ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ
Δηλώσεις επί δηλώσεων, αντιρρήσεις επί αντιρρήσεων, αρνήσεις επί αρνήσεων για τους τρείς μισθούς του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ, γράφανε οι εντεταλμένοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ότι ο δήμαρχος δεν λαμβάνει τους τρεις μισθούς , ενώ στα δημοτικά συμβούλια άλλα επιβεβαιώνονται, πράγματι λαμβάνει τρεις μισθούς. ΥΣΤΕΡΑ από κάμποσο χρονικό διάστημα και μη μπορώντας να αποδείξουν το αντίθετο δηλώνουν με επιβεβαίωση, ότι όντως ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ λαμβάνει τους τρείς μισθούς, αλλά αυτοί είναι νόμιμοι. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σε συνέντευξη βαρυσήμαντη που έδωσε ο υπεύθυνος τύπου σε γνωστή ταβέρνα, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους τρείς μισθούς ΜΥΔΡΟΥΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ερωτώ , εγώ ο απλός πολίτης το εξής : 1) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ τους τρείς μισθούς γιατί θυμώνετε όταν σας το αναφέρουν; 2) ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, προς τι λοιπόν αυτή η φασαρία για κάτι που είναι αλήθεια; 3) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ για τέτοιες πράξεις και κάνετε τα χειρότερα; 4) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ κάτω από το πρίσμα της συγκεντρωτικής εξουσίας; ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως καταστρατηγείται την πραγματικότητα και την αναφέρετε στη δήλωσή σας σχετική φιλολογία και τεχνική συναδέλφου που μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει την προσωπικότητά σας . ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ.

Σχόλια

  1. Με τον 'ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ' υπάρχει η δυνατότητα να αμοίβονται απο 100 μεριές οι 'εκλεγμένοι άρχοντες' ;
    Αν ναι, να κοπεί τώρα. Ένα μισθό και πολύ τους είναι.Έτσι και αλλιώς αυτοί λένε ότι το κάνουν γιατί θέλουν να προσφέρουν στο σύνολο.
    Είναι τουλάχιστον αισχρό, να παίρνουν οι Δήμαρχοι και οι Νομάρχες τόσα λεφτά και μάλιστα να φορολογούνται με 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ, ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χρήματα που σπαταλά ο κύριος δήμαρχος σε συνεντεύξεις και διαφημίσεις που τα βρίσκει; θα μας πεί η συνεχώς για τους άλλους θα μας αναφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dikaiwma toy!nomima ta pairnei, aytous pou ta klevoun ta fobaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO AFENTIKO SAS O TSABARIS POY BRISKI TA EKATONTADES XILIADES EYRO POY SPATALAEI EDO KAI TRIA XRONIA THA MAS PITE? DIAFIMISEIS,XOROYS,PANIGIRIA,POLYTELOI GRAFEIA,ROYSFETIA KAI POLA ALA POY SYNTOMA THA BGOYN STH FORA KAI THA GELASH O KATHE PIKRAMENOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναμενόμενο σωσίβιο στο Σοφρά από τον Βαγγέλη Αγαπίου!!!
    Ο «α… δεξιός» που έδωσε την Δημαρχία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ξαναχτύπησε. (καμαρώστε τον εσείς που διαμαρτύρεστε γι’ αλλότρια… ….)
    Πάνω που διαφαινόταν να τα «βρίσκουν» οι «σωτήρες» της δεξιάς στο νησί, τουλάχιστον για την 2η Κυριακή, ήλθε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βαγγε λαλάκης, να διασπάσει γι’ άλλη μια φορά το μέτωπο της πολύπαθης Νουδούλας.
    Είναι αλήθεια, πως μετά την περί ου ο λόγος επιστολή στήριξης Σοφρά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αντί το κόμμα να στείλει στο σπίτι τους αυτούς που ομόφωνα συνυπογράψανε την ως άνω επιστολή - τους συγκάλυψε - προφανώς για να μην επιμεριστούν τις ευθύνες για το όλο θέμα.
    Βλέπεις ενός άχρηστου κι ανύπαρκτου κομματικού μηχανισμού, μύρια έπονται και τ’ αποτέλεσμα το ‘δαμε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.
    Ανύπαρκτος ο κομματικός μηχανισμός στο νησί, το μόνο που τους απασχολεί, είναι οι εκδηλώσεις και οι εκδρομές για τους «γνωστούς λόγους».
    Έτσι κι ο Βαγγε λαλάκης, βλέποντας πως κινδυνεύει το δίδυμο Σοφράς / Αγγέλου, κι η πίτα όχι μόνο δεν τέλειωσε αλλά διευρύνεται, αποφάσισε να τους δώσει για άλλη μια φορά ένα χέρι βοηθείας για να συνεχίσουν να του φορτώνουν τα καράβια του.
    Έτσι πετά το σωσίβιο της πολυδιάσπασης του κόμματος του και τους κάνει πάσα όπως θα λέγαμε και στο ποδόσφαιρο για να βάλουν εκείνοι το γκολ μια κι ο ίδιος είναι άχρηστος.

    Με την παράκληση για δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SOSTA AS JYPNHSOYN OI SALAMINIOI.UELOYN OMOS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η απάντηση για τον κύριο δήμαρχο που βρίσκει τα χρήματα και τα σπαταλά απο τους συνδετημόνες του ποιά είναι;;; ΜΗΝ ΣΑΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε ολα αυτα που κανετε βλεπω να περνει το δημο δεξιος δημαρχος και αντε να τους κουνησεις μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου