Σύζευξη Φανερωμένης – Ν. Περάμου.

Τον τελευταίο μήνα στο Δήμο μας, με αφορμή κατ΄ αρχήν την ψήφιση από το Δ.Σ. του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2010 και εν συνεχεία μέσω του διαδικτύου αλλά και έντυπου υλικού που διανεμήθηκε, βιώνουμε έναν απίστευτο πολιτικό βερμπαλισμό πάνω σ΄ ένα έργο πνοής για τη Σαλαμίνα, τη σύζευξη Φανερωμένης – Ν. Περάμου.
Είναι πασιφανές και στον πιο αδαή περί πολιτικής σκοπιμότητας ότι η συγκεκριμένη επίθεση γίνεται για λόγους προεκλογικούς από μια τρομοκρατημένη, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς όραμα για το νησί μερίδα ανθρώπων, που τρέφει μάλιστα τη ματαιοδοξία να ηγηθεί αυτού του δήμου.
Είναι όμως περίεργο ότι αυτοί που ‘σιγοντάρουν’ είτε πολιτικά είτε με οποιοδήποτε άλλον τρόπο έναν δημοτικό σύμβουλο που αποποιήθηκε των ευθυνών του, δεν αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα να γίνουν στη Σαλαμίνα έργα τέτοιας εμβέλειας όπως η γέφυρα, μεγάλα αναπτυξιακά έργα που θα αναμορφώσουν τον τόπο, θα προκαλέσουν τη δημιουργία ενός δικτύου υποδομών και θα αποφέρουν οικονομικά οφέλη στο νησί.
Αν οι συγκεκριμένοι που επιτίθενται στο έργο είχαν το πολιτικό θάρρος πριν τρία χρόνια να παραμείνουν ενεργοί στην πρώτη γραμμή, ως όφειλαν απέναντι στους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν, ίσως και να γνώριζαν ότι αυτή η δημοτική αρχή ουδέποτε αποφάσισε για τους πολίτες χωρίς τους πολίτες. Το αντίθετο μάλιστα, από την πρώτη στιγμή εγκαινίασε την άμεση επαφή μαζί τους, από την πρώτη στιγμή απευθύνεται στον πολίτη και μόνο.
Αυτή η δημοτική αρχή προώθησε όσο καμία την άμεση δημοκρατία, με ανοιχτές συγκεντρώσεις και διαδοχικές ενημερώσεις- και μάλιστα αποκεντρωμένα πολλές φορές, στις γειτονιές – για όλα τα θέματα που άπτονται του Δήμου (Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, Αποχέτευση, Καθαριότητα, Ανακύκλωση, Κυκλοφοριακή Μελέτη, κ.ά.).
Τι θέλουν οι συγκεκριμένοι κύκλοι; Να μην προτείνει τίποτα ο δήμαρχος, να μην έχει όραμα για τον τόπο, να μη βλέπει μπροστά, κι όλα αυτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη μωροφιλοδοξία τους και μόνο. Είτε όμως το θέλουν είτε όχι, το νησί θ΄ αλλάξει πρόσωπο. Με την ολοκλήρωση της αποχέτευσης (η οποία επίσης δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ακολουθούσαμε τις μηδενιστικές φωνές), την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, τη γέφυρα από τη Φανερωμένη και την ανάδειξη του αρχαιολογικού μας πλούτου, η Σαλαμίνα τα αμέσως επόμενα χρόνια, πέραν των θέσεων που θα προκύψουν, θα μπει σε τροχιά τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης ανάλογης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Τούτη η δημοτική αρχή έχει συγκεκριμένες προτάσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια βάση, μια έτοιμη οικονομοτεχνική μελέτη (που δεν έγινε καθόλου βιαστικά και που δεν κόστισε στο Δήμο ούτε ένα ευρώ!), πάνω στην οποία μπορεί πλέον να γίνει δημόσια διαβούλευση και, γιατί όχι, ένα δημοψήφισμα. Γιατί σας τρομάζει τόσο; Εμάς η Δημοκρατία δε μας τρόμαξε ποτέ, διότι ποτέ δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα κι ούτε βασιστήκαμε ποτέ σε χορηγούς, για να είμαστε έρμαιο των συμφερόντων του οιουδήποτε.
Όσο για βεγγαλικά, μη βιάζεστε. Το Πάσχα αργεί ακόμη.
 
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   ΔΗΜΟΥ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Στο πρώτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1984 κυρίαρχο θέμα ήταν η κατασκευή γέφυρας στην Σαλαμίνα. Έγιναν έντονες συζητήσεις και τελικά αποφασίστηκε να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός του νησιού. Αυτή η απόφαση ήταν κύρια πολιτική θέση του τοπικού ΠΑΣΟΚ . Φυσικά υπάρχει πρόβλημα, γιατί ο Σοφράς και σημερινή πολιτική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας και δεν έχει βιώσει την πορεία του κινήματος ,οι δε απομείναντες λιγοστοί που γνωρίζουν αδιαφορούν , βολεμένοι στις θεσούλες τους , κουνάνε το κεφάλι και σιωπούν . Κύριοι δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από τους συντρόφους της δεκαετίας του 80 γεράσανε ,βαρέθηκαν, κουράστηκαν να παρακολουθούν ένα δήμαρχο ,απολίτικο, ανιστόρητο και αναποτελεσματικό που δεν μπορεί αυτός και η παρέα του να εκφράσουν το προοδευτικό κίνημα του τόπου μας ,φυσικά τον στηρίζουν γιατί θεωρούν ότι αυτό το τεράστιο κενό θα το αναπλήρωση και πράγματι έτσι είναι ο Γιάννης ο Τσαβαρής τον οποίο μάχονται με χέρια και με δόντια γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι προ των πυλών της Δημαρχίας υλοποιώντας τα ανεκπλήρωτα όνειρα τους για δόξα και εξουσία.

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άννα ,συγνώμη, Ικτίνε μη κλαίς θ'αρθουν πάλι καιροί...κ.τ.λ.
    Κοίτα τι γράφεις. "...να γίνει δήμαρχος ο Τζαβαρής για να υλοποιήση τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους για δόξα και εξουσία".
    Δεν γνωρίζεις "αρχαίε" μου Ικτίνε ότι η εξουσια φθείρει, και το χρήμα διαφθείρει; Γι'αυτό θέλεις τον Τζαβαρή δήμαρχο; Τα πάντα για τη μάσα; Οι συνήθειες και τα χούγια δύσκολα κόβονται έτσι; Συ είπας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΙΚΤΙΝΟ

    ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΗΜΑ ΔΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΠΡΩΤΟΝ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ,
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ: ΠΟΙΟΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ;
    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.


    Υ.Σ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΥΤΟΜΑΘΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕΣ. ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΤΑΣ ΜΠΟΥΛΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΙΘΕΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΟΡΟΣ. ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ ΟΛΚΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΤΑΝΕ. ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ, ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ, ΜΕ ΜΕΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσένα διανοούμενε(;) της κακιάς ώρας ποιος δάσκαλος σου έμαθε να γράφεις το "θυμηθει" με ιωτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ 08:09-08:16
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑ....ΕΣ.

    Υ.Γ.ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
    Ε.Ε.Ε. ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΗ ΜΕΘΟΔΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΕ ΠΟΜΠΩΔΗ, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΩΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ BLOGS. ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΙΔΙOΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΠΑΛΙ 1% ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΘΕΩΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΕΝΩ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΗΘΙΚΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ(ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ (1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ). ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. """ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ.""""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΑΒΑΡΗ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΝΤΟΛΗ" ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΤΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(?) ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ? ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΙΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΡΥΒΟ, ΜΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ….Δ ότι είσαι μπερδεμένη αυτό δεν χωρά αμφιβολία , δεν θα ασχοληθώ πολύ με σένα .Το ΠΑΣΟΚ το γνωρίζεις σκέψου και βγάλε συμπεράσματα.

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΈΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ.700 ΕΥΡΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ(για να γραφετε κατα παραγγελια)ΔΙΝΕΙ 1200 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδία αυτά τα πράγματα που γράφετε για συνέδρια για αποφάσεις ποιος να τα ξέρει ; Ο Παυλάκης η ο Σάντος για να τα πει στους νεότερους .Αυτοί τώρα ήρθαν στο ΠΑΣΟΚ ο ένας για να βολέψει τα παιδία του και ο άλλος εγκατέλειψε τον Μακρή όταν φθάρθηκε και ήρθε στο Πασοκ να το παίξει παράγοντας . Που έδωσαν μάχες δεν μας λένε και εμάς τους ποιο παλιούς , άντε γιατί πολύ υπομονή έχουμε κάνει με τους καραγκιόζηδες , μην ανοίξουμε το στόμα μας γιατί θα κλάψουν πολλές μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΤΟΥΣ(ΑΦΗΣΟΥΝ)ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pia neolea. auti pou dialise o "sosialHstis Fourikis? pigenete ke sis na asxolitite ligo me ta kina ke afiste tis mages. o kaue antropos exi dikeoma na allazi. ola girizoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΟΡΥΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ‘’ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ’’ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΑΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΜΒΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ : ‘’’’’’’’’ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ , ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΡΙΤΑ’’’’’’’’’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε 5:59 μασκαρά πόσες φορές θα γράφεις το ίδιο σχόλιο σε κάθε blog; Έχεις γίνει πολύ γελοίος. Όπου πάμε να ενημερωθούμε βλέπουμε δύο και τρεις φορές το ίδιο σχόλιο. Ρε τι σοσιαλιστής μας το παίζεις. Φασίστας του κερατά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΛΗΡΩΜΈΝΕ ή πληρωτέε ψευδολόγε της πλάκας, τσίπα δεν έχεις;
    Κακομοίρη, που την είδες τη φορολόγηση των νοικοκυριών ρε χαμένε;
    Την μείωση των τιμολογίων στο νερό των οικιστών την έκανες αύξηση; Ούτε καλόγερος την εποχή του Βυζαντίου να'σουν, που βάπτιζαν το κρέας ψάρι.
    Αυτό ήταν αίτημα τώρα και 20 χρόνια,και κανείς δήμαρχος δεν τολμούσε να εξισώσει τις τιμές, με αυτές της ΕΥΔΑΠ που πληρώνουμε όλοι μας.
    4 χρόνια τώρα, μόνο μία αύξηση στα δημοτικά τέλη (3,6%) έχει γίνει.
    Κρετίνε, η κυκλοφοριακή μελέτη, και όχι κυκλοφορική (γιατί δεν ομιλούμε για την κυκλοφορία του αίματος),είναι έτοιμη. Οπότε κτυπάς ανοικτές πόρτες.
    Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εντάξεις των οικιστικών περιοχών στο σχέδιο.
    Στο Γ.Π.Σ. σε λίγο καιρό θα γίνουν οι τελικές προτάσεις και θα αναρτηθούν για τυχόν ενστάσεις και αλλαγές.
    Η Γέφυρα θα γίνει γιατί το απαιτεί η πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού. Απλά σας ήρθε κεραμίδα η ανακοίνωση του δήμαρχου και σας χάλασε τη σούπα. Και απο το ένα λάθος, τώρα κάνετε κωλοτούμπα στο άλλο.
    Το χωριό του δήμαρχου, της Ρούλας,και του Ράπτη είναι η ΚΟΥΛΟΥΡΗ μανάρι μου. Το δικό σου;

    Και για να τελειώνουμε. Η γέφυρα, τόσο για τους Σαλαμίνιους όσο και για τους οικιστές είναι έργο ΠΡΩΤΗΣ ανάγκης και αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε ψάχτε να βρείτε ψήφο στις εκλογές.

    ΥΣ: Την επόμενη φορά πριν γράψεις, διάβασε καλύτερα τον Γκέμπελς αλλά και τον δικό μας. Τον ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ.(αν δεν τον γνωρίζεις, ρώτα τον Γ. Γκουζούαση, αυτός τον ξέρει πολύ καλά).
    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. που ειναι ολα αυτα ρε φιλε μας τα κρατας κρυφα βγαλε τη μελετη για το κυκλοφοριακο να του την τριψεις στη μουρη απο που ξερεις οτι ολοι θελουμε τη γεφυρα
    ποιος εισαι ρε μπαγασα ο πητ παπαδακος

    και κατι τελευταιο μην κολας τη γεφυρα στο σπυρο ντε και καλα γιατι κεραμιδα ειναι σε καποιο κεφαλι θα πεσει δεν ειναι αναγκη να πεσει στου σπυρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΚΟΥΤΟΜΠΕΡΜΠΑΝΤΕ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΙΣΜΟ, ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΕΙ ΜΕ ΗΤΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΡΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ, ΣΕΛΙΣ 45 ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ. ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΟΤΙ Ο Η/Υ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΩΙΖΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΑΣΧΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΕΛΙΣ 631 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΗ . ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχω πάθει κυκλοφορική συμφόρηση με αυτά που διαβάζω κάθε φορά.
    Ο γιατρός πηγαινοέρχετε στο σπίτι μου, βαράω κάτι εικοσάρια στην πίεση ούτε στο λύκειο δεν τα έιχα δεί. Τέρμα μου λέει οι μα.....κίες και μου έχει κόψει το ιντερνετ,
    όμως εγώ παίρνω την δόση μου διαβάζοντας τις μα...κίες που γράφετε με γνώμονα μόνο την τσέπη σας κοράκια.Το καλό όποιος το κάνει δεν με εδιαφαίρει ποιός δεν το χειροκροτήτε αλλά μπαίνει μέσα σας ο κακός ¨Ελληνας ο Εφιάλτης και θέλετε να μας πείσετε με φανφάρες και πολύ χρήμα.
    Που τα βρίσκετε μωρέ όλοι σας και τα πετάτε για μια πιθανή εκλογή σας;;
    Και με ποιό τίμιμα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PESMAS RE NOYMERO TI PAPIA EXEIS NA SOY APODEIJV POSO MPOYRDAS EISAI POY PEIRATE TIS LEJEIS KAI TIS KANTE SAN TA MOYTRA SAS POY UELEIS VLAKA NA MAS PEIS GIA TO KYKLOFORIKOS KAI KYKLOFORIAKOS THN DIAFORA KANTO AN EXEIS KOTSIA. UA SOY APODEIJV VLAKA OTI DEN YPARXEI KAMIA DIAFORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΑΙ, ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΙΣΜΟ. ΞΕΡΕΙΣ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. malakes. tsimpate san kokovioi ke i dio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συντρόφισσα « ΛΑΒΑ » Το ξέρουμε και έχουμε εμπεδώσει ΟΛΟΙ μέσα μας την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ για αποχώρηση του ζεύγους Παυλάκη από το ΠΑΣΟΚ. Ήρθαν σε ένα πολίτικο χώρο συκοφαντώντας ,λοιδορώντας, και ξεφτιλίζοντας πολλούς συντρόφους, και από ότι γνωρίζω ακόμη και ανθρώπους που τους βοήθησαν .Τα εφόδια που είχαν ήταν παρμένα από τον υπόκοσμο (μάγκες, ψευτιές, και κλάματα) η προσφορά τους μηδαμινή ,ήθελαν καρέκλα, για να έχουν τον τουπέ του παράγοντα γι΄ αυτό ακριβός τον λόγο κανένας δεν τους ζύγωσε και δεν τους πήρε στα σοβαρά , μια θεσούλα ζήτησαν του αντιπρόεδρου στον αθλητικό οργανισμό και δεν τους την έδωσε ο κ Σοφράς, εκεί να δεις κλάματα στον διάδρομο της δημαρχίας από την γυναίκα του .Δυο χρόνια τι άκουσε ο Δήμαρχος δεν λέγετε , όχι τίποτα το σοβαρό, γιατί ότι έλεγαν εις βάρος του ήταν ψέματα κάτι συνηθισμένο για το ζεύγος . Συντρόφισσα « ΛΑΒΑ » ο χώρος δεν τους ανέχεται ,η απομάκρυνση τους είναι ένα γεγονός που θα πραγματοποιηθεί σαν φυσική ροη στην ιστορία της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΙΛΕ ΙΚΤΙΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜ.ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ.
    Υ.Γ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ

    Υ.Γ.Ν2 ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτός ο πουλάκης ήτανε κωροφήλακας, τι τουσ θελουμε τετοιους στην οργάνωση τετιη δέρνανε τους ανθροπους στη χουντα τουσ φεραμε για δυμοκρατικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κοροϊδο νικολάκη ασε δεν μασάμε με εσκεμμένα ορθογραφικά λάθη.
    Παυλάκη ο γνωστός νικολάκης είναι.

    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σύντροφε «ΛΑΒΑ» σε κατανοώ και συμμερίζομαι την άποψη σου για τους Παυλάκιδες . Πρέπει να ενωθούμε όλοι και με μια φωνή να βροντοφωνάξουμε . Φτάνει πια , δεν σας ανεχόμαστε άλλο μας κουράσατε , έξω από το ΠΑΣΟΚ εδώ δεν είναι τσιφλίκι σας ,εδώ είναι ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός εάν θέλετε τσιφλίκια απέναντι στα νυχτερινά μαγαζιά του Αιαντείου ,εμάς αφήστε μας ήσυχους αρκετά μας ταλαιπωρήσατε .

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ‘’ΡΟΥΦΙΑΝΕ ‘’ είσαι μεγάλος γάτος .Πως κατάλαβες ότι τα ορθογραφικά λάθει είναι εσκεμμένα πως, πως ;


    Ο ΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τα κατάλαβε το παιδί που κάνει φακιρικά ο μπίλης ο μεγάλος δάσκαλος της αρπαχτής και του ρηξίματος. γράφει πάντα γερμανικά γιατί τα φακιρικά απο την γερμανία είναι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ.Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ .ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΙ,ΤΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ayth oi trampoykhsmi toy foyrikh kai toy dertoyzoy sto xtesino d.s den sas enoxloyn ΛΑΜΟΓΙΑ toy kerata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ayth oi trampoykhsmi toy foyrikh kai toy dertoyzoy sto xtesino d.s den sas enoxloyn ΛΑΜΟΓΙΑ toy kerata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Παρτούζος τραμπούκος; Ας γελάσω!!!
    Τα αποθυμένα του βγάζει ρε παιδιά,από τότε που ήταν στα καράβια.
    Ξέρετε τι ξύλο έχει φάει και γ....σι κάτω στα πανόλα των μηχανών;
    Παρτούζο μας,Παρτούζο μας, μας πήρανε χαμπάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mpili katse kala xesmene kai mhn kaneis to magka giati megalitero lamogio, arpaxtiko, rhxhmatia h koyloyri den exei bgalei kai to jeroyn oloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. γιουσουρούμι σου λέω γιουσουρούμι, άλλαξε απο παιδική χαρά, δεν ξέρω τώρα τις απόκριες τι θα ντυθούνε. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΟΥΝΑΡΗ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝΕ ΓΟΥΝΑΡΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΑΚΙΡΙΚΆ, ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοπέλι λαμογιάρικο τι σου έμελε να πάθεις από τον φίλο σου το Τσάβαρη την μάσα σου θα χάσεις .

    Κουλουργιώτικη μαντινάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. το μενού σήμερα έχει Τσαβαρί ΠΙλάφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. xestikame gia ton tzabari ke to askeri tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΑΘΛΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ. Η ΔΟΣΤΟΥ ΑΛΛΟ ΝΟΝ PAPER ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΟ... ΜΑΓΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ε!!! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠ......
    ¨ΕΠΙΚΡΑΘΕΙΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΕΠΙΚΡΑΘΕΙΝ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ¨ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. nikolaki sobarepsou. o antonas den itan prodotis san ton Iouda ke sena.ela sta kila sou manari mou.o Antonas itan magkas filosofimenos ke oxi pseftomagkas gia na ton pianis esi sto stoma sou. gege?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΙΚΤΙΝΕ-ΛΑΒΑ και όλοι οι υπόλοιποι ΑΧΡΕΙΟΙ και ΤΡΣΑΘΛΙΟΙ, που η ηλεκτρονική εποχή σας έδωσε την ευκαιρία να γράφετε ότι ΜΑΛΑΚΙΑ σας κάτσει στο κεφάλι, καλό είναι να αφήσετε ελεύθερο αυτό το ΜΠΛΟΚ προκειμένου υγιείς και σκεπτόμενοι πολίτες να ανταλλάσουν με πολιτικά επιχειρήματα τις απόψεις τους. Ασχολείστε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ με τον ΠΑΥΛΑΚΗ και την γυναίκα του (η οποία σημειοτέον έχει αποχωρήσει από την Οργάνωση εδώ και δύο χρόνια περίπου) και ξεχνάτε ΝΟΥΜΕΡΑ ότι ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ και η σύζυγός του, κράτησαν ανοικτή και ζωντανή την Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας σε χαλαιπούς καιρούς και ανοιδιοτελώς, την στιγμή που όλοι εσείς οι κρίνοντες παίζατε ύπουλα και ελεεινά πολιτικά παιχνίδια (και ο νοών νοείτω). Λησμονείτε φαίνεται επίσης ότι χωρίς να υπερασπίζομαιν κάποιον, ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ εκλέχθηκε σύνομα και νόμιμα Γραμματέας της Οργάνωσης μέσα από εσωκκοματικές διαδικασίες παίρνοντας 447 ψ'ηφους από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, νούμερο ψήφων ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει κανένας άλλος Γραμματέας. Πρέπει να έχετε το θάρρος και την ειλικρίνια να βγείτε επώνυμα και να καταγγείλετε ποιούς συκοφάντησαν, ποιούς λοιδώρησαν και ποιούς ξεφτίλισαν, ειδάλως αν δεν το κάνεις ΙΚΤΙΝΕ-ΛΑΒΑ και όλοι οι υπόλοιποι που σαν ΚΟΤΕΣ που είστε χχησιμοποιείτε αυτό το ΜΠΛΟΚ μόνο και μόνο για να γράφετε όλες αυτές τις ανακρίβειες τότε επιεικώς είστε ΕΛΕΕΙΝΟΙ. Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα ότι δεν είμαι υπερασπιστής κανενός. Επειδή 'ομως τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνωρίζω προσωπικά σας εύχομαι στο ελάχιστο να πάρετε την ντοπροσύνη του, την ευθιξία του την ειλικρίνια του και την ανοιδιοτελιά του. ΤΕΛΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Eρώτηση από ένα ΣΥΝΤΡΟΦΟ .
    Βρε Σύντροφοι ένα ΝΟΥΜΕΡΟ που κυκλοφορεί εκεί στην Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας και ακούει στο όνομα ΤΣΙΡΑΚΟΣ δεν μπορείτε να τον συμμορφώσετε? Το παλληκάρι κυκλοφορεί στην κοινωνία και το στόμα του δεν σταματάει. Ειλικρινά λυπάμαι , αλλά 'ολοι οι υπόλοιποι που διακρίνω μια σοβαρότητα επάνω σας , δεν μπορείτε να τον μαζέψετε? Αν δεν το κάνετε να ξέρετε ότι θα το κάνω εγώ παρουσία όλων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΥΛΑΚΗ είσαι ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ,κρίμα στο ΠΑΣΟΚ που έχει στις τάξεις του αυτής της ποιότητας ανθρώπους.

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5/2/10 4:02

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ Μ'ΑΥΤΟΥΣ( Η ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ Η Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ )ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 4:29μ.μ.

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΟ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:Ο ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,Η ΜΑΡΑΚΓΟΥ,Η Η ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. προς ανωνυμο 5/2 4:02

    εσυ εισαι υγιεις σκεπτομενος πολιτης;δεν νομιζω ενας βλακας εισαι και υπερασπιστης του παυλακη.το ποιος ειναι αυτος το ξερουμε καλα ολοι μας και πως βγηκε γραμματεας, θα τον δουμε και τωρα που θα βαλει για δημ.συμβουλος τι θα κανει..

    οσο για τον τσιρακο σιγουρα δεν ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ γιατι δεν ειναι συνταξιουχος τεμπελης του δημοσιου να τον πληρωνουμε εμεις...(νομιζω τα εχετε βρει μπαστουνια και δεν μπορειτε να κανετε τα παιχνιδακια σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κυρίες και κύριοι παρακολουθήσατε ένα παραλήρημα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ( συντρόφου) Παυλάκη .Από το ήθος το ύφος και το λεξιλόγιο των δυο αναρτήσεων αντιλαμβάνεστε την προσωπικότητα του ανδρός . Αντιλαμβάνεστε την πλήρη ανικανότητα του να κρύψει τον πραγματικό συντάκτη των δυο (2) αναρτήσεων 5/2/4:02μ. μ. 5/2/4:29μ. μ. που είναι ο ίδιος. Αντιλαμβάνεστε την μικροπρέπεια του τον απολίτικο και απολογητικό του λόγο μέσα από το λεξιλόγιο και τους χαρακτηρισμού που χρησιμοποιεί για την σύνταξη των δυο αναρτήσεων . Αντιλαμβάνεστε την ασχετοσύνη του, κάνει λόγο ότι «ΕΦΕΡΕ» 447 ψήφους και δεν έχει ακόμα αντιληφθεί , ότι η ψηφοφόροι ήρθαν για το ΠΑΣΟΚ και έχοντας δυο(2) υποψηφίους έκαναν την ανάλογη επιλογή. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν γνωρίζει ότι παλιά η επιλογή γραμματέα δεν ήταν άμεση όπως είναι σήμερα, ήταν έμμεση και ψήφιζαν μόνο τα κομματικά μέλη και όχι και οι φίλοι ,γι΄ αυτό υπήρχε μικρός αριθμός ψηφοφόρων . Αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικός είναι , ο σύντροφος του τόλμησε να του κάνει κρητική και αυτός τον απειλή δημόσια και ονομαστικά ότι θα του κλείσει το στόμα ενώπιων όλων ,ο τίτλος που του απέδωσαν « ο τραμπούκος του ΠΑΣΟΚ » δεν είναι τυχαίος. Αντιλαμβάνεστε ότι η παρουσία του εδώ και δέκα (10) χρονιά στο ΠΑΣΟΚ μόνο ανιδιοτελείς δεν ήταν. Κατά ομολογία του ίδιου και της οικογένειας του έκανε πρόταση για πρόεδρος στο Λιμενικό ταμείο και μάλιστα ένσταση εναντίον του τότε Προέδρου συντρόφου Πασχαλούδη, προσπάθησε να βάλει τον γιο του στο λιμενικό ,μάλιστα Η Τ.Ο έστειλε και τις ανάλογες επιστολές στο κόμμα και στο υπουργείο. Ζήτησε και διορίστηκε μέλλος της Σ.Ε .Εργάστηκε στην παράνομη χωματερή του συντρόφου Αγαπίου εισπράττοντας καθημερινά χρήματα από τα μπάζα .Ζήτησε να γίνει μέλος του λιμενικού ταμείου του είπαν όχι ,απαίτησε να τον κάνουν αντιπρόεδρο του αθλητικού οργανισμό, του είπαν όχι . Με την εξαίρετη ντομπροσύνη του και την ευθιξία του έβριζε και λοιδορούσε (κάτι που κάνει με όλους τους συντρόφου ς του ) τον σύντροφο ΣΟΦΡΑ επί τρία χρόνια μέσα και έξω από το κόμμα .Σύντροφοι όλα αυτά νομίζω ότι τα έχουμε διαπίστωση όλοι μας . Σύντροφοι αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα της συσπείρωσης γύρο από πρόσωπα με πραγματικό ήθος και ύφος για να μπορεί το ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς ανωνυμο 5/2/10 4:29

    Ενω δεν συνηθιζω να συνομιλω με τυπους που χρησιμοποιουν τη μεθοδο της κουκουλας και μεσω της ανωνυμιας να το παιζουν κουτσαβακια με σενα θα κανω μια εξαιρεση,γιατι μαλλον δεν μου εισαι και τοσο ''ανωνυμος''.
    στο σχολιο σου αναφερεις οτι εχω μεγαλο στομα ,σου απαντω οτι και μεγαλο στομα εχω,και ξακαθαρω λογο και αποψη.

    Ο ΤΣΙΡΑΚΟΣ δε σκυβει το κεφαλι σε ΚΑΝΕΝΑΝ και το εχω αποδειξη αρκετες φορες μεσα απο τα κοινα,αυτο βεβαια δε μου βγαινει παντα σε καλο,αλλα τουλαχιστον το βραδυ κοιμαμε ησυχος σε αντιθεση με καποιους αλλους που την ΛΑΜΟΓΙΑ και την ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ την εχουν μεσα στο αιμα τους και την καθημερινοτητα τους.
    Τωρα οσο αναφορα τις απειλες οτι θα ερθεις να με μαζεψεις ,σου λεω οτι ο χωρος που κινουμε επαγγελματικα και πολιτικα ειναι γνωστος και διαφανος.Σε περιμενω..
    Καποιοι εχουν συνηθισει στα πολιτικα δρωμενα του νησιου την οργανωση του ΠΑΣΟΚ να την χρησιμοποιουν κατα το δοκουν.
    Αυτο οσο ειμαι εγω και τα αλλα αξια παιδια που απαρτιζουμε την συντονιστικη του ΠΑΣΟΚ Σαλαμινας δεν προκειτε να το αφησουμε να συμβει για κανεναν λογο.
    Τελος για να κλεισω θα ηθελα να σου πω,οτι πολιτικες διαφορες εχω με πολλους,προσωπικες με κανεναν.
    Μακαρι να μπορουσες να πεις και εσυ το ιδιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Έλα ρε κλανιάρη βγες να του απαντήσεις επώνυμα , κολοτούμπα του κερατά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΣΙΡΑΚΟ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΥΛΑΚΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τι να βγει επώνυμα να απάντηση ; Τι είναι αυτά που λες , έχει φάει πάρα πολλές τακουνιές από τ ην συντρόφισσα γυναίκα του και είναι ζαλισμένος όταν γίνει καλά θα τα πούμε παλιοαλήτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κυριε Παυλακη ειστε για κλαματα!!! Δεν εχω καμια σχεση με την Τοπικη Οργανωση του ΠΑΣΟΚ, θα μπορουσα ομως να εχω μελλοντικα! Ειμαι 19 χρονων και παρατηρω συμπεριφορα 15χρονου απο εσας! Ελεος πια! Ποιος σοβαρος ανθρωπος κρυβεται πισω απο το δαχτυλό του για να απειλει και να προσβαλει τον κοσμο??? Ντροπη σας! Προφανως ανηκετε στη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ (με τετοια μυαλα) και παλι πολυ σας ειναι!!! Υπάρχουν αξιόλογα ατομα στην οργάνωση (φανηκε αλλωστε) και αξιζει να συνεργαστεις μαζί τους, αν ομως προκειται να ερχεσαι αντιμετωπος/η με τετοιες εξεφτελιστηκες συμπεριφορες και ανωρημοτητες...να μου λειπει καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΥΛΑΚΗ...ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παυλακη καιρος ειναι πια να ακολουθησεις το δρομο που πηρε η συντροφος-γυναικα σου πριν απο 2 χρονια!!! ΡΕ ΟΥΣΣΣΣΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Οι κουκουλοφόροι "συντροφοι", που τα εχουν βάλλει με τον Παυλάκη και τον Τσιράκο είναι οι αποστάτες τύπου Τσιριμώκου-Μητσοτάκη, ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Σ. και ΦΟΥΡΙΚΗΣ Ν. Δηλαδή "πιάσε τ'αβγό και κούρευτο". Τόσο βαρυσήμαντοι...

    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΣΙΓΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ;ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ IMAGE ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ‘’ΛΑΒΑ’’ ανάβεις φωτιές , άσε το παλικάρι ήσυχο δεν έχει αναρρώσει από τις τακουνιές ,δεν τον λυπάσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ ΛΑΒΑ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΤΑ... ΚΑΙ ΤΩΤΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κ…Δ είσαι ξαδέλφη του Μουσούλια η κάνω λάθος ;Άπλα ρωτώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε παιδια ποιος ειναι ο Μουσουλιας να μαθουμε κι εμεις,τον εχετε αναφερει ξανα και δεν τον γνωριζουμε.οποιος ξερει ας μας ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου