Κύριε  Διευθυντά  σας  αποστέλλουμε    εγγραφο  του  Υπουργείου  Ανάπτυξης  το οποίο   είναι  αρμόδιο  για   τα  λατομία   του   Ελλαδικού  χώρου .Το έγγραφο   μας  γνωστοποιεί  ότι   .Ο Β  ΛΑΤΟΜΙΚΟΣ  ΧΩΡΟΣ   στο   Μπατσί  έχει  ημερομηνία λήξη  ισχύος  6/4/2010.
ΥΣ
Παράκληση  όπως  δημοσιευτεί  το  έγγραφο   


Σχόλια

  1. Καλά αν οι 55 πείστηκαν με αυτό το έγγραφο να υπογράψουν τότε μάλλον δεν προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους. Μα καλά πόσο ερασιτέχνης μπορεί να είναι κάποιος που επιδεικνύει ένα τέτοιο έγγραφο; Θα το πούμε για μία ακόμη φορά. Αναζητήστε απάντηση από την Περιφέρεια και θα δείτε ότι έχει πάρει από το 2009 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΩΡΟΥΣ τις ανανεώσεις. Μάλλιασε η γλώσσα μας να σας λέμε που αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 55 Πατριώτε σου υπέγραψαν επώνυμα .Εσύ ρε μπούρδα γνωστέ άγνωστε που μας έχεις ζαλίσει βγάλε ένα χαρτί να μας αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;; ΞΕΡΩ ΦΡΑΠΕΔΙΑ, ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΦΙΓΟΥΡΑ, ΦΑΓΟΥΡΑ, ΑΜΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΡΣΑΝΤΖΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΑ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ. ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ, Ο ΤΟΠΟΣ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοι είναι οι 55;
    Συμβουλή προς ναυτιλομένους. Όταν θες να δεις αν μία επιχείρηση έχει άδεια απευθύνεσαι στον αρμόδιο Νομάρχη ή Περιφερειάρχη. Όταν φέρεται χαρτί της Περιφέρειας που δεν αναφέρει ότι έχει πάρει άδεια τότε θα ψηφίσω Τζαβαρή ανοικτά χωρίς να μπω στο παραβάν.
    Συμβουλή προς υπεύθυνους πολίτες. Ανακαλέστε την υπογραφή σας και καλέστε στην Περιεφέρεια πρωι πρωι να σας επιβεβαιώσουν ότι έχει νόμιμες άδειες. Μην εκτίθεστε για λογαριασμό άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΛΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ,ΘΡΑΣΗΤΑΤΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ,ΚΟΝΔΗΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΚΑΣ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ . ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ . ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσαβαρή, τι κονέ έχεις με την δικαιοσύνη και δεν προχωρούν οι 24 παραπομπές σου στο ακροατήριο;
    Νομίζεις ότι έτσι θα προλάβεις και θα ανακηρυχθείς υποψήφιος;
    Τσαβαρή, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
    Αν πεις η γάτα... έχασες!!!
    Ο Συνασπισμός με τέτοιες φούσκες, φιρικάκη και νικολάκη δεν τσιμπάει.
    Άλλο, βρέστε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά τα συγχαρητήρια μου , κάνετε πολλή καλή δουλεία .Σας παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή , μη τους αφήσετε σε χλωρό κλαδί , ορμάτε τους . Αξίζετε πολλά ,μπράβο σας .

    ΤΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 12:40 και σε όλους αυτούς που δεν έχουν επιχειρήματα και βρίζουν.
    Γιατί δεν απαντάτε σε όλα αυτά που κατηγορούν τον αρχηγό σας και εσάς;
    Ποιοί είναι λοιπόν τα πουλημένα
    ανδρείκελα;
    Κόγιας,Φουρίκης,Σταμπουλής,Κοκλιότης,Δημητρίου,και άλλοι κουλουριώτες που πάνε με τον κ.Τσαβαρή,τον αρχημάγειρα της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου και της αδιαφάνειας, δεν σκέφτοντε τον τόπο τους;
    Γιατί δεν μας απαντάτε στα εξής ερωτήματα χωρίς να βρίζετε.

    1)Εχει πάρε δώσε με την δικαιωσύνη και γιατί;
    2)Εχει δώσει διπλώματα και άδειες καταστημάτων νομαρχειακού ενδιαφέροντος και για πόσα ευρώ;
    3)Εβγαλε αθώο τον Μακρή αφού πρώτα τον εκβίασε;
    4)Τί σχέση έχει με Τσιρίδη κα Τσιρίδη, Μίχα και Τραυλό;
    5)Γιατί δεν παίρνει θέση κατά ΟΛΠ
    και ναυπηγείων;
    6)Πόσες φορές έχει κάνει καταγγελία για την αποχέτευση μαζί με τον κ.Μ.Νάννο;
    7)Από που ένας δημόσιος υπάλληλος
    έχει τόσα ακίνητα;
    8)Πού βρίσκει τον πακτωλό χρημάτων και σκορπά πάνω από 8000χιλ. ευρώ τον ΜΗΝΑ;;
    9)Γιατί έχει το παρατσούκλι ΚΟΥΡΙΕΡ;;;;;;;;;;
    10)Από πού και γιατί έφαγε το ξύλο;

    Αν μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να βρίζετε θα σας ήμουν υποχρεωμένος.

    Ενας σύντροφος από τα παλαιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΠΡΑΒΟ , πέστα παιδί μου . Γαληνεύεις την καρδιά μου ,και εγώ όμως δεν έχεις παράπονο , ότι μου ζητήσεις το έχεις και με το παραπάνω.


    ΤΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε να το φέρεις το θέμα στο ΔΣ για να ξεμπροστιάσεις τον Γιάννη που δεν ξέρει να κάνει αντιπολίτευση. Θα σου δώσει ο Μανδραγόρας το αποδεικτικό στοιχείο και ο Γιάννης δεν θα ξέρει από που να φύγει. Ο Γιάννης θέλει να πάει πέμπτος από τέταρτος επειδή έχει κακούς συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. << Κόλαφο για την ιδιοκτησία και διεύθυνση των λατομείων Αγγέλου στο Μπατσί αποτελεί η απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ σε ερώτηση του Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ. Ο υφυπουργός αναφέρει οτι το εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 12-10-09 δεν αναγγέλθηκε στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ όπως είχε υποχρέωση η εταιρεία. Επίσης στη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκαν ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ που δημιουργούν ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ασφάλεια της ζωής και της υγείας των εργαζομένων και προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον. Γι΄αυτές τις σοβαρές παραβάσεις η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ επέβαλλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στην εταιρεία Αγγέλου, έδωσε σχετικές εντολές και θα προβεί σε νέο έλεγχο για να διαπιστώσει την συμμόρφωση της εταιρείας. Όσο για την ΑΠΟΚΡΥΨΗ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιβολή χρηματικής ποινής και για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος >>. ( εφημερίδα ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ 9- 3-2010).

    Ο υφυπουργός αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιος βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο το περιβάλλον αλλά κυρίως την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που τρέχουν για << βοήθεια >> στον Αγγέλου δήθεν << οικογενειακοί ή προσωπικοί φίλοι του>>. Όλοι αυτοί που αντί να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου μας, τα ξεπουλάνε στο βωμό του προσωπικού τους κέρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τ’ακούς Κατερινάκι τ’ ακούς ,τι λέγετε και τι γράφετε για τον φίλο σου τον Τόμας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΔΙΩΤΩΝ ΚΛΠ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ(ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 6/4/2010 . ΤΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΡΕΨΙΔΙΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

    ‘’ ΤΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ Η ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΜΙΛΛΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ.’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τ'ακούω μπαγάσικο.Τ'ακούω ατιμούλικο.
    Εσείς δεν ακούτε και δεν βλέπετε!
    Υποθέτω πως το Κατερινάκι που ενοήτε σας έχει γίνει φόβος και τρόμος.χα χα χα χα .
    Έχετε χάσει τη μπάλα εντελώς.
    κ.Κόγια κάνεις που κάνεις τον κόπο να γράφεις, δώσε μας και τις απαντήσεις στα ερωτηματά μας.
    Άστε τον Αγγέλου να πάει κατά διαβόλου.
    Δεν θα μας κυβερνήσει αυτός.
    Εσείς δεν λέτε ότι θα πάρετε τον Δήμο;;;;;;
    Όταν τον πάρετε να στίλετε στον Εισαγγελέα τον Σοφρά για τις παρανομίες του και κλείνετε και τον Αγγέλου.
    Έως τότε όμως λαμόγια του κερατά
    πάρτε θέση για τον ΟΛΠ και τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ.
    Μπορείτε;;;;;;;;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερινάκι δε αφήνεις ήσυχο αυτόν τον τόπο .Η πένα σου, η ιδεολογία σου και τα πιστεύω σου 100 Ευρώπουλα αξίζουν , γιατί ; Τόσα σου δίνει ο Θωμάς ,παρά πάνω δεν αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερίνα η φυλλάδα σου αξίζει όσα κι εσύ. Όσα δηλαδή σου δίνει ο άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. merokamato ta 100 h paei me ta sxolia
    as poyme 20 tem amyntika 30e
    10 tem foyl epithesi 60e
    kai ta resta naypigio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ταρίφα έχουμε καθότι ήμαστε της πιάτσας και όχι του RAV4 που κυκλοφορείτε εσείς. Αλήθεια από τα φροντιστήρια τα απογεύματα τα δηλώνετε όλα; Γιατί φτάσατε το κράτος με τις λαμογιές ως εδώ και την παραπαιδεία να οργιάζει. Αριστεροί που πίνετε το αίμα του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τώρα εσύ για να έχεις ταρίφα και να εισαι και τις πιατσας τι να είσαι η ταξιτζής
    η καλντεριμιτζου ακροδεξιών φρονημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όπως έγραψα και αλλού, υπάρχει διάταξη του νόμου των λατομείων (2115/93) που ορίζει ότι η διαδικασία ανανέωσης της μίσθωσης γίνεται το προτελευταίο έτος. Δηλαδή, μπορούσε να κατατεθεί αίτηση για το συγκεκριμένο λατομείο από 6/4/2009. Η ημερομηνία του εγγράφου του ΥΠΑΝ που αναρτήσατε είναι 23/4/2009. Άρα, η επίμαχη ανανέωση προφανώς έγινε λίγο μετά. Ας με διορθώσει όποιος έχει τη σύμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διόρθωση: μπορούσε να κατατεθεί αίτηση για το συγκεκριμένο λατομείο μέχρι 6/4/2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και μια ακόμα ανακρίβεια που διάβασα πιο πάνω. Η άδεια του λατομείου δεν εκδίδεται ούτε από το δήμο ούτε από τη νομαρχία. Η σύμβαση μίσθωσης με το Δημόσιο όπως το εκπροσωπεί η Περιφέρεια επέχει θέση άδειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί όμως το Ν.Σ γνωμοδοτήσε για τις παρατάσεις από 24/2/2009???Η "απόφαση αυτή έλαβε αυξ. αριθμό 31/09 και δημοσιεύθηκε στις 3-3-09".
    http://www.nomarhiapeiraia.gr/images/test/pdf_sinedriaseis/24_02_2009.pdf

    Μήπως κάποιος σας δουλεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν θα σας πω κουκουλοφόρους.
    Δεν θα σας πω ανδρείκελα.
    Θα σας πω ελλειποβαρείς από τη μέση και κάτω γι'αυτό και χάνεται την ισορροπία σας.
    Δεν έχω λόγο να γράφω ανώνυμα από τη στιγμή που εκδίδω μία φυλλάδα όπως εσείς λέτε.
    (και που όλοι σας θα θέλατε να είχατε)
    Σας ενοχλεί το γεγονός ό,τι δεν μπορείτε να μου βρίτε κάτι μεμπτό για να με εκβιάσετε.
    Μπορώ να σας κάνω τη ζωή (δύσκολη)
    όπως και στο πρόσφατο παρελθόν,
    με ονοματεπώνυμο,στοιχεία και ντοκουμέντα.
    Μία ερώτηση.
    Αφού είναι φυλλάδα, γιατί όλοι θέλουν να πάρουν τους συνεργάτες της και σκοπό έχουν κατ'ομολογία
    τους να την κλείσουν;
    Είναι τυχαίο άραγε ό,τι ως εκδότρια
    έχω δεχθεί αγωγές και μηνύσεις
    από:
    Αθ.Μακρή, Γ.Τσαβαρή προς τιμήν τους
    απέσυραν ή δεν μπορούσαν να κάνουν
    διαφορετικά λογο δημοσιότητας.
    Γ.Λέννης, Μηνάς Νάννος και
    Μάριος Τραυλός;
    Μόλις λοιπόν βρίτε το ειδικό (βάρος) και ισορροπίσετε τα ξαναλέμε.

    ΥΓ
    Εξ ιδίων τ'αλλότρια.
    (αυτό για τα 100 ευρώ και τις
    ταρίφες) γιαλαντζί αντράκια.

    Ευχαριστώ το μπλοκς για τον χώρο.
    Κατερίνα Μπακαούκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατερίνα υπερασπίζεσαι με σθένος τον Αγγέλου που λεηλατεί αυτή την γη ανεξέλεγκτα , με κύριο όφελος το κέρδος . Ταυτόχρονα εναντιώνεσαι σε ανθρώπους που προσπαθούν να περισώσουν ότι απόμεινε από την άναρχη ανάπτυξη που κατέστρεψε στην κυριολεξία αυτόν τον τόπο .Τότε Κατερίνα μου τα πράγματα δυσκολεύονται για σένα . Όταν έχεις απέναντι ανθρώπους που αγάπησαν αυτόν τον τόπο και δεν τον εκμεταλλευτήκαν ΠΟΤΕ , Κατερίνα μου είναι φυσικό οι συνειρμοί που θα κάνουν οι απλοί και αγνοί πολίτες να είναι εις βάρος σου . Γιατί Κατερινάκι η κοινωνία όπως γνωρίζεις ταξινομεί τους ανθρώπους και όσο λάσπη να τους ρήξεις το αισθητήριο του λαού μας είναι αλάνθαστο. Κατερίνα γνωρίσεις πολύ καλά τι πρέπει να κανείς , εξάλλου τα πρώτα βήματα σου ξεκίνησαν από την Αριστερά ,πρέπει να ταυτιστείς με τα συμφέροντα αυτού του τόπου και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα βγεις χαμένη.

    Ένας παλιό σου φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυρία Μπακαούκα όταν κάνεις ρεπορτάζ ή όταν αναφέρεσαι σε ένα θέμα, καλό θα ήταν να το ερευνάς και από άλλες οπτικές γωνιές. Ο δημοσιογράφος οφείλει να ερευνά και να ελέγχει την εξουσία, πόσο μάλλον να είναι κοντά στον πολίτη και να δίνει τον αγώνα μαζί του. Δεν νομίζω πως το θέμα λατομείο Αγγέλου, το έχεις εξαντλήσει από όλες τις οπτικές γωνιες. Ενημερώσου και εμείς εδώ ήμαστε να σε περιμένουμε να σου πούμε και μερικές αλήθειες που δεν έχεις ακούσει από άλλους. Αλλά θέλει τόλμη να κάνεις αυτό που δεν έκαναν οι συνάδελφοι σου χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπορώ να σας κάνω τη ζωή (δύσκολη)
    όπως και στο πρόσφατο παρελθόν,
    με ονοματεπώνυμο,στοιχεία και ντοκουμέντα.


    ayto akrivos einai ena apo ta adikeimata poy mporei na anoiksoyn toys ellinikoys ISP kai na paroyn
    thn MAC ADR
    episis grafeis onomata antidikon eise ekdotis kai teleytaia to ypografeis kiolas
    myalo den exeis katholoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. edo grafoyme gia na antalaksoyme apopseis oso odeinires einai gia merikoys oso xavale gia alloys kai oso adiafores gia kapioys tritoys
    kakos apanthses me to onoma soy
    kakos egrapses ayth thn paragrafo
    kai telos an thelete na apeilite o enas ton allo na to kanete aytoprosopos aloste apo oti fenete oi perissoteroi eisaste gnostoi kai poly
    kairo mesa sta skata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κατερινούλα Κατερινάκι το μονό που μπορείς να μας κανείς είναι να πάρεις φόρα και να μας τα κλάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριοι πως είπατε;
    Το ονοματάκι σας δεν διάβασα καλά.
    Από ό'τι κατάλαβα δεν βρίκατε την
    ισορροπία σας ακόμη, γι'αυτό και δεν το βάλατε.

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. re file de ntrepese de feronte etsi
    se mia kyria kai malista ekdoth
    pes oti htan h mania tegopoyloy
    tha tis egrafes tha moy ta
    HMARTON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κυρία Μπακαούκα όταν μάθετε να κάνετε ρεπορτάζ τότε θα διαβάσουμε τα άρθρα σας. Προς το παρόν μένουμε σε αυτά που είναι αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ti reportaz na kanei re file poy opoy
    emfanizonte toys arxizoun stis mpatses

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου