ΖΕΥΞΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...



Μ ε αφορμη το δημοψήφισμα του koulouri news θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την άποψη μου και να συγχαρώ το blog το οποίο σεβόμενο τον λαό του νησί μας απευθύνθηκε προς αυτόν και τον ρώτησε εάν θέλει την γέφυρα η όχι .Το δήγμα είναι πολύ μικρό για να μπορούμε να έχουμε μια πραγματική εικόνα ,αλλά η πράξη είναι πολύ σοβαρή. Έχουμε όλοι μας αντιληφθεί ότι το θέμα « γέφυρα » διχάζει την κοινή γνώμη του νησιού ,ορισμένοι παράγοντες του τόπου αδιαφορώντας για το τι στην πραγματικότητα θέλει ο λαός αυτού του νησιού έχουν ταχθεί υπέρ της κατασκευής της ζεύξης . Ο Δήμαρχος Νίκαιας κ Στέλιος Λογοθέτης πρόεδρος του τότε συνδέσμου Δήμων Πειραιά Δυτικής Αττικής και ο αντιδήμαρχος Κερατσινιού κ Νίκος Ευθυμίου το 1989 κατάφεραν να εκπονήσου μελέτη πολλών εκατομμυρίων για την γέφυρα ερήμην του λαού της Σαλαμίνας .Από τότε οποίος έρχεται στο νησί μας φτιάχνει γέφυρα . Στην κοπή της πίτας των εξωραϊστικών συλλόγων Σαλαμίνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Παραβρέθηκε όπως είναι γνωστό όλος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος του νησιού μας .Ο κ Ευθυμίου ως γνωστό εγκωμίασε τον κ Μίχα και μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία .Το κύριο θέμα που κυριάρχησε στην κοπή της πίτας ήταν η ζεύξει της Σαλαμίνας με το Πέραμα και τα Μέγαρα .Όλοι οι ομιλητές τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ της γέφυρας εκτός από το Νομάρχη κ Μίχα και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ Τσαβαρή που έθεσαν το θέμα των υποδομών του νησιού. Και ρωτώ ποιοι ήσαστε εσείς κύριοι που θα αποφασίσετε για την τύχη αυτού του τόπου; Από που απορρέετε το δικαίωμα να μετατρέψετε αυτό το νησί σε στεριά ; Ποιον ρωτήσατε ; Σήμερα στην εποχή της διαβούλευσης έχετε ιερό καθήκον να κάνετε δημοψήφισμα και να αποφασίσουν οι κάτοικοι που κατοικούν μόνιμα σε αυτό τον τόπο. Κύριε Σοφρά ήταν πολύ μεγάλο λάθος το θέμα « γέφυρα » να μην το παρουσίασης στο Δημοτικό συμβούλιο και να μη συζητηθεί και μάλιστα με διευρυμένο το δημοτικό συμβούλιο με την συμμετοχή τοπικών παραγόντων του νησιού. Η Σαλαμίνα δεν είναι νησί τρίτης κατηγορίας , τελεία και παύλα . Σε όποιον αρέσει, εάν όχι σπίτι του. ΙΚΤΙΝΟΣ

Σχόλια

  1. Άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου .Μετά από έρευνα της ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα . Το δημοτικό συμβούλιο συγκάλεσε ο προεδρεύοντας σύμφωνα με την πρόσκληση κ.Κ Αγαπίου αλλά δεν πραγματοποιήθηκε διότι ήταν παράνομη η σύγκληση του .Την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου έπρεπε να την υπογράψει ο κ Τσαβαρής που σύμφωνα με τον κώδικα είναι ο πρώτος πλειοψηφόν του συνδυασμού του κ Σοφρά. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες με νέα πρόσκληση του κ Τσαβαρή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρτήστε τη δημοσκόπηση ξανά για να μπορέσει ο κόσμος να ψηφίζει σαν δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ Τσαβαρής και ο συνδυασμός του έχουν πάγια πολιτική θέση το δημοψήφισμα και την δημιουργία υποδομών στο νησί. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Είναι απαράδεκτο για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως της ζεύξης του νησιού μας να υπάρχει μυστικισμός ,σκοταδισμός και κερδοσκοπία. Πρέπει όλοι να αντιληφτούν ότι η γέφυρα δεν θα γίνει προγεφύρωμα του Αγγέλου για την άλωση της Σαλαμίνας .Η ΓΟΥΝΑΡΗ ας σταματήσει να παίζει παιχνίδια γιατί έρχεται μεγάλη θύελλα αποκαλύψεων και οι μέρες της είναι μετρημένες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσάς ρε πληρωμένα παπαγαλάκια, θα σας κόψει το 10% απ'τις υπερωρίες ο εργολάβος σας Τσαβαρής;
    Ποιό δημοψήφισμα και παπαριές μας τσαμπουνάτε ρε άσχετοι.
    Μια φορά έγινε, για ποιά μορφή πολιτεύματος θέλαμε το 1974.
    Δεν έχουμε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ως εκ τούτου οποιοδήποτε δημοψήφισμα δεν θα έχει καμία ισχύ.
    Αφήστε τις μπούρδες. Σας πρόλαβε ο Σοφράς και τα έχετε παίξει;
    Εμπρός μωρέ όλα τα λαμόγια απάνω του...
    Να σκοτώσουμε το θηρίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο θεριό ;Ρε είσαι για δέσιμο, δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα τι γίνετε. Ο Σοφράς παρατήθηκε πήγε στο Αλεποχώρι για να πίνει ήσυχα τα ουζάκια του με τον οικογενειακό του φίλο τον Αγγέλου ,αμ πως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου