ΛΑΤΟΜΕΙΟ  ΑΓΓΕΛΟΥ

Με  αίτηση  τους ,  (55)  δημότες  του  δήμου  μας   κατέθεσαν   2/3/2010   προς  την  Πρόεδρο  του  Δημοτικού  Συμβούλιου  Σαλαμίνας  το  κάτωθι   έγγραφο.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ - ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

   Κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ  ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
1) ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΛΗΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ 2ου ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ. ΕΝΟΨΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
2) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Κο ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΙΣ 17-11-08 ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ        

Σε  αυτό  το  δημοτικό  συμβούλιο  πρέπει  να  δώσουμε   όλοι  το  παρόν, δεν  πρέπει  να  απουσιάσει  κανείς.   

Σχόλια

  1. Παράταση έχει δωθεί από το 2009 και για τους δύο λατομικούς χώρους. Ενημερωθείτε πριν γίνεστε λαγοί για λογαριασμό άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι παρευρεθήκαμε στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβούλιου την Τρίτη 24.2.2009 και μετά από έντονες αντίδρασης μας αντιληφτήκαμε ότι δόθηκε παράταση λειτουργιάς για το ένα εκ των δυο λατομείων ,προφανώς θα ήσουν ο μεγάλος απόντας από την συνεδρίαση και γι ‘αυτό τον λόγο δεν γνωρίζεις τι ειπώθηκε και τι αποφασίστηκε. Εκπλήσσομαι και λείπαμε πάρα πολύ για την στάση σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριθμ. Απόφασης 31/2009
    Στον Πειραιά σήμερα την 24.2.2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά συνεδρίασε το Ν.Σ. μετά την αριθμ. πρωτ. 203/17-2- 2009 έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου που κοινοποιήθηκε στον κ. Νομάρχη και σε καθένα των Συμβούλων στις 17-2-2009 σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 52,53,54 του Π.Δ. 30/1996.
    ΘΕΜΑ 11ο
    Γνωμοδότηση για την παράταση λειτουργίας λ α τ ο μ ε ί ο υ αδρανών υλικών στην
    περιοχή «Γούβα- Μπατσί» Σαλαμίνας ιδιοκτησίας ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΛΑΤΟΜΕΙΑ
    ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ
    ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 37
    ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 31
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΛΗΩΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΜΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    1. Ποιοι είναι οι 55 που έτρεξαν ΜΟΝΟΙ (;;) τους και πληροφορήθηκαν ότι τάχα μου δεν υπάρχει εκεί άδεια; Κάποιος ψεύδεται και πήρε στο λαιμό του, τους υπόλοιπους 54.
    2. Πείτε που αναφέρεται ότι είναι θέμα επόμενου Νομαρχιακού συμβουλίου;
    Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και κάποιοι προσπαθούν να μειώσουν την σημαντικότητα του λατομείου όταν εμφανιστούν ουσιαστικά προβλήματα. Εισαγγελέας να βρει ποιοι και γιατί ξεσηκώνουν χωρίς αιτία αυτή την στιγμή τον κόσμο ενώ υπάρχει σομαρό θέμα με τον ΟΛΠ και τα Ναυπηγεία.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΓ/Α
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΤΟ ΛΑΓΟ
    ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 55 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ
    ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ

    ΕΣΥ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε τους εισαγγελείς και τις απειλές στην άκρη και προσπάθησε να σοβαρευτείς .Αναρτήθηκε η ημερησία διατάξει του νομαρχιακού συμβούλιου που κάνει λόγο για ένα λατομείο .Εάν γνωρίζεις ελληνικά πιστεύω έθνοπατριώτη να έχεις αντιληφτεί το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα ελληνικά τους φτάνουν μέχρι εκεί που φτάνει το συμφέρον τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε «αυτοκράτορα » σε λίγο θα ανακοινωθεί και επίσημη απάντηση .Τότε να δούμε τι έχεις να μας πεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαστε άξιοι της μοίρας σας για αυτό έχετε καταντήσει γυρολόγοι μήπως με τις απειλές και τις φωνές αρπάξετε κανένα ψιλό. Ψιλικατζήδες είστε που χωρίς να ξέρετε περιφέρεστε με σκοπό μόνο να βλάψετε τον άλλον και πάντα σύμφωνα με τις προσταγές των ανωτέρων σας.
    Το λατομείο έχει νόμιμη άδεια που έχει ανανεωθεί από τον Περιφερειάρχη. Τώρα κάτσε και διάβασε όλες τις γνωμοδοτήσεις της Νομαρχίας και πίστεψε ως κουτορνήθι που είσαι ότι η Νομαρχία δίνει ανανεώσεις.
    Όχι στον διασυρμό αυτών που θέλουν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα αυτή την στιγμή.
    Πάτε να κουκουλώσετε ως γνωστοί κουκουλοφόροι τα σημαντικά θέματα του νησιού αυτή την χρονική στιγμή επειδή οι δικοί σας είναι μπλεγμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να αναρτήσει το link με τα θέματα του νομαρχιακού συμβουλίου; Χρήσιμο θα ήταν η πηγή πληροφόρησης και όχι ράδιο αρβύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;;;; ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν ψοφάει ο γαϊδάρος τι κάνει στρουμφάκια του Τσαβαρή;
    Κλωτσάει σαν εσάς, που βλέπετε πως ότι και να κάνετε ερχόσαστε τέταρτοι και καταϊδρωμένοι.

    Πες,πες Κόγια μαλακίες, ωραία τις λες και τις κάνεις.Σου βάζω άριστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλέ γιατί έχετε τόση μεγάλη τρεμούλα για το εάν το θέμα θα πάει στο δημοτικό συμβούλιο .Το δημοτικό συμβούλιο είναι ο ναός της δημοκρατίας και της διαφάνειας του τόπου μας .Ας συζητηθεί εκεί το θέμα και εκεί θα λάμψει η αλήθεια .Εσείς γιατί επιμένετε τόσο πολύ να μην συζητηθεί γιατί ,γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. << Κόλαφο για την ιδιοκτησία και διεύθυνση των λατομείων Αγγέλου στο Μπατσί αποτελεί η απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ σε ερώτηση του Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ. Ο υφυπουργός αναφέρει οτι το εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 12-10-08 δεν αναγγέλθηκε στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ όπως είχε υποχρέωση η εταιρεία. Επίσης στη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκαν ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ που δημιουργούν ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ασφάλεια της ζωής και της υγείας των εργαζομένων και προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον. Γι΄αυτές τις σοβαρές παραβάσεις η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ επέβαλλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στην εταιρεία Αγγέλου, έδωσε σχετικές εντολές και θα προβεί σε νέο έλεγχο για να διαπιστώσει την συμμόρφωση της εταιρείας. Όσο για την ΑΠΟΚΡΥΨΗ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιβολή χρηματικής ποινής και για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος >>. ( εφημερίδα ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ 9- 3-2010).

    Ο υφυπουργός αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιος βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο το περιβάλλον αλλά κυρίως την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που τρέχουν για << βοήθεια >> στον Αγγέλου δήθεν <>. Όλοι αυτοί που αντί να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου μας, τα ξεπουλάνε στο βωμό του προσωπικού τους κέρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. << Κόλαφο για την ιδιοκτησία και διεύθυνση των λατομείων Αγγέλου στο Μπατσί αποτελεί η απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ σε ερώτηση του Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ. Ο υφυπουργός αναφέρει οτι το εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 12-10-09 δεν αναγγέλθηκε στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ όπως είχε υποχρέωση η εταιρεία. Επίσης στη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκαν ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ που δημιουργούν ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ασφάλεια της ζωής και της υγείας των εργαζομένων και προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον. Γι΄αυτές τις σοβαρές παραβάσεις η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ επέβαλλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στην εταιρεία Αγγέλου, έδωσε σχετικές εντολές και θα προβεί σε νέο έλεγχο για να διαπιστώσει την συμμόρφωση της εταιρείας. Όσο για την ΑΠΟΚΡΥΨΗ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιβολή χρηματικής ποινής και για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος >>. ( εφημερίδα ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ 9- 3-2010).

    Ο υφυπουργός αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιος βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο το περιβάλλον αλλά κυρίως την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που τρέχουν για << βοήθεια >> στον Αγγέλου δήθεν << οικογενειακοί ή προσωπικοί φίλοι του>>. Όλοι αυτοί που αντί να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου μας, τα ξεπουλάνε στο βωμό του προσωπικού τους κέρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι σχέση έχει η ανανέωση που έχει πάρει από το 2009 με το εργατικό ατύχημα. Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την.....
    Ζητήστε Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την υγιεινή και ασφάλεια του λατομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχει και πολύ μεγάλη σχέση η υγεία και η ζωή εργαζομένων και των κατοίκων (μαθητών κ.λπ.) με την λειτουργία του λατομείου. Το Δημοτικό συμβούλιο οφείλει να έχει θέση για όλα αυτά. Όταν ο δήμαρχος δηλώνει αναρμόδιος, ομολογεί την ανικανότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΔΙΩΤΩΝ ΚΛΠ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ(ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 6/4/2010 . ΤΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΡΕΨΙΔΙΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

    ‘’ ΤΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ Η ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΜΙΛΛΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ.’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου