ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
                                                                                              08/04/10


 Πενήντα πέντε (55) πολίτες της Σαλαμίνας με υπογραφές μας, ζητήσαμε να μπει θέμα στην συνεδρίαση  Μαρτίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας βάσει του άρθρου 215 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.(Κάτι που υποχρεωτικά γίνεται με 25 υπογραφές). Είχαμε 2 αιτήματα:

  1. Να παρθεί απόφαση και να σταλεί γνώμη προς νομαρχία σχετικά με την παράταση μίσθωσης του 2ου λατομείου Γούβας Μπατσί που έληγε 6/4/10 
  1. Επ’ ευκαιρία της κυβερνητικής αλλαγής να ορισθεί επιτέλους η επίσκεψη για επίδοση του ομόφωνου ψηφίσματος για τοπική λειτουργία της 17/11/08 από τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής παρατάξεων σε νέους Υπουργούς, νέο Περιφερειάρχη και Νομάρχη.(Υπενθυμίζουμε ότι για την 17μηνη καθυστέρηση ευθύνεται ο κος Δήμαρχος.)

Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη, παράνομη και προσβλητική  ενέργεια της προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Αικατερίνης Νάννου- Μικρομάστορα,
διότι δεν έβαλε το θέμα για συζήτηση με πρόφαση το επιχείρημα ότι είχε ήδη δοθεί παράταση στο λατομείο (κατά αυθαίρετο και παράνομο τρόπο 14 μήνες πριν την λήξη του, απο τον προηγούμενο περιφερειάρχη).
   Δεν ήταν δική της αρμοδιότητα αλλά υποχρέωσή της να το θέσει στο Δημ. Συμβούλιο, ούτε την τιμά να κρύβει κουτοπόνηρα το 2ο   αίτημά μας. Ίσα-ίσα έπρεπε για το 1ο αίτημα να καταγγελθεί ο πρώην περιφερειάρχης κος Μανιάτης από το Δημ. Συμβούλιο. 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ 5-6 ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ) ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ.

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ....ΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ( ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ) ΤΙ ΕΧΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ; ΞΕΡΩ ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αριστεροί αλλά θέλουν μόνο για τις δικές τους ανάγκες να λειτουργεί ένα λατομείο. Ύστερα κάνουν και μία πορεία υπέρ των μεταναστών και των ίσων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Μετά το παίζουν οικολόγοι αλλά έχουν τζιπάκια πολλών χιλιάδων ευρώ. Ισχυρίζονται ότι είναι ανεξάρτητοι αλλά υπογράφουν ότι τους δώσουν και συγκροτούν ανάλογα επιτροπές ή ομίλους.
    Μία μικρή ομάδα που πάντα ταραχές δημιουργούσαν στην τοπική κοινωνία και ορισμένοι από αυτούς έχουν αποκτήσει τεράστια περιουσία παίζουν με τα δικαιώματα και τις ανάγκες του κάθε ελεύθερου πολίτη αυτής της χώρας.
    Οι 55 να κατεβάσετε πρόταση ο υποψήφιος δήμαρχος να είναι μόνο από την τοπική κοινωνία. Κατά αυτό τον τρόπο να αποκλειστεί ο κ. Τσαβαρής.
    Αυτή είναι ισότητα όταν ισχύει παντού και για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα δημόσια χρήματα επιστήμονες και ειδικοί που πήγαν χωρίς κανένα έργο;; η αποχέτευση δεν θα γίνει και το κόστος κατασκευής επιστήμονες και ειδικοί εκτοξεύτηκε στο τρελό ποσό των 26.5 εκατομμυρίων ευρώ και δεν ξέρουμε που θα σταματήσει. κουκουνίστρια, υπεύθυνε τύπου φοροφυγά, επιστήμονες και ειδικοί του πολίτη με δικαίωμα πότε θα κάνετε δηλώσεις με επιστημονική έρευνα να αποδείξετε τι συμβαίνει με όλα αυτά. ΞΕΡΩ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΦΟΥΣΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι 55 πήγανε για ένα θέμα και φύγανε γεμάτοι ντροπή. Καλά ήξερε η Μικρομάστορα ότι έχει άδεια και κανείς από τους 55 δεν το είχε ψάξει; Μα καλά τόσο πρόβατα είστε; Υπογράψατε ότι σας είπε ο Αιγιάννης; Προσβάλετε μία κυρία όταν δεν δέχθηκε το αυτονόητο. Να γίνει θέμα αυτό το οποίο έχει λήξει πάνω από ένα χρόνο.
    Κάντε καταγγελίες για άλλα πράγματα και φτύστε την τσίχλα της ασχετοσύνης και του λατομείου. Συνταξιούχοι είστε και δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτά σας έμαθε το σύστημα σου συνδικαλισμού και του αριστερισμού. Άντε και η υπόθεση Γερμανός δεν έχει σβήσει από την μνήμη μας. Αλλά τσιμουδιά για αυτά.
    Κάντε καμία δήλωση για να αλλάξετε θέση λόγω προσωπικού κολλήματος και μετά ξαναμιλήστε μας. Δεν έχετε το φιλότιμο ούτε να κρυφτείτε με αυτά που έχετε κάνει στην δουλειά σας. Τόσο μα τόσο θράσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λατομείο στη ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ λειτούργησε όλα αυτά τα χρονιά με την ανοχή της πολιτείας αδιαφορώντας για την κείμενη νομοθεσία και τους περιβαλλοντικούς όρους τροφοδοτώντας με αδρανή υλικά την οικοδομική δραστηριότητα του νησιού μας .
    Πρόσφατα το 2007 άλλαξε η ιδιοκτησία του λατομείου και περιήλθε σε ένα επιχειρηματία με μεγάλη δραστηριότητα στο νομό Αττικής .
    Η παραγωγή του λατομείου άλλαξε , οι ρυθμοί εξόρυξης αυξήθηκαν , η μεταφορά του υλικού απέκτησε εντατικούς ρυθμούς και όλα αυτά γιατί κύριος στόχος δεν είναι πλέον οι ανάγκες του νησιού μας , αλλά ολόκληρης της Αττικής .
    Και εδώ μπαίνουν τα ερωτήματα .
    Ποιος θα είναι ο χρόνος λειτουργίας του λατομείου;
    Μπορεί το νησί μας να αντέξει τους ρυθμούς εξόρυξης του νέου ιδιοκτήτη ;
    Μπορούμε εμείς να θυσιάσουμε μια βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη χάρη της ιδιωτικής δραστηριότητας ενός επιχειρηματία ;
    Εάν θέλουμε να απαντήσουμε έντιμα και υπεύθυνα στο σημερινό δίλλημα θα πρέπει να το ορίσουμε αλλά και να εξετάσουμε τις επιπτώσεις και οφειλές που θα έχει η επιλογή μας.
    Θα δεχθούμε την ρύθμιση κάποιων βασικών παραμέτρων της κοινωνίας με κριτήριο το συλλογικό συμφέρων ;
    Η αποδεχόμαστε την απόλυτη προτεραιότητα της επιχειρηματικής δράσης χωρίς ορούς ;
    Δηλαδή ποιο ωμά , κριτήριο πρωταρχικό στις επιλογές μας ως κοινωνία είναι το συλλογικό η το ιδιωτικό συμφέρων ;
    Κανείς δεν διανοείται κοινωνία χωρίς κρατικές και δημοσιές γενικά ρυθμίσεις επεμβάσεις και απαγορεύσεις.
    Δεν είμαστε φθονεροί δεν ζηλεύουμε τον επιχειρηματία απλώς θέλουμε να ζήσουμε και αύριο όταν αυτός θα πάρει τα εργαλεία του να πάει κάπου αλλού.
    Θέλουμε να ζήσουμε στον τόπο μας και εμείς και τα παιδιά μας με μια βιώσιμη ανάπτυξη σ΄ ένα νησί οπού οι οχλούσες δραστηριότητες θα εξυπηρετούν τις βασικές και επείγουσες ανάγκες των κατοίκων .
    Θέλουμε να μείνουμε νησί ηρεμίας και αναψυχής να διατηρήσουμε την κληρονομική μας ταυτότητα και να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα νησί και όχι μια τερατούπολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MOLIS TO LATOMEIO FTASEI STHN THALASA TOTE THA STAMATHSEI.GIATI TOTE THA MPEI H THALASA KAI THA GINEI LIMANI APANEMO.GIA TO KALO MAS TO KANEI O ANTHROPOS...KAI TIMHS ENEKEN THA ONOMASTEI >.ETSI KI ALIOS ESEIS THN JEPOYLHSATE THN SALAMINA APO PALIA.ESEIS POY LETE OTI AGAPATE TO NHSI KAI BRIZETE TOYS JENOYS.OI JENOI FTAINE H KAPOIA POYLHMENA NTOPIA TOMARIA;;;(KAPOIA EIPA E; OXI OLOI).AFISTE TOYS RATSISMOYS KAI SOSTE OTI PROLABAINETE.KAI GIA NA MHN PAREJHGHTHO....DEN STHRIZO TZABARH.DEN MOY ARESEI APLOS O RATSISMOS KAPOION ANEGKEFALON.
    PANTOS MAS PROKOPSAN OI NTOPIOI DHMARXOI NA TOYS XAIROSASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο μάγκα 12:49 που βλέπεις τερατούπολη μόνο με το νταμάρι του Αγγέλου,ενώ με τους καρκίνους,τις τερατογεννέσεις,την στειρότητα των νέων ζευγαριών,και όλες τις άλλες αρρώστιες που μας φέρνουν τα ναυπηγεία,η μεγάλη σκατομαζεύτρα που δεν έχουν πάει στον τρίτο βαθμό καθάρισεις των λυμάτων,ο νάυτσταθμος με τα ........δεν πρέπει να το γράψω,ηΕΥΔΑΠ με το νερό που μας ποτίζει από αμιαντοσωλήνες ξεχαρβαλωμένες,η Ρεβυθούσα και τα λοιπά, δεν πειράζει ας μας σκοτώνουν αρκεί ο Τσαβαρής να κάνει το δικό του.
    Βλέπετε τον Θωμά (Τομ) δεν μπόρεσε να τον εκβιάσει,δεν μάσησε ο άνθρωπος γιατί είναι αρβανίταρος του κερατά και κάτι Τσαβαράκια τα παίζει στα δάχτυλα.
    Οχι θα άφηνε τον πυξ-λαξ να τον πιάσει κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Y.G.PETAKSE H ONOMASIA OYTE TA MPLOKS DEN THN THELOYN...ELEGA OTI TIMHS ENEKEN THA ONOMASTEI...(O KOLPOS...TOY AGGELOY KAI TON DIAPLEKOMENON).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ Ο ΛΩΛΗΣ, Η ΡΙΝΑ,ΟΙ ΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να μασήσει ο Θωμάς ;Με 50 και 100 ευρώ σε έχει εξαγοράζει , του δίνεις και ρέστα .Μπράβο Τόμας είσαι παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ?
    ΑΒΑΒΑ-ΑΒΑΒΑ?
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΑΞΙΣΙ ΑΦΕΝΤΗ, ΜΠΑΞΙΣΙ. ΤΟΜ ΜΠΑΞΙΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΟΥ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι 55 είναι πιο χαζοχαρούμενοι άνθρωποι αυτού του τόπου. Αφού τους πήρε μέσα σε 20 δεύτερα και τα πορτοφόλια η πρόεδρος, μην αντέχοντας το ξεφτιλίκι, δεν πήγαν στον αρχηγό τους για να κλαφτούν αλλά ζητάνε και τα ρέστα. Το Πάσχα τελείωσε και μάλλον ξεφυγαν από την σφαγή τα πρόβατα και άνοιξαν ξανά στόμα. Κάντε παρέα με τον Δερτούζο και ζητήστε μαζί του όλη η Σαλαμίνα να βγει μη δασική έκταση. Να έχουμε απέραντες εκτάσεις να οικοδομούμε εμείς οι Κορυδαλιώτες. Αυτή την ποιότητα ζωής θέλει ο συνδυασμός του Αιγιάννη και γιαυτό φωνάζει για μία καλύτερη Σαλαμίνα. Υποκριτές και ψεύτες. Γυρίστε στην χαβούζα σας και στον τόπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΦΕΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΟΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΛΩΛΗ ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ;;;;; ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΤΟΥΡΛΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ντούρλες τσούζουνε Γιαννάκη όσο και τα Ε9 που δεν βγάζεις στην φόρα. Για να δούμε τι Ε9 έχεις εσύ και η οικογένειά σου. Και σπατάλη μεγάλη κάνεις στο χρήμα και οικόπεδα αγοράζεις και χτίζεις και αυτοκίνητα αγοράζεις. Γεια σου ρε Ελλάδα με τους δημόσιους υπαλλήλους σου τους φτωχούς. Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί υπάρχουν και έντιμοι που όντως τα φέρνουν δύσκολα βόλτα και είναι όλη μέρα κλεισμένοι στο σπίτι τους. Αλλά εσύ είσαι αριστοκράτης. Κάνεις το δάσος οικόπεδο. Γεια σου Γιάννη με τον φίλο σου τον Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΞΙΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΝΑΝΝΑΝΝΑΚΟ ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ Η ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ; ΞΕΡΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ. ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΟΙ. ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατερίνα μου χαλάρωσε ,ηρέμησε ,μας τα ζάλισες , πενθείς το ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΩ ΡΕ ΠΕΤΑΚΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πετάχτε έξω από την δημαρχία τους σημερινούς για να μπουν οι τίμιοι. Οι καλοί άνθρωποι που ο καλύτερος από αυτούς έχει πουλήσει υποψήφιο δήμαρχο στο παρά πέντε και ποτέ δεν κόβει αποδείξεις στους γονείς που τον πληρώνουν.
    Βάλτε τους έντιμους που όλως τυχαίως όλοι τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν βολέψει και τα γυναικόπαιδά τους στο δημόσιο. Βάλτε αυτούς να κάνουν κουμάντο για να ανοίξουν οι δουλειές. Να κάνουμε τα βουνά οικόπεδα και τα λατομεία εθνικούς δρυμούς. Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την μίζα.
    Δημόσιος υπάλληλος ξεκίνησε φτωχός και κατέληξε πλούσιος φανταστείτε πόσο του έχει ανοίξει η όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ
    ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΛΕΩ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ,
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΠ?
    ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΧΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΟΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΘΕΣΟΥΛΕΣ, ΜΠΑΞΙΣΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12 Απριλίου 2010 12:16 μ.μ.
    Για την ταμπακέρα δεν μιλάνε!
    Για τις πράξεις και τα αποτελέσματα δεν μιλάνε!
    Λασπώδη υπονοούμενα αβέρτα , τετοια ρωτα τους να σου πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12 Απριλίου 2010 12:16 μ.μ.
    Για την ταμπακέρα δεν μιλάνε!
    Για τις πράξεις και τα αποτελέσματα δεν μιλάνε!
    Λασπώδη υπονοούμενα αβέρτα , τετοια ρωτα τους να σου πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5000 ΛΕΞΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ. ΣΕ ΤΙ;;; ΚΟΥΙΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μόνο ο Αιγιάννης έχει τον τρόπο να κάνει τα λατομεία εθνικούς δρυμούς και τις δασικές εκτάσεις οικόπεδα. Οι ξένοι έχουν καταστρέψει την Σαλαμίνα με τις παράγκες τους και τα αυθαίρετά τους. Έχουν την απαίτηση το πεύκο να το βαφτίσουμε για χάρη τους ελιά. Αυτός είναι υποψήφιος που μπορεί να σου πουλήσει και την θάλασσα ως οικόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΙΣΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΔΕΣ. ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΆΕΙ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ικανός κλείνει λατομεία και κάνει τα βουνά γωνιακά οικόπεδα. Ο ικανός μπορεί να βάλει 55 να υπογράψουν ότι αυτός τους προστάξει. Τα ονόματα τους ακόμα να βγάλετε στην δημοσιότητα. Τόσο πολύ ντρέπεστε να το πείτε;
    Κανένα τζιπάκι περίσσεψε και για κανέναν φτωχό πλήν τίμιο πολίτη ή τα έχετε σκουπίσει εσείς οι άνθρωποι της διαφάνειας και του περιβάλλοντος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θωμά αξίζει να της δώσεις κάτι πάρα πάνο. Εξάλλου το βλέπεις και μόνο σου τι δουλειά κάνει ; Είναι ασυναγώνιστη δεν παίζετε .Η άλλη δεν αξίζει τίποτα ,μπροστά σε αυτήν είναι ένα μηδενικό. Έχει προσόντα πως να το κάνουμε , το καλό πράγμα πληρώνετε .

    Οι συναγωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΙΣΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΔΕΣ. ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΆΕΙ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ, ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ. ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΒΙΛΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. MAYRO KATRAMI SE OLA TA KOMATOSKYLA
    FOUMO STOYS AXRHSTOYS AERITZIDES KAI STA TSIRAKIA LATOMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να βγουν μπροστά οι 55 να αναλάβουν τις τύχες αυτού του τόπου. Δηλαδή να βγει μπροστά ο ΕΝΑΣ που βρίσκεται από πίσω και κινεί τα νήματα. Πάλι αλήθειες λέμε. Πάλι οι ανεξάρτητοι έγιναν εξαρτημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΜΙΖΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ 55.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άμα επαινείς την ηλιθιότητα τότε και δημοτικός σύμβουλος που ήσουν πολύ σου ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οι ραπτικοί σε κρυφή επανάσταση, εν δυό, αριστερό. Τώρα τι αριστερό είναι αυτό, ένας θεός το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 18 Απριλίου 2010 12:27 μ.μ
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου