ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ



Στην  χθεσινή   συνεδρίαση  του  τοπικού  συμβούλιου  του  Αιαντείου , υπέβαλαν  την  γραπτή   παραίτηση τους   πέντε  από  τα  επτά μέλη  του  συμβουλίου.

ΜΠΟΥΤΣΗΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΛΙΑΚΟΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΠΟΥΤΣΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΠΟΥΤΟΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ 
Στις   παραιτήσεις  τους  εκφράζουν  την  δυσαρέσκεια  τους προς  το  πρόσωπο  του  σημερινού  δημάρχου  κυρίου  Σοφρά  ,τον  θεωρούν  υπεύθυνο  για  την  δυσλειτουργία  του  Τοπικού  Συμβουλίου  και  την  έλλειψη   διοίκησης,  τονίζοντας   την  απαξίωση  της  σημερινής  δημοτικής  αρχής  προς  το  τοπικό  συμβούλιο  Αιαντείου .
Καθήκοντα  πρόεδρου  αναλαμβάνει  ο ένας  από  τους  δυο  που  δεν  παραιτήθηκαν  από  το  Τοπικό  Συμβούλιο  και  προέρχεται  από  τον  συνδυασμό  του  κ  Μακρή   ο  ΓΑΒΡΙΗΛ     ΔΗΜΗΤΡΗΣ  .
Τους  παραιτηθέντες  τους  αντικαταστούν  οι  κάτωθι .
ΜΠΟΥΤΣΗΣ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                  ΝΕΑ  ΑΡΧΗ   (ΑΓΑΠΙΟΥ)
ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ  -  ΒΙΛΛΙΩΤΗ  ΡΟΥΛΑ                               ΝΕΑ  ΑΡΧΗ   (ΑΓΑΠΙΟΥ)
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ                                                    Ι.Δ.Ε.Σ          (ΣΟΦΡΑΣ)
ΠΑΣΣΑΡΗ  ΠΑΝΔΩΡΑΙΑ                                                    ΕΝΟΤΗΤΑ      (ΜΑΚΡΗΣ )
ΣΑΡΑΓΟΥΔΑΣ  ΣΠΥΡΟΣ                                                      ΕΝΟΤΗΤΑ      (ΜΑΚΡΗΣ)
Ο  Δήμαρχος   είναι  από  τον  νόμο  υπεύθυνος  να  καλέσει   τους  πέντε  πρώτους  επιλαχόντες   από  του  τρεις  συνδυασμούς.



Σχόλια

  1. Πόσο να αντέξουν οι άνθρωποι μια Μίνα και τον άντρα της ,αγανάκτησαν ,τα παράτησαν,έφυγαν και ησύχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΓΑΖΕΙ. ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδία που είναι ο Σοφράς ; Πέντε τοπικοί σύμβουλοι από διαφορετικούς συνδυασμούς παραιτήθηκα και τον κατηγορούν άμεσα για την κατάντια του τοπικού διαμερίσματος. Τι έγινε που είναι χάθηκε; Με τι ασχολείται ; Ίσως με τα σχέδια της γέφυρας γι’ αυτό δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα πεζά γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POIOS EINAI AYTOS O SOFRAS O MPILIS O FAKIRIS H AYTOS POY EXEI AFENTIKO TON MPILI TON FAKIRH;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου νικολάκη-φιρικακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΦΙΡΙΚΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι έγινε ρε παιδιά πανδημία έπεσε ή η δημοτική αρχή;; την κοπάνησε ο δήμαρχος και πήγε σε άλλο χωριό; μήπως ο σεισμός στην αιτή είχε προεκτάσεις στην κούλουρη;; μήπως έγινε επανάσταση στο αιάντειο και θέλουν να ιδρύσουν ανεξάρτητο κράτος;; ποιός θα μας πληροφορήσει;; ξέρω ο γιαννάκης ο ψηλός θα κάνει την ανάλυση και ο φακίρης την ενημέρωση γιατί αυτοί πάνε πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O νικολάκης ο φιρικακης θα μας πληροφορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o agios minas bgazi panta ton dimarxo.
    auto fenete to ξeris kai giauto se kei o nikolakis?
    ke pou na dis ta paloukia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άλλα κόλπα θα δείτε, τα παλιά και τα βασιλικά δεν περνένε, θα το δείς και θα κλαίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΛΕΙΠΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΗ ΑΡΧΙΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eno o dikos sou exei katasparaxi olo to nomo peirea mexri ta kiθira.
    den akousa ipes tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΒΓΑΛΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, ΨΕΥΤΑΚΟΣ, ΑΡΠΑΧΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΙΓΚΑΡΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. STOIXEIA POLLA STON EISAGGELEA POY UA SE TRIGAROYNE KAI UA SE SALTAROYNE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΑΘΛΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου