ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

  

Ο/Η Ανώνυμος είπε.



Με 51% έκπτωση στα Μέγαρα και το έργο τελείωσε .  Εμείς με 1% και δεν γνωρίζουμε τι γίνετε .Θα τελειώσει δεν θα τελειώσει ;Θα το παραλάβει η ΕΥΔΑΠ δεν θα το παραλάβει ;Θα λειτουργήσει ( κατά τον πρώην αντιδήμαρχο έργων κ Αγαπίου) δεν θα λειτουργήσει ; Τέλος πάντων τι θα γίνει; Ποιος θα μας ενημερώσει ;

Σχόλια

  1. Να πας να ρωτήσεις τον Κ.Αγαπίου και πού ξέρεις μπορεί να τον πάρετε και στον συνδιασμό σας.
    Αλωστε στην πολιτική όλα γίνοντε, όπως είπε και ο αρχηγός σας κ.Τσαβαρής.
    Ε όλο και κάτι θα ξέρει αυτός από τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχετε τσίπα σοβαρότητας επάνω σας , ο πολίτης αυτού του τόπου ζητά από την υπεύθυνη δημοτική αρχή να του απαντήσει για ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τον τόπο μας και εσείς του λέτε άρες μάρες κουκουνάρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σοβαρός πολίτης αυτού του τόπου δεν κάθετε να γράφει μαλακίες, πάει στο δημαρχείο ζητά ακρόαση από τον Δήμαρχο και ενημερώνετε όπως έχει κάνει κάσμος και κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι πιστεύεις ότι πρέπει να λειτουργεί η δημόσια ενημέρωση ;Στο γραφείο , μπρου-μπρου και αρώματα και άντε για .Και ο αντίλογος η δημοκρατία ,η διαφωνία , την άλλη άποψη τι έγινε την ξέχασες ;Μπράβο σοσιαλιστή φαίνετε ότι ξέχασες πολλά πράγματα τα τελευταία τρία χρονιά, για φρεσκάρισε λίγο την μνήμη σου .

    Alpinis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πονηρούλη θεωρείς μαλακία την διαφορά έκπτωσης σε αυτό το τεράστιο έργο (26.000.000 ευρώ) του 1% από το 51% ,αν το θεωρείς είσαι μεγάλο τσακάλι μπράβο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε αφού δεν θέλετε έτσι, υπάρχει η ιστοσελίδα του δήμου,υπάρχουν εφημερίδες, υπάρχουν τα δημοτικά συμβούλια που μπορείς να το βάλεις και θέμα, υπάρχουν οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου.Εάν δεν σας καλύπτουν όλα αυτά,τότε θα περιμένουμε να απαντήσει πρώτα ο αρχηγό σας που είναι δημοτικός σύμβουλος και που τον ρωτάνε και κάνει το παγώνι,και έπειτα να έχεις απαίτηση από έναν Δήμαρχο να απαντάει στις μαλακίες του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή είμαι πονυρούλης,δεν κάθησα με σταυρωμένα χέρια ούτε να φάω μασημένη τροφή που τρως εσύ.
    Το έψαξα και αν θέλεις έλα μαζίμου να σε πάω εκεί που πήγα εγώ να στα πούνε μήπως και ξεστραβοθείς.
    Εγώ δεν κάνω μαύρη προπαγάντα και δεν με πληρώνει κανείς για να κάθομαι να γράφω.
    ¨Ομως σήμερα πηγα και γαμ... για να βρω 200ευρώ να αδειάσω το βόθρο μου.
    ¨Οπως είμαι εγώ είναι και πάρα πολύ άλλοι.
    Σκατόφαρα του κερατά που κάνετε πολιτικά τερτίπια στη πλάτη μας.
    Α ρε Β.Αγαπίου και Σ.Σοφρά την ευχή μου να έχετε.
    Εάν ρε αγύρτες την κάνατε εσεις την αποχέτευση δεν θα πείραζε καθόλου αν είχε 1% ή 501% στην τσέπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά πέρα από αρχιπονηρούλης είσαι και άσχετος με την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιοί είναι οι πολιτικοί αλήτες της κούλουρης που την σταύρωσαν σαν τον χριστό και δεν μπορεί να γίνει η αποχέτευση; αυτός που σαν δήμαρχρος τρία χρόνια εφτιαχνε το σχέδιο της αποχέτευσης και άφησε την μισή κούλουρη απ' έξω και ο άλλος που δήλωνε ψέματα ότι θα τελειώσει η αποχέτευση στο τέλος του 2008 και είχε κανονίσει να τελειώσει στο τέλος του 2010. αυτοί οι συνέταιροι που το έργο θα το πάνε πάνω απο 30 εκατομμύρια ευρώ και θα γίνει σαν τον γιοφύρι της άρτας. ο παλουκιώτης πόσα θα πληρώσει για την σύνδεση; φάτσα και σύνδεση αγωγού ας το πει κάποιος υπεύθυνος. κύριε δήμαρχε γιατί κάνετε παράβαση καθήκοντος και δεν λαμβάνεται χρήματα απο τους συνδεδεμένους παλουκιώτες; τι δεν τους αποκαλύπτετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος σου λεει βρε κοπανε οτι δεν πληρωνουμε; Αν περιμεναμε απ'τον Μακρη και τον Αγαπιου να τελιωσουν την αποχετευση, θα ειχαμε πνιγει στα σκατα. Απο πληροφορειες γνωριζω οτι ενα κομματι εχει μεινει μπροστα στου Σκερλου τον φουρνο,150 μετρα.Οι παλουκιωτες πληρωνουμε και μας συνδεουν με το δικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε για το θέμα της αποχέτευσης. Κακός είπε ύμνου τον κ Αγαπίου για το έργο .Η αποχέτευση είναι έργο του κ Μακρή και του κ Σοφρά .Δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι το κύριο στοιχείο του έργου είναι η δωρεάν χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό δημόσιο και είναι επίτευγμα του κ Αγαπίου . Εκτός εάν γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι η Ε.Ε έχει άρει την δωρεάν χρηματοδότηση του έργου για λόγους που αυτός μόνο γνωρίζει . Τότε πράγματι ο κ Μακρής και ο κ Σοφράς συμβάλλανε αποφασιστικά να χρεωθεί ο λαός της Σαλαμίνας το ποσό των 26.000.000 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε παιδία ο κυρ Τσάμης υπεύθυνος τύπου (προπαγάνδας ) του κ Σοφρά τι λέει για το 1% έκπτωση στην αποχέτευση , πως το δικαιολογεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ;;; ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΕΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΦΘΕΙΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε ¨Ελληνας έχει δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθε. Αυτό είναι ενα απο τα κακά της δημοκρατίας. "κουτσοί στραβοί στον αγιο Παντελεήμωνα". Τι τις θέλουμε τις εκλογές; Ας βάλουμε τον "Μητσάρα" για να ρίχνουμε και κανένα γιαούρτι. Αμαν πια σκουριάσαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. POIOS SOY EIPE RE ASXETE ESENA OTI H APOXETEYSH EINAI EPITEYGMA TOY AGAPIOY;H ENTAJH KAI TA PROTA 16YMISH EKATOMYRIA EINAI ENTOLH TOY KARAMANLH ME PAREMBASH TOY BASILEIOY EPI DHMARXIAS AGAPIOY.EGO TOYLAXISTON TO PARADEXOMAI KAI TO FONAZO.
    AXARISTOI,KANIBALOI KAI FATAOYLES.ARPPAXTIKA TOY KERATA.AFISTE TO NHSI NA PAEI MPROSTA RE ANUROPAKIA.FIGOYRATZIDES THS BITRINAS SAN TIS PORNES POY MOSTRAROYN TO KOLARAKI TOYS.OY NA MOY XAUEITE PARASITA.SARAKIA.SPONSORES THS POLITIKHS SAS ANHPARJIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΟΜΑ ΠΟΛΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝΕ!!!!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ
    Δηλώσεις επί δηλώσεων, αντιρρήσεις επί αντιρρήσεων, αρνήσεις επί αρνήσεων για τους τρείς μισθούς του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ, γράφανε οι εντεταλμένοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ότι ο δήμαρχος δεν λαμβάνει τους τρεις μισθούς , ενώ στα δημοτικά συμβούλια άλλα επιβεβαιώνονται, πράγματι λαμβάνει τρεις μισθούς. ΥΣΤΕΡΑ από κάμποσο χρονικό διάστημα και μη μπορώντας να αποδείξουν το αντίθετο δηλώνουν με επιβεβαίωση, ότι όντως ο κύριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ λαμβάνει τους τρείς μισθούς, αλλά αυτοί είναι νόμιμοι. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σε συνέντευξη βαρυσήμαντη που έδωσε ο υπεύθυνος τύπου σε γνωστή ταβέρνα, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους τρείς μισθούς ΜΥΔΡΟΥΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ερωτώ , εγώ ο απλός πολίτης το εξής : 1) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ τους τρείς μισθούς γιατί θυμώνετε όταν σας το αναφέρουν; 2) ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, προς τι λοιπόν αυτή η φασαρία για κάτι που είναι αλήθεια; 3) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ για τέτοιες πράξεις και κάνετε τα χειρότερα; 4) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ κάτω από το πρίσμα της συγκεντρωτικής εξουσίας; ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως καταστρατηγείται την πραγματικότητα και την αναφέρετε στη δήλωσή σας σχετική φιλολογία και τεχνική συναδέλφου που μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει την προσωπικότητά σας . ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    Παρακαλώ να το αναρτήσετε για σχολιασμό, σαν επίκαιρο θέμα του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου