Μακάριοι οι ελεήμονες!

Η παρούσα είδηση αφορά κυρίως τους πολίτες που σταματούν το Γιώργο Παπανδρέου στο δρόμο με την απαίτηση να αφήσει κατά μέρος τις ντροπές και να δεχτεί το υστέρημα του υστερήματός τους για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης. Μην κρατάτε άλλο το κομπόδεμα στη μαξιλαροθήκη. Άνοιξε στην Τράπεζα της Ελλάδος ο φιλόπτωχος«λογαριασμός αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους». Ο ακριβής κωδικός του, για τους κατοίκους τους εσωτερικού, είναι : 26132462 και για τους κατοίκους τους εξωτερικού : ΙΒΑΝ GR 04010 00000000026132462 και SWIFT/ BIC BNGRGRAA.

Οι καταθέσεις μπορούν να γίνονται σε όλα τα καταστήματα, όλων ανεξαιρέτως των τραπεζών, ιδιωτικών τε και δημοσίων. Να σημειώσουμε ότι, λόγω φόρτου εργασίας, δε θα επισυνάπτονται από τους ταμίες των τραπεζών στα καταθετήρια, τα σημειώματα «Υπέρ Υγείας» των καταθετών και δε θα παρακρατούνται τα Πρόσφορα και οι λαμπάδες. Όπως και να’ χει, βοήθειά σας!

Σχόλια

  1. Αλλού με τρίβεις δέσποτα κι αλλού έχω εγώ το πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοήθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΑΜΑ ΨΟΦΑΕΙ ΚΑΥ..ΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAΛΑ ΤΑ ΦΑΡΔΟΜΑΝΙΚΑ ΜΑ ΕΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη ζωη σκατενια διαθηκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη στιγμή που η κυβέρνηση επιβάλλει στους εργαζομένους την αύξηση του ΦΠΑ, της βενζίνης και τις βαριές ανατιμήσεις των καταναλωτικών αγαθών, καθώς και τη δραστική περικοπή των μηνιαίων αμοιβών, του επιδόματος αδείας, αλλά και των Δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων, σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο υπαλλήλους του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ το «βαθύ κράτος» του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το γνωστό του αλισβερίσι, εξυπηρετώντας εξόφθαλμα ημετέρους.
    Ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει ότι μόλις 2 ημέρες πριν από τα κοινωνικά ανάλγητα μέτρα, τα οποία ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 3 Μαρτίου, «κόβοντας» είτε άμεσα είτε έμμεσα τουλάχιστον 1,5 με 2 μισθούς από κάθε απασχολούμενο στο Δημόσιο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. Γιώργος Ανωμερίτης ενέκρινε με «φωτογραφική» απόφαση τη χορήγηση επιδομάτων άνω των 1.000 ευρώ το μήνα σε 3 συγκεκριμένα «πράσινα» συνδικαλιστικά στελέχη, προκαλώντας ένταση στο λιμάνι και μουρμούρα ακόμη και εντός της ΠΑΣΚΕ.

    Από μόνος του
    Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε., τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, από το νέο του ρόλο πρότεινε -και έγινε αποδεκτό- να εξουσιοδοτηθεί ο ίδιος για να καθορίσει από μόνος του ένα «ειδικό» επίδομα σε συνδικαλιστικά στελέχη υπαλληλικών σωματείων, τα οποία είχαν ζητήσει να εξαιρεθούν από τις κρίσεις για την επιλογή διευθυντών. Ο κ. Ανωμερίτης, όμως, όπως σημειώνεται στην υπ’ αριθμόν 41 απόφαση του Δ.Σ. του ΟΛΠ Α.Ε., δεν έμεινε μόνο σε αυτό το πολιτικό «νταραβέρι»…

    e typos

    ta a---a moy tha pareis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KALO SXOLIO MPRABO.APOTYPONEI THN ALHUEIA TON PRAGMATON SHMERA.
    KAI O NOON NOEITO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO GAIDOYRI MPOREI NA K....NEI PRIN COFISEI ALLA COFAEI TELIKA.OSO EINAI ZONTANO TI GINETAI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου