ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (11/2/2010)




΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16η .2. 2010 , ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 21.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα:


1.-Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών καθαριότητας & φωτισμού για το οικονομικό έτος 2010

2.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού & ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Σαλαμίνας , οικονομικού έτους 2010.

3.-Λήψη απόφασης για την τακτοποίηση υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και έργου.

4.- Λήψη απόφασης για υπαλλήλους που απασχολούνται στο Δήμο μας, με διάφορες μορφές μη μόνιμης εργασιακής σχέσης.

5.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επέκταση δικτύου ακαθάρτων υδάτων στην περιοχή Αγίου Νικολάου Πόλης Σαλαμίνας.

6.-Συζήτηση σχετικά με την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων.

7.-Επαναδιατύπωση όρων εργασιών περιοχής ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ Σαλαμίνας και συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, για αλλαγή χρήσης γης σε τμήμα της Κυνοσούρας από τον Ο.Λ.Π. στις 17-2 -2010, κατόπιν αιτήματος του κ. Ράπτη Νικολάου Δημοτικού Συμβούλου.

8.-Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: <κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων περιοχής Παλουκίων> προϋπολογισμού 191.590,00 €.

9.-Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής παραλαβής του έργου: <κατασκευή συνδέσεων αγωγών δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων με φρεάτια κεντρικού αγωγού αποχέτευσης>.

10.-Συζήτηση σχετικά με την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς , επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή.

11.-Ανάθεση στη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. της οργάνωσης , προετοιμασίας & υλοποίησης των εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας < Γιορτή του ψαρά, Αιάντεια-Ιούλιος 2010, Αιάντεια –Αύγουστος 2010 και Χορωδιακό Φεστιβάλ 2010> και ψήφιση σχετικής πίστωσης συνολικού ποσού 178.500,00 €.

12.-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: <Συντήρηση και επεκτάσεις Δημοτικού δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Αιαντείου>.

13.-Παράταση χρήσης λειτουργίας των γεωτρήσεων στο Σύλλογο Αγίου Νικολάου στην περιοχή Κανάκια Δ.Δ. Αιαντείου .

14.-Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: <εγκατάσταση υδρομετρητών>, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Σαλαμίνας.

15.-Αποδοχή παραχώρησης οχημάτων Αναπτυξιακού Συνδέσμου Επαρχίας Σαλαμίνας από τον Δήμο Σαλαμίνας.

16.-Έγκριση δημιουργίας εισόδου- εξόδου οχημάτων σε αγροτεμάχιο που βρίσκεται στη θέση <Σπηλιά Μπατσί> επι της Δημοτικής οδού Προφήτη Ηλία για την δημιουργία Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.

17.-Έγκριση αποζημίωσης βλαβών οχημάτων.

18.-Λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση στο Ο.Τ. 399 , στην περιοχή ΞΕΝΟ, Δήμου Σαλαμίνας.

19.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου από 10.2.2010 έως και 11.4.2010.

20.-Αποδοχή δαπανών για την επέκταση δικτύου δημοτικού φωτισμού σε περιοχές του Δήμου Σαλαμίνας α) ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΟΛΥΜΠΟΥ 155 συνολικού ποσού 1.138,27 € με ΦΠΑ, β)ΓΥΑΛΑ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΑΧΙΛΛΕΩΣ συνολικού ποσού 1.138,27 € με ΦΠΑ, γ)ΑΙΑΝΤΕΙΟ Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ συνολικού ποσού 2.276,54 € με ΦΠΑ, δ) ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΛΕΩΦ. ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ συνολικού ποσού 5.520,62 € με ΦΠΑ, ε) ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ (16η-17η στάση στο νερό)του Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας επι της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ συνολικού ποσού 7.330,47 € με ΦΠΑ, ψήφιση των σχετικών πιστώσεων και συμψηφισμός με τα δημοτικά τέλη.

21.-Συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου σε επιμορφωτικά σεμινάρια.

22.-Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην Επιτροπή θεαμάτων.

23.-Αντικατάσταση Μέλους στο Δ.Σ/λιο του ΚΑΠΗ Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.

24.- Αποδοχή παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Αντωνίου Γεωργίου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΣΑ και ορισμός νέου αντιπροέδρου.

24.-Λήψη απόφασης για τροποποίηση συστατικής πράξης της <Βιβλιοθήκης- Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας> και ίδρυση παραρτήματός του σε άλλη περιοχή του Δήμου.

25.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 8.411,36 € για την αποζημίωση των Σχολικών τροχονόμων κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2009.

26.- Λήψη απόφασης σχετικά με την κήρυξη προμηθευτή καυσίμων εκπτώτου, κατ’ εφαρμογή του Ν. 11389/93 άρθρο 35.

27.-Ονοματοθεσία-Μετονομασία οδών.

28.-Οικονομικές ενισχύσεις Αθλητικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων.
   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ





Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (11/2/2010)


΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 & 159 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική-Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16-2-2010 ημέρα ΤΡΙΤΗ. και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στa κατωτέρω θέματα:



1.- Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

2.-Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

3.-Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού Κ.Α.Π.Η. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

4.-Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού της Βιβλιοθήκης –Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

5.-Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού Φιλαρμονικής Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

6.-Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού του Α΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

προϋπολογισμού του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.

8.-Έγκριση ετήσιου Προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2010 και προϋπολογισμού O.N.A. Δήμου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ


ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (11/2/2010)


΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 92 παρ. 6, του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006) και του Ν.3801/4-9-2009, να σας καλέσουμε σε Τακτική-Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16η- 2- 2010 , ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:



1.- Αποδοχή παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Αντωνίου Γεωργίου, από την θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του άρθρου 87 παρ. 2 και εκλογή νέου Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.



Ο Πλειοψηφήσας Σύμβουλος
Του επιτυχόντος Συνδυασμού

Σχόλια

  1. 11.-Ανάθεση στη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. της οργάνωσης , προετοιμασίας & υλοποίησης των εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας < Γιορτή του ψαρά, Αιάντεια-Ιούλιος 2010, Αιάντεια –Αύγουστος 2010 και Χορωδιακό Φεστιβάλ 2010> και ψήφιση σχετικής πίστωσης συνολικού ποσού 178.500,00 €.


    Καλά ρε παιδιά, θα δώσουμε 178.500 ευρώ για φιέστες και είμαστε βουτηγμένοι στο σκουπίδι δεν ντρεπόσαστε ; Ντροπή ,μεγάλη ντροπή για σας και για την παράταξη που εκπροσωπείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ σωστά μιλάει ο φίλος!Και να σκεφτείς ότι με αυτές τις φιέστες βρωμίζοθμε κυριολεκτικά και μεταφορικά ακόμη περισσσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PALIA KATHGOROYSAME THN DEJIA GIA TO....ARTON KAI UEAMATA.TORA IOUETOYME TO.... SKOYPIDIA KAI UEAMATA.PASOK EINAI OTI UELEI KANEI GENIKOS. PERIFERIAKOS KAI KENTRIKOS.AFOY MAS EPEISE O ARXHGOS (OTI TA LEFTA YPARXOYN) GIATI NA MHN MAS PEISOYN KAI TA TSIRAKIA .KALA NA PAUOYME.POLITISMOS EINAI AYTOS PREPEI NA EINAI EUELONTIKH PROSPAUEIA;POIOS TREXEI NA ORGANOSEI EUELONTIKES EKDHLOSEIS POY YPARXOYN POLLES KAI POLOI MPOROYN NA PROSFEROYN AFILOKERDOS AN TOYS TO ZHTHSOYME;KAI KALA NA TREJOYME ALLA XORIS NA OIKONOMISOYME;GIATI YDROSAME NA GINOYME ARXONTES KAI DHMOTIKOI SYMBOYLOI;TZAMPA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λιγα ειναι η φτωχεια θελει καλοπεραση να μας φερεις και το βας
    βας μην ακουτε τους καραγκιοζηδες στη τηλεοραση τρισε και μ ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21.30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ!ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ!ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙ-ΔΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλλη ασχολία πέρα από τα γκάλοπ δεν έχεις?Ξεκόλλα!Εδώ καιγόμαστε με την Κυνοσούρα κι εσύ με τα γκάλοπ, το χαβά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φάγανε, Φάγανε, ΦΑγανε, ΦΑΓανε, ΦΑΓΑνε, ΦΑΓΑΝε, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΚΟΜΑ;;;; ΡΙΧΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ. ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ, ΕΞΟΧΙΚΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ, ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΦΙΛΟΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΗΜΑΔΙΑ ΟΛΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ, ΣΚΑΤΟΘΕΣΙΤΕΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΦΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΙΖ!!!! ποιούς βγάλανε εκτός συζήτησης σε δημοτικό συμβούλιο με την υπόθεση ΑΓΓΕΛΟΥ;;;;;;;; βοήθεια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, γίνανε συνέταιροι, το ίδιο θα κάνουν και σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ;ΕΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. ΝΑ ΖΗΤΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΤΑ Κ.Α.ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ)ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ).ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ.ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    Υ.Γ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΩΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ(θεος φυλαξει)...

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ,Η ΑΛΑΙΣΚΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΣΩ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΡΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΖΥΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε μου πολυ θα ηθελα, αντι να τα γραφεις στα blogs,καλό θα ήταν να πας και να βοηθήσεις εθελοντικά όπως λες.Μακάρι να είναι όπως τα λές και να βοηθήσεις. Χρειαζονται άτομα σαν και σένα.Όσο για σενα ΛΑΒΑ καλό θα ηταν να εξετάσεις πρωτα το ποσο ανταποκρίνονται οι Σύλλογοι και τα Σχολεία η ακόμα και οι επιχειρηματίες του Δήμου,και μετά να πεις αυτα που λες.Χωρις ειρωνια τα λεγομενα μου βέβαια.Ρώτα πρώτα πόσο χρέωσαν τους επιχειρηματίες οι προηγούμενοι με τις καραβιδες τους και τα μπαρμπούνια τους και μετα πες στους επιχειρηματιες να βοηθησουν ως χορηγοί!
    Ένας νυν υπαλληλος που σε λίγο καιρό θα είμαι πρώην υπαλληλος και τους εχω δει όλους τους Δημάρχους γι αυτό και ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΑΠΟ 30 ,40,50,Η 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ .
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ,ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΗΤΑΝ.ΟΜΩΣ ΣΥΖΥΤΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΙΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ;
    ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καυτη μου λαβα,ολα εγιναν οπως προβλεπεται.και προσκλησεις και φαξ και τηλεφωνα.ΑΛΛΑ,τα χρεη προς τα καταστηματα απο τις προηγουμενες επιχειρησεις τους εκανε να φυσανε και στο γιαουρτι.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,παρολη την προσπαθεια που κατεβληθη απο το προσωπικο,μονο, και προς τιμην τους,τα Β΄Δημοτικό,το Δημοτικο των Βασιλικων και το ΙΔ.ΝΗΠ της Παπανικολαου και το ΚΑΠΗ Σαλαμινας,δεν μπορουσε να γινει Καρναβαλι.Αληθεια οι καλοκαιρινες Εξδηλωσεις σαρεσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου