‘’ ΤΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ Η ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΜΙΛΛΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ.’’
 
Ανώνυμος είπε...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΔΙΩΤΩΝ ΚΛΠ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ(ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 6/4/2010 . ΤΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΡΕΨΙΔΙΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

Σχόλια

  1. Καλέ γιατί έχετε τόση μεγάλη τρεμούλα για το εάν το θέμα θα πάει στο δημοτικό συμβούλιο .Το δημοτικό συμβούλιο είναι ο ναός της δημοκρατίας και της διαφάνειας του τόπου μας .Ας συζητηθεί εκεί το θέμα και εκεί θα λάμψει η αλήθεια .Εσείς γιατί επιμένετε τόσο πολύ να μην συζητηθεί γιατί ,γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοκρατία σου επιτρέπει να πας στην Περιφέρεια και να δεις ότι έχει πάρει τις ανανεώσεις. Δημοκρατία δεν είναι να ξεσηκώνεις ένα νησί επειδή εσύ είσαι ανεύθυνος και δεν ερευνάς πρώτα ένα θέμα πριν το καταγγείλεις. Αλλά για να επιμένεις σίγουρα θέλεις να σου τρίψει στα μούτρα αυτό που δεν πήγες ποτέ να ψάξεις, μόνο και μόνο για να κάνεις έναν πετατζή μάγκα στα μάτια των νησιωτών. Νομικές τακτικές από εξαγοράσιμα ανθρωπάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανώνυμος που δεν είναι καθόλου ανώνυμος,να μας απαντήσει πρώτα
    που βρίσκει τον παρά το αφεντικό του.
    Γιά σου Κόγια, ούτε λογοτέχνης να ήσουν.
    Τί θέση είπαμε έχεις;
    Παρά τον δήμαρχο;
    Έυγε παιδί μου,έυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δάσκαλοι και Κοριτσόπουλα γιατί δεν μας εμφανίζετε και εσείς ένα χαρτί έγκυρο και σοβαρό ,όπως ανάρτησαν οι 55 επώνυμοι συμπολίτες μας ; Μια έγγραφη απάντηση υπουργού μέσα στο κοινοβούλιο την θεωρείτε αμελητέα, για να δούμε που στηρίζετε τα δικά σας επιχειρήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος που είναι ; Δεν έχει εμφανιστή ακόμα γιατί ;Μήπως έχει κάνει την παρουσία του ανώνυμα , εάν ναι αυτό δεν είναι σωστό, γιατί έχει σφραγίδα ,ονομασία ,και μέλη σοβαρά και πρέπει να έχει σοβαρό και επώνυμο ρόλο στην κοινωνία του νησιού μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκουληκάκι του Αγγέλου ,ζητιάνακι των 50 και 100 ευρώ ,μάθε και προσπάθησε να εμπεδώσεις ότι , ο Τσαβαρής δεν είναι ζητιάνος του Θωμά και ούτε θα γίνει . Δεν είναι παιδικός φίλος του. Δεν τον γλύφει πατόκορφα και δεν θα πουλήσει το νησί μας για λίγα ερώπουλα .Είναι ικανός και έχει μια ανιδιοτελή προσφορά δυο δεκαετιών σε αυτόν τον τόπο .Στις δυο τελευταίες δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις εξελέγχει πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συνδυασμούς. Στον Τσαβαρή οφείλει την ύπαρξη της η σημερινή δημοτική αρχή. Χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε κανείς . Ο λαός έχει την αίσθηση και το κριτήριο του ΙΚΑΝΟΥ και γι ‘αυτό το λόγο στις 14 Νοέμβριου 2010 θα του δώσει την εντολή να χειριστεί την τύχη αυτού του τόπου με σύνεση και εντιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσαβαρή πως τον λένε τον κουμπάρο σου; Αληθεύουν όσα λένε για τον ΟΛΠ; Τσαβαρή γιατί δεν τους μαζεύεις όλους αυτούς που λένε αερολογίες για δήθεν άδεια που δεν έχει ο λατόμος; Εγώ πήρα τηλ. σήμερα στην Περιφέρεια και μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα καθώς άδειες έχει πάρει από το Μάρτιο του 2009 και για τους δύο λατομικούς χώρους. Κρύβετε άλλα θέματα πιο σημαντικά αυτή την στιγμή. Προδότες του νησιού που έχετε οικονομικά οφέλη από 10 μεριές και το παίζετε εργατοπατέρες. Βγάλτε τους 55 να τους χαρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινάκι δε αφήνεις ήσυχο αυτό τον τόπο .Η πένα σου η ιδεολογία σου και τα πιστεύω σου 100 Ευρώπουλα αξίζουν γιατί τόσα σου δίνει ο Θωμάς ,παρά πάνω δεν αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΟΛΟΙ, ΤΟΠΑΙΖΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΡ;; ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ;; Ε!!! ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες και σε μας επώνυμα ποιος είσαι εσύ που επικοινώνησες με τον Αγγέλου , συγγνώμη με την περιφέρεια ήθελα να πω και γιατί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί δεν σε προβληματίζει η ανακοίνωση του Υπουργού στο Ελληνικό κοινοβούλιο ; .Περίμενε λιγάκι να γίνει το δημοτικό συμβούλιο και εκεί θα μάθεις την ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον Τσαβαρή γιατί τον εμπλέκετε στην υπόθεση λατομείου . 55 Συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν από το δημοτικό συμβούλιο για την παράταση λειτουργιάς του λατομείου . Γιατί τόσο αναστάτωση ,εάν έχουν κάνει λάθος να τους συγχωρέσουμε και να τους επαινέσουμε για το ενδιαφέρον που έχουν για τα κοινά. Εσείς γιατί κατηγορείτε τόσο μα τόσο πολύ τον Τσαβαρή ;Τον φοβόσαστε, τον τρέμετε, η έχετε αναληφθεί ότι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα λάμψει το ήθος και η σοβαρότητα του , αποκαλύπτοντας ακόμη μια φορά ότι είναι ο ποιο ΙΚΑΝΟΣ για να πάρει την τύχη του τόπου μας στα χέρια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ;;;; ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΝΤΕΦΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΕΛΙΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;;;; ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την μαλκια πολλοί την αγάπησαν, τον μαλκα ουδείς. Και εξηγούμαι είναι δυνατόν να λέτε τέτοιες κοτσάνες ότι δεν έχει πάρει άδειες όταν η Περιφέρεια λέει σε όποιον πάρει τηλέφωνο ότι έχει πάρει κανονικά μέχρι το 2014 και το 2015; Στο δημοτικό συμβούλιο θέλετε να ασχοληθείτε με ένα θέμα που όχι μόνο θα το χάσετε αλλά θα βλάψετε και τον τόπο μας διότι κρύβετε από πίσω άλλα θέματα. Αν σήμερα ο λατόμος είναι ο Τόμας γιατί δεν λέτε με ποιον ή ποιους άλλους λατόμους μιλάτε μυστικά ορισμένοι από εσάς τους δήθεν αριστερούς με τις ισχυρές τις γνωριμίες; Γιατί δεν λέτε ότι ξεπουλάτε το νησί σε άλλους και θέλετε να φύγει ο σημερινός; Τίποτα δεν είναι κρυφό και όλα μαθαίνοντα. Αλλά ο κόσμος πεινάει και ο αριστερός κάνει συμφωνίες για χάρη άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ. ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με το ίδιο δικαίωμα που διορίστηκες κι εσύ στο δημόσιο και έχεις δουλειά. Άκου με ποιο δικαίωμα! Ξύπνησαν οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι να μας βάλουν στην θέση.
    Φασίστες ιδεολόγοι του κώλου, ξύπνησαν και ρωτάνε που τα βρήκαμε τα δικαιώματα στην εργασία. Το δικαίωμα στην εργασία το έχουμε όλοι, αμόρφωτο υποκείμενο, που σε βόλεψαν στο δημόσιο και μιλάς με το σίγουρο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TSABARH PES ALEURI.
    O AGGELOU SE GUREUEI.
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε ακάπνιστοι τώρα θυμηθήκατε την Κυνοσούρα ; Πότε δώσατε μάχη εσείς ;Όταν το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας έκανε μήνυση στον Τσαβαρή το 2006 γιατί παρεμπόδισε τις αστυνομικές αρχές να εκτελέσουν το έργο της αποκαθήλωσης του αγάλματος στο τύμβο των Σαλαμινομάχων εσείς που είσαστε ; Που κρυβόσαστε ;Ο Τσαβαρής έχει πάρει ξεκάθαρη πολιτική θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Κυνοσούρα .Το ξέρετε αλλά το κρύβετε εσκεμμένα , γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια . Είσαστε βαριά νυχτωμένοι εάν νομίζετε ότι ο λαός της Κούλουρης δεν γνωρίζει σε ποιον να εμπιστευτεί το μέλλον αυτού του τόπου . Γνωρίζει και μάλιστα πάρα πολύ καλά ,ότι ο Τσαβαρής είναι ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγγελόπουλα θα μας εμφανίσετε κανένα χαρτί της περιφέρειας τι θα γίνει μας τρελάνατε στις μπούρδες . Πήρατε καλό μεροκάματο σήμερα εμάς όμως μας κουράσατε . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:
    "ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 6/4/2010."
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ και ΑΤΥΧΟΣ:
    1)Αγνοεί το νόμο που λέει ότι η αίτηση ανανεωσης γίνεται το προτελευταίο έτος
    2)Αγνοεί το ΝΣ Πειραια που αποφάσισε πέρσι για το θέμα
    http://www.nomarhiapeiraia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=348%3A24-02-2009-4-
    3) Ατύχησε καθώς βασίστηκε σε υπηρεσία που δεν είχε λάβει ακόμη το έγγραφο που τον ενδιέφερε και απάντησε ακριβώς μέσα σ αυτό το μικρό παράθυρο χρόνου που ήταν καθ οδόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΜΟΙΩΣ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ
    "ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ"
    Διότι την άδεια τη δίνει με τη μίσθωση η Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ 2009 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;; ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε εσείς ξυπνήστε λίγοοοοοο!
    πηγαίντε στο salamis press για τις εξελίξεις!Είστε βαθιά νυχτωμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΣΥ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΘΑ ΔΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΡΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΑΜΟΥΔΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΡΙΝΑ, ΡΙΡΙΝΑ ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.40 μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου