ΛΑΤΟΜΕΙΟ  ΑΓΓΕΛΟΥ

 

Δελτίο τύπου                         


ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                                                              Αποκαλύφθηκαν! (3/31/2010)

Για ακόμη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23. Μαρτίου φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο η υποκρισία και η πολιτική ανευθυνότητα κάποιων δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας.Για ακόμη μια φορά έφεραν προ ημερησίας το θέμα του λατομείου, χωρίς απ΄ ό,τι αποδείχτηκε στη συνέχεια να έχουν κάτι το καινούριο να προσθέσουν, απλά και μόνο για να προκαλέσουν τις εντυπώσεις και να αδράξουν την ευκαιρία να καταφερθούν κατά του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής. Όταν όμως στη συνέχεια απέναντι σε προτάσεις δήθεν κινητοποιήσεων ο Δήμαρχος πρότεινε εδώ και τώρα την Παρασκευή 26 Μαρτίου να κλείσουμε το λατομείο, μέχρι να διασφαλίσουμε ότι θα τηρηθούν οι όροι που έχει θέσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργία του, κάποιοι από τους ‘επαναστάτες’- δύο εξ΄ αυτών υποψήφιοι δήμαρχοι – δραπέτευσαν, για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν, και κάποιοι άλλοι, αφού πρώτα συμφώνησαν, στη συνέχεια υπαναχώρησαν προτείνοντας 3ωρες κινητοποιήσεις στα φέρρυ και στους δρόμους, χωρίς φυσικά να υπολογίσουν την αναστάτωση που θα επέφεραν στη μετακίνηση των πολιτών αυτές τις ημέρες. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσει να παρθεί η απόφαση για το κλείσιμο του λατομείου, αφού για τα προ ημερησίας θέματα είναι απαραίτητη η απόλυτη πλειοψηφία (14) και το θέμα έλαβε 11.
«Αυτή η δημοτική αρχή δε μασάει τα λόγια της» τονίζει ο δήμαρχος Σαλαμίνας. «Θέλουμε το λατομείο, ναι ή όχι; Αν δεν το θέλουμε έτσι όπως λειτουργεί, πρώτος εγώ, να πάμε όλοι, μαζί με τους δημότες και να εμποδίσουμε τη λειτουργία του. Όχι προς τα έξω να το παίζουμε επαναστάτες και στο διά ταύτα να κάνουμε πίσω. Δεν μπορεί να κάνουμε ένα χρόνο καραμέλα την προστασία του περιβάλλοντος, προκειμένου να λαϊκίζουμε κι όταν καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, να παριστάνουμε τους Κινέζους. Όποιος έχει το θάρρος, άμεση και δυναμική κινητοποίηση τώρα! Ιδού η Ρόδος αγαπητοί συνάδελφοι!» καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Σοφράς.

Σχόλια

  1. κινητοποιηση δυναμικα τωρα. να κλεισει το λατομειο και να το πάρει ο δήμος όπως πολυ σωστα είπε ο Κωστας Αγαπιου. Τα καθαρα κερδη του επιχειρηματια ειναι 3 εκατομύρια ευρω το χρονο. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΟΥΝΟ. Να τα εισπραττει ο Δημος και οχι ο καθε εισαγόμενος Αγγελου. Φτανει πια το ξεπουλημα του τοπου μας στους χορηγους του καθενος που παριστάνει τον δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει ότι Κώστας Αγαπίου και Δημ. Μπακαούκας Αντιδήμαρχοι του Σοφρά ψήφισαν την πρόταση του Τσαβαρή και καταψήφισαν την πρόταση του Δήμαρχου Σοφρά; Ας απαντήσει κάποιος που παρακολούθησε το Δημ. συμβούλιο 23-3-2010; Πρώτη φορά βλέπουμε Δήμαρχο(λέμε τώρα) να ρωτά τι θέλουν οι άλλοι και να μην εξηγεί πια είναι η δική του θέση στο θέμα λατομείο. Οι ηγέτες μπαίνουν μπροστά και δείχνουν δρόμους οταν το πιστεύουν ( π.χ. ΑΣΤΡΑΚΟΣ). Οι ρόμπες δείχνουν τη Ρόδο και στο τέλος τους περιμένει το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασαν δέκα (10) μέρες και δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι 55 δημότες αυτού του τόπου σου κατέθεσαν αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο θέλοντας να ενημερωθούν για το πως δόθηκε παράταση στο λατομικό χώρο Β και γιατί δεν υλοποιήθηκαν οι αποφάσεις δυο (2) δημοτικών συμβουλίων που κάνουν λόγο για την ‘’τοπική λειτουργιά ‘’του λατομείου και την ενημέρωση του Νομάρχη του περιφερειάρχη και της κυβέρνησης .Παρανόμησες και αρνιόσουν να συζητήσεις την αίτηση των 55.Μπίκε προ ημερήσιας διάταξης από τον κ Τσαβαρή και τότε διασύρθηκες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Έκανες πρόταση για κλείσιμο του λατομείου . Κανένας δεν σε πίστεψε .Έξη (6) δημοτικοί σου σύμβουλοι σε εκλιπαρούσαν να αποσύρεις την πρόταση , τελικά ψήφησαν την πρόταση σου και όταν την άλλη μέρα κατάλαβες τι έκανες τότε θυμήθηκες ότι η πρόταση δεν είναι νόμιμη γιατί θέλει απόλυτη πλειοψηφία .Είσαι πραγματικά για γέλια , αλλά και για κλάματα ,δυστυχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόταση Σοφρά ‘’κλείσιμο του λατομείου’’. Μπακαούκας Δ (αντιδήμαρχος ), Αγαπίου (πρώην αντιδήμαρχος) και Τσαβαρής κοινή πρόταση . «Να ενημερωθεί ο κ Αγγέλου για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που κάνουν λόγω λειτουργίας του λατομείου για τις τοπικές ανάγκες του νησιού μας και εάν δεν συμμορφωθεί να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αρχηγοί των παρατάξεων Νάννου ,Ράπτης, Παππασάβας και Αγαπίου , γιατί απεχώρησαν από την ψηφοφορία για το λατομείο; Γιατί δεν κάθισαν να ψηφήσουν τις προτάσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρόταση του Σοφρά να κλείσει το λατομείο είναι για να γελάμε. Το λατομείο μπορεί να κλείσει μόνο αν αποδειχθεί ότι λειτουργεί παράνομα. Η πρόταση του Τσαβαρή να ενημερωθεί ο Αγγέλου, είναι θλιβερή.Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι δημόσια υπηρεσία να ενημερώνει ενδιαφερόμενους. Είναι πολιτικό όργανο που αποφασίζει για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου.Οι άλλοι που έφυγαν τι θέση έχουν για το θέμα; Είναι όλοι αυτοί, ανικανοι, αξιολύπητοι και επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιούς όρους έχει θέσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την λειτουργία του Λατομείου; Να ενημερώσετε και εμάς που δεν γνωρίζουμε. Γιατί δεν αναφέρετε στο Νομάρχη , στον Περιφερειάρχη και στους αρμόδιους Υπουργούς ότι δεν τηρούνται αυτοί οι όροι. Εκτός αν αυτοί οι όροι είναι ανεδαφικοί και σεις γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα πολιτικό όργανο χωρίς νομική δικαιοδοσία (ΔΣ) όταν παίρνει μια πολιτική απόφαση που αφορά το πλαίσιο λειτουργιάς του λατομείου , πρέπει να την γνωστοποίηση στον ενδιαφερόμενο .Δεν βρισκόμαστε υπό δικτατορικό καθεστώς ,δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο , τα πράγματα είναι άπλα .Θέλουμε το λατομείο να λειτουργήσει για τις ανάγκες του νησιού ναι η όχι; Όλα τα πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας με την στάση τους και τις πολιτικές τους θέσεις έχουν ταχτεί υπέρ η κατά .Ο λαός το γνωρίσει και θα τους κρίνει ,τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΚΤΙΝΕ
    για πές μας την άποψη σου με ποιο ΝΟΜΙΜΟ τρόπο θα αναγκαστεί ο Αγγέλου να δουλέψει το λατομείο μόνο για τις ανάγκες του νησιού; Τον υποχρεώνει καποιος νόμος; Απ΄όσα γνωρίζω μπορεί να τροφοδοτεί όποια περιοχή θέλει και με όση ποσότητα θέλει χωρίς περιορισμούς. Δεν το λέω εγώ αλλά ο υφυπουργός μέσα στη Βουλή απαντώντας στο βουλευτή Λαφαζάνη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενας τροπος υπαρχει να ξαπλωσει η αφροδιτη στην εισοδο του λατομειου
    οπως εχει βγει απο το κομμωτηριο
    για να μην περναν τα φορτηγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πολιτικές αποφάσεις ενός λαϊκού και δημοκρατικού οργάνου όπως είναι το δημοτικό συμβούλιο έχουν σοβαρή ισχύει .Μια απόφαση ΔΣ σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση του ΛΑΟΥ προς την κατεύθυνση υλοποίηση της είναι υπεράνω του νομού. Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει σήμερα. Υπάρχουν αποφάσεις αλλά δεν υπάρχει ενεργοποίηση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων του τόπου από πλευράς Δημοτικής Αρχής .Γιατί συμβαίνει αυτό ; Είναι ένα ζητούμενο με πολλές ερμηνείες που δεν τιμά ιδιαίτερα τον πολίτικο κόσμο αλλά και εμάς τους απλούς πολίτες του νησιού μας .

    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. YPARXEI POLITIKOS AYTH THN STIGMH EN DRASH...
    H YPOCYFIOS POY LEITOYRGEI ME GNOMONA TO LAIKO AISUHMA TON POLITON KAI TON SYMFERONTON TOY TOPOY....
    PLHN EGOHSTON... KAI MIZADORON.... KAI EPIDOJON LAMOGION...KAI APOTYXHMENON (OSON AFORA TO OFELOS TOY SYNOLOY TON POLITON... PLHN OMOS KERDISMENON PROSOPIKA) ARPAXTIKON SAYTO TO NHSI;;;;
    AN NAI....
    POY TOYS EXETE GRACEI;;;
    SIGOYRA EKEI POY SAS EXOYN GRACEI KI AYTOI...?
    KI OSOI PARAMENOYN AKOMA KAUAROI UA SAS GRACOYN SYNTOMA KI AYTOI..
    GIATI OMOS;;;
    SIGOYRA DEN SAS NOIAZEI....
    ALLA SAS NOIAZOYN....
    PROSOPIKA OFELOI..PARA TON DHUEN PATRIOTISMO SAS (TOPIKISMO SAS) KAI EKDIKHTIKES...H.. EGOHSTIKES DHUEN TIMHTIKES DIAKRISEIS KAI DIEKDIKHSEIS....
    FILODOJIES....
    MATAIDOJIES... KAI FIGOYRA..
    KAI OI KALOI XANONTE OSO KI AN PROSPAUOYN (GIATI TOYS FOBASTE... DEN TROTE APO AYTOYS KAI TO JERETE)....KAI KAPOTE TA PARATANE OLA OSOI AKOMA PROSPAUOYN OPOS TA PARATHSAN KAI KAPOIOI ALLOI....APO SIXASIA KAI AHDIA...

    AYTH EINAI H ALHUEIA DYSTHXOS.
    KATA TA ALLA...KALO PASXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάγκες έχω μία απορία.
    Αφού ο Σοφράς δεν κάνει αυτά που λέτε για το λατομείο, γιατί δεν το κάνετε εσείς;
    Γιατί δεν βάζετε τις δικές σας γυναίκες που και κομμωτήριο πάνε και πιό σέξι από την Αφροδίτη είναι,
    να ξαπλώσουν, με τα πόδια ανοιχτά όμως,μήπως γίνει κανά θαύμα;
    Ά να μου χαθείτε μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ: ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτα τα βρωμολογα τα ειπες εσυ και οχι εγω 3.11 ποιος ανεφερε αυτα τα σεξιστικα και λοιπα που αναφερεις
    να εμποδισει την εισοδο ειπα και οχι τις βρωμιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έλα Αλέκο άκουσες σε ποιον ανήκει το βουνό; Σε ποιον (άκουσες) ότι ανήκει; χαχαχα
    Όσο ανήκουν τα σπίτια των Σοφρά, Αγαπίου, Ράπτη, Τσαβαρή, Νάννου και των υπολοίπων υποψηφίων δημάρχων στον λαό, άλλο τόσο ανήκει και αυτό. Δώστε πρώτα τις δικές σας περιουσίες και μετά ζητήστε των άλλων.
    "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην ρωτάς τον εαυτό σου. Τόσα χρόνια ποτέ δεν σού έδωσε απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Stin Salamina exoyme nea taksi pragmaton. Einai h vasiliki aristera, opou i dimarxeia toys anikei, to periballon tous anikei, oi epixeiriseis tous anikoun, oi polites tous anikoun ipografontas oti tous dosoun. Anikoun bebaia se 5 aristerous poy oi idioi exoun terastia periousia kai omos zitane kai tin kseni. LAMOGIA.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΟΙ ΘΕΣΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΕ;;; ΟΙΟΝΕΙ, ΟΙΟΝΕΙ...... ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ;; ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;; ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΟΔΙΦΕΣ, ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ;;;; ΞΕΡΩ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΒΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιος θα έδινε την περιουσία του στον λαό της Σαλαμίνας; Υπάρχει κάποιος; Δεν μιλάμε για τους φτωχούς που δεν έχουν να δώσουν τίποτα. Μιλάμε για τους δήθεν αριστερούς, δεξιούς με χιλιάδες ευρώ μισθό και χιλιάδες ευρώ ενοίκια. Δώστε όλοι σας τα Ε9 μαζί με των συγγενών σας πρώτου βαθμού στην δημοσιότητα.
    Μέχρι τότε Καλή Ανάσταση και σουβλίστε κανένα αρνάκι που αγοράσατε οι ίδιοι και όχι με δημόσιο χρήμα ή "δωράκια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε αστοιχείωτες κονδυλοφόρες και κονδηλοφόροι του μπίθιζι δεν γνωρίζετε ότι το λατομείο έχει χαρακτηριστεί δημόσια διακατεχομένη περιοχή από την δεκαετία του 80 . Τι μπούρδες λέτε περί ιδιωτικής ιδιοκτησίας .Έχουμε παραχωρήσει την γη μας στον Αγγέλου εκ Βοιωτίας για να θησαυρίσει και να την καταστρέψει , ντουβάρια του κερατά λιγουράνθρωποι των 100 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορείς να μας πεις το όνομα σου για να σου απαντήσουμε και καταλλήλως περί δήθεν δημόσιας διακατεχόμενης έκτασης;
    Το δικό μας είναι Πάλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι δυο θεωρητικοί της έννοιας «λειτουργιά του λατομείου για τοπικές ανάγκες » Κόγιας Ν , Φουρίκης Ν, που βρίσκονται ; Γιατί δεν βγαίνουν να μας υποδείξουν τον νόμιμο τρόπο λειτουργιάς του λατομείου « για τοπικές ανάγκες » .Δυο χρόνια τώρα μας βομβαρδίζουν με θεωρίες για το περιβάλλον που είναι κρυμμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρτετο χαμπαρι...κανεις αξιοπρεπεις ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ανθρωπος δεν ασχολειται με τα ΠΙΤΟΥΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στην τοπική εφημερίδα "ανατροπές" διάβασα ένα άρθρο(κι) του φίλου Χ. Θεοχάρη.(το κι επειδή είναι μικρό).
    "Τι θα αποφέρει η επένδυση;"
    ΄Εχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου. Ετσι ακριβως όπως τα γράφεις είναι.
    Φωτογραφίζεις επακριβώς τα λαμόγια-χωρίς εισαγωγικά.
    Κοροϊδια-ιδεολόγοι δυστυχώς λίγοι, μα πάρα πολύ λίγοι.Ούτε ένας στους εκατό.
    Ξοδεύουν δεξιά,αριστερά χιλιάδες ευρώ μόνο και μόνο για να μας πουν ότι αυτοί είναι οι σωτήρες μας;
    Και καλά να είναι δικά τους αυτά που ξοδεύουν(προίκα-πατρική περιουσία-επιχειρήσεις),αν είναι από λαμογιές-κομπίνες-μίζες,τι γίνεται;
    Δεν θα έπρεπε στο άρθρο σου να γράψεις." Ρε λαμόγια που τα βρίσκετε και τα σκορπάτε σαν μαρουλόφυλλα";
    Ξέρω,ξέρω. Ο ΝΟΜΟΣ.
    Τι πρόστυχος και ανήθικος νόμος.Οι ξεφτίλες οι πολιτικοί θα μου πεις που τον ψήφισαν για να καλύψουν τον κώλο τους.
    Υποψήφιοι: 2 δημόσιοι υπάλληλοι,1 συνταξιούχος,1 επιχειρηματίας(δημαρχος),και η κυρία του κυρίου.
    Ταυτήζομαι κι'εγω, μ'αυτούς που ζητούν από τους υποψηφίους,να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες και το Ε9, όχι μόνο το δικό τους, αλλά και των συγγενών πρώτου βαθμού.
    Επιτέλους, θέλουμε να ξέρουμε ποιόν θα ψηφίσουμε.
    Σαλαμίνιε επιτέλους ξύπνα!!!
    Πες όχι στα λαμόγια. Δεν είναι ειρωνεία οι χορτάτοι απ'τις μίζες να μιλούν εξ ονομάτός μας; Και συν τοις άλλοις να το παίζουν προοδευτικοί επαναστάτες, που σκοπό έχουν να μας λύσουν τα προβλήματά μας;
    Φίλε Θεοχάρη, πολύ καλό και το άρθρο του κ. Καρνέση,μα ξέχασε να αναφέρει και τις ευθύνες της αριστεράς γενικότερα.

    ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΟΔΕΞΙΟΣΟΣΙΑΛΣΥΡΙΣΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΑΧ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΑΜΟΓΙΟ = ΘΕΟΧΑΡΗΣ Όποιον Σαλαμίνιο και να ρωτήσεις και του πεις Θεοχάρης, Ανατροπές θα σου πει = ΛΑΜΟΓΙΟ. Εσύ ρε φιλέ δεν ζεις στην Κούλουρη ;Που ζεις ; Μεγαλύτερο αρπαχτικό από αυτόν και την γυναίκα του έχουμε .Άμα δεν του τα σκάσεις δεν κάνει τίποτα ,πόσους έχει πουλήσει ;Άσε μεγάλη ιστορία θέλουμε πολύ μελάνη για να την γράψουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΗΡΕΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλοι μου γειά σας.
    Επεσε στα χέρια μου σήμερα μια εφημερίδα (Πολίτης με Δικαίωμα)
    Τρελάθικα,τί στειχεία είναι αυτά που παρουσιάζει!
    Διαβάστε ειδικότερα το τί γίνετε στην Κυνοσούρα!
    Ρε πεθένουμε και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
    Θα αφήσουμε τα λαμόγια να μας σκοτόσουν;
    Εξω λεχρίτες από την Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε παιδιά, συμφωνείτε με το άρθρο που λέει ο άνθρωπος ή το μυαλό σας είναι να βγάλετε το άχτι σας στον συντάκτη; Πρέπει ή δεν πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους του Ε9 να ξέρουμε τι μας γίνεται; Γιατί ας πούμε ο νομάρχης ξήλωσε όλο το τμήμα του Τσαβαρή; Πού βρίσκει ένας δημόσιος υπάλληλος το χρήμα και μοιράζει τρόφιμα στους απόρους; Γιατί ξηλώθηκε κι άλλος υποψήφιος αυτές τις μέρες απ΄ τη θέση του; Και ας μας πούνε πού βρίσκουνε το χρήμα και κάνουνε κάθε βδομάδα εκδηλώσεις και χορηγίες; Γιατί τόση πρεμούρα να γίνουνε δήμαρχοι; Τι προσδοκούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΔΙΟΙ....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ... ΔΕΝ ΚΟΛΟΤΡΙΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ....ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΕΞΩ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ..ΝΑΙ..ΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ...ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...
    ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ...
    ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΗ.
    ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΣΤΥΧΩΣ...ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    01 Απριλίου 2010 9:13 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ευτυχώς, υπάρχουν κι'άλλοι.

    ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΔΕΝ Τ'ΑΜΑΘΕΣ?
    Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" Ν'ΑΝ ΚΑΛΑ!!!

    ΥΣ: Αυτός που είχε γράψει το καλεντάρι, μπας και έχει δίκαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ, ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ(ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ), ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΔΑΓΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, Η ΠΟΔΑΓΡΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Tσαβαρή πες αλεύρι.

    Ο Καλλικράτης σε γυρεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ "

    -ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    - ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑ
    ΥΠΗΓΕΙΩΝ

    - ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ GREENPEACE ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΠ


    -ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΔΟΜΗΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ

    - ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΠ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ...

    - ΜΙΧΑΣ , ΤΡΑΥΛΟΣ,ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


    ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ "ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ"

    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ κ.ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΚΑΙ κ.ΜΙΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ



    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ κκΡΟΚΙΔΗ,ΘΕΟΧΑΡΗ, κα ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑΠΟ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ....



    VETO της Κυριακής

    Ετοιμάζει κελιά ο Γιώργος Παπανδρέου

    Ποιες εισηγήσεις δέχεται ο πρωθυπουργός από τους στενούς του συνεργάτες και γιατί πιστεύει πως ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης πρέπει να πέσει και σε στελέχη του ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου