Λατομείο  Αγγέλου  , κινητοποιήσεις 


 Ανώνυμος είπε...


Στην  χθεσινή   συνεδρίαση  του  Δημοτικού  συμβουλίου του  Δήμου  Σαλαμίνας  συζητήθηκε  ακόμη  μια  φορά  η  λειτουργία  του  λατομείου  στην  Γούβα  Μπατσί. Μια   θυελλώδης   συζήτηση   μιας   και  η  Δημοτική  Αρχή   δεν  ήθελε   να  μπει στην  ημερήσια  διάταξη η  αίτηση  55  πολιτών   του  δήμου μας ,  που  είχε  σαν   θέμα  την  παράταση  λειτουργίας του  Β λατομικού  χώρου  και  την  γνωστοποίηση  των  αποφάσεων  για  ‘’τοπική  λειτουργία ‘’ του  λατομείου  στον  Νομάρχη στον Περιφερειάρχη και στην Κυβέρνηση. Το  θέμα  μπήκε  προ  ημερησίας  διάταξης  από  τον  κ Τσαβαρή  .  Η  Πρόεδρος  ενημέρωσε  το  σώμα  ότι  έχει  δοθεί   παράταση  λειτουργίας 5  ετών  χωρίς  να  ενημερώσει  το  σώμα  για  την  διαδικασία  που  προηγήθηκε  ,γνωμάτευση  Δήμου και Νομαρχίας προς την  Περιφέρεια, διαδικασία  που  έγινε  το 2009  για  το  λατομικό  χώρο   Α   .  Με  αντεγκλήσεις  ,παρεμβάσεις  και  προσωπικές  επιθέσεις ,του  Δημάρχου της αντιπολίτευσης και  των εκπροσώπων  των  55 αιτούντων και  απουσία  των  επικεφαλής  των  παρατάξεων  διαμορφώθηκαν  (2) δυο  προτάσεις .α) Το  κλείσιμο  του  Λατομείου (Δήμαρχος)  β) Να  ενημερωθεί  ο  κ  Αγγέλου  για  τις  αποφάσεις  του  δημοτικού  συμβουλίου  που  κάνουν  λόγω  λειτουργίας  του  λατομείου  για  τις  τοπικές  ανάγκες  του  νησιού  μας και  εάν  δεν  συμμορφωθεί  να  ξεκινήσουν    κινητοποιήσεις(Μπακαούκας Δ ,Τσαβαρής ,Αγαπίου Κ) .Πλειοψήφησε  η  πρόταση  του   κ  Σοφρά ο  οποίος  κάλεσε  τον  λαό   της  Σαλαμίνας  την  Παρασκευή  10  πμ  έξω  από  την  Δημαρχία  για  κινητοποιήσεις. 


Ανώνυμος είπε...
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 2009 από την συνεστίαση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ .Ήταν καλεσμένος ο κ Αγγέλου και σαν πολιτικός παράγοντας του νησιού του δόθηκε τιμητική θέση . Κάθισε μαζί με τον δήμαρχο τον νομαρχιακό σύμβουλο ,τον αντιδήμαρχο και τους παρατρεχάμενους του Δήμου. Καθήκοντα προσωπικού σερβιτόρου είχε αναλάβει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον τόπο μας. Φυσικά και η ιδεολογική τους συγγένεια και η πολιτική ταύτιση απόψεων και θέσεων τους έφερε ποιο κοντά και θέρμανε τις σχέσεις τους .......................... ΙΚΤΙΝΟΣ
           

Σχόλια

  1. Να κλείσει χίλιες φορές, να ξεκουμπιστούν όλα τα φορτηγά από τη Σαλαμίνα, να γλιτώσουμε το περιβάλλον και την υγεία μας...
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙς ΖΩΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε παιδιά που βρέθηκε αυτή η τρελοπαρέα ; Τα σοβαρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ γιατί χειροκροτούν τον Αγγέλου ; Α κατάλαβα μόλις τέλειωσε ο Θωμάς την εισήγηση του για την ‘’πράσινη ανάπτυξη’’ και αυτοί ενθουσιασμένοι από την ομιλία του ανταπέδωσαν την ικανοποίηση τους για τις προτάσεις του και τις πολιτικές του θέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτογραφία είναι ατυχής αφού εμφανίζεται ο κ. Κουτσούκος που όλοι μας του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που δίνει. Περαστικά του λοιπόν.
    Αν το λατομείο κλείσει τότε αυτός που θα το έχει διαπράξει θα πρέπει να λογοδοτήσει σε όλους εμάς πως στερεί από τον δήμο το δημοτικό φόρο που λαμβάνει.
    Ο κ. Τσαβαρής δεν μίλησε ποτέ για άλλα περιβαλλοντικά θέματα παρά μόνο για το λατομείο. Αφήνω στην κρίση σας να σκεφτείτε γιατί τα άλλα θέματα δεν τον απασχολούν. Ίσως είναι μαθημένος να ασχολείται μόνο με τις υποθέσεις των πολλών ευρώ.
    Ο υποψήφιος δήμαρχος έχει σύμβουλο του αυτόν που επί χρόνια με ιδιαίτερα και χωρίς αποδείξεις κλέβει όλους εμάς με την φοροδιαφυγή. Αυτόν τον σύμβουλο θέλει όλοι μας να τον τιμήσουμε και να τον κάνουμε και αντιδήμαρχο.
    Τον κ. Γιάννη δεν ενημέρωσαν ακόμα ότι η πράσινη ανάπτυξη δεν συνοδεύεται με κλείσιμο παραγωγικών μονάδων. Αλήθεια κ. Γιάννη πόσες οικογένειες ζούνε από επαγγέλματα συναφή με τα λατομικά προιόντα;
    Ο κ Αγαπίου που ζήτησε να έχει τοπικό χαρακτήρα το λατομείο δεν μας είπε πόσο καιρό ήταν οδηγός όταν ο ίδιος δεχόταν να μεταφέρει υλικό εκτός Σαλαμίνας. Τότε ως υπάλληλος ήταν ηθικό και σήμερα ως αμοιβόμενος από τον λαό, λεει να κοπούν θέσεις εργασίας.
    Συμφωνώ για καλύτερες συνθήκες ζωής αλλά αυτό απέχει έτη φωτός από την οπισθοδρόμηση που θέλει να επιβάλλει ο κ. Γιάννης.
    Λυπάμαι γιατί δεν έχει όραμα, εναλλακτικές λύσεις. προτάσεις για ανάπτυξη παρά μόνο σχέδια για εξουσία, καταστροφή και συναντήσεις σε καφετέριες με τους επιχειρηματίες για συμφωνίες.Δηλαδή να περνά καλά αυτός και οι κολλητοί του εις βάρος μας. Χορτάσαμε από επαναστάτες με τζιπάκια, φρου φρου και αρώματα. Χορτάσαμε από προέδρους και αρχηγούς ψηφοδελτίων. Δεν μας κάνετε. Δεν μας φέρνετε κάτι το καλύτερο αλλά μας βυθίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις μπερδευτεί ,η πρόταση για το κλείσιμο του λατομείου δεν είναι του Τσαβαρή αλλά του Σοφρά , εκτός εάν κορόιδεψε τους συμβούλους του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. META TIN PROTASH TOY SOFRA GIA APOKLISMO TOY LATOMIOY,OI MASKES EPESAN TO AFENTIKOYLI SAS O ANASTASIOS TSABARIS TON IPIE KAI TON ETSOYKSE. SAS PHRANE XAMPARI AKOMA KAI OI PETRES TOY LATOMIOY , ARXILAMOGIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά μου και ιδιαίτερα εσεις κοριτσόπουλα σας θέλω δυνατές. Δώστε την μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά σας για το λατομείο ρε γιαμώτο.

    ΤΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σας ρε σοσιαλιστές του μπίθιζι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι η φωτογραφία ατυχής; Σε παρακαλώ , απεικονίζει τον Αγγέλου με τους φίλους του , που το κακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά τι ψήφισε ο Τσαβαρής;
    Πάλι του την έφερε ο Σοφράς;Πάλι δεύτερος;Ποιά ήταν η πρόταση του;
    Ενημερώστε μας υπεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τσαβαρής απών από τα μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.
    Ο Τσαβαρής παρών μόνο εκεί που προσδοκά να πάρει κανένα ευρώ.
    Ο Τσαβαρής είναι υποψήφιος για δήμαρχος και σκορπά λεφτά που ζηλεύουμε όλοι εμείς της γενιάς του παιδιού του. Μόνο που εκείνη βολέυτηκε στο δημόσιο ενώ εμείς 750 ευρώ παίρνουμε στον ιδιωτικό τομέα.
    Ο Τσαβαρής δεν αναφέρει πουθενά που τα βρίσκει τα λεφτά, δείγμα το τι θα κάνει εάν τον εκλέξουμε για δήμαρχο.
    Ο Τσαβαρής αγωνιά να κλείσει το λατομείο ενώ δεν γνωρίζει τι σημαίνει ορυκτός πλούτος. Γνωρίζει μόνο τι σημαίνει να έχεις κουμπαριές με ΟΛΠ μεριά.
    Ο Τσαβαρής δεν έχει λύσεις, δεν προτείνει τίποτα, ζητά να διαλυθούν όλα και ζητά επίμονα να κλείσει το λατομείο αφού δεν έχει συμφέροντα εκεί. Η ίδια καραμέλα ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις μπερδευτεί ,η πρόταση για το κλείσιμο του λατομείου δεν είναι του Τσαβαρή αλλά του Σοφρά , εκτός εάν κορόιδεψε τους συμβούλους του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγγελόπουλα τι θα γίνει μας τρελάνατε στις μπούρδες .Θα πάρετε καλό μεροκάματο σήμερα εμάς όμως μας κουράζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μάγκα για να βγει το λαμόγιο δήμαρχος δεν θα σας τα σκάσουμε ούτε θα δεχτούμε να βάλετε χέρι σε ξένες επενδύσεις.
    Η ανεγία είναι στο κόκκινο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν κερατά να ζητά από εμάς θυσίες. Να φύγει από το δημόσιο. Να μην βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Να μην παίρνει δημόσιο χρήμα ως σύμβουλος. Να έρθει μαζί με εμάς που αγωνιούμε με τις οικογένειές μας και τότε να συναποφασίσουμε ΜΑΖΙ για το λατομείο.
    Μέχρι τότε όμως αναίσθητους κοινωνικά ανθρώπους δεν θέλουμε. Δεν έχουμε δουλειά και απαιτούμε ανάπτυξη και όχι άλλο ανεργία. Πέντε αλήτες με παχυλά ενοίκια και άλλοι 5 ψευτοοικολόγοι δεν θα κάνουν τους Σαλαμινιώτες να υποφέρουν και εκείνοι να ζουν με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο μπράβο χρυσόστομε πέστα στον Δήμαρχο Σοφρά που παίρνει τρεις μισθούς από την δημαρχία και ένα από την Αεροπορία δηλαδή τέσσερεις από το δημόσιο και θέλει άκουσον άκουσον να κλίσει το λατομείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Δήμαρχος έκανε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για κλείσιμο του λατομείου .Κανείς δεν τον πίστεψε ,6 δημοτικοί σύμβουλοι του (ΑΓΑΠΙΟΥ,ΑΛΑ’ΙΣΚΑΣ,ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ,ΝΑΝΝΟΣ,ΔΕΡΜΑΤΗΣ,ΛΑΛΟΥΣΗ )έκαναν άλλες προτάσεις πρωτόγνωρο για τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας .Δεν πίστεψαν ότι είναι ειλικρινής , θεώρησαν ότι τους εμπαίζει και προσπάθησαν να τον σώσουν από την γελοιότητα . Δυστυχώς γι’ αυτόν δεν τα κατάφεραν και είναι αναγκασμένοι την Παρασκευή 10 πμ να στηρίξουν μια κίνηση που δεν την πιστεύει κανείς .Με δεδομένη την αυριανή αποτυχία και την γελιοποίηση της Δημοτικής αρχής νομίζω ότι ο κύριος Σοφράς πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα του και να πάει για ούζα με την παρέα της φωτογραφίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Τσαβαρής έχει ξεσηκώσει ένα χρόνο το θέμα. Έλεγε ότι ήθελε να λειτουργεί για τις τοπικές ανάγκες ενώ γνωρίζει ότι απασχολούνται 45 άτομα σε αυτό. Άρα θέλει να μειωθούν οι θέσεις. Πότε ξανά ακούσαμε σοσιαλιστή να μιλά για τοπικό χαρακτήρα και για συντηρητικές απόψεις. Ο κ. Τσαβαρής είναι ο Άδωνις της Κούλουρης. Προσωπικά δεν θα τον ψηφίσω επειδή συμπεριφέρεται με αυταρχικό τρόπο στην εργατιά και υποστηρίζει συντηρητικές ιδέες. Μακρυά από φανατικούς, ακροδεξιούς, τοπικιστές, σοβινιστές, παρτάκιδες.
    ΥΓ Μήπως να δουλεύουν και τα φέρρυ μποτ για να μεταφέρουν μόνο αυτοκίνητα Κουλουριωτών; Κι όμως μόνο αυτό δεν μας έχει πει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O "πρύτανης"της τοπικής αυτοδιοίκησης Τσαβαρής, που έβαλε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, δεν ξέρει ότι με τον ίδιο αριθμό ψήφων που ψηφίστηκε για να συζητηθεί,με τον ίδιο αριθμό ψήφων πρέπει και να εγκριθεί η όποια πρόταση και απόφαση;
    Με πόσους ψήφους εγκρίθηκε να μπεί το θέμα, και με πόσους ψηφίστηκέ;
    Μήπως, λέω μήπως, δεν υπάρχει απόφαση και τσάμπα κουράζεστε και γράφετε "βλακείες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπίλη που γράφεις στα μουλωχτά, δήμαρχο ποιόν θα κατεβάσεις τώρα; σε ποιούς θα πουλήσεις το κόμμα και τα σηντρόφια; οι πισώπλατες μαχαιριές πως και πότε θα πέσουνε; πόσους νέους θα κοροιδέψεις με το κόλπο το γνωστό θα σας βοηθέσω όλους αρκεί να συνεργαστούμε και τους κλέβεις τους ψήφους; πόσες κολοτούμπες θα κάνεις και φακιρικά; ο φίλος σου ο τομ θα κάνει μια ευχή για σένα; χάι μπιλ κομπινάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα γιατί δεν ρωτάς κύριε ΑΛΑΊΑΣΚΑ πρύτανη της λοβιτούρας την πρόεδρο κ Μικρομάστορα και τον Δήμαρχο κ Σοφρά .Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τον κώδικα και έχουν και τις υπεύθυνες θέσεις στο Δήμο και μπορούν να σου απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιώργο τον τομ τώρα μήπως αρχίζεις να τον θυμάσαι μιας και παρέα κάνετε και μαζί συντρώγετε. όσο για το ψευτάκος όντως ήταν ατυχές γιατί εισαι αρχιψεύταρος καΙ λιμοκοντοράκος. γιώργο παιδί μου τι έχεις να πεις για τα πειστήρια και αρπαχτάκο και φοροφυγάκο και ξεφτυλάκο σε αποδεικνύουν. γίωργο τι θα πεις σε αυτούς που τους εμφανίζεσαι ως καλό παιδί και τους αποδεικνύεις τα αντίθετα; γίωργο δεν θα σου τώχει κανένας στο μέλλον και θα κάνεις παρέα με τους γνωστούς θεσίτες του κόλπου. γίωργο προσοχή για την εικόνα σου. γίωργο πιες και κανα ουζάκι πές και καμιά μαλα.... γανιά για το πρίφτη της ενορίας των τσαμιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοπέλι λαμογιάρικο τι σου έμελε να πάθεις από τον φίλο σου το Τσάβαρη την μάσα σου θα χάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε αυτός που είναι στην φωτογραφία μαζί με τον Αγγέλλου και η παρέα του που είναι εκεί θα κλίσουν το λατομείο .Ρε ουξουουουουουουουουουουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιάννης πες μας πόσα χαλάς κάθε μήνα; Γιάννη πόσα λεφτά παίρνεις; Γιάννη μόνο τα κουστούμια που αλλάζεις σαν τα πουκάμισα μαρτυρούν πόσα λεφτά έχεις και προφανώς κάποιο θείο από αμερική θα έχεις για να σου στέλνει δολάρια. Αν δεν έχεις τότε βγάλε στο διαδίκτυο που τα βρίσκεις. Διαφάνεια δεν την ζητάμε μόνο στα λόγια αλλά και την εφαρμόζουμε. Καντινιέρη. Δεξιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το μέγαρο στην πλατεία ΑΛΑ’Ι’ΣΚΑ ποιανού είναι ; Ποιος θα μας πληροφορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. poios exei tosa xrimata kai exei ksekinisei proeklogiko agona 2 xronia prin tis ekloges ksodevontas kathe mina 10 xiliades eyro? pistevei kaneis pos kapoios pou xala tosa lefta paei gia na parei mono to mistho tou dimarxou?
    to megaro egine me iliko apo tin salamina giati kaneis anegkefalos den to exei kleisei. mono nikaiotis agonia thn imera pou tha to kleisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΚΙΑ ΠΑΚΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΨΕΥΤΙΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΑΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έμαθα θέλει κάποιος να έρθει στο νησί να επενδύσει αλλά θέλει πρώτα να πάρει την ευχή από τον John. Μην έρθει και μετά του κάνει πόλεμο. Ρε που κατάντησες Σαλαμίνα με τα λαμόγια τα αρπαχτικά να δαγκώνουν ότι βρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 2009 από την συνεστίαση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ .Ήταν καλεσμένος ο κ Αγγέλου και σαν πολιτικός παράγοντας του νησιού του δόθηκε τιμητική θέση . Κάθισε μαζί με τον δήμαρχο τον νομαρχιακό σύμβουλο ,τον αντιδήμαρχο και τους παρατρεχάμενους του Δήμου. Καθήκοντα προσωπικού σερβιτόρου είχε αναλάβει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον τόπο μας. Φυσικά και η ιδεολογική τους συγγένεια και η πολιτική ταύτιση απόψεων και θέσεων τους έφερε ποιο κοντά και θέρμανε τις σχέσεις τους .
    Συντρόφια της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας αυτή η πολιτική πράξη( καλέσματος του Αγγέλου στην συνεστίαση της Τ.Ο) δεν χωράει στην έννοια της λέξης « λάθος ». Είναι κατάντια ,είναι ξεπεσμός ενός πολιτικού φορέα που χρόνια τώρα με τα σφάλματα του και τις παραβλέψεις του μπόρεσε και βάστηξε την στάθμη του πολιτικού και ιδεολογικού επίπεδο της κεντροαριστεράς σε ένα επίπεδο ικανοποιητικό , τέτοιο που να μπορούν να τον σέβονται φίλοι και αντίπαλοι. Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας τέσσερεις δεκαετίες καθοδήγησε την κοινωνία μας με τις κεντροαριστερές θέσεις και πράξεις χωρίς να διασυρθεί στα μάτια του λαού του νησιού μας καλώντας τον υπ’ αριθμό ένα εχθρό του τόπου μας στην συνεστίαση της .Δυστυχώς διέπραξε μέγα ατόπημα .Γιατί ο κύριος Αγγέλου έχει σαν στόχο την λεηλασία της γης του νησιού μας με αμφότερο σκοπό το χρηματικό κέρδος και αυτό είναι «έξω » από κάθε ιδεολογική και πολιτική θέση του ΠΑΣΟΚ . Η ηθική οντότητα ενός πολιτικού φορέα πρέπει να είναι κρυστάλλινη ,η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της Τ.Ο , εάν όχι σύντροφοι θα βουλιάξετε σε ακάθαρτα νερά.


    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επανέρχομαι.Ποιός θα μας ενημερωσει τί ψήφισε ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ για το λατομειο στη συνεδριαση του Δ.Σ 23/3/2010;
    Πούλησε και τους 55;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπακαούκας Δ (αντιδήμαρχος ), Αγαπίου (πρώην αντιδήμαρχος) και Τσαβαρής κοινή πρόταση . «Να ενημερωθεί ο κ Αγγέλου για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που κάνουν λόγω λειτουργίας του λατομείου για τις τοπικές ανάγκες του νησιού μας και εάν δεν συμμορφωθεί να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις». Το ξέρω δεν μπορείς να κατανόησης την πρόταση του Σοφρά για κλείσιμο του λατομείου. Τι να κάνουμε κούκλα μου έχει και αυτά η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε νούμερο νομίζεις ότι μπορεί να εμπαίζεις εσύ και οι φτηνιάρηδες που έχεις δίπλα σου τον λαό του νησιού .Έκανες πρόταση για κλείσιμο του λατομιού την Παρασκευή και ώρα 10 πμ ,γιατί δεν το κλίνεις ρε κλάνα . Μόνο μαγκές ξέρεις να κανείς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο νούμερο α νούμερο και όταν βλέπεις τον Αγγέλου εσύ και αυτοί της φωτογραφίας κατεβάζετε τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. THN EKANE GARGARA O GIANNAKHS OPOS PANTA EPI THS OYSIAS.
    TI CHFISES GIANNAKH;
    TI LENE OI 55 TORA;
    POIANOY EINAI DAKTYLOS;
    POIOS TOYS DOYLECE;
    POIOS TOYS XRHSIMOPOIHSE;
    GIATI;
    SALAMINIOI MHN MASATE.
    STEILTE TOYS OLOYS STO DIAOLO.
    TA KOINA SYMFERONTA EPONTE TON PROSOPIKON SYMFERONTON TOYS.
    EKTOS KI AN TO JERETE KAI TO PAIZETE.
    MHPOS EISTE KAI SEIS LAMOGIA;
    MHPOS SAS NOIAZOYN TA KOKALAKIA POY PERIMAINETE NA SAS PETAJOYN;
    MHPOS ESEIS EISTE H AITIA TOY KAKOY;
    H MHPOS TO PAIZETE SE POLLA TAMPLO KI OTI FAME OTI PIOYME KI OTI ARPAJEI O KOLOS MAS;
    PIOS EXASE THN LEBENTIA GIA NA THN BREITE ESEIS;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. GIA SAS LEO POY JERETE TI LEO...OXI GIA OLOYS E???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ορμάτε τους , για το λατομείο ρε γιαμώτο και το μεροκάματο διπλό. Ξέρετε εγώ είμαι αρχοντάνθρωπος δεν θα σας αφήσω έτσι.



    ΤΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν το καταλαβαίνετε Αγγελόπουλα ότι κινδυνεύει το νησί ξεσηκωθείτε . Τι να τα κάνετε τα βουνά όπως λέει και ο Αλαίσκας είναι άχρηστα αφήστε να τα πάρω και να τα πάω στα νησιά στην Αττική στη Βοιωτία όλοι θα σας ευγνωμονούν .Και στο κάτω κάτω της γραφής θα σας φτιάξω πεδιάδες τι άλλο θέλετε με φάγατε.
    ΘΩΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΙ ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το λατομείο ανήκει στον Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΡΙΝΑ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΡΙΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Γιάννης δεν έχει καθήσει ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον ΤΟΜ?
    Για θυμίσου καλά Γιάννη και μετά μίλας μας ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. blokers βάλτε και άλλες φωτογραφίες φίλων και κολλητών που αγαπάνε τον τόπο. υπεύθυνε τύπου ακούς η είσαι πάλι απών;; τελικά τον ΤΟΜ τον ήξερες και πολύ καλά καίτη έκανες τον ανίξερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΙΚΤΙΝΟ

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.
    ΡΕ....ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΙΠΤΕΙΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΑΓΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΡΧΩΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΙΝΙΣΤΗΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ.
    ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΙΘΕΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λαοθάλασσα μαζεύτηκε στις 10 έξω από το Δημαρχείο. Είμαι σίγουρος πρώτος θα πήγε ο Τσαβαρής.
    Με καθυστέρηση ολίγων λεπτών θα κατέφθασαν και οι 55 σε σχηματισμό ρόμβο. Ο περιβαλλοντικός όμιλος δεν μπόρεσε να πάει γιατί ακόμα διαβάζει τα νομικά έγγραφα που βρίσκει.
    Αλήθεια το τζιπάκι θεωρείται οικολογικό μέσο μετακίνησης; Κ. Κανάκη να ζητήσετε το λεγόμενο τζιπατοδρόμιο να κατασκευάσει ο δήμαρχος όπως έχουν στην Αθήνα τον ποδηλατοδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πράγματι κυρία μου δημιουργήθηκε μεγάλη λαοθάλασσα έξω από την δημαρχία. Μπροστά ο Σοφράς με το πλακάτ, Δίπλα του η Μπακαούκα ,το λαμογιάρικο κοπέλι και το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλή τον γραμματέα του .Από πίσω ο Γιώργος ,ο Βασίλης η Μαρδίτσα και η Κατερίνα .Ποιο πίσω η κυπελλοζωγράφος Μίνα ,ο Μιχάλης , κ.λ.π.
    Όλοι μαζί φώναζαν με μια φωνή με μια ψύχη.
    ΘΩΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σε τσούζει που δεν κλείνει και που δεν σου τα ακουμπάνε. Πολιτικάντη τσατσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. τα ακουμπάνε σε σένα και δεν κλείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλά ρε καλόπαιδα για τον νομαρχιακό μας σύμβουλο τον Βουδούρη δεν θα γράψετε τίποτα γιατί τον αγνοείτε ;Ήταν και αυτός στην λαοθάλασσα πήγαινε ποιο μπροστά από όλους και όταν έφτασαν στο λατομείο και τον είδε ο Αγγέλου τρομαγμένος φώναξε ,κλίστε κλίστε το λατομείο είναι και ο Σάκης μαζί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδιά κάνετε μεγάλο λάθος ο Αγγέλου ξέρετε γιατί φοβήθηκε και έκλισε το λατομείο ; Δεν ξέρετε θα σας πω εγώ το είδα στο ΣκαΪ .Καθώς ανέβαινε η πορεία που οργάνωσε ο Σοφράς , φτάνοντας έξω από το λατομείο ο Θωμάς τους περίμενε αγέρωχος ,τότε μέσα από το πλήθος πετάγετε ο Σάντος ο Τσάμης ο Τσάπελης και ο Βουδούρης και με μια βροντερή φωνή του φώναξαν «ήρθαμε θα μας κεράσεις καφέ » ο Αγγέλου αιφνιδιαστικέ το έβαλε στα ποδιά και επέστρεψε με ένα Θερμό γεμάτο καφέ . Τότε όλο το πλήθος τους πήρε στα χέρια του και τους σήκωσε ψηλά ζητωκραυγάζοντας , ΘΩΜΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το λατομείο ανήκει στον συνδυασμό του Γιάννη και πρέπει να δίνουμε σε αυτόν και στην παρέα του ανταποδωτικά τέλη. Οι 55 όμως γιατί δεν λένε ένας ένας τα ονόματά τους δημόσια; Μπρρρρρ πρόβατα σας έστειλε ο Γιάννης στη σφαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΚΙΑ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ;;; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΜ;;; ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 70 ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κύριοι γελοιοποιείτε ένα θέμα που απασχολεί τον τόπο μας πολύ σοβαρό. Από μια πλευρά έχετε δίκιο γιατί μόνο για γέλια είναι η σημερινή Δημοτική Αρχή. Από την άλλη όμως πρέπει να σκεφτούμε και να κατανοήσουμε ποιοι μας διοικούν .Άκουσον άκουσον . Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ο Σοφράς δεν ήθελε να συζητηθεί το θέμα του λατομείου .Κατόπιν πιέσεων του κ Τσαβαρή συζητήθηκε .Ο Δήμαρχος έκανε ακραία πρόταση (κλείσιμο του λατομείου) οι σύμβουλοι του τον εκλιπαρούσαν να την αποσύρει δεν την απέσυρε .Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ,ορίστηκε από τον ίδιο ημέρα και ημερομηνία συγκέντρωσης, Παρασκευή 10 πμ και την επόμενη μέρα θυμήθηκε ότι η απόφαση είναι άκυρη γιατί το θέμα ήταν προ ημερησίας διάταξης και ήθελε απόλυτη πλειοψηφία . Αυτή η δημοτική αρχή που δεν γνωρίσει στοιχειώδη πράγματα που έχει άγνοια βασικών λειτουργιών του Δήμου είναι ικανοί να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας ;Απλώς βάζω σαν πολίτης ένα απλούστατο προβληματισμό ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

    Ο ΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΗΤΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΆΕΙ Η ΤΟΝ ΜΠΙΛ Η ΤΟΝ ΠΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι αρχηγοί των παρατάξεων Νάννου ,Ράπτης, Παππασάβας και Αγαπίου , γιατί απεχώρησαν από την ψηφοφορία για το λατομείο; Γιατί δεν κάθισαν να ψηφήσουν τις προτάσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο Αγαπίου έχει συμφέροντα από το λατομείο. Στο παρελθόν έχει μεταφέρει υλικό από τον τόπο μας για άλλα νησιά με το καράβι του. Το έχει παραδεχθεί δημόσια.
    Στο λατομείο παίζονται χοντρά συμφέροντα και όποιος ασχολείται κοιτάει πως να εκμεταλλευτεί οικονομικά το θέμα.
    Πείτε μου έναν δήμαρχο που πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχει σχέση κατά κάποιο τρόπο με το λατομείο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Ερώτηση κρίσεως: Τι κοινό έχουν οι προηγούμενοι δήμαρχοι αλλά και ο τωρινός με το λατομείο;
    Βοήθεια κοινού: Σκεφτείτε ποιο άτομο δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια θέση στο δήμο και πάντα ελέγχει κάτω από το τραπέζι με τον τρόπο του την κατάσταση. Πολλές φορές κάνει και τον ρουφιάνο στην αντιπολίτευση και όλοι μαζί στο τέλος χαίρονται. Φοβούνται όμως να τα βάλουν μαζί του γιατί θα χάσουν την έσω πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κάνε γνωστό το όνομα να μάθουμε και εμείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. το ονομά του τώρα αμέσως, να μάθουμε την αλήθεια που την χρειαζεται ο τόπος και οι ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝ ΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ. ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Έλα που κάνετε τους ανήξερους και ότι δεν ξέρετε το όνομα. Σκεφτείτε μόνο πως όλοι με αυτόν τα έχουν καλά και ας είναι δίπλα στον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ρε παιδια η πρωτη προταση του Τσαβαρη δεν ηταν για " τριωρα κλεισιματα του λατομειου"; τι ψηφισε μετα;
    απαντηση σε προηγουμενο φιλο.Οι Ραπτης,Ρουλα,Μπακαουκας Σταμος,Αγαπιου Νικος αποχωρησαν οταν ο Παναγιωτης ο Σκυλος (Σοφρας)ειπε οτι οι δημοσιογραφοι παιρνουν χορηγιες απο τον Αγγελου και θιχτηκαν.Ο Κουτσιλεος ηθελε να ερθουν και τα καναλια στο κλεισιμο του λατομειου, η δε Τινα στο κοσμο της ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. RE PAIDIA..O KOYTSILEOS TI EINAI;
    O KOYTSOYLISMENOS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ;; ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΟΜ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Φωνάζει, ξεσηκώνει τον κόσμο, μαζεύει υπογραφές, πετάει φειγ βολάν, σκίζει τα ιμάτια του για τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του και όμως κάνει τα ίδια ή και χειρότερα μερικές φορές από αυτά που καταγγέλει. Ο Αϊγιάννης ενώ παρακολουθεί τα blogs ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει ποιοι είναι οι 55 και αν οι περισσότεροι τον υποστηρίζουν. Δεν αναφέρει πουθενά για εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις παρά μόνο κριτικάρει εκ του ασφαλούς. Όσο για συνεργάτες έχει τους ίδιους που δεν ψήφισε ποτέ ο κόσμος για δημοτικούς συμβούλους στο παρελθόν. Αλήθεια Αϊγιάννη τι άλλα κοινά στοιχεία έχεις με τον δήμαρχο; Ποιος σου "μαρτυρά" πράγματα και ενώ είναι κολλητός του δημάρχου εσύ ποτέ δεν του έχεις ασκήσει κριτική γιατί φοβάσαι μην σε "κάψει"? Κρίμα και εύκολα κατέρρευσε το χάρτινο πολιτικό οικοδόμημά σου γιατί δεν είσαι αυθεντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΡΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τα σκουπίδια μας φάγανε επειδή δεν ψήφισες τον κανονισμό καθαριότητας. Ποια η εναλλακτική σου πρόταση στον χώρο της καθαριότητας; Σε όλα ένα ΔΕΝ και ΟΧΙ προτάσεις. Το ξέρω δεν θα απαντήσεις και θα ρίξεις αλλού την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε ξύλα απελέκητα έχει βρομήσει από τα σκουπίδια ο τόπος και ευθύνεται ο Τσαβαρής; Αυτές τις σαχλαμάρες λέτε γι’ αυτό σας περιγελούν όλοι, έχετε καταντήσει γραφικοί με τον Τσαβαρή. Άντε πηγαίνετε σπίτι σας να ησυχάσει ο τόπος από τους ανίκανους .Ο λαός θα επιλέξει τον ικανό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και ΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ = ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αλλη απορία.
    Καλά ο Σοφράς ας πουμε ότι είναι έτσι όπως τα λέτε εσείς.
    Ο Τσαβαρής δε, το τσακάλι δεν πήρε είδηση ότι η πρόταση του Σοφρά έπρεπε να ψηφιστεί από την ολομέλεια του ΔΣ;
    Αυτός τα ξέρει όλα,(έτσι λέει)πώς του ξέφυγε αυτό;
    Μήπως λυπήθηκε τον Αγγέλου και δεν ψήφισε να κλείσει το λατομείο;
    Μήπως θέλει κάθε φορά να κάνει σόου;
    Μήπως μας περνάει για μαλάκες;
    Μήπως τελικά πρέπει κάποιος να του πεί ότι μας τα ζάλισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΡΝΑΝΕ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ Ή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΝΩ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΑΧΤΕ ΑΛΛΑΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ...
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΚΟΥΣΕΙΣ... ΕΝΤΑΞΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο ΛΑΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΔΙΟΙ....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ... ΔΕΝ ΚΟΛΟΤΡΙΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ....ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΕΞΩ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ..ΝΑΙ..ΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ...ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...
    ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ...
    ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΗ.
    ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΣΤΥΧΩΣ...ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. απορια:
    ο κ. Αγγέλου πέρα απο επιχειρηματίας ανήκει πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΟΥ. ΡΕ ΤΙ ΛΟΥΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΩΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ. ΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΧΤΩ ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ, Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΣΒΥΝΕΙ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και γιατί ρε μάγκα δεν τρως μία από τα συνηθισμένα;
    Αρχ...α, δηλαδή...ή τώρα που μεγάλωσες τα έχεις κόψει.
    Αλλά ξέρεις τι λένε; το κόβει η πουτ...α το γαμ..ι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ?
    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΙΝΙΓΜΑ...
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ...(ΧΡΗΜΑ)... Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ... (ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ).... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ..ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...ΚΟΙΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ....
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εσείς οι δυό οι τελευταίοι, το τυρί κουμπάρε.
    Βρε ΜΑΛΑΚΕΣ εδώ πεθαίνουμε και εσείς μιλάτε για το νταμάρι;;;;;;
    Το νταμάρι κάνει στειρότητα και καρκίνο;;;;;;;;
    Στο διάολο να πάτε εσείςκαι ο αρχηγό σας που θέλετε να μας αναμορφόσετε λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μόνο ένας δεν θέλει το λατομείο και είναι γνωστός για τις αντιδράσεις του. Όποιος τον ψηφίσει θα δει την ανεργία να αυξάνεται στο νησί. Θέλει όλα να τα καταστρέψει ο δημόσιος υπαλληλος.
    Τσιμουδιά για τις ιχθυοκαλλιέργειες, για τα ναυπηγεία, για τους υγειονομικούς ελέγχους που πιάνουν δικά τους μαγαζιά να είναι παραβάτες. Εκεί δεν βγάζουν καμία ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κατερίνα μας τα ζάλισες ,ηρέμησε κορίτσι μου ,έχεις γίνει ανυπόφορη .Χαλάρωσε , μας τα έχεις πει πολλές φόρες το ξέρουμε , τον Τσαβαρή τον μισείς και τον Αγγέλλου τον αγαπάς, εμείς τι θέλεις να κάνουμε ; Δεν μπορούμε να βαράμε παλαμάκια πάκια πάκια στο Θωμά, εσύ που μπορείς βάρα του το ντέφι και τραγούδα του για να ζήσουμε εμείς καλά και εσύ ευτυχισμένα .Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση.

    ΥΣ
    Σ’ αγαπώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ευχαριστώ πολή Μαστροκώλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΡΙΝΑ,ΡΙΡΙΝΑ, ΡΙΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αϊγιάννη δεν είδαμε να βγάζεις ανακοίνωση με ανάλογη φώτο του μαγαζιού στο μπλογκ σου για τους παραβάτες από τους υγειονομικούς ελέγχους που έγιναν πριν ένα μήνα. Ξέρεις εσύ πονηρούλη και άρχοντα της αδιαφάνειας για ποια περίπτωση μιλάμε. Ξέρεις εσύ ότι αναφέρομαι στον γαμπρό του κολλητού σου. Βλέπεις εσύ τσουγκρίζεις αυγά μόνο το Πάχα και ως έθιμο ενώ εμείς συγκρουόμαστε καθημερινά με τα συμφέροντα. Γιάννη στον Κουρσάρο απέναντι ή δίπλα καθόσουν από τον κ. Αγγέλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αχ Κατερίνα μου έκανες λάθος ο Λάμπρος είναι αδιάθετος και δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί σου ,γιατί πέφτεις σε λάθει τι έχεις πάθει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Και εγώ σας αγαπώ πολύ,γι'αυτό θα τα ακούσετε.
    Δεν έχετε ιερό και όσιο.
    Είστε μαλάκες και ηλίθειοι.
    1)στο σπίτι μου είχα κηδεία,έχασα αγαπημένο μου πρόσωπο.
    2)Δεν μισώ τον Γιάννη και κανέναν άλλον γιατί είμαι ανίκανη να μισήσω.
    Τον Γιάννη τον θεωρώ φίλο.Η διαφορές μας έχουν λήξη εδώ και χρόνια.
    3)Τους φίλους μου τους αγαπώ και τους σέβομαι όπως τον Λάμπρο τον Μαστροκόλια, λεχρίτες.
    4)Πώς είσαι σίγουρος ηλίθειε ότι εγώ τα έχω γράψει στο μπλοκ;
    Σας το έχω πεί πολλές φορές,αν θέλω να γράψω το κάνω επώνυμα από την εφημερίδα μου ή στα μπλοκς όπως τώρα,το κάνω γιατί δεν φοβάμαι κανέναν και δεν είμαι υπόδουλη σε κανέναν.
    5)Δεν ντρέπομαι να πώ πως ο Θωμάς ο Αγγέλου είναι φίλος μου, γιατί δεν έχω τίποτε να κρύψω,μαλάκες.
    6)Δεν νομίζω να σου τα ζάλισα γιατί γενικώς δεν ανακατεύομαι με αρ..δια.
    6)Κουλουράκια δεν θα κάνω γιατί έχω πένθος,άν θέλεις φέρεμου εσύ να δω και ποιός μαλάκας είσαι.
    7)Δεν έχω καμία σχέση και δεν γνωρίζω ποιός έγραψε αυτά για την εφημερίδα μου¨΄Οποιος καινα είναι
    τον ευχαριστώ.
    Τελικά μήπως αυτά σας ενόχλησαν;
    Τελικά εσείς που με αγαπάτε αλλά με βριζετε μήπως σας ενοχλεί το γεγονός ότι πράγματι κάνω δημοσιογραφική δουλειά και δεν μου τα χώνει κανείς κάτω από το τραπέζι;
    Μπορείτε να μου κάνετε κριτική ακόμη και να με βρίζετε, αλλά όλα έχουν κάποια όρια.
    Σεβαστήτε αγαπημένους μου που(έφυγαν)και τον πόνο του χαμού τους που μπορεί να έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Eutixos poy tragoudas monos sou to idio to tragoudi diaforetika tha eixes apotrelathei apo tis monaksies. O tetartos oute ston stivo den pairnei metallio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου