai kan melos...alla apo paraplhroforhsh, allo tipota!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mas peisate akoma mia fora gia tin eilikrinia sas. peite oti den einai les kai tha mporei kapoios na to eksakrivosei. gnosta nomika tertipia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "22 Απριλίου 2010 10:24 π.μ." αμάν ρε φίλε, έλεος!

    Και τότε, αφού ούτε και εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι είναι μέλος γιατί το επικαλείσαι; Μήπως το επικαλείσαι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να μειώσεις; Με αυτούς τους όρους κάνεις δημόσιο διάλογο;

    Αφού τα παιδιά του ομίλου (τα οποία μπορούν να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους) απάντησαν ότι δεν είναι μέλος η απάντηση τους αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. phgaine na ma8eis re kserokefale!Les psemata kai to exoyn katalabei oloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν μειώνεις κάτι που δεν υπάρχει. Μέσα από τον σχολιασμό μας αναφέρουμε πως έχουν τα πράγματα. Δικαιωνόμαστε σε κάθε περίπτωση. Η αγωνία του ομίλου από την αρχή ήταν να προσεγγίσει άτομα άφθαρτα. Δεν το κατάφερε όμως γιατί όλοι τους αρνήθηκαν να τον στηρίξουν (κατάλαβαν από αυτούς που τους πλησίασαν τι σκοπό είχαν). Το μείγμα των λαμόγιων με τα άφθαρτα πρόσωπα θα τους εξυπηρετούσε να περάσουν στην κοινωνία τις αγαθές τους προθέσεις με ένα ανανεωμένο προσωπείο αλλά ταυτόχρονα θα εξυπηρετούσε τις προσδοκίες των ιδρυτών του καθώς και του σκληρού πυρήνα αυτού του συλλόγου που εξυπηρετούν κάποιων συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων τα συμφέροντα.
    Δεν θα ανοίξουμε τα κεφάλια να πείσουμε εσάς. Ο απλός κόσμος με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι υποψιασμένος και γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει όταν του λένε ότι παίζονται μεγάλα παιχνίδια στον βωμό μη κερδοσκοπικών συλλόγων, ιδρυμάτων, ομίλων. Λέτε την άποψη σας, λέμε και εμείς αυτά που γνωρίζουμε και είναι ο καθένας ελεύθερος να σκεφθεί ποιος μπορεί να τον δικαιώσει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε "22 Απριλίου 2010 1:32 μ.μ." κατά βάση αναφέρεις πράγματα τα οποία δεν είσαι σε θέση και δεν μπορείς να αποδείξεις (ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΎΝ ) με μοναδικό στόχο να μειώσεις την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ προσπάθεια των παιδιών του ομίλου.

    Όχι μόνο δεν σχολιάζεις τα πράγματα όπως είναι, αλλά και όταν σου δίνουν απαντήσεις (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΘΈΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΝ) μιλάς για αυτοδικαίωση. Με τέτοιους όρους καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει γόνιμος δημόσιος διάλογος και η ευθύνη είναι δική σου.

    Όπως και να χει το ζητούμενο είναι η αποφυγή της οικολογικής καταστροφής του νησιού. Δεν μιλώ για οικολογική υποβάθμιση γιατί αυτή είναι πραγματικότητα εδώ και δεκαετίες. Το ζητούμενο είναι η αποφυγή της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος της Σαλαμίνας!

    ΣΚΈΨΟΥ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι να σκεφτώ εάν έχετε ή όχι οικολογική συνείδηση; Εάν έχετε ή όχι περιβαλλοντική ευαισθησία; Εάν τον όμιλο τον ξεκίνησε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών που τυγχάνει να είναι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι; Εάν ο Μάνος είναι στον όμιλο ή όχι; Εάν κάποιοι από εσάς μένετε σε δασικές χαρακτηρισμένες εκτάσεις; Εάν είστε μέλη του ομίλου και κυκλοφορείτε με ρυπογόνα οχήματα πολλών κυβικών; Και θες να μας πείσεις για την αποφυγή της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος; Αστειάκια θες να λέμε;
    Αφού επιμένεις σε έναν δημόσιο διάλογο ας ξεκινήσουμε από τα πιο απλά. Έχει εκτυπώση σε χαρτί από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι σήμερα ο όμιλος υλικό και το έχει δώσει στα μέλη του; Ακραίο μεν αλλά αποδεικνύει ότι δεν τους ενδιαφέρει το περιβάλλον αλλά το πως θα προβάλλονται. Δεν έχουν καμία παιδεία για την διαχείριση του φυσικού περιβάλλντος. Μέσω email θα μπορούσαν να είχαν επικοινωνία άμεση αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι αυτά είναι για άλλους όχι αυτούς τους μεγα οικολόγους. Δεν σε άκουσα; Είπες κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 03:06.
    Αφήστε το πως ξεκίνησε κι από ποιούς ο όμιλος κι ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε ποιοί είναι ΤΩΡΑ μεσα σε αυτον και τι κανουν. Από κακοήθιες έχουμε χορτάσει, αυτός ο όμιλος όμως έχει πραγματικά διάθεση και κόσμο που ενδιαφέρεται. δεν έχω κανένα συμφέρον από αυτούς κι άλλους, αλλά επειδή τους προσέγγισα είδα τι έχουν στο μυαλό τους και πως κινούνται.Είναι ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ άνθρωποι κι έχουν και επικοινωνία με τηλ, mail, facebook ktl.Για αυτό και τα μέλη τους αυξάνονται συνέχεια. Οσοι δε θέλουν να πιστέψουν σε αυτό, διακαίωμά τους. Αλλά μάλλον τους "κόπτει" η μέχρι τώρα αποδοχή του ομίλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε "22 Απριλίου 2010 3:06 μ.μ." που σου ζήτησα να σκεφτείς ήταν πως το ζητούμενο είναι η αποφυγή της οικολογικής καταστροφής του νησιού.

    Δυστυχώς, ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΔΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ.

    Κατά τ' άλλα αντί να λες πολλά και να ζητάς διαπιστευτήρια οικολογικής συνείδησης από τον καναπέ σου κανε κάτι (όπως κάνουν και τα παιδιά του ομίλου) δεν το κάνουν για την πάρτη τους αλλά για όλους μας. Οι προτάσεις σου όπως και όλων οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες αλλά μιας και ασχολείσαι ετεροχρονισμένα σε ενημερώνω πως εφαρμόζονται ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε "22 Απριλίου 2010 3:06 μ.μ." αυτό που σου ζήτησα να σκεφτείς ήταν πως το ζητούμενο είναι η αποφυγή της οικολογικής καταστροφής του νησιού.

    Δυστυχώς, ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΔΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ.

    Κατά τ' άλλα αντί να λες πολλά και να ζητάς διαπιστευτήρια οικολογικής συνείδησης από τον καναπέ σου κανε κάτι (όπως κάνουν και τα παιδιά του ομίλου) δεν το κάνουν για την πάρτη τους αλλά για όλους μας. Οι προτάσεις σου όπως και όλων οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες αλλά μιας και ασχολείσαι ετεροχρονισμένα σε ενημερώνω πως εφαρμόζονται ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφήστε το ένα, αφήστε το άλλο και ελάτε σαν ζώα να κάνετε ότι σας πούμε.
    Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε αφού σκέφτεται για εσάς το ΔΣ.
    Και μην τυπώνετε άλλο χαρτί εκεί στον όμιλο. Έλεος δηλώνετε άτομα με περιβαλλοντική συνείδηση. Κρατάτε έστω τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν σκεφτήκαμε αγαπητέ 3:58 το αυτονόητο γιατί πολύ απλά εσείς είστε οι μέγα καταστροφείς αυτού του τόπου. Αν δεν το κατάλαβες από τα όσα αναφέρουμε στα προηγούμενα σχόλια μας (ποιοι το δημιούργησαν και για ποιο λόγο, σε ποια χέρια βρίσκεται), τότε λάθος ασχολείσαι με το θέμα της επικοινωνίας. Ένας σύλλογος για το περιβάλλον είναι αναγκαίος. Εσείς είστε οι περιττοί. Λυπάμαι. Λάθος βάσεις, λάθος άτομα, λάθος απόψεις, λάθος κουμπαριές και δεσμά με τα συμφέροντα. Ο χρόνος θα δείξει όχι το ποιοι θα έρθουν κοντά σας αλλά και ποια είναι τα αληθινά κίνητρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε "22 Απριλίου 2010 4:13 μ.μ."
    είναι προφανές πως μονολογείς. Δεν απαντάς σε αυτά που σου λένε τα παιδιά του ομίλου και απλά συνεχίζεις τον υβριστικό σου μονόλογο.

    Θεωρώ πως στόχος σου είναι η προσωπική εκτόνωση ίσως; εσύ δεν συζητάς μονολογείς.

    Καλό σου απόγευμα και καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε "22 Απριλίου 2010 4:23 μ.μ." Σε αντίθεση με εσένα εγώ πιστεύω πως κανένας δεν είναι περιττός. Κάθε προσπάθεια είναι αναγκαία ακόμα και η διαφωνία αρκεί να είναι γόνιμη και όχι στείρα σε καθεστώς εμπάθειας ΟΠΩΣ δυστυχώς συμβαίνει ΤΏΡΑ!

    Μπαφιάσαμε από τα λόγια και την ισοπέδωση των πάντων. Από τον καναπέ δεν γίνεται ΤΊΠΟΤΑ και η ΙΣΟΠΈΔΩΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΛΎΣΗ!
    Τα παιδιά του ομίλου προσπαθούν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ...

    Καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το πρόσχημα του περιβάλλοντος για να ικανοποιηθούν οι στόχοι του πολιτικού και των οικονομικών σας συμφερόντων. Μην επαναλαμβανόμαστε.

    Όνειρα γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητέ "22 Απριλίου 2010 6:48 μ.μ." μόνο εσύ επαναλαμβάνεσαι.
    Τα παιδιά από τον "όμιλο" ερωτήθηκαν - απάντησαν και εσύ επαναλαμβάνεις την ίδια κασέτα από την αρχή

    Να είμαστε ακριβείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι "παιδιά" στον όμιλο. Έτσι τους αποκαλείς εσύ και σίγουρα κάτι θα ξέρεις περισσότερο αφού τους γνωρίζεις καλύτερα. Εξωτερικά ξέρουμε πολλούς από αυτούς που είναι εν αποστρατεία και βάλε.
    Η απάντηση που έδωσαν δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
    Έχουμε ρωτήσει αν υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι μέλη του. Έχουμε ρωτήσει εάν μπορεί κάποιος να επικαλείται ευαισθησία για το περιβάλλον και να κυκλοφορεί με όχημα πολλών κυβικών. Έχουμε ρωτήσει εάν έχουν εκτυπώσει σε χαρτί και μοιράσει υλικό του ομίλου. Σε όλα αυτά δεν απάντησαν και ύστερα μας κατηγορείς ότι επαναλαμβανόμαστε.
    Ο όμιλος είναι το πρόσχημα για να εξυπηρετήσετε συγκεκριμένα συμφέροντα. Τα έχουμε πει αναλυτικά αυτά.
    Για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς πριν ξεκινήσετε τον όμιλο είχατε απευθυνθεί σε δεκάδες άτομα που σας γύρισαν την πλάτη.
    Κάντε την αυτοκριτική σας πριν καλείτε τον κόσμο και τον αναγκάζετε να ψάχνει δικαιολογίες για να σας αποφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. γιατι ρε φιλε δεν μας ενημερωνεις εσυ που λες για οικονομικα και πολιτικα συμφεροντα που βρισκονται πισω απο τον ομιλο ποια ειναι αυτα;;; μηπως για να δειξουμε τη οικολογικη μας ευαισθησια πρεπει να κυκλοφορουμε με μηχανακι διχρονο που καιει λαδια οπως εσυ ή να γινουμε ολοι μελισσοκομοι. Τι προτεινεις να διαλυσουμε τον ομιλο για να ευχαριστηθεις;;; Εγω σου προτεινω να γραφτεις στον ομιλο και σε δυο χρονια που θα γινουν εκλογες να συμμετασχεις και να περασεις τις ιδεες σου και τις προτασεις σου με δημοκρατια. Κανεις δεν ειναι μονιμος.Αλλα ΟΧΙ οτι δεν μπορουμε να το ελεγξουμε να το λοιδορουμε και να προσπαθουμε να το απαξιωσουμε.ΕΝΤΑΞΕΙ;;;Και επειδη γνωριζομαστε ολοι πολυ καλα, καλο θα ηταν την επομενη φορα να μιλησουμε επωνυμα.Για να εχει νοημα και η συζητηση μεσα απο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γαβ-γαβ!!! ο σκύλος "δαγκώνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και τώρα έχει νόημα η συζήτηση. Εάν εσύ κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις είναι για τους δικούς σου λόγους. Οι πολίτες ενημερώθηκαν και αυτό μας ενδιαφέρει εμάς.
    Σε έναν όμιλο χωρίς ίχνος περιβαλλοντικής συνείδησης δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε μέλη του. Όπως δεν έγιναν και πάρα πολλοί άλλοι όταν τους το ζητήσατε στις αρχές.
    Σχετικά με τις ιδέες θα σας λέγαμε πως η ευαισθησία για το περιβάλλον δεν πάσχει από ιδέες αλλά από καθαρές κινήσεις και ανεξαρτησία από τα δεσμά είτε αυτά λέγονται παρατάξεις είτε οικονομικά συμφέροντα που "βρωμίζουν" καθημερινά τον χώρο μας.
    Για τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ. Μόνο να σκεφτείς τα γεγονότα πως έχουν εξελιχθεί τον τελευταίο χρόνο, ποιοι τον δημιούργησαν και θα βγάλεις εύκολα τα συμπεράσματά σου.
    Μελισσοκόμους και άτομα με δίχρονα πρέπει να θέλετε στον όμιλο και όχι αυτούς που έχετε για βιτρίνα και κυκλοφορούν με τζιπάκια. Και αυτοί να έρθουν για εθελοντισμό και όχι επειδή τους κάλεσε ο φίλος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "23 Απριλίου 2010 10:51" ή "23 Απριλίου 2010 1:13 π.μ." τι έγινε; πάλι η ίδια κασέτα; κανε copy paste να μη κουράζεσαι!

    Δες τις απαντήσεις των
    21 Απριλίου 2010 9:00 μ.μ.
    22 Απριλίου 2010 3:19 μ.μ.
    22 Απριλίου 2010 3:57 μ.μ.

    τα παιδιά από τον όμιλο απαντούν και σου προτείνουν είσης να κάνεις κάτι αν έχεις κέφι (ο 23 Απριλίου 2010 10:13 π.μ.).

    Υγ. Την επόμενη φορά που θα απαντήσεις κάνε copy paste αφού τα ίδια λες κάθε φορά μην κουράζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "23 Απριλίου 2010 10:51" ή "23 Απριλίου 2010 1:13 π.μ." τι έγινε; πάλι η ίδια κασέτα; κανε copy paste να μη κουράζεσαι!

    Δες τις απαντήσεις των
    21 Απριλίου 2010 9:00 μ.μ.
    22 Απριλίου 2010 3:19 μ.μ.
    22 Απριλίου 2010 3:57 μ.μ.

    τα παιδιά από τον όμιλο απαντούν και σου προτείνουν να κάνεις κάτι αν έχεις κέφι αυτό θα ήταν το καλύτερο (ο 23 Απριλίου 2010 10:13 π.μ.).

    Υγ. Την επόμενη φορά που θα απαντήσεις κάνε copy paste αφού τα ίδια λες κάθε φορά μην κουράζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Mr 23 Απριλίου 2010 1:13 π.μ.
    καλα ρε μεγάλε έκατσες μεχρι 1:13 π.μ. τα ξημερώματα και έγραψες απάντηση τον όμιλο!!!!!

    Τουλάχιστον μεγάλε ιεροεξεστή είχες οικολογικές λάμπες στο γραφείο σου ή έκαιγες την 100 Watt ; όχι τιποτ' άλλο αλλα έκανες και παρατήρηση στον όμιλο μέχρι και για το αν επικοινωνούν με emails για τα οποία και σου απάντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "23 Απριλίου 2010 10:51 π.μ." υπάρχουν και άτομα με δίχρονα στο όμιλο. Υπάρχουν και άτομα με ποδήλατα. Όλοι στον όμιλο εθελοντικά έχουν έλθει.
    Ανθρωποι με ανησυχίες χρειάζονται και όχι ιεροεξεταστές. Ο καθένας που θέλει ας προσφέρει όσο μπορεί λίγο ή πολύ. Δεν είμαστε εμείς αυτοι που θα του το απαγορεύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 23 Απριλίου 2010 10:51 π.μ. γράφεις επι λέξη τη φράση
    <> ποιοι ακριβώς είστε και τι σας ενδιαφέρει ;

    αυτο που φβλέπω να σας ενδιαφέρει ως ώρα είνια η ανώνυμη παραπληροφόρηση.

    Υγ. Τουλάχιστον ο κόσμος ενημερώνεται απο τον όμιλο για τις ενέργεις του και βλέπει επίσης οτι υπάρχουν άτομα σε διατεταγμένη υπηρεσία που έχουν αναλάβει την ανώνυμη παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 23 Απριλίου 2010 10:51 π.μ. γράφεις επι λέξη τη φράση
    <> ποιοι ακριβώς είστε και τι σας ενδιαφέρει ;

    αυτο που φβλέπω να σας ενδιαφέρει ως ώρα είνια η ανώνυμη παραπληροφόρηση.

    Υγ. Τουλάχιστον ο κόσμος ενημερώνεται απο τον όμιλο για τις ενέργεις του και βλέπει επίσης οτι υπάρχουν άτομα σε διατεταγμένη υπηρεσία που έχουν αναλάβει την ανώνυμη παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 23 Απριλίου 2010 10:51 π.μ. γράφεις επι λέξη τη φράση
    "Οι πολίτες ενημερώθηκαν και αυτό μας ενδιαφέρει εμάς"
    ποιοι ακριβώς είστε και τι σας ενδιαφέρει ;

    αυτο που βλέπω να σας ενδιαφέρει ως tώρα είναι η ανώνυμη παραπληροφόρηση.

    Υγ. Ευτυχώς ο κόσμος ενημερώνεται απο τον όμιλο για τις ενέργεις του και βλέπει οτι υπάρχουν άτομα σε διατεταγμένη υπηρεσία που έχουν αναλάβει την ανώνυμη παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απαντήσεις δεν πήραμε. Εξάλλου το είχαμε πει ότι θα ειρωνευτείτε. Είναι πάγια η τακτική του να υποτιμάτε τον συνομιλητή σας. Μόνο που εμείς βλέπετε δεν είμαστε τόσο χαζοί γιαυτό στο κάλεσμα σας δεν ήρθαμε. Βάλτε γαμπρούς νύφες ανήψια και τα παιδιά σας μήπως και δείτε λίγο κόσμο (λίγο πολλοί αυτούς έχετε φωνάξει). Οι συνταξιούχοι μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν βόλτα με τα τζιπάκια τους ήρεμοι.
    Πείτε τα ονόματά σας να γελάσει ο κόσμος πόσο οικολόγοι είστε. Εμείς στο καφέ μας εάν θέλουμε να γελάσουμε λέμε ξέρετε ποιος άλλος είναι στον περιβαλλοντικό όμιλο; Ο τάδε λέμε και γελάμε. Μόνο που μερικοί τσαντίζονται γιατί λένε μέχρι εκεί έχουν φτάσει τα λαμόγια. Έχουν δίκιο που δεν σας πιστεύουν γιατί σας γνωρίζουμε όλοι για τις "αγαθές" σας προθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "23 Απριλίου 2010 5:22 μ.μ."
    Ποιες ειρωνίες αγαπητέ;
    Μήπως θες να σου θυμισω τι γράφεις;
    Μόνο το τελευταίο μύνημα σου να διαβάσουμε είναι πασιφανες ποιος δεν έχει διαθεση να απαντήσει και έχει διαλέξει τον μονόδρομο της ειρωνίας.


    Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ακόμα και σε εσάς! ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΕ ΟΛΑ εκτός από τα μειωτικα σχόλια στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ συμπολιτών σας.


    Υγ. Καταννοώ, έτσι είναι οι διατεταγμένες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θαθελα να ξερω , ολοι εσεις που βριζετε ΑΝΩΝΥΜΑ , αν , λεω αν, γινετε γνωστοι θα εχετε το σθενος να επαναλαβετε τα λεγομενα σας ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. den exo sxesei me to thema alla moy
    th dinoun kati typoi san kai sena pou grafoyn gia thn anonymia sta blogs
    POS LEGESTE KYRIE

    giati thelete na mathete to onoma toy syggekrimenoy ti tha toy kanete tha ton xtypisete tha ton katastrepsete

    exete skeftei pote pos tha antidrash aytos an mathei to onoma
    sas
    profanos to antriliki sas periseyei

    perimenoyme allios thn pemth exei laiki ksereis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. φίλε "23 Απριλίου 2010 6:51 μ.μ." ηρέμησε κανένας δεν έχει σκοπό να κάνει τιποτα.
    Σχολιάζουμε όμως το "ήθος" κάποιων οι οποίοι ανώνυμα ειρωνευονται και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ συμπολιτών τους.

    Πως να το κάνουμε όταν ανώνυμα και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΚΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΣΟΥ αυτό δείχνει πολλά για το τι κουμάσι είναι. Ακόμα και αυτό απαγορεύται; κανείς δεν πειράζει την ανωνυμία σου μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το ήθος μας δεν περιορίζεται σε ένα όνομα. Δεν ρίξαμε λάσπη λέγοντας ότι τον όμιλο τον ξεκίνησαν συγκεκριμένα άτομα. Δεν είπαμε ψέματα λέγοντας ότι προσεγγίσατε πολλούς που σας γύρισαν την πλάτη. Δεν βρίσαμε λέγοντας σας ότι κάποιοι συμπεριφέρονται στην καθημερινότητα τους χωρίς καμία περιβαλλοντική ευαισθησία. Ούτε μειώσαμε τις προσωπικότητές σας λέγοντας σας ότι τον ξεκινήσατε σε πονηρούς καιρούς τον όμιλο. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται κύριοι. Όσο για το ποιοι είμαστε, είμαστε ακριβώς αυτοί που πάνε και ψηφίζουν και έχουν δικαίωμα στα κοινά του τόπου τους. Αν σας ενοχλεί τότε κακώς επιλέξατε την δημόσια προβολή. Δεν θα καθιερωθείτε με την ανοχή την δική μας. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε έναν που με πρόσχημα το περιβάλλον προσπαθεί να εισβάλει στην ζωή μας και να μας κατευθύνει όπως τα συμφέροντά του κρίνουν. Εμείς ενημέρωση κάνουμε στους πολίτες που θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους και δεν ακούν μόνο την μία πλευρά. Όπως ανώνυμα ψηφίζουμε, ανώνυμα εκφραζόμαστε στην δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. καλά τώρα, είπα και γω,
    δε θα ξαναβάλει τη κασέτα ;;;; !!!!

    Αγαπητέ, σε ότι αναφέρεις έχουν ήδη απαντήσει από τον όμιλο.

    Υγ. μην κουράζεσαι να γράφεις κείμενα με ίδιο περιεχόμενο και διαφορετική σύνταξη κανε copy paste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. xazokommatoskula pou kamaronoun tous politikous tous arxigous me anoikto to stoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλά εσείς πιστεύετε ότι ο όμιλος ασχολείται και απαντάει με σχόλια στα blogs?Μα καλά δεν βλέπετε ότι μόνο με ανακοινώσεις το κάνει?Πως είναι δυνατόν να λέτε μπούρδες και να πιστεύετε ότι σας απαντάει ό ίδιος ο όμιλος ανώνυμα? ΕΛΕΟΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ορισμένοι είναι απίστευτοι, ειδικά ο "23 Απριλίου 2010 9:13 μ.μ." δεν παίζεται ο άνθρωπος,
    εχει πάρει το θέμα προσωπικά.

    Ρε άνθρωπε ειναι δυνατόν να τα έχεις βάλει με έναν περιβαλλοντικό όμιλο;
    Έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις και είδα ότι κάθεσαι δύο μέρες τώρα και βρίζεις λες και δεν έχεις τιποτα άλλο να κάνεις.

    Τι σου φταίει ρε φίλε ένας περιβαλλόντικός όμιλος, μπορεί να έχουν τη μούρλα τους κάποιοι και γουστάρουν να ασχοληθούν και με το περιβάλλον.
    Διαβάζω εδώ και δυό μέρες τα σχόλια για χαβαλέ και βλέπω ότι έχεις παθιαστει.

    Χαλάρωσε ...
    εκτός εαν (δε ξέρω) έχεις τιποτα συμφέροντα και οι περιβαλλοντικές απόψεις σου χαλάνε τη μανέστρα ...

    Δεν έχω σχέση με τον όμιλο ούτε ήρθε ποτέ κάποιος να μου μιλήσει αλλα μόνο απο την μανία σου σκέπτομαι να γίνω μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο τρόπος γραφής σου, παραπέμπει σε προηγούμενα σχόλια. Ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει από την μορφή που γράφεις. Και επίσης μην λες ότι μόνο διαβάζεις τα σχόλια μας αφού μας απαντάς συνεχώς. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στον όμιλο αφού ανήκεις σε αυτόν.
    Ευτυχώς που από αυτά που κάνετε ο καθένας καταλαβαίνει ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι εμφανίζονται ως οικολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. σε ποιους απαντησα; εγω ενα ποστ σχολιασα. εχει χαθει η μπάλα εδω χαμω, πολυ καλα το παραδεχομαι εχω παθει οξεια μαλακιτιδα το τελευταιο τριημερο και ξεκατινιαζομαι στα μπλογκ, τουλαχιστον δε βριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 1:15 ψυχιατρος δεν ειμαι διαγνωσεις δε κανω ψήνεσαι για ενα γκρουπ θεραπυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. re xalarwste ligaki...o omilos kanei douleia, sthrikste ton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ρε που πηγε ο 1:15; απο τοτε που του προτειναν group therapy εξαφανίστηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. πάει ο "25 Απριλίου 2010 1:15 π.μ.", πηγε γαι group therapy που του προτειναν. εχει να απαντησει 2 μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου