ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Σαλαμίνα 17-2-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ   ΑΤΤΙΚΗΣ                            Αρ.Πρωτ:  -3648-

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                


              Π Ρ Ο Σ Κ Λ  Η Σ Η 
                                                                        
Προς 
                                   

      ΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα  με τις διατάξεις  του άρθρου 92 παρ.1 & 6, του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική-Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος,  την 22α - 2- 2010 , ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ  και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:


1.- Αποδοχή παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Αντωνίου Γεωργίου, από την θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του άρθρου 87 παρ. 2 και εκλογή νέου Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. 
                                
                                                         Ο Πλειοψηφήσας  Σύμβουλος
                                                  του επιτυχόντος  Συνδυασμού


 
                                                                                                                                ΤΣΑΒΑΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Σαλαμίνα 17-2-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ   ΑΤΤΙΚΗΣ                                               Αρ.Πρωτ:  -3649-

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                               


              Π Ρ Ο Σ Κ Λ  Η Σ Η
                                                                        
Προς 
                                       
      ΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα  με τις διατάξεις  των άρθρων 95 & 159  του Δημοτικού  και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική - Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 22α-2-2010   ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα: 
1.- Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010  και προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010. 
2.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης  οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού  Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010. 
3.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης  οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού  Κ.Α.Π.Η. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας,  οικονομικού έτους 2010.
4.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης  οικονομικού έτους 2010  και προϋπολογισμού  της Βιβλιοθήκης –Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας  Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010. 
5.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης  οικονομικού έτους 2010  και προϋπολογισμού  Φιλαρμονικής Δήμου Σαλαμίνας,  οικονομικού έτους 2010.
6.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού του Α΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.
 7.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης  οικονομικού έτους 2010  και                            προϋπολογισμού του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.
8.-Έγκριση  ετήσιου Προγράμματος δράσης  οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού  O.N.A. Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010. 
                                   
                                                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ


                        ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Σαλαμίνα 17-2-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ   ΑΤΤΙΚΗΣ                                        Αρ.Πρωτ:-3650-

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                


              Π Ρ Ο Σ Κ Λ  Η Σ Η
                                                                        
Προς      
      ΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα  με τις διατάξεις  των άρθρων 95   του Δημοτικού  και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος,  την 22α -2- 2010 , ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 21.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα: 
1.-Αναπροσαρμογή  Δημοτικών Τελών καθαριότητας & φωτισμού για το  οικονομικό  έτος 2010  
2.-Αναμόρφωση  προϋπολογισμού & ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Σαλαμίνας , οικονομικού έτους 2010. 
3.-Λήψη  απόφασης για την τακτοποίηση  υπαλλήλων του Δήμου με σχέση  εργασίας ορισμένου χρόνου και  έργου. 
4.- Λήψη  απόφασης για  υπαλλήλους που απασχολούνται στο Δήμο μας, με διάφορες μορφές μη μόνιμης εργασιακής σχέσης.
 5.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επέκταση δικτύου ακαθάρτων υδάτων στην περιοχή Αγίου Νικολάου Πόλης Σαλαμίνας. 
6.-Συζήτηση σχετικά με την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου  Παλουκίων.  
7.-Επαναδιατύπωση όρων εργασιών περιοχής ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ Σαλαμίνας και συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, για αλλαγή χρήσης γης σε τμήμα της Κυνοσούρας από τον Ο.Λ.Π. στις 17-2 -2010, κατόπιν αιτήματος του κ. Ράπτη Νικολάου Δημοτικού Συμβούλου. 
8.-Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης   του έργου: <κατασκευή  δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων  περιοχής Παλουκίων> προϋπολογισμού 191.590,00 €.
9.-Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής παραλαβής του έργου: <κατασκευή συνδέσεων αγωγών δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων με φρεάτια κεντρικού αγωγού αποχέτευσης>. 
10.-Συζήτηση σχετικά με την λειτουργία  της Λαϊκής Αγοράς , επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή.
11.-Ανάθεση στη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. της οργάνωσης , προετοιμασίας & υλοποίησης των εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας < Γιορτή του ψαρά, Αιάντεια-Ιούλιος 2010, Αιάντεια –Αύγουστος 2010 και Χορωδιακό Φεστιβάλ 2010> και ψήφιση σχετικής πίστωσης συνολικού ποσού  178.500,00 €.
12.-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: <Συντήρηση  και επεκτάσεις Δημοτικού δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Αιαντείου>.
13.-Παράταση χρήσης λειτουργίας των γεωτρήσεων στο Σύλλογο Αγίου Νικολάου στην περιοχή Κανάκια Δ.Δ. Αιαντείου . 
14.-Καθορισμός  τρόπου δημοπράτησης του έργου:  <εγκατάσταση υδρομετρητών>, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Σαλαμίνας. 
15.-Έγκριση δημιουργίας εισόδου- εξόδου οχημάτων σε αγροτεμάχιο που βρίσκεται στη θέση <Σπηλιά Μπατσί> επι της Δημοτικής οδού Προφήτη Ηλία για την δημιουργία Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.
16.-Έγκριση αποζημίωσης βλαβών οχημάτων.
17.-Λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση στο Ο.Τ. 399 , στην περιοχή ΞΕΝΟ, Δήμου Σαλαμίνας.
18.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου.
19.-Αποδοχή δαπανών για την επέκταση δικτύου δημοτικού φωτισμού σε περιοχές του Δήμου Σαλαμίνας α) ΚΑΚΗ  ΒΙΓΛΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας  επι της οδού ΟΛΥΜΠΟΥ 155 συνολικού ποσού  1.138,27 € με ΦΠΑ, β)ΓΥΑΛΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας  επι της οδού ΑΧΙΛΛΕΩΣ συνολικού ποσού  1.138,27 € με ΦΠΑ, γ)ΑΙΑΝΤΕΙΟ Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ συνολικού ποσού 2.276,54 € με ΦΠΑ, δ) ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΛΕΩΦ. ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ συνολικού ποσού 5.520,62 € με ΦΠΑ, ε) ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ (16η-17η στάση στο νερό)του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας  επι της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ  συνολικού ποσού  7.330,47 € με ΦΠΑ, ψήφιση των σχετικών πιστώσεων και συμψηφισμός με τα δημοτικά τέλη. 
20.-Συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου σε επιμορφωτικά σεμινάρια.
21.-Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην Επιτροπή θεαμάτων.
22.-Αντικατάσταση Μέλους στο Δ.Σ/λιο του ΚΑΠΗ Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας. 
23.- Αποδοχή παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Αντωνίου Γεωργίου από τηn θέση του  Αντιπροέδρου  του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΣΑ και ορισμός νέου αντιπροέδρου.
24.-Λήψη απόφασης για τροποποίηση συστατικής πράξης  της <Βιβλιοθήκης- Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας> και ίδρυση παραρτήματός του σε άλλη περιοχή του Δήμου.  
25.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 8.411,36 € για την αποζημίωση των Σχολικών τροχονόμων κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2009.
26.- Λήψη απόφασης  σχετικά με την κήρυξη προμηθευτή  καυσίμων εκπτώτου,  κατ’ εφαρμογή  του Ν. 11389/93 άρθρο 35.
27.-Ονοματοθεσία-Μετονομασία οδών.
28.-Οικονομικές ενισχύσεις Αθλητικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων. 
                                  
                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ
                        ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
                                                                                                                             

Σχόλια

  1. Μπόρεσαν και έκαναν δημοτικό συμβούλιο ,μπράβο παιδία , συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟ ΖΟΡΡΟ. ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ: Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΤΕΛΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛΩΣΕ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ οφείλουμε στους εαυτούς μας να διεκδικήσουμε σεβασμό για την ιστορία μας!Θέλει αγώνα, όλοι οι όμιλοι και οι απλοί πολίτες να είναι ενωμένοι για να έχουμε αποτελέσματα.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.Δηλαδή μέχρι τώρα τι έχουμε δεχτεί?
    1. λατομεία
    2. σκουπίδια στα δάση και τις ακτές μας
    3.Ιχθυοκαλλιέργειες
    4.ρεβυθούσα
    5. ναυπηγεία κτλ.
    όλα τα άσχημα μόνο η Σαλαμίνα τα χωράει?Γιατί δεν πάνε και πουθενά αλλού?μήπως γιατί ο λαός αλλού ξέρει να αντιδράει?Για να παίρνουμε τα πάνω μας σιγά σιγά σιγά!
    Μπράβο στον περιβαλλοντικό όμιλο για την κινητοποίησή του με τις επιστολές που έχει στείλει, στον κ. Μαριδάκη που με αξιοπρέπεια λέει την αλήθεια και σε όλους τους συλλόγους που πήραν θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι και κυρίες του περιβαλλοντικού ομίλου , τα περιβαλλοντικά προβλήματα χρειάζονται « ρήξεις » .Με ανακοίνωσης και πανό δεν γίνεται τίποτα .Μέσα σε δυο βάρκες δεν μπορείτε να σταθείτε , θα βουλιάξετε . Στην Σαλαμίνα είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος της περιβαλλοντικής κακοποίησης, που ένα πανό όχι δεν λύνει το πρόβλημα αλλά το διακωμωδεί. Πάρτε την μεγάλη απόφαση της «ρήξεις » και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε θετικά αποτελέσματα , τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

    ΙΚΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;ΕΦΥΓΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12:45 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ικτίνε, έλεος!Εσύ για τον όμιλο μόνο τα πανώ είδες κι άκουσες?Για τις επιστολές που έστειλαν δεν άκουσες τίποτα?ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΚΟΗ ΕΧΕΙΣ?Στην κριτική όλοι καλοί είμαστε, εσύ δηλαδή κάνεις περισσότερα από τον περιβαλλοντικό όμιλο και τους 'αλλους συλλόγους?τα πανώ σε πειράξανε επειδή γράφουν την αλήθεια???
    ΑΙΣΧΟΣ!λίγη ομαδικότητα δε βλάπτει!Ευτυχώς που οι περισσότεροι δε σκέφτονται σαν κι εσένα κι αρχίζει κάτι να κινείται σε αυτόν τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΨΑΛΜΟΔΙΕΣ, ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΑΛΤΗΣ. ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΜΩΔΙΑ "ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΕΤ ΟΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ VACUUM";;;;; ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ. ΤΟΤΕ ΤΥΠΑΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ VACUUM ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ¨ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ¨ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά να τα πεις στα αφεντικά σου που πολέμησαν την αποχέτευση για να μη γίνει. Μακρής-Τσαβαρής -Ρούλα -Παπασάββας.
    Γιατί εμας μας άφησαν έξω; μπορείτε να μας πείτε;όλοι σας και συ κ. Αγαπίου;
    Σας πειράζει που βάζει και την περιοχή μας ο κ. Σοφράς;
    Αιδώς Αργείοι, που είπε και ο ΑΙΑΝΤΑΣ.

    Κατοικος Αγίου Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ντροπή να σαμποτάρουμε το έργο της αποχέτευσης, όπως έκαναν τόσοι υποψήφιοι δήμαρχοι.Ντροπή!Δηλαδή σαμποτάρουμε την πρόοδο της Σαλαμίνας μόνο και μόνο επειδή προέρχεται από τον πολιτικό μας αντίπαλο?τι να πω...κρίμα...άντε να τους εμπιστευτείς μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε είσαστε καραγκιόζηδες ;Ποιος σαμποτάρει το έργο, η αντιπολίτευση έχει την ευθύνη που η ΕΥΔΑΠ δεν αποδέχεται το vacuum. Το 1% έκπτωση είναι της αντιπολίτευσης , έχουν σταματήσει τα έργα , τι γίνετε φταίει η αντιπολίτευση .Ρε κουραμπιέδες τον λαό της Σαλαμίνας τον θεωρείτε « αφελή » και του βάζετε τα ψευτοδιλήμματα του Αλαϊσκα , για σαμποτάζ κ.λ.π; Ρε χαλβάδες έχετε την απαίτηση σας πιστέψει ο κοσμάκης που σας παρακολουθεί , ρε είσαστε βαριά νυχτωμένοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Ζήνα μια και είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ και οπαδός της ‘’ πράσινης ανάπτυξης ‘’για πες και σε μας τη θέση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΕΥΔΑΠ άσχετε έχει υποχρέωση να υποστηρίξει το σύστημα vacuum.EMAΣ ποιός θα μας υποστηρίξει δεν ξέρω που μόνο αντίρρηση ξέρουμε να φέρνουμε.Μάθε να μιλάς και να μην εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς...εκτός κι αν αυτό το επίπεδο έχεις, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο "άσχετος" που λες, είναι ένας απ'αυτούς που σαμποτάρισαν την αποχέτευση.
    Είναι και αθυρόστομος ο δ. σύμβουλος κ. Ισ. Τσούτσουρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 6:35μ.μ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΘΕΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΚΩ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΑΓΓΕΛΟΥ)ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ).

    Υ.Γ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α)Άσχετε των ασχέτων δεν γνωρίσεις ότι το σύστημα vacuum δεν υπάρχει σε ΚΑΝΕΝΑ Δήμο στην Αττική .
    Β) Σε όλη την Ελλάδα μόνο δυο κοινότητες το έχουν στην Χαλκιδική .
    Γ) Είναι πολύ ποιο φτηνό από το βαρυτικό, παραδόξως εδώ μας κοστίζει ποιο ακριβά.
    Δ) Η ΕΥΔΑΠ εδώ και τέσσερα χρονιά έχει γνωστοποίηση επίσημα και δημόσια προς το Δήμο ότι δεν θα δεχθεί να λειτουργήσει το φτηνιάρικο αναρροφητικό σύστημα.
    Ε) Με δημόσια δήλωση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος έργων επί τρία χρόνια του Σοφρά δήλωσε ότι « δεν γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ ούτε η τεχνική υπηρεσία αν θα λειτουργήσει το vacuum » .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά τι γίνετε με τον ΡΑΠΤΗ ποιος ξέρει να μας πει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά συντρόφισσα Ζήνα γνωρίζεις ποια είναι η πολιτική θέση του κόμματος που είσαι μέλος για την λειτουργία του νταμαριού στην γούβα Μπατσί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12:01
    ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛ.ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο Δημος Αμπελακιων δεν εχει θεμα συζητησης για την Κυνοσουρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζήνα τα πολιτικά κόμματα τις πολιτικές τους θέσεις τις γνωστοποιούν στο λαό ,εξάλλου αυτός είναι και ο ρόλος τους , να καθοδηγούν την κοινωνία .Τώρα τα γραφεία τα συρτάρια και τα ντουλάπια είναι για απολίτικα άτομα και για αφελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5:40

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ.

    Υ.Γ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνη ενέργεια , μπράβο σου .Θα ήταν πολύ μεγάλη βλακεία να ασχοληθείς μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η πλατεία ΑλαΪσκα πια είναι ρε παιδιά , ξέρει κανείς να μου πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ;

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 25/2 11:06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι να του πει ο Πουλάκης ,καλύτερα να τον αφήσουμε στην ησυχία του , πενθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΒΟΛΕΜΑΤΑ, ΨΑΡΕΜΑΤΑ, ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΕΝΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΧΟ, ΧΟ, ΧΙ ,ΧΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΦΙΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου