ΣΑΛΑΜΙΝΑ +ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ = ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ



Το σχέδιο «Καλλικράτης» για την περαιτέρω μείωση των δήμων με συνενώσεις που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, αγγίζει και τον ευρύτερο Πειραιά, όπου αναμένονται αλλαγές, ιδιαίτερα στη Β΄ Πειραιά και τον Σαρωνικό.
Ως προς το δήμο Πειραιά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια αλλαγή, αν και θα έπρεπε ίσως να υπάρχει με την προσάρτηση των γειτονικών δήμων Ρέντη και Δραπετσώνας.
Παραπέρα όμως υπάρχει ήδη πρόταση ή και προτάσεις αλλαγών που αλλάζουν το χάρτη και τις υφιστάμενες ισορροπίες δεκαετιών. Ποιες είναι σήμερα οι πιθανές αλλαγές;
Η πρώτη αφορά το παραλιακό μέτωπο και εκεί δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι η Δραπετσώνα πηγαίνει τουλάχιστον με το Κερατσίνι.
Μια δεύτερη σκέψη είναι να μεγαλώσει αυτός ο δήμος με κέντρο το Κερατσίνι και προς τις δύο πλευρές με την συμμετοχή και του όμορου Περάματος.
Εάν αυτό δεν περπατήσει, συζητείται ένας νέος μεγάλος δήμος με Πέραμα, Σαλαμίνα, Αμπελάκια, ενδεχόμενο αρκετά πιθανό -το σίγουρο είναι ότι οι δύο δήμοι της Σαλαμίνας χωρίς αμφιβολία ενώνονται.
Ζήτημα είναι το τι θα γίνει με το δήμο Νίκαιας και στο τραπέζι έχει πέσει η σκέψη ενοποίησης με τον όμορο Ρέντη.
Δεν αποκλείεται εάν δημιουργηθεί μεγάλος παραλιακός δήμος, στο σχέδιο να προστεθεί και ο Κορυδαλλός, ή να πάμε τελικά σε δήμο Νίκαιας – Κορυδαλλού, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Κάθε νησί…
Το κάθε νησί και δήμος ισχύει και για το Σαρωνικό, με κάποιες μικρές ιδιαιτερότητες που θα καθορίσουν την τελική απόφαση μετά το διάλογο που θα γίνει.
Σίγουρα παραμένουν ξεχωριστοί δήμοι Ύδρα, Σπέτσες.
Από ’κει και πέρα υπάρχει θέμα συνένωσης της Αίγινας με το Αγκίστρι, αν και θεωρείται πιθανό να μην συμβεί αυτό τελικά.
Στα Κύθηρα φυσιολογικά θα κολλήσουν τα μικρά Αντικύθηρα.
Η μεγάλη συνένωση που πιθανότατα θα προκύψει και έχει ενδιαφέρον είναι στην Ποροτροιζηνία, όπου σήμερα υπάρχουν οι δήμοι Πόρου, Τροιζήνας και Μεθάνων σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους -ουσιαστικά είναι ένα πλέγμα.
Εδώ θεωρείται λογική η τριπλή ένωση και μάλλον δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμιά τοπικιστική ένσταση, απλώς για να υπάρχουν πολλές καρέκλες.
Ανατροπές…
Οι εξελίξεις αυτές είναι σημαντικές και αλλάζουν το υπάρχον κλίμα και τις υφιστάμενες ισορροπίες και συμμαχίες, ακόμα και μεταξύ βουλευτών, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σύντομα θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος με κατεύθυνση τις μονοεδρικές περιφέρειες, που πιθανότατα θα ταυτίζονται κατά κάποιο τρόπο -ειδικά στο χερσαίο Πειραιά με τους νέους δήμους.

                                                                                                    

Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Ο ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ύβρεις, χυδαιολογίες, αθυρόστομες και εχθρικές προτάσεις βάλλοντο προς πάσα κατεύθυνση απο τους αυλικούς της δημοτικής αρχής. Αντίκρουαν με επιθετικό τρόπο μεταβιβάζοντας τις ευθύνες σε άλλους τους τρεις μισθούς που λαμβάνει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σαλαμίνας. Μετέθεταν το ισχύον γεγονός, με αφηρημένη πολιτική προσπαθώντας να αποδείξουν, οτι για όλα ευθύνονται οι άλλοι. Παραπλανούσαν τους πολίτες με λασπολογίες και ανυπόστατες κατηγορίες, ιδιαίτερα έστρεφαν τα πυρά προς τον ΤΣΑΒΑΡΗ, κατηγορώντας τον και μόνο αυτό. Σήμερα ύστερα απο τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έρχονται οι υποστηρικτές και οι αυλικοί να μας ενημερώσουν, ότι όντως παίρνει ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΣΘΟΎΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΙΝΑΙ:::: Α Ρ Π Α Ξ Ε ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ Κ Λ Ε Ψ Ε Ν Α Χ Ε Ι Σ. ΤΑ συμπεράσματα των πολιτών. ΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ rotisa kai emaθa oti auta pou perni o dimarxos ine nomima kai ta problepi o nomos.
    i mizes eine nomimes pou perni o ipallilos? ξeftilas ise esi pou ton akolouθis lamogio tou kerata.

    17 Ιανουαρίου 2010 6:49 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα όπως ακριβως φαίνεται στο υστερόγραφο του αυλικού. Αυτή είναι η εικόνα τους, οπως περιγράφεται στην ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i Salamina βoa k.Tzabari!!
    pes mas pou βriskis ta lefta? apto misθo sou? apto propotzidiko?(edo θa gelasoume).aptis mizes? apantiste. pasa apantisi dekti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Κολοτούμπα (Ανατροπέα) καλύτερα να ασχοληθείς με την αφεντικίνα σου , που εδρεύει στην Γούναρη ξέρεις στον Πειραιά εκεί που σφάζουν αρνιά, αδύναμα και άπορα. Πήγαν και την Σαλαμίνα εκεί σαν καλή κατσίκα που είναι και άρχισε το άρμεγμα, πάρε γάλα φρέσκο , κόψε παϊδάκια, άντε και κάνα συρτό και καλά περνάμε .Έρχεται όμως ο ‘’Καλλικράτης ‘’ και τα πράγματα αλλάζουν .Όλα τα λαμόγια και τα μεγάλα αρπαχτικά που στήριζες (με το αζημίωτο φυσικά )ετοιμάζονται να πάνε για ύπνο .Το ξέρω ετοιμάζεσαι και εσύ να βρεις άλλη στέγη τους εγκαταλείπεις, έχεις δίκιο ο σώζον τον εαυτό …………ρε τι καθόμαστε , ρε τρέχτε να σωθούμεεεεεεεεεε .


    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΡΑ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΕΧΕΙ;; Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ;; ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ΔΑΝΕΙΑΚΙ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re arxilamogio (i)ktinos poli se tzouzi ok?
    emeis rotame na mas peite posa bgazi to propotzidiko.neta sketa karagiozi.
    gia tis nomimes doulies leme, oxi gia tis mizes.
    kai pou eise o tzabaris tetartos erxete? giauto exete lisaξi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ME POIA PROSONTA RE FILE UA GINEI AYTO STON KALLIKRATH;JYPNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Κολοτούμπα ποιος νομίζεις ότι είσαι ;Ο εισαγγελέας Πειραιά ή ο οικονομικός έφορος Σαλαμίνας ; Δώσε το καλό παράδειγμα και πες μας , ποιο είναι το ετήσιο εισόδημα σου και από που εισπράττεις τα ευρώπουλα εσύ και η κυρά σου ; Έχεις ερωτηθεί πολλές φόρες αλλά δεν έχεις απαντήσει.

    Ικτίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΚΙΡΗ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ. ΤΩΡΑ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗ ΣΑΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλόπαιδο ο Σοφράς με ποιους συμβούλους θα κατέβει. Του έφυγε και ο Αγαπίου και ο Χρήστος ο Μούτσης από το Αιάντειο ,τι του απέμεινε; Ποιους θα βρει για να συμπλήρωση τον συνδυασμό ;Εγώ έχω να του δώσω μια συμβουλή . Μέχρι να φτιάξει την γέφυρα ας πάει στο Αλεποχώρη με τον Σάντο και μετά βλέπουμε τι θα γίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ; (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ.Κ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ?
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗΣ.
    ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ .
    ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΩΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε απολίτικε ποιοι είναι οι καλοί δημοτικοί σύμβουλοι ;Δεν γνωρίσεις ότι η κοινωνία που ζουν οι άνθρωποι αποτελείτε από πολιτικά όντα .Δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις που πηγάζουν μέσα από την ιδεολογική ταυτότητα του ατόμου . Δεν γνωρίζεις ότι η κυρίαρχη ιδεολογική ταυτότητα είναι αποτέλεσμα των επιμέτρων ιδεολογιών .Δεν γνωρίσεις ότι η ιδεολογία αναπαράγετε . Τέλος δεν γνωρίζεις ότι κυρίαρχο στοιχείο της δημοκρατίας είναι η διαφορετικότητα .Για ποιο ενιαίο συνδυασμό μας μιλάς , μάθε ότι ο φασισμός στον τόπο μας έχει πεθάνει και δεν πρόκυπτε να αναστηθεί ποτέ.

    Alpinis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ (Alpinis).ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ.(ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΕΝΕΦΙΚΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ). ΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ;ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΕΝΝΟΩ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΡΕΙΩΝ ΔΗΜΩΝ)ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ;ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΩ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Η ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΑΤΟ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ 3500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ . ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. tora me ton kalikrati oi dapanes tha dimosievontai.o papagiannis sto extra evgale sti fora ton proin ipourgo tourismou pou skorpage ta lefta mas se syllogous stin evia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 20.000 eyro sto syllogo FILLON TIS MELISSAS ME KITRINA PODIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. oles oi spatales sti fora.a pe ragousi ti mas ekanes?pos tha kanoume paixnidi tora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΙΚΑΝΕ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΓΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. moy spasane to PAGLAMA kati paliomages exthes arga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. UAMAI SKLHROS ALLA PREPEI GIATI MOY DOSATE TO DIKAIOMA ESEIS OI IDIOI.UEE MOY KALLIKRATH KANE NA SYMPERILIFUEI KAI TO PERAMA STON ENIAIO DHMO (SALAMINA AMPELAKIA PERAMA) NA GELASOYME KAI MEIS POY EXOYME AHDIASEI ME OLOYS BLEPONTAS TOYS NA TREXOYN SAN TA PONTIKIA.
    SOFRA STAMATA NA PROSFEREIS ADIAFORIA KAI ETSIUELISMO STO NHSI POY SE BOLECE.
    AGAPIOY STAMATA UA SE TELEIOSEI H LITSA KALA BOLEYTIKES OS EDO AN KAI DEN TO AJIZES.
    RAPTH DEN PEIUEIS HREMJSE DEN UA BOLEYTEIS.
    ROYLA GLYKANALATH DEN EINAI PETRELAIO O DHMOS NA SE BOLECEI O MINAS.
    MAKRH H JEFTILA EXEI KAI ORIA (NTROPH PIA)DEN JANABOLEYESAI.
    TZABARH DEN UA FAS TO MISOS KAI H UEORIA GINONTE MPOYMERAGK DEN BOLEYEI.
    PAPASABA...ASE TIPOTA... ALLOY EISAI BOLEMENOS ESY KAI POLY SOY EINAI.
    (ZHTHTE SENTRE FOR MESAIOS KAI AMYNTIKOS).
    BRISTEME TORA UA TO DEXTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΠΟΥΛΗ, ΜΠΟΥΛΗ, ΜΠΟΥΛΗ ΠΥΓΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑΚΥΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. AN ENOEIS EMENA EXEIS MEGALO LAUOS FILE MOY KATA TA ALLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. DEN JEPOYLAO THN SFYRIXTRA MOY EGO.AN MPOROYSA NA SOY PO TONOMA MOY UA SYMFONOYSES KAI SY.ISOS NASAI KAI FILOS MOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. AGANAKTISMENOS EIMAI KAI ISOS NA LEO KAI KAPOIES YPERBOLES.MA OLOI UELOYN NA KANOYN FAOYL KAI NA MHN SFYRAO KALE MOY FILE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ ΦΙΛΕ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΑΘΛΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΠΑΜΕ... ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. είδες πως σου πονάει γιατί θέλεις να γράφεις τη μαλακία σου και να την επιβάλλεις φασιστοειδές κατασκεύασμα. τα διαβάζεις και αντί να πεις αν είναι αλήθεια η ψέμα, λες σαν πουτανίτσα, πάρτα εσύ γειτόνισσα. σήμερα φτιάξανε την πόρτα κυριακάτικα, και δεν σας νοιάζει αυτό ύστερα απο 10 μήνες μπίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπιλη,μπιλη το σταφύλι, το εφάγανε δυο φίλοι.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(ζεμπεκιές και παρεούλα στου Βασίλη την γιορτούλα).
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΥΣ: Υπάρχει κανείς να μας ενημερώσει γι'αυτή τη λυκοφιλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΜΠΙΛΗΣ.. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου