Έκλεισε το "ντιλ" για τα ναυπηγεία


Αργά τη νύχτα έκλεισε οριστικά η συμφωνία για τη μεταβίβαση του 75,1% των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Άμπου Ντάμπι Μαρ. Ο Βενιζέλος τα βρήκε με τους γερμανούς που διατηρούν το 24,1% και είχαν πρόβλημα με τα χρωστούμενα ,αλλά και με τη παράδοση του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και των υπολοίπων τριών υποβρυχίων. Μετά από μαραθωνιες διαβουλεύσεις αποφασίστηκε:
*508 εκατομμύρια ευρώ θα "σκάσουμε" στους γερμανούς σε ομόλογα όμως. Αυτοί έχουν συμφωνήσει να δώσουν τα ομόλογα στο Άμπου Ντάμπι και να πάρουν ευρουδάκια.
*Τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ θα τον παραλάβουμε,αλλά μη τρομάζετε. Κατ΄ ευθείαν θα παραχωρηθεί στα ναυπηγεία για να πουληθεί σε κανά απελπισμένο που θέλει ντε και καλά υποβρύχιο έστω κι αν γέρνει λίγο.
*Τα υπόλοιπα τρία θα μας τα τελειώσουν οι γερμανοί κι έχουμε κάνει τάμα στον Αη Νικόλα να μην γέρνουν,όταν θα τα δοκιμάσουμε.
*Ο Βενιζέλος έχει δε τόση εμπιστοσύνη στους γερμανούς μάστορες που ζήτησε να σταματήσει ο εκσυγχρονισμός τριών παλιών υποβρυχίων και στη θέση τους να μας φτιάξουν δύο ολοκαίνουρια σαν τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ,αλλά χωρίς τη κλίση!
Η συμφωνία θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Σχόλια

  1. siga to ntil afou oi arabes einai idioktites tis germanikis etairias poy exei to skaramaga
    den to anaferei poythena ayto to arthro
    mas poylise allos xontros tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου