Το koulouri news είπε : ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αφιερωμένο 

« Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει.

Τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις έχουμε ακόμα ζήσει

Κι αυτό που θέλω να σου πω, το πιο όμορφο απ’όλα…

Δεν στο ‘χω πει ακόμα…»


                                                                       Ναζίμ Χικμέτ

Σχόλια

  1. XRONIA POLLA gia ton eterothali Balentino.
    ΥΑΚΥΝΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια για τον ποιητή που επιλέξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΙΣ …………….ΑΠΟΚΡΙΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    Οργάνωση ΦΙΕΣΤΑΣ καρναβαλικής χροιάς από την Δημοτική Αρχή με γιουρούσια συνεντεύξεων και πρωταγωνιστές τον κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ Σαλαμίνας και τον αμισθί, όπως αποκαλούν, υπεύθυνο τύπου. Άγνωστο πώς και πότε έγινε υπεύθυνος τύπου, πότε φεύγει και πότε έρχεται σε αυτή τη θέση. Απαράδεκτο να μην ανακοινωθεί η αμισθί θέση και ιδιαίτερα ποιος και πότε κατέλαβε αυτήν στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έπρεπε. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που θέλουν να ασκούν κριτική στους άλλους.
    ΜΕ κλισέ προτάσεις, έτοιμα σχήματα και συνθήματα, προσπαθούν να κεντρίσουν τη συνείδηση του πολίτη της τοπικής κοινωνίας μας, εκφυλλίζοντας τον ουσιώδη ρόλο της Δημοτικής Αρχής, αφού εξαφανίζεται η σχέση μεταξύ σκέψης και συναισθήματος από κωμικοτραγικά περιεχόμενα της συνέντευξης, που οδηγούν στην πλάνη. ΔΗΛΩΣΕΙΣ που δεν στοιχειοθετούν λογικές δράσεις, ανακριβή στοιχεία χωρίς βαρύτητα και σοβαρότητα, ακριτομυθίες και ανύπαρκτος ορθολογισμός. ΛΟΓΙΑ αστήριχτα με ανακριβείς συλλογισμούς, όπως κατά την κρίση του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ και όχι του ειδικού επιστήμονα σε ειδικά θέματα που αφορούν τον τόπο. ΤΕΛΙΚΑ η κοροϊδία στο αποκορύφωμα, που μάλλον την εκπομπή παρατράγουδα θυμίζει η όλη παρωδία.
    ΕΜΦΑΝΕΙΣ οι διανοητικές αδυναμίες, οι αοριστίες με εκφράσεις βιασύνης, άγνοιας και πάνω από όλα να κυριαρχεί η ανειλικρίνεια, η προσποίηση, η κουφότητα και γενικότερα η αποσιώπηση της αλήθειας.
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΥΠΟΥ με αμισθί θέση, όπως αποκαλείσαι για να έχουν οι δηλώσεις των συνεντεύξεων κύρος και αξιοπιστία και να είναι βάσιμη και σοβαρή η ερμηνεία των θεμάτων, πρέπει αυτές να στηρίζονται σε τρεις βασικούς άξονες 1) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 2) ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ 3) ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, άγνωστες λέξεις για σας που προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην δήμαρχος κ. Μπεγνής που ήταν και ειδικός, και πολιτικός, δεν μας λες φίλε μου γιατί έκανε το σχέδιο της Κούλουρης σκατά;
    Είδες κ. Τσαβαρή σε αποκαλώ ακόμα φίλο, ενώ εσυ μας έχεις περάσει όλους απέναντι.
    ΥΣ: Όσο και να προσπαθείς, δεν μπορείς να αποδομήσεις τον κ. Τσάμη.
    Γνωστή η μεθοδολογία σου σε όσους κατοικούν στην Ιερουσαλήμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε αλήτη σε αποκαλέσαμε, ούτε καμπούρη, ούτε ρουφιάνο, ούτε σε θίξαμε επώνυμα. Εμείς, όπως και κάθε πολίτης, έχουμε δικαίωμα σε κάτι που δημοσιοποιείται να ασκήσουμε κριτική και αυτό κάναμε. Αναφερθήκαμε στην προχειρότητα και την βιασύνη που σας διακρίνει για θέματα υψίστης σημασίας σε ότι αφορά τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε κοπάνια , τα παιδιά σήμερα ανάρτησαν ένα ωραίο ποίημα , ενός μεγάλου ποιητή για να γιορτάσουμε την σημερινή μέρα που ανήκει στην αγάπη και εσείς κάθεστε και μας γράφετε μπούρδες . Άντε να χαθείτε από εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

    Ο Τούρκος ποιητής Ναζίμ Χικμέτ, έγραψε ένα ιδιαίτερα όμορφο ερωτικό ποίημα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην πιο όμορφη θάλασσα, αυτήν που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.....
    Ο ποιητής ήταν της μόδας τη δεκαετία του 1970-80.Προφανώς η αριστερή του ιδεολογία και οι ομοιότητες του με το Γιάννη Ρίτσο, τον κατέστησαν ιδιαίτερα δημοφιλή στη διανόηση της εποχής. Τα ποιήματά του μεταφράστηκαν στα Ελληνικά και κάποια από αυτά μελοποιήθηκαν.
    Το ποίημα "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΘΑΛΑΣΣΑ" μελοποιήθηκε αρχικά από το Θάνο Μικρούτσικο, σε μετάφραση Γιώργου Παπαλεονάρδου, στο δίσκο "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ" με τη Μαρία Δημητριάδη.
    Το μελοποίησε στη συνέχεια κι ο Μάνος Λοϊζος και συμπεριλήφθηκε μαζί με άλλα ποιήματα του Χικμέτ, σε απόδοση στα Ελληνικά του Γιάννη Ρίτσου, στο δίσκο " ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ".

    Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς που ένα blog του νησιού μας γιορτάζει την σημερινή μέρα με ένα ποίημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας .Μπράβο σας ,μπράβο σας παιδιά.

    Ο Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ποτέ χρειαστεί να ψάξεις στα βάθη της θάλασσας για να βρεις την ευτυχία,αν πρέπει απαραίτητα να αγγίξεις τα αστέρια, αν το πιο κρυφά όνειρά σου μαρτυρούν χαμένες χαρές και κουρασμένα λόγια, αν όλη η θλίψη του κόσμου φωλιάσει στα μαύρα μάτια σου και τα σκοτεινιάσει ακόμη περισσότερο, τότε μόνό θα είσαι έτοιμος να δεχτείς όλα όσα έχει η καρδιά φυλάξει ανέγγιχτα κι αμόλυντα για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. « Επέστρεφε συχνά και παίρνε με,
    αγαπημένη αίσθησις επέστρεφε και παίρνε με-
    όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη ,
    κ’επιθυμία παλιά ξαναπερνά στο αίμα
    όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται,
    κ’αισθάνονται τα χέρια σαν ν’αγγίζουν πάλι.

    Επέστρεφε συχνά και παίρνε με τη νύχτα,
    Όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται…»

    Καβάφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη διαβάζοντας Ναζίμ Χικμέτ από την ιστοσελίδα σας, μετά από τα τόσα αισχρά και απαράδεκτα που γράφουν οι επισκέπτεσας.
    Εάν εσείς που διαχειρίζεστε το μπλοκς είσαστε και νέοι, τότε να έχετε την ευχή μου διπλά.
    Διαβάζοντας κανείς,ποτέ δεν έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ‘’ Να γελάσεις απ' τα βάθη των χρυσών σου ματιών
    Είμαστε μες στο δικό μας κόσμο


    Ναζίμ Χικμέτ

    Το ξεχάσατε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τιμώρησα τον εαυτό μου εφτά φορές!

    Την πρώτη: σα δοκίμασα της δόξας τα σκαλιά
    ν'ανέβω,απομυζώντας του αδύναμου τη σκλαβιά.

    Τη δεύρερη: σαν έκανα τον χολωμένο
    μπρος στον παράλυτο και το σακατεμένο.

    Την τρίτη: σαν εδιάλεξα την ευκολία
    ενώ μπορούσα να διαλέξω δυσκολία.

    Την τετάρτη: σα διέπραξα μιάν αμαρτία,
    παίρνοντας τα λάθη των άλλων για δικαιολογία.

    Την πέμπτη: σαν υπάκουσα,όντας δειλός,
    και κόμπασα μετά πως ήμουν δυνατός.

    Την έκτη: σαν εσήκωσα τα ρούχα λίγο
    ψηλά, τις λάσπες της ζωής γιά ν'αποφύγω.

    Την έβδομη: σαν τον Θεό εξύμνησα
    κι όλους τους ύμνους αρετή θεώρησα.

    ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ

    Αφιερωμένο στον κ.ΤΣΑΒΑΡΗ. Μπας και αναγνωρίσει ...τον εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
    ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ
    ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ
    ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ.

    Μ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-Γ.ΠΑΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ

    «Τότε η Αλμίτρα μίλησε πάλι και ρώτησε: Και τι έχεις να μας πεις για το Γάμο, δάσκαλε; Και εκείνος απάντησε λέγοντας: Μαζί γεννηθήκατε και μαζί θα μείνετε εσαεί. Μαζί θα είσαστε όταν σκορπίσουν τις ημέρες σας τα λευκά φτερά του θανάτου. Ναι, μαζί θα είσαστε ακόμη και στη σιωπηλή ανάμνηση του Θεού. Αλλά αφήστε να υπάρχουν αποστάσεις στη συμβίωσή σας. Και αφήνετε τους ανέμους των ουρανών να χορεύουν ανάμεσά σας».

    ΓΚΙΜΠΡΑΝ ΧΑΛΙΛ

    Αφιερωμένο στο ΣΠΥΡΟ στον ΚΩΣΤΑ στο ΒΑΣΙΛΗ και στο ΓΙΩΡΓΟ .


    Ο ΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΟΝΥΜΕ 2.03 ΜΜ ΚΑΙ 3.06 ΜΜ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ....ΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ.(Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ).ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ.(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΜΟΣ Η ΕΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ;(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ πως είσαι σύγουρος ότι δεν ταιριάζει γάντι αυτό το ποίημα στον Τσαβαρή;
    Όπως ο ίδιος λες, ούτε τον ξέρεις ούτε τον πιστεύεις επί της ουσίας.
    Εξάλλου σ'αυτόν ήταν αφιερωμένο.
    Φίλε μου γιατί αντιδράς; Μήπως αναγνώρισες και συ τον εαυτό σου;

    ΥΣ: Όταν κάποιος εκτίθεται και ζητά να γίνει ο "πρώτος" άρχων του τόπου, πρέπει να είναι διάφανος απ'όλες τις μεριές. Δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. FYSIKA FILE ANONYME 11.04 P.M. PREPEI NA EINAI DIAFANOS KAI OXI MONO. KAI MALON DEN JEKOLAS APO TON FOBISMENO KOSMO SOY NA DEIS KAI TON KOSMO TON ALLON YPOBAUMIZONTAS TO POIHMA KAI TO MEGALIO TOY.ALLO SOY EIPA KAI ALLO KATALABES.DEN ME ENDIAFEREI O K. POY ANAFERESAI KAI OI EPIDIOJEIS TOY PROSOPIKA.SOY EGRACA DYO LOGIA GIA NA SOY PO OTI DEN EINAI OLOS O KOSMOS GIA OLOYS TOYS ANUROPOYS TOY NHSIOY IDIOS MHN FOBASAI.KAI GIATI MONON SAYTON AFIERONEIS TO POIHMA;SE ALLOYS DEN TAIRIAZEI;GIATI ANAFERESAI MONO SAYTON;YPOPTO DEN EINAI AYTO.KI OSO GIA TON EAYTO MOY AN TON ANAGNORIZO MESO TOY POIHMATOS OPOS PROSBLHTIKA ME ROTHSES.DEN MPORO NA SOY APANTHSO GIATI DEN ME KOITAS STA MATIA KAI DEN JEREIS POIOS EIMAI.SYNEPOS OTI KAI NA SOY PO ANONYMA LOGIA UANAI.PANTOS NASAI SIGOYROS OTI KOIMAME KALA TA BRADIA.KAI KATI AKOMA (GENIKOS PANTA). OI MEGALOI POIHTES DEN ANAFAIRONTE SE CILIKANZHDES.AYTOI APO MONOI TOYS APAJIONONTE OTAN KOITAZONTAS TON KAUREPTH TOYS PROSPAUOYN NA MHN ANAGNORISOYN TON EAYTO TOYS KAI TON.......(DEN ENNOO KANENAN GENIKOS MILAO)...TO MYNHMA TOY POIHTH EINAI MEGALO KAI PIO OYSIASTIKO MHN TO EFTELIZEIS.PROSPAUHSE NA ERMHNEYEIS SOSTOTERA.(MARESEIS PANTOS SE GENIKES GRAMES)(KALLIKRATHS).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΑΝΟΝΥΜΕ 2.10 Π.Μ. ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΕΠΕΙΘΗΣΕΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ).ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ).ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟ ΟΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΣΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟ ΑΠΑΥΤΟΥΣ.ΕΓΟ ΣΤΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΣΥΖΗΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ...(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλη-ε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ καμιά αντίρρηση στα όσα λες, αλλά εδώ στα bloggs όπως καταλαβαίνεις όλοι ασχολούνται με τα πολιτικά -τοπικά δρώμενα,με λίγες μόνο εξαιρέσεις.
    Δεν ήθελα να σε προσβάλλω, απλά ήθελα να καταδείξω ότι όλοι πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά. Ο κάθε ένας απ'το μετερίζι του φυσικά.
    Κατά τους παπούδες μας, ο άνθρωπος πρωτίστως είναι πολιτικό ΟΝ και η συμμετοχή του στην κοινωνία, είναι υποχρεωτική.
    Τα διηγήματα,τα ποιήματα και γενικά τα γραπτά κείμενα, είναι προσωπικές εμπειρίες που απορρέουν μέσα απ'τη ζωή, και δεν γράφονται για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ του κάθε ποιητή ή συγγραφέα. Γράφονται για να μεταδώσουν τις γνώσεις και την πείρα τους. Για να γίνει ένας κόσμος καλύτερος.
    Μη φοβάσε φίλη-ε μου, να κριτικάρεις τα κακώς κείμενα,είναι καθήκον όλων μας να τα προβάλλουμε μπας και διορθωθεί έστω και κάτι.
    Αφού ζούμε σε μια εποχή όπου όλες οι αξίες έχουν καταρρεύσει,εμείς που νομίζουμε(;)πως μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, ας αρχίσουμε απ'τον ίδιο μας τον εαυτό. Να στηρίξουμε τον ποιον ενάρετο και ηθικό υποψήφιο δήμαρχο. Αν νομίζεις ότι αξίζει, ας κατέβουμε σαν υποψήφιοι στο πλευρό του. Ίσως είμαστε λίγοι...ας γίνει η αρχή. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

    ΥΣ: ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ο ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ είναι απ'τους αγαπημένους μου ποιητές.
    Σου αφιερώνω ένα απόσπασμα απ'το βιβλίο του, "σκέψεις και διαλογισμοί".
    "Σας λέγω ότι τα παιδιά του χθες ακολουθούν την κηδεία της εποχής που τα ίδια έφτιαξαν για τους εαυτούς των...Αλλά τα παιδιά του αύριο τα καλεί η ζωή, και την ακολουθούν με βήμα σταθερό και το κεφάλι ψηλά, είναι η χαραυγή νέων συνόρων, ο καπνός που δεν θολώνει τα μάτια τους και ο ήχος της αλυσίδας δε θα πήξει τη φωνή τους. Σε αριθμό είναι λίγοι, αλλά αξίζουν όσο ένα σπειρί σιτάρι μπροστά σ'ένα δεμάτι άχυρο. Κανείς τους γνωρίζει, αλλά αυτοί γνωρίζουν ο ένας τον άλλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. EYXARISTO FILE AGNOSTE GIA TO POIHMA POY MOY AFIERONEIS.DEN DIAFONO SE TIPOTA MAZI SOY PLHN ISOS THS TAKTIKHS OPOS SOY EIPA STO PROIGOYMENO SXOLIO MOY.UELO NA PROSPERNO TA KAKOS KEIMENA POY EXOYN PROKYCEI KAI NA BLEPO MAKRITERA KAI EPI THS OYSIAS.DEN UELO NA KRITIKARO AYTH THN STIGMH AYTA POY OLOI GNORIZOYME KAI APORIPTOYME GIA TOYS LOGOYS MAS.DEN UELO NA XASO XRONO STHN LAKOYBA, UELO NA PAO PIO MPROSTA JEPERNONTAS TA ARNEITIKA POY BALTONOYN TO MYALO KAI THN CYXH MOY.EPI THS OYSIAS LOIPON ROTO.PIOS EINAI O PIO ENARETOS HUIKOS MA KAI IKANOS NA PLEIOCHFISEI;KAI PIA DYNAMIKH UA ASKHSEI SE ALLOYS IKANOYS NA EINAI DIPLA TOY;GIA MENA AYTO EINAI TO ZHTOYMENO. (KALLIKRATHS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου