«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»

 


Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, με τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!», καθώς και την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus, τώρα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ««Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες».
Η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες. Υποστηρίζει  δηλαδή ότι είμαστε απόγονοι Σλάβων,  Φράγκων σταυροφόρων, Βούλγαρων, Σέρβων,  Καταλανών, Οθωμανών και αλβανικών φύλων.
Ο συντάκτης όμως δεν έμεινε μόνο στην ανάλυση της υποτιθέμενης καταγωγής των Ελλήνων αλλά προσπάθησε και να... ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό  αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή».

''  ΠΟΝΤΙΚΙ '' 

Σχόλια

  1. «Οι Γερμανοί στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν την γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή».
    Ο Στάλιν επέτρεπε αυτούς και τους ταγματασφαλίτες να τους είχε εξαφανίσει από το πρόσωπο της γης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΕ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΟΛΟ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χαβά σου εσύ.
    Μιάς και είμαστε "τουρκόσποροι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na peis se afton ton dimosiografo na erthei na moy to pei aftoprosopos.ama toy ton sfyrixo tha anastenazei opos i tzoulia.koulouriotiki tsouna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ κρατήστε την ψυχραιμία σας... Μην ξεχνάτε ότι οι Γερμανοί είναι η ατμομηχανή της Ευρωπαϊκής οικονομίας. Ψυχραιμία... ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ Η ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ; ΛΙΝΤΛ, ΜΠΕ-ΕΜ-ΒΕ, ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, Η ΖΗΜΕΝΣ... ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗς ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ (ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ) ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;;;; ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ? ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ (ΑΚΚΕΡΜΑΝ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣ ΜΠΑΝΚ) ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ; ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ (ΟΧΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΜΕΤΑ) ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΓΟΤΘΙΚΑ ΣΚΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΛΜΕΡΑΫΕΡ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΤΟ 45 ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην λάβουμε υπόψη μας ένα άρθρο που στο finale μπορεί να εξυπηρετεί και συμφέροντα άλλωστε δεν είναι οι πρώτη φορα.
    Που φταίνε οι γερμανοί μονο στο ότι έχουν περιχαρακώσει την ευρωπαϊκή αγορά και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε από αυτούς πολλά προϊόντα γιατί τα κινεζικα με τους φόρους και τα μεταφορικά έρχονται ακριβότερα σε σχέση ποιότητα τιμή. Και στο ότι κάποιοι
    προδότες τα έπαιρναν κάτω από το τραπέζι από γερμανικές εταιρίες.
    Ποιος τους ψήφισε αυτούς εγώ ποιος αγόρασε bmw με δανεικά εγώ ποιος έπαιρνε επιδοτήσεις και έστελνε την επιχειρήσει στη βουλγαρία εγώ ποιος γέμισε το δημόσιο
    με υπαλληλους εγώ ποιος δανειζόταν τρεις φορες το χρόνο στις αγορές και την τελευταία φορα ο αλογομούρης με 5 και κάτι και του φαίνονται και λίγα εγω
    Ποιος θα πληρώσει τη λέζα εσύ γιατί εγώ είμαι κονομημένος και δε γουστάρω να ανακατεύομαι με τη ΜΠΛΕΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI NA PEITE STO GIORGAKI OPIOS MILAEI SYNEXEIA LEEI KAI KAMIA MALAKIA
    AKOY EIMASTE MIA ANASA APO TO NA MHN MAS DANEIZI KANEIS POY EIPE SHMERA STH GSEE AYTA PERIMENOYN TA ARPAKTIKA NA PANE TH DIAKRATHSH 400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πω,πω,πω, Παναγία μου.
    Γεμίσαμε οικονομικούς ινστρούχτορες.
    Που είσαστε τόσο καιρό ρε λεβέντες;
    Ακόμη ζείτε με το παραμύθι "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει";
    Τρέμε Ακερμαν,Ρουμπινί,Στρος. Έρχονται...
    Ζουν ανάμεσά μας...
    Τέρμα οι μαγκιές. Θα κοπούν κώλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η έγκυρη εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit, στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρεται στη συμβολή της Γερμανίας στο δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Με τον τίτλο «Η υποκρισία του εμπόρου όπλων» η εφημερίδα απαντά στους βουλευτές Schlarmann και Wanderwitz, που συμβουλεύουν τους Έλληνες να πουλήσουν τα νησιά τους για να εξοφλήσουν τα χρέη τους.
    Κάθε μέρα, γράφει η εφημερίδα, πάνω από τα ελληνικά νησιά πετάνε εκκωφαντικά σμήνη τουρκικών αεροπλάνων. Παρά την προσέγγιση τελευταία μεταξύ ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης, ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών στο Αιγαίο συνεχίζεται.
    Οι εξαγωγές γερμανικού αμυντικού υλικού έχουν διπλασιαστεί με βασικούς πελάτες την Τουρκία και την Ελλάδα.
    Όταν οι Έλληνες παραγγέλλουν γερμανικά υποβρύχια, το τουρκικό ναυτικό απαντά με ακόμη μεγαλύτερη παραγγελία. Όταν οι Έλληνες αγοράζουν γερμανικά άρματα, οι Τούρκοι προχωρούν σε αγορά διπλάσιου αριθμού αρμάτων Leopard.
    Στο Αιγαίο υπογραμμίζει η εφημερίδα η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τη συνεχή πίεση της Τουρκίας. Τα παράλια της Τουρκίας είναι υπερεξοπλισμένα, ενώ τα διάσπαρτα νησιά του Αιγαίου είναι δύσκολα υπερασπίσιμα. Το Τουρκικό ναυτικό διαθέτει πολλά αποβατικά σκάφη, που μοναδικό προορισμό έχουν την απόβαση στα ελληνικά νησιά.
    «Θέλει να πει ο κύριος Schlarmann, ότι οι Έλληνες οφείλουν να πουλήσουν μερικά νησιά, για να μπορούν να αγοράσουν γερμανικά όπλα, προκειμένου να υπερασπιστούν τα υπόλοιπα; Αυτό ακούγεται καθαρά κυνικό».
    Παραγνωρίζοντας αυτή τη σκληρή στρατηγική πραγματικότητα, οι βουλευτές Schlarmann και Wanderwitz είπαν αυτά που είπαν και την άγνοιά τους αναπαρήγαγαν πρόθυμα γερμανικά ΜΜΕ, υπογραμμίζει η ΖΕΙΤ. "

    ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν και οι ΞΕΝΟΙ δημοσιογράφοι.ΕΥΤΥΧΩΣ!!

    ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί για να διαβάζουμε όσα "ξεχνάνε" οι δικοί μας να αναφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o 9:04 anikei sti gnosti synomotaxia ton eironikon ilithion. I eironikotita panda einai to anotero deigma vlakeias.
    Gia ton 10:29: nai, file, exo o dimosiografos einai ypefthynos, me apopsi stoixeiothetimeni me epixeirimata. Kai oxi vdelygma pou synostizetai se politika kai alla grafeia zitianevondas psihoula apo to trapezi tis kastas vpou kyverna. Alla, file mou, orismenoi ekteloun diatetagmeni ypiresia. I Die Zeit einai gnosti efimerida gia tis analyseis tis kai tis diafonies tis eno i Suddeutsche Zeitung einai efimerida-organo sygekrimenon symferondon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου