Η οικονομική κατάσταση των υποψήφιων δημάρχων

 

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε στα blogs SALAMINA PRESS,SALAMINA NEWS και KOULOURI NEWS μια ανούσια και άκαρπη διαμάχη οπαδών και στελεχών των δημοτικών παρατάξεων .Μια διαμάχη που έχει σαν κύριο θέμα την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων δημάρχων. Μια διαμάχη χωρίς ουσία μιας και δεν υπάρχει ουσιαστική πρόταση προς τους συγκεκριμένους υποψήφιος που θα έχει σαν στόχο την ενημέρωση του λαού της Σαλαμίνας. Έχοντας σαν ερέθισμα την πράξη του κ Τσαβαρή ο όποιος κατέθεσε την φορολογική του δήλωση μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο δηλώνοντας ότι έχει οικογενειακό εισόδημα 80.000 ευρώ ετησίως ,σας προτείνω. Ο Δήμαρχος ,οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις φορολογικές δηλώσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο . ο κ Σοφράς ο άρχον του τόπου πρέπει να δώσει το παράδειγμα πρώτος ,ακλουθώντας οι δυο πρώην δήμαρχοι και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων . Κυρίες και κύριοι μόνο αυτές οι πράξεις έχουν θετικά αποτέλεσμα όλα τα άλλα είναι λόγια της Χαλιμάς. Καλή χρόνια

Σχόλια

  1. Αυτός που θέλει να είναι και να φένετε τίμιος δηλώνει όχι μόνο πόσα έχει αλλά και που τα βρήκε.
    Και τα δηλώνει με χαρτιά και όχι με παπαρολογίες όπως το έκανε ο Τσαβαρής που μία αναφορά στό θέμα έκανε σε ένα δημοτικό συμβούλιο.
    Ρώτα τον μπαρμπα μου τον ψέυτη δηλαδή.
    Αλήθεια δεν μας λέει οκ.Τσαβαρής τα λεφτά που πέρνει σαν δημοτικός σύμβουλος και που είχε δηλώσει ότι θα τα έδινε σε κάποια επιτροπή παιδίας, τα έδωσε ποτέ;
    Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ούτε σαν χώρα ούτε σαν τόπος γιατί θα υπάρχουν πάντα ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ με τα
    παπαροπαπαγαλάκια τους.

    8/1/10 21:08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΑΝΕΠΙΠΕΔΟΥΣ ΜΕ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΣΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΚΟΥΤΟΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ,ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφοι και συντρόφισσες τα λόγια της Χαλιμάς είναι περιττά . Δεν πείθετε κανένα, εδώ και τώρα καταθέστε τις φορολογικές δηλώσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Όλα τα αλλά είναι για μικρά παιδιά και για αφελείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδία ,παιδία τι γίνετε στη Γούναρη ξέρετε στο λιμάνι στον Πειραιά .Εκεί βρίσκετε το υποκατάστημα του Δήμου Σαλαμίνας ,όποιος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί στον Δήμο από τον κ Μασουράκια μπορεί να πάει εκεί .Φυσικά το επίπεδο εξυπηρέτησης είναι πολύ υψηλό και το κόστος είναι τσουχτερό .Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή και δεν μπορείς να την αλλάξεις με μολύβι και χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΜΙΣΘΟΥΣ::: 1. ΣΥΝΤΑΞΗ. 2. ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. 3. ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. 4. ΜΙΣΘΟ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ, ΤΑ ΜΕΛΕΝΙΑ, ΤΑ ΣΑΠΣΟΝΑΙΤ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΟΥΝΑΡΗ Η ΣΤΗ ΣΚΟΥΦΑ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ( ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 3500 ΕΥΡΩ )ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, Η ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΙΣΘΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ.Τσαβαρή πως αφήνετε τους δικού σας ανθρώπους να σας εκθέτουν έτσι;;;;
    Δεν ΄εχουν αφήσει ιστοσελίδα που να μήν βρίσουν,όπου βρεθούν και όπου σταθούν οι χυδεότητες δίνουν και πέρνουν.
    Αληθεύει ότι εκμετελευτημας κατε ακόμη και τον θάνατο του Σπαθή, πηγένοντας σπίτι του άτυχου Ηλία σαν Εισαγγελέας με αντιεισαγγελέα τον κ.Μ .Δερτούζο;
    Τί προσπαθείτε να κάνετε;
    Κ. Τσαβαρή πρέπει να καταλάβετε πως στην Σαλαμίνα είστε ξένο σώμα.
    Δεν μπορείτε να μας πείσετε ότι αγαπάτε ποιό πολύ τη Σαλαμίνα από εμάς.Εμείς έχουμε τις ρίζες μας εδώ,την ιστορία μας,τους νεκρούς γονείς μας,τα σπιτια μας τα πατρικά,την ιδιομορφία μας αν θέλετε,τα δικά μας ήθη και έθιμα.
    Με τί προσόντα και δικαιώματα θέλετε να μας τα αλλάξετε;
    Μας ρωτήσατε εμάς;
    Από την ώρα που ασχολειθήκατε με τα δρώμενα της Κούλουρης,εσείς και ο περιγυρός σας έχετε κάνει τον τόπο και τους ανθρώπους του άνω κάτω.
    Μας περνάτε για τόσο ηλίθειους και μας υποτημάτε τόσο;
    Ο κόσμος έχει μεγάλη απορία που βρίσκετε τα χρήματα και τα ξοδεύτε με τόση ευκολία.
    Σε χαλεπούς καιρούς με τόση ανεργία και κρίση εσείς πού βρίσκετε χρήματα και τα σκορπάτε
    ασύστολα; Π.Χ γούρια,εφημερίδες,κτλ;
    κάνατε την γιορτή σας στο ΚΥΜΑ με τρακόσια άτομα καλασμένους πόσο σας πόσα δώσατε άραγε για να ταΐσετε τόσο κόσμο;
    Μου θυμήσατε τον Βουγιουκλάκη τέως
    βουλευτή που έλεγε πως τον Κουλουριώτη τον αγοράζεις με ένα ποτύρι κρασί.
    Εσεις πολύ μεταγενέστερος πάτε να τον εξαγοράσετε με ένα πιάτο φαΐ.
    ΑΙΣΧΟΣ.

    Ο αντιδραστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΠΑΡΑΧΩΡΗΤΕΣ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΟΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε αντιδραστικέ δεν θα απαντούσα στο σχόλιο σου αλλά είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος με τα όσα γράφεις . θα ξεκινήσω από το τέλος και σε ρωτάω .Πιστεύεις πως μπορεί κάποιον Σαλαμίνιο να τον εξαγοράσει ο οποιοδήποτε με ένα πιάτο φαί στο ΚΥΜΑ; Η αγάπη προς τον τόπο σου πως νομίζεις ότι εκφράζετε ,με τσάμικα ,με ποιήματα και με παρελάσεις , η με αγώνες ,με χάσιμο χρόνου από την προσωπική σου ζωή και στέρηση από την οικογένεια σου πολλών αγαθών για χάρη των τοπικών δρώμενων ; Τα ήθη και έθιμα στο φιλόξενο νησιού μας απαγορεύουν την επίσκεψη στο σπίτι του νεκρού; Φίλε αντιδραστικέ η εκμετάλλευση του νεκρού είναι ακριβός αυτό που εσύ κανείς , να δημοσιοποιείς στα blogs τον θάνατο του και να τον σχολιάζεις. Για σου και καλή χρόνια.


    Ο συντηρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΠΑΡΑΧΩΡΗΤΕΣ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΟΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. RE NIKOLAKI KANE MAS TI XARI KAI PIGENE GIA XESIMO NA JEPIASTEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε υποψήφιε συντηρητικέ θέλω νασου πω πως επειδή είμαι Κουλουριώτης θα μου επιτρέψεις να ξέρω περισσότερα για τη φυλή μου.΄Οσο για την αγάπη μου για τον τόπο μου την έχω εκφράσει και συνεχίζω να την εκφράζω,με παιδία που μου έχει επιβάλει αυτός ο τόπος με την ιστορία του,με παρελάσεις,με τσάμικα γιατί αυτή είναι η κουλτούρα η λαογραφική τα έθιμά μου η ταυτότητά μου τελικά.
    Και με αγώνες προσωπικούς αφήνοντας πολλές φορές την οικογένεια μόνη,με κίνδυνο πολλες φορές και ρίσκα,και όλα αυτά όχι από τη θέση του δημόσιου υπάλληλου που βρέξει χιονίσει ο μισθός πέφτει.
    Άκουσε φίλε τον θάνατο του άτυχου Ηλία δεν τον δημοσιοποίησα εγώ αλλά
    οι υποψήφιοι του κ Τσαβαρή,ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    Ταήθη και τα έθιμα του νησιού μας δεν απαγορέυουν τίποτε πόσο μάλλον μια επίσκεψει για να συλλυπηθεί κανείςτην οικογένεια μετά από το τραγικό γεγονός.¨Ομως εδώ συνέβει το απαράδεκτο.Επάνω στον πόνο της οικογένειας σαν Εισαγγελέας και Ανακριτής ο κ. Τσαβαρης και ο κ. Δερτούζος έκαναν ανάκριση στην οικογένεια,για να το εκμεταλευτούν πολιτικά όπως και έκαναν.Γέμισαν τον κόσμο με διάφορα ψεύδει για να κτηπήσουν τον νυν δήμαρχο και έτσι να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
    Δεν είναι αισχρό λοιπόν αυτό ;
    κ. Τσαβαρή τη λέτε;
    Εάν αυτό γινόταν από τους άλλους εσείς πως θα το λέγατε;

    Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ είμαι από λάθος υπόγραψα ως συντηρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΔΟΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ11 Ιανουαρίου 2010 στις 6:07 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ…ΘΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ (ΔΗΘΕΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ) ΠΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ).ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ..ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ.ΖΗΤΩ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΞΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΞΕΝΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ???ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗΕΡΓΗΜΕΝΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ…ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΜΗΖΕΡΙΑ ΣΑΣ…ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΑΣ…ΤΗΣ ΦΤΗΝΕΙΑ ΣΑΣ…ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΝΗΣΙ…ΙΣΤΟΡΙΚΑ ..ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ….ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΑ…ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ.ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΩΡΙΑΡΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ Η ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ…ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΑΚΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.1)ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ…ΤΟΝ ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗ…ΤΟΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.2)ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΤΕ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ).3)ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ); ΠΟΤΕ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ;4)ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ…ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΣ.5)ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΣΑΣ …ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΕΔΩ …ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.6)Η ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΒΙΤΣΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑΤΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ11 Ιανουαρίου 2010 στις 6:09 μ.μ.

    7)ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ…ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ,,,ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ..ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ.ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.8)ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΑΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΟΠΩΣ ΥΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ…ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΧΟΡΑΝΕ…ΝΤΡΟΠΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ.9)ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ.10)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.11)ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ…ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΨΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.12)ΘΕΛΩ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΓΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΕΣ.ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΙΩΝ ΜΟΥ …ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ.ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗΝ.ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ (ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)…ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ…Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ…ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ΄ΤΟ ΝΗΣΙ..ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν υπάρχει Κουλουριώτης, που θα έβαζε απέναντι τον εαυτό του, κάνοντας δήθεν τον "ξένο",για να γράψει αυτό τον λίβελο εναντίον των Σαλαμινίων.
    "Ξένε, ξέρεις γιατί;
    Εμείς οι Κουλουριώτες έχουμε ΜΠΕΣΑ. Κάτι που εσείς οι "ξένοι"δεν ξέρετε καν τι θα πει.
    Άλλαξε το προσωπείο σου φίλε μου και λέγε ότι θέλεις. Θα υπερασπιστώ αυτό σου το δικαίωμα, ακόμη κι'αν μας βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...σιγουρα δεν ειμαστε πατριωτες...γιατι εγω ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ..ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΗ ΜΠΕΣΑ ΕΧΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ -ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΟΤΑΝ ΣΦΑΛΟΥΝ Η ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΝ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΟΜΩΣ.ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΣΟΥ.ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΑΛΛΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ.ΑΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΒΕΡΟΣ ΒΕΡΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑΛΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΕΔΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ..ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ;ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ωραιος ο παιχτης.μην ξαναμιλησεις αντιδραστικε.πηγες να το παιξεις εξπερ κουλτουριαρης κουλουριωτης και σουκανε με δυο κινησεις ΜΑΤ.ΧΑΣΑΤΕ.ΧΑΧΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου φαίνεται ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτόν σου ή κάνω λάθος;
    Ποιός είναι προκάτ ρατσιστής το λένε τα γραφόμενά σου. Για ξαναδιάβασε το κείμενό σου, Ελληναρά μου και θα καταλάβεις.
    Σε λίγο θα μας πεις ότι είμαστε και ο περιούσιος Λαός.
    Αυτή την ιστορία ξέρεις και μου λες να διαβάσω;
    Ακου φίλε μου για να τελειώνουμε.

    Αυτή η μορφή προπαγάνδας που κάνεις ξέρεις πως λέγετε; ΓΚΑΜΑΓΕΚΕ-ΠΑΤΟΥ.
    Αν δεν γνωρίζεις, άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας να μάθεις.(αν διαβάζεις φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ;Ρ Ο Υ Φ Ι Α Ν Ι Α Π Α Ν Τ Ο Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΔΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΤΑΙΡΙΑ ΖΗΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΑ Α ΡΕ!!! ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΩ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΡΙΧΑΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΕΜΕΙΝΕΣ!! ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. POIOS EINAI AYTOS O SOFRAS O MPILIS O FAKIRIS H AYTOS POY EXEI AFENTIKO TON MPILI TON FAKIRH;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. MPILAKO MHN GRAFEIS GIATI SE JEROYME EXOYME OMADA ME CYXOLOGOYS KAI KOINONIOLOGOYS, MEXRI KAI CYXOLOGOYS KAI KOINONIOLOGOYS SKOYPIDIVN EXOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΑΚΙΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΥΛΟΥΚΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΨΗΛΌ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ποιός είναι αυτός που όταν έδειξαν τις φωτογραφίες στη δημοτικό συμβούλιο για το νταμάρι φόρεσε μαύρα γυαλιά ηλίου για να μην τις δεί;;;;; είναι αυτός που θέλει να μας φτιάξει γέφυρα στη φανερωμένη... μιλάμε, οτι πράγματι έχουμε τον φόβο του απο την μεγάλη του αδιαφορία στα προβλήματα του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ;;;; ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΦΑΚΙΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου