ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Στις 24/1 πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνέλευση της τοπικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας όπου και:
1. Άνοιξε το μητρώο μελών της τοπικής επιτροπής.
2. Αποφασίστηκαν δράσεις κατά τη διάρκεια του μήνα όσον αφορά το θέμα του λατομείου «Αγγέλου»(παρεμβάσεις με προκήρυξη ΣΥΡΙΖΑ + αφισοκόλληση με εφημερίδα τοίχου)
3. Ιδρύθηκε επιτροπή Επισφάλειας. Προγραμματίστηκαν δράσεις μέσα στο μήνα για την διεύρυνση της επιτροπής και το άπλωμα της Καμπάνιας.
4. Ανακοινώθηκε η προσπάθεια δημιουργίας Δημοτικής Κίνησης στην Σαλαμίνα από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδρύθηκε Επιτροπή για την Δημοτική Κίνηση και προγραμματίστηκαν δραστηριότητες που θα επιτρέψουν την δημιουργία και την παγίωση της ενόψει και των Δημοτικών εκλογών.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Συντρόφισσα « ΛΑΒΑ » Το ξέρουμε και έχουμε εμπεδώσει ΟΛΟΙ μέσα μας την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ για αποχώρηση του ζεύγους Παυλάκη από το ΠΑΣΟΚ. Ήρθαν σε ένα πολίτικο χώρο συκοφαντώντας ,λοιδορώντας, και ξεφτιλίζοντας πολλούς συντρόφους, και από ότι γνωρίζω ακόμη και ανθρώπους που τους βοήθησαν .Τα εφόδια που είχαν ήταν παρμένα από τον υπόκοσμο (μάγκες, ψευτιές, και κλάματα) η προσφορά τους μηδαμινή ,ήθελαν καρέκλα, για να έχουν τον τουπέ του παράγοντα γι΄ αυτό ακριβός τον λόγο κανένας δεν τους ζύγωσε και δεν τους πήρε στα σοβαρά , μια θεσούλα ζήτησαν του αντιπρόεδρου στον αθλητικό οργανισμό και δεν τους την έδωσε ο κ Σοφράς, εκεί να δεις κλάματα στον διάδρομο της δημαρχίας από την γυναίκα του .Δυο χρόνια τι άκουσε ο Δήμαρχος δεν λέγετε , όχι τίποτα το σοβαρό, γιατί ότι έλεγαν εις βάρος του ήταν ψέματα κάτι συνηθισμένο για το ζεύγος . Συντρόφισσα « ΛΑΒΑ » ο χώρος δεν τους ανέχεται ,η απομάκρυνση τους είναι ένα γεγονός που θα πραγματοποιηθεί σαν φυσική ροη στην ιστορία της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντρόφια πάρτε τους παυλάκιδες και φύγετε , εδώ είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ , ουξ από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai prosoxh giati sthn eksodo tha sas
    psaksoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τον Παυλάκη ήσυχο, έχει σκοτούρες τώρα με δάνεια. Δεν νοείται να είσαι σοσιαλιστής χωρίς κωλόσπιτο, κατά Γιαννόπουλου χαρακτηρισμός. Α ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ
    Γιάννη το TOYOTA που πήρες είναι μέσα στα 100 ευρώ που σου δίνουν οι σύμβουλοι σου κάθε μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά συντρόφια δεν τα ξέρουμε .Πρέπει να μας ενημερώσετε για τον πραγματικό ρόλο των Παυλάκιδων στο ΠΑΣΟΚ .Γιατί στην Τ.Ο έχουν γίνει και συνεχίζονται να γίνονται πολλά παρατράγουδα που δυστυχώς δεν τα γνωρίζουμε , πρέπει να γίνουν γνωστά και σε εμάς για να μπορούμε να αντιδράσουμε υπεύθυνα και σοβαρά όταν έλθει η στιγμή της απομάκρυνσης τους από το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gia ton tzabari lene re blaka oxi gia ton paulaki. den kseris oti exi agorasi tzip? mas teliosan oi sintrofoi.George Fatus Olus.ta lamogia enoo tipou tzabaris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου