Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας


  ΚΑΛΕΣΜΑ

 
Ως Σαλαμίνιοι, βλέπουμε διαρκώς τον ιστορικό χώρο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας  να υποβαθμίζεται. Με τρόμο και αγανάκτηση, μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι στην ημερίδα  που θα πραγματοποιηθεί στον ΟΛΠ την Πέμπτη 4-03-2010 θα συζητηθεί θέμα με τίτλο «Επαναδιατύπωση όρων εργασιών περιοχής Κυνοσούρας Σαλαμίνας και συνεργασία με το ΥΠΠΟ για αλλαγή χρήσης γης σε τμήμα της Κυνοσούρας από τον ΟΛΠ». Μας δημιουργούνται, συνεπώς, βάσιμες υποψίες για πλήρη υποβάθμιση του χώρου της ιστορικότερης ναυμαχίας ανά τους αιώνες. Ως Σαλαμίνιοι, αλλά και ως Έλληνες θέλουμε και ευελπιστούμε να δοθεί στην περιοχή ο σεβασμός που της αξίζει. Ο σεβασμός που παραπέμπει στον Ν.3028/02 σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Α, δηλαδή ίδιας ιστορικής αξίας με τον βράχο της Ακρόπολης.

Για τον λόγο αυτό, ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας καλεί όλους τους Σαλαμίνιους να παρευρεθούν στον ΟΛΠ 4 Μαρτίου και ώρα 10.00 πμ. για να απαιτήσουμε, έστω και την ύστατη στιγμή, τη διάσωση και την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Σχόλια

  1. Αγαπητέ φίλε, ο τελευταίος που δικαιούται να καλεί σε συμπαράσταση είναι ο περιβαλλοντολογικός, όταν ό ίδιος έχει αρχίσει ήδη τις «αποκλίσεις» ας αγωνιστεί λοιπόν μόνον με τους υμετέρους.
    Πού είναι οι ανακοινώσεις του στις λοιπές εφημερίδες του νησιού maw!!!, πού είναι στα υπόλοιπα blog!!!, έτσι πιστεύει πως θα δώσει προβάδισμα στo αφεντικό του τον Γιαννάκη??? Ρε δε μπα να κουρεύστε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, ο τελευταίος που δικαιούται να καλεί σε συμπαράσταση είναι ο περιβαλλοντολογικός, όταν ό ίδιος έχει αρχίσει ήδη τις «αποκλίσεις» ας αγωνιστεί λοιπόν μόνον με τους υμετέρους.
    Πού είναι οι ανακοινώσεις του στις λοιπές εφημερίδες του νησιού maw!!!, πού είναι στα υπόλοιπα blog!!!, έτσι πιστεύει πως θα δώσει προβάδισμα στo αφεντικό του τον Γιαννάκη??? Ρε δε μπα να κουρεύστε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάξε στα blogs ΚΑΛΥΤΕΡΑ (salamina press) και θα δεις τις ανακοινώσεις, πέρνα μια βόλτα από τα μαγαζιά και τα σχολεία και θα δεις και τις αφίσες...αλλά μάλλον έχεις επιλεκτική όραση, δε σου φταίει κανείς!Δεν έχεις συνηθίσει φαίνεται σε ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ καλέσματα, γιατί έτσι σου υπαγορεύει η αγωγή σου...Όλο το νησί καλεί ο όμιλος...όσο για τα άλλα...ξέρεις καλά (ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ)ότι δεν αποκλείστηκε κανείς από το ΔΣ εκτός κι αν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για να κρατηθεί η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αυτό που δεν έχεις συνηθίσει...δεν πειράζει ο καθένας δίνει ό,τι έχει τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΒΑΡΙΚΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ.ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΗΣΕΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΟΓΙΑΣ -ΦΟΥΡΙΚΗΣ.ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ..ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ. ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΚΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ)ΓΙΑ ΤΟΝ... ΑΓΓΕΛΟΥ. ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΡΗΓΗΛΗΣ; ΣΤΗ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ Ή ΣΤΟ ΛΑΟΣ.
    ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρώτα από όλα διόρθωσε την ορθογραφία σου!΄Μαύρα μεσάνυχτα έχετε όλοι σας!Ποιανού προπέτασμα είναι ο όμιλος?Της σαλαμίνας φίλε, αλλά δεν το χωράει ο νους σου...Μάζεψε λίγο τη σκέψη σου,κι αν δε γουστάρεις μην υποστηρίζεις τον όμιλο...τους αρκούν οι νοήμονες άνθρωποι, δεν έχουν ανάγκη από ανορθόγραφους στη γραφή και τη σκέψη!θα ωριμάσει κι εδώ το κλίμα για ομίλους σαν τον περιβαλλοντικό που ακούω τα πάει μια χαρά από συμμετοχή κι από οργάνωση...μείνε εσύ να κράζεις...δεξιά κι αριστερά κακομοίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα κάλεσμα έκαναν οι άνθρωποι για να σώσουν τον αρχαιολογικό χώρο και εσείς τα βάλατε με τον Τσαβαρή , τόσο πολύ τον φοβούσαστε ; Έχετε πάθει πανικό ,τρέμετε στο όνομα του ρε κλάνες . Τον δήμο τον έχετε χαμένο ,παρατηθείτε από την διεκδίκηση του δήμου για να σώσετε την μισή υπόληψη σας , γιατί την άλλη την έχετε είδη χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ!ΤΙ ΜΑς ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΑΚΟΥ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ Ο ΟΜΙΛΟΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε το χαμπάρι, ο όμιλος ανήκει σε όποιον αγαπά το περιβάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. telika mallon tha aposyrthei to thema,tsamba to treximo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. tipota den einai tsampa.8a pame gia na prosexoyn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. APOSYRSH TORA!
    ANABOLI IPE O OLP.
    POTE TO NEO D.S.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου