ΓΕΦΥΡΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ


Τους  τελευταίους μήνες στο δήμο μας  με αφορμή καταρχήν την ψήφιση κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. του τεχνικού προγράμματος του έτους 2010 αλλά και  των εν συνεχεία δηλώσεων του δήμαρχου Σαλαμίνας κ. Σοφρά, βιώνουμε έναν απίστευτο πολιτικό βερμπαλισμό σχετικά με την υποτιθέμενη κατασκευή, από τη σημερινή δημοτική αρχή, γέφυρας σύζευξης των ακτών του νησιού μας με αυτόν της Μεγαρίδος.
Είναι πασιφανές  και στον πιο αδαή περί «πολιτικής σκοπιμότητας», ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία γίνεται για λόγους προεκλογικούς από μια απερχόμενη και πολιτικά ανασφαλή δημοτική αρχή η οποία κατά γενική ομολογία είναι τουλάχιστον έρμαιο πολιτικών συμφερόντων.
Είναι όμως περίεργο ότι αυτοί που «σιγοντάρουν» είτε πολιτικά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τον απερχόμενο δήμαρχο για ένα έργο τέτοιας εμβέλειας, να μη νιώθουν την ανάγκη πως θα πρέπει να τεθεί το θέμα σε κοινωνική διαβούλευση και προβληματισμό.
Δεν γνωρίζουν ότι πολιτικά αυτή η απόφαση δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαντληθεί στα όρια  μιας δημοτικής αρχής;
Δεν αισθάνονται την ανάγκη να υπάρχει νωπή, άμεση και εξειδικευμένη «εντολή» των δημοτών γι’ αυτό το έργο;
Εφόσον  όλες αυτές οι προαπαιτούμενες δημοκρατικές διαδικασίες όφειλαν να προϋπήρχαν, τότε τίνος  και ποιού είδους σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή η φουριόζα και άρον άρον απόφαση του κ. Σοφρά; Γιατί δεν τόλμησε ο κ. Σοφράς να φέρει την αναγκαιότητα της κατασκευής  της γέφυρας για συζήτηση έστω και σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου;
Μήπως εκτός  από πολιτικό βεγγαλικό αυτή η εξαγγελία υποθάλπτει μέσα της και άλλους σκοπούς ή εξυπηρετήσεις;
Τέλος, κατά την άποψή μας, όσον αφορά αυτή καθαυτή τη συγκεκριμένη παρέμβαση  κανείς δεν μπορεί να είναι κατ’ απόλυτη θέση αρνητικός ή θετικός  εάν δεν εξαντληθούν σε διαδικασία γόνιμου διαλόγου τα επιχειρήματα της κάθε πλευράς.
Κανείς  δεν μπορεί και δεν πρέπει να ποδηγετήσει, προγραμματίσει, δεσμεύσει ή εν τέλει αποφασίσει  για εμάς χωρίς εμάς σχετικά με ένα τόσο σημαντικό έργο που αλλάζει τη γεωγραφία του νησιού μας . Μια απόφαση που κατά την άποψή μας είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη του Σαλαμινιακού λαού και γι’ αυτό θα πρέπει οι δημότες να εκφράσουν την προτίμησή τους μέσω ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ όπως εξάλλου προβλέπει και η κείμενη νομοθεσία.
      «Κύριε  Σοφρά,
Το  μέλλον της Σαλαμίνας είναι συνυφασμένο με το μέλλον των παιδιών μας και γι’ αυτό είμαστε και θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους και με οποιονδήποτε τρόπο πολιτικό ή επιχειρηματικό, το επιβουλεύονται».
Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. Ο δήμαρχος είναι σίγουρα απερχόμενος.
    Μη κάνεις όνειρα όμως ότι θα είσαι
    ο ερχόμενος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K.k. εσείς της ΟΕΕΣΣ που τον αγκαλιάσατε, μήπως πρέπει να του δώσετε την πρέπουσα απάντηση που του αξίζει;
    Πριν λαλήσει αλέκτωρ 3 φορές, σας έχυσε σαν "βρόμικο νερό", για μια "χούφτα"ψήφων.
    Είδατε που τον αγώνα σας για τρεις(3) δεκαετίες, πως πέρνει ένα σφουγγάρι και τον σβήνει;
    Για θυμίστε του πόσες διαβουλεύσεις έχουν γίνει, όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα σε ανοικτές συγκεντρώσεις.
    Όλη η περιφέρεια αλλά και η πλειοψηφία των "ντόπιων" θέλει τη γέφυρα ή ζεύξη.
    Κ. Τσαβαρή αυτός που πατά σε 2 βάρκες, και μάλιστα για πολιτικές σκοπιμότητες, στο τέλος καταλήγει στη θάλασσα.
    Αν δεν είναι αυτός πολιτικός βερμπαλισμός, τότε τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΑ ΟΕΕΣΣ ΡΕ ΘΕΙΟ;;;
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΧΙΩΤΗ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΔΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ «ΧΗΜΙΚΟΣ» Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΕΕΣΣ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ «ΣΚΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΑ 40 / 45 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ 22 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ.Τσαβαρή είστε λαλέιστατος όταν το επιθυμείτε.Ο πολιτικός όμως δεν κάνει μονόλογο, κάνει και διάλογο.
    Όσες φορές σας έχω θέσει ερωτήματα δεν έχετε απαντήσει.Να υποθέσω πως απαξιώνετε τους συνομηλιτές σας δεν είναι του επιπέδου σας για αυτό βάζετε τους μοναδικούς σε ήθος και ευπρέπεια υποψήφιους συμβούλου σας να απαντούν;;
    κ.Τσαβαρή θυμάμε από το πρόσφατο παρελθόν τη θέση σας στην ομοσπονδία εξωραΐστικών συλλόγων αλλά και δηλώσεις που έχετε κάνει στον τύπο για την γέφυρα.Είσαστε υπέρ.Τι συνέβει και αλλάξατε θέση;
    Τότε δεν μας λέγατε για δημοψήφισμα,είσαστε κάθετος τότε δεν ήταν για το μέλλον της Σαλαμίνας;;;

    Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωλοτούμπες δικέ μου, κωλοτούμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγοράστε Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ο Φ Α Γ Ο Υ Σ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι οι καλύτεροι θα σας λύσουν τα χέρια σας το προτείνει άφοβα η δημοτική αρχή. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕΖΩΝΕΤΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΗ ΤΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΕΙΔΑΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΖΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΙΠΑΡΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΒΛΑΚΟΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ ΤΟΥ ΜΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΤΑΛΑΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΠΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΑΦΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΧΕΖΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΧΩΣΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιδραστικέ πας και στις εκδηλώσεις της ΟΕΕΣΣ ; Απ’ ότι γνωρίζω δεν πάει κανείς Κουλουργιότης έκτος από αυτούς που πολιτεύονται ,άρα είσαι ένας από αυτούς έτσι δεν είναι η κάνω λάθος ; Μεγάλε Κουλουργιότη πρέπει να ξέρεις και σίγουρα το ξέρεις γιατί έχεις δόση από ότι λες μεγάλους αγώνες (εγώ δεν σε θυμάμαι πουθενά )ότι κατά κόρον οι ντόπιοι είναι κατά της γέφυρας ,να λοιπόν που ο Τσάβαρης ταυτίζετε μαζί τους σε ένα σοβαρό θέμα και εσύ Κουλουργιόταρε μεγάλε είσαι απέναντι από του συμπατριώτες σου . Γι’ αυτό σου λέω άσε το μίσος και τον συνδυασμό και πήγαινε με τον Τσαβαρή για να σώσουμε το νησί από τους βλάκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πείτε ρε παπαγαλάκια στον "αρχηγό σας να σας δώσει κανένα καινούργιο ΝΟΝ PAPER γιατί γινόσαστε γραφικοί. Έμμισθοι καραγκιόζηδες,
    δέκα μέρες τώρα επαναλαμβάνεστε. Τα ίδια και τα ίδια,σ'όλους τους ιστούς.
    ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ η πολιτική θέση του κ Τσαβαρή για δημοψήφισμα είναι θέση του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας από το πρώτο συνέδριο του κόμματος το 1984.Σας τα γράφουμε κύριοι της πράσινης ανάπτυξης γιατί εάν περιμένατε από τον «πολυκάμπτη » να σας το πει , ζήτω που καήκαμε . Άσε που δεν γνωρίζει την ιστορία του τοπικού ΠΑΣΟΚ γιατί δεν την έζησε αλλά και να την ζούσε δεν θα την καταλάβαινε .Σύντροφοι ο «Καλλικράτης »κάνει λόγο για πράσινη ανάπτυξη και η Σαλαμίνα είναι εδώ και αρκετούς αιώνες νησί δεν θα το κάνουμε στεριά πρέπει να τον παραδώσουμε στα παιδία μας όπως το παραλάβαμε από τους πατεράδες μας .Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΦΑΚΙΡΗ, ΤΙΤΑΝΙΚΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν την θέλετε νησί δώστε μας ελεύθερη πρόσβαση στα φερυ-μποτ να πηγαίνουμε στη δουλειά μας κάθε πρωί! Τρέξτε να σώσετε τα συμφέροντα των φεριμποτάδων που κάνουν ό,τι γουστάρουν, χρεώνουν ό,τι γουστάρουν και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν. Γέφυρα εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο διόδιο θα πληρώνουμε για να περνάμε τη γέφυρα. Θα μας το πεί κάποιος; Στο Ριο το διόδιο είναι διπλάσιο από το φέρυ. Εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΖΑΜΠΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΆ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ.Τσαβαρή ενημερώστε τους αυλοκόλακές σας και υποψηφίους σας, εσείς που είστε πολιτικό όν και όχι όρνεο ότι σε εποχές ισχνών αγελάδων δεν τα χώνουμε παντού, γιατί έτσι βγάζουμε κακό όνομα.
    Ενημερώστε επίσης τους δικού σας ότι αφού τα έχετε πάρει εργολαβικά αυτά τα προβλήματα για να τα λύσετε, δεν χρειάζετε να ανησυχώ εγώ.Για αυτό το λόγο ασχολούμαι με άλλα προβλήματα.Δεν δημοσιοποιώ τα μου γιατί δεν ήμουν,δεν είμαι και ούτε πρόκειτε να είμαι υποψήφιος πουθενά και για τίποτε.
    Δεν είμαι παπαγαλάκι κανενός,μπορεί και να μην ψηφίσω στις δημοτικές εκλογές,αλλά δεν μπορώ την δημαγωία,την αλαζωνία,την δολοπλοκία,την ραδειουργία και την πολιτική σκοπημότητα που για χάρι της τα ξεπουλάτε όλα.
    Δυστυχώς για όλα αυτά με χάσατε όχι μόνο από υποψήφιο αλλά και από ψηφοφόρο.

    Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ, ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ, ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε αντιδραστικέ αφού δεν θέλεις να βάλεις υποψηφιότητα με τον Κ Τσαβαρή βαλε με κανένα άλλον ,δόξα το θεό υπάρχουν πολλοί .Πες και σε μας ποιος είναι να τον ψηφήσουμε καλέ μου άνθρωπε . Μη γίνεσαι όμως γελοίος πωλώντας Γκεμπελήστικη προπαγάνδα στα Blogs γιατί κάτι σαν και σένα τους έχουμε για χαρτοπόλεμο .


    Ο ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχω κάνει μια ερώτηση για την ανάλυση των τριών μισθών του δημάρχου και απάντηση δεν έχω πάρει, περιμένω. Τώρα λέτε για το γιό του και τη γυναίκα του, υπάρχει καμία απόδειξη γιαυτό ή θα γράφετε για τον Γκέμπελς όποτε σας συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αγαπητέ γκρίνια να πας να στηθείς έξω από τι δημαρχία αύριο το πρωί άμα τους δεις μαγκιά αυτόν που το έγραψαν αν όχι ντροπή τους και "φτου" τους
    αν πάλι περιμένεις έγγραφα με προσλήψεις και τα λοιπά "ξεχασετο" τα κουβαλάει ο σπύρος στο τσαντάκι

    ελπίζω να σε κάλυψα

    joseph goebbels

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως είσαι φιλήσυχος άνθρωπέ μου όταν μου μηλάς για χαρτο-πόλεμο;
    Δεν μου απαντήσατε σε κανένα ερώτημα που έχω θέσει,νομίζω πως μέσα από τα μπλοκς γίνετε επικοινωνία,ανταλλαγή απόψεων,κ.τ.λ την γκεμπελήστικη προπαγάνδα που την είδες;Εσείς μή έχοντας τί να πήτε,έχετε πάρει σβάρνα ακόμη και τα αποθαμένα των άλλων σε μία γλώσα που ούτε σε μπορντέλα δεν ακούγετε.
    Και για να σε ικανοποιήσω φίλε μου θα σου πώ για άλλη μια φορά πως δεν κατεβαίνω υποψήφιος και ξέρεις γιατί;Γιατί έχω αξιοπρέπεια.
    Αρνούμε να γίνω σαν εσάς,που κάνετε λυκοφιλίες και λυκοπιάσματα
    για λίγο εξουσία και με την ελπίδα να πιάσουμε και μεις την καλή όπως την έπιασαν και άλλοι.
    Κύριοι μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να δείχνετε ποιοί είστε με την συμπεριφορά σας.
    Ας ξεκινήσει να δώσει το καλό παράδειγμα ο κ.Τσαβαρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κολπάκια του 1982, πισωπουστίτσες, γκέμπελ και λοιπά σε άλλη αγορά. σήμερα ζούμε στο 2010 για αυτούς που δεν το ξέρουνε ενημερώνουμε:::: οι νέοι κάνουν κουμάντο και αυτοί εσάς που μόνο να βρίζετε ξέρετε σας έχουν γραμμένους. ΑΝΤΙΤΕΙΝΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΙΈΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΔΟΝΑΤΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ;;;; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μου επιτρέψετε να σας πω πως χρειάζεστε ψυχιατρο και έναν δάσκαλο να σας μάθει να διαβάζετε ελληνικά.
    Τί μας λες δηλαδή τώρα.Η θεραπενίδα των πάντων Τσαβαρής;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε μπαχλαμάδες, που μάθατε τον Γκέμπελς και συνεχώς μας τον τσαμπουνάτε;
    Αν βρείτε και ένα βιβλίο του, εμένα να με χ....ε.
    Ανοίχτε ρε κανένα βιβλίο του Ζουρνατζή να μάθετε τι θα πει προπαγάνδα!!!
    Ορίστε μας;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. το μπαχλαμαδες ειναι παραγωγο της
    μπιχλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ..;(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ)ΔΗΛΑΔΗ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΕΡΑΜΑ);ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ.ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ...ΣΚΕΨΕΙΣ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. tha perimeneis poly me daytoys 10
    xronia kai vale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. TI NA POYNE TA SKOYPIDIA MONO SKOYPIDIA ANADYOYNE KAI TO VLEPOYME PANTOY STHN KOYLOYRI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΣ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟΝ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΚΟΙΝΑ.ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΙΚΑΝΟΙ....ΕΝΝΟΩ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ)ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΡΥΤΗΤΑΣ;ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγω πιστευω ο Γλυκας εχει τα πιο
    πολλα προσοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο γλυκας το μπελα μου μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΓΛΥΚΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. με το καραβακι ρε φιλε πως να περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΤ' ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΓΕΦΥΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ;;;; ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΑΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μη ξαναβάλεις σημεία στίξης ρε μάλλινε είσαι ο μονος που βάζει απο αυτο σε καταλαβαίνουνε ρε κουτοσκυλο
    από τα ερωτηματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. esy moy milas sovara re tagari poy
    theleis na soy ftiaksi gefyra o
    foykaras o spyros poy na ta vrei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλομελέτα και ερχεται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Eimai me ton Tsabari.
    Oxi sti gefyra.
    Zitame dimocyfisma gia na mi gini pote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντιδραστικέ ,ζητάς ανώνυμα από ένα επώνυμο να απάντηση στα ερωτήματα σους ,βρέ τόσο μάλλινος είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ας φτιάξει γέφυρα απο το δημαρχείο στο σπίτι του να μην βρέχετε ο άνθρωπος όταν τελειώνει τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ρε τον γιάννη τον φίτσο που έγινε και μάγκας και αναλυτής ο μπαρούφας. γιαννάκη, πάρε μια τράπουλα και έλα να μας ρίξεις καμιά πασέντζα, παίξε και τόμπολα να σου περάσει η ώρα. ουτε είσαι για κόσμο, ούτε για ντουνιά, μόνο για νιανιά και κλανιά, φρουφρούτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ...ΕΓΩ ΣΟΥ ΨΗΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΣΑΙ ΑΣΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΜΑ
    ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. POIOS EINAI AYTOS O SOFRAS O MPILIS O FAKIRIS H AYTOS POY EXEI AFENTIKO TON MPILI TON FAKIRH;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΙΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ, ΚΟΝΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. είναι αυτός που έχει μαζέψει, όλους τους δεξιούς και θα κατέβει με την υποστήριξη του πασοκ. έχει πάρει και τον νικάκη του αγίου μηνά, αλλά και εργολάβους για το καλό του τόπου ρε πατριώτες. θάχει βεβαίως και αφεντικό τον μπίλη τον φακίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλά ο Σοφράς έχει πάρει και δεξιούς. Ο "άλλος";ο εισαγγελέας ντε, τι έχει πάρει, όλα τα λαμόγια;
    Πα,πα,πα,πα,πα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ:::: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΙΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ;;;;; ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΓΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Mipos sβynoyn me tis mizes tou ypallilou tis nomarxias pirea?
    anemomazomata diaboloskorpismata.
    dika tou ine? apo mizes- apo mizes dike mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 1) ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ( ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ) 2) ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΙΟΤΗΣ. ΜΙΛΙΑ ΛΑΛΙΑ ΚΑΜΙΑ, ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. 3) ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. 4) ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. 5) ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εχω κάνει μια ερώτηση για την ανάλυση των τριών μισθών του δημάρχου και απάντηση δεν έχω πάρει, περιμένω. Τώρα λέτε για το γιό του και τη γυναίκα του, υπάρχει καμία απόδειξη γιαυτό ή θα γράφετε για τον Γκέμπελς όποτε σας συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 1) ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ( ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ) 2) ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΙΟΤΗΣ. ΜΙΛΙΑ ΛΑΛΙΑ ΚΑΜΙΑ, ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. 3) ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. 4) ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. 5) ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μόνο ένας φακίρης αισθηματοαρπαχτάκιας, μπορεί να επαναλαμβάνει τα ίδια με τον ίδιο βλακώδη τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν καταλαβαίνει ο φακίρης έχει χαλασμένες βαλβίδες σου λέω. χώρια που τα εμβολά του είναι για λίγες στροφές, χαμηλής απόδοσης και πνευματικής διαύγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. rotisa kai emaθa oti auta pou perni o dimarxos ine nomima kai ta problepi o nomos.
    i mizes eine nomimes pou perni o ipallilos? ξeftilas ise esi pou ton akolouθis lamogio tou kerata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. νόμιμοι οι τρεις μισθοί και η σύνταξη , άρα συμφουνούμε αυτά που σου λέω παίρνει και έχει και τον γυιό του σύμβουλο χώρια τα υπόλοιπα. αφού ρε φίλε είναι νόμιμο να το λες στους κουλουριώτες να το μάθουν. να δούμε τον δήμαρχο γιατί το επέλεξαν για να παίρνει τρείς μισθούς και να κοιμάται δηλαδή για οικονόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. φακίρη μην γράφεις σε ενημερώνω στενάζει η ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εχω κάνει μια ερώτηση για την ανάλυση των τριών μισθών του δημάρχου και απάντηση δεν έχω πάρει, περιμένω. Τώρα λέτε για το γιό του και τη γυναίκα του, υπάρχει καμία απόδειξη γιαυτό ή θα γράφετε για τον Γκέμπελς όποτε σας συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΟΝΟ ΝΥΧΤΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ; Η ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ;;; ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;; ΥΟΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΟΜΩΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. exo kati "bromika"lefta,mipos ξeris pou eine to propotzidiko gia na ta ξeplino? afou les tipota krifo ypo ton ilio lege ti dieuθunsi megale kai θa paris kai si miza!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΓΟΥΝΑΡΗ, ΓΟΥΝΑΡΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΞΙΣΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΓΟΥΝΑΡΗ) ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ? Α ΡΕ ΤΡΟΜΟΣ!!! ΒΡΙΣΤΕ ΒΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΕΛΑ ΚΑΛΕ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΚΑΛΕ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥ? ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΙΜΠΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΓΟΥΝΑΡΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΠΑΞΙΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ, ΠΑΝΤΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου