ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 
Η τοπική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας καλεί σε ανοικτή συνέλευση στις 24/1/2010, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας στην παραλία της Σαλαμίνας με θέματα:


1. Την καμπάνια "ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ" με την εγγραφή μελών και την εμβάθυνση των οργανωτικών δομών του ΣΥΡΙΖΑ και των τοπικών του επιτροπών.
2. Την μεγάλη καμπάνια "Επισφάλεια" που ανοίγει ο ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο εξάμηνο προσπαθώντας να σταθεί δίπλα στους επισφαλείς εργαζομένους, τους εργαζομένους με τα λιγότερα εργασιακά δικαιώματα αλλά και στην προσπάθεια του να ενισχύσει το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα.
3. Την καμπάνια που θα διεξάγει ο ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας που θα διεξάγει προσπαθώντας να αναδείξει και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση τους, όπως το θέμα του λατομείου της "εταιρείας Αγγέλου Α.Ε." αλλά και τα υπόλοιπα περιβαλλοντικά εγκλήματα που συντελούνται εδώ και χρόνια στην περιοχή της Σαλαμίνας.
4. Την ανακοίνωση δημιουργίας δημοτικής κίνησης πολιτών, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Παιδία ξεχάσατε την ώρα , πότε να έρθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε στα blogs SALAMINA PRESS,SALAMINA NEWS και KOULOURI NEWS μια ανούσια και άκαρπη διαμάχη οπαδών και στελεχών των δημοτικών παρατάξεων .Μια διαμάχη που έχει σαν κύριο θέμα την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων δημάρχων. Μια διαμάχη χωρίς ουσία μιας και δεν υπάρχει ουσιαστική πρόταση προς τους συγκεκριμένους υποψήφιος που θα έχει σαν στόχο την ενημέρωση του λαού της Σαλαμίνας. Έχοντας σαν ερέθισμα την πράξη του κ Τσαβαρή ο όποιος κατέθεσε την φορολογική του δήλωση μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο δηλώνοντας ότι έχει οικογενειακό εισόδημα 80.000 ευρώ ετησίως ,σας προτείνω. Ο Δήμαρχος ,οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις φορολογικές δηλώσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο . ο κ Σοφράς ο άρχων του τόπου πρέπει να δώσει το παράδειγμα πρώτος ,ακλουθώντας οι δυο πρώην δήμαρχοι και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων . Κυρίες και κύριοι μόνο αυτές οι πράξεις έχουν θετικά αποτέλεσμα όλα τα άλλα είναι λόγια της Χαλιμάς. Καλή χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας υποθέσουμε, ό,τι δήλωσε εισόδημα 80.000 ευρω,και ας μην πούμε από που.
    Με όλα αυτά που έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα, δεν θα έπρεπε να δηλώσει τουλάχιστον τα διπλάσια,σαν δημόσιος υπάλληλος που είναι;
    Ξέρετε τι λένε στο χωριό μου;
    Να είναι καλά τα πρόβατα κουμπάρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου