Υποβολή Συνοπτικής Έκθεσης για το Λατομείο στη Γούβα - Μπατσί






Σχόλια

  1. Η τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Πειραιά ήταν μεγαλειώδης .Ο κ Αλαϊσκας αναλύοντας την «πράσινη ανάπτυξη» είπε .Η Σαλαμίνα έχει πολλά βουνά και μπορεί να τροφοδότηση με αδρανεί υλικά την μισή Ελλάδα .Τα συμπεράσματα δικάσας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΑΗ ΕΙΠΕ,ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΛΟΥΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ 23/12/2009 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΥ-ΜΠΩΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ. ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΑ ΛΑΛΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 23/12/2009 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ: Η ΤΡΥΠΑ ΑΝΟΙΞΕ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ " ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ". ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδία δεν το έχω καταλάβει ακόμα ,η Δημοτική άρχει είναι υπέρ του Άγγελου και κατά της Σαλαμίνας η υπέρ της Σαλαμίνας και κατά του Αγγέλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την λειτουργιά του λατομείου για τις τοπικές ανάγκες του νησιού. Ήταν μια γενναία απόφαση , το δημοτικό συμβούλιο αψηφώντας τις ηλιθιότητες του ΑλαΪσκα τις μπούρδες του Παυλάκη και τις βλακείες της Μπακαούκας αποφάσισε με ορθολογισμό για το μέλλον του τόπου. Αφουγκράστηκε την αγωνία των κατοίκων του νησιού για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, απέρριψε την πρόταση του Σοφρά (αλλά λόγια να αγαπιόμαστε )για ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών και για δεύτερη φορά αποφάσισε η λειτουργιά του λατομείου να έχει τοπικό χαρακτήρα παγώνοντας την αίθουσα του δημοτικού συμβούλιο που ήταν γεμάτη από τους οδηγούς του Αγγέλου οι οποίοι απεχώρησαν απειλώντας τους δημοτικούς συμβούλους. Κυρίες και κύριοι που μειοψηφήσατε ένα μόνο έχω να σας πω , το μέλλον των παιδιών μας είναι πάνω από όλα . Χρόνια πολλά και καλά μυαλά το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ EIDEL ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΠΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΑΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ ΤΟ Ε9 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΤΕ!!!!! ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΟΥΦΑΝΤΖΕΣ!!!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΑΗ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΔΕΝΔΡΑ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΟΛΠΟ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΦΟΥΝΤΩΤΟ.!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΓΩ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΗΡΘΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το λατομείο είναι χρυσός όχι μόνο για τον Αγγέλου αλλά και για τους άλλους πονηρούληδες .Τους πολιτικάντηδες τους ψευτοεκδότες και τους μικρομέγαλους νταήδες της Κούλουρης .Για και χαρά λιγούργιαααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κ.Τσαβαρή με όλο τον σεβασμό που οφείλω να έχω σε έναν συνανθρωπό μου και σε έναν υποψήφιο δήμαρχο, θέλω να σας ρωτήσω.
    Γιατί δεν βάζετε ένα τέλος σε αυτό το χάλι που έχουν καταντήσει οι φίλοι και οι υοιψηφιοι σας την πολιτική ζωή του τόπου;
    Βρίζουν τους πάντες με χυδαιότητες
    και δεν ερπιχειρηματολογούν.
    Κρίνουν και κατακρίνουν χωρίς να κρίνονται και χωρίς να κάνουν τη δική τους αυτοκριτική.
    Και έχουμε το παράδοξο, αυτά που έχουν οι ίδιοι να τα προσάπτουν και μάλιστα ανώνημα σε άλλους.
    Η μέθοδος του Γκεμπελς δηλαδή.
    Εκτός αυτού στο χώρο σας υπάρχουν ή
    πολύ κουτοί, ή πολύ ρουφιάνοι.
    Ετσι γνωρίζω εγώ τουλάχιστον κάποια
    πράγματα από την ομάδα σας που λογικά δεν θα έπρεπε να τα ξέρω.
    Τώρα θα με ρωτήσετε πιθανόν γιατί τα αναφέρω αυτά.
    Γιατί κ.Τσαβαρή ήταν ένας από τους λόγους που αρνήθικα να μπώ στον συνδιασμό σας.
    Γιατί κ.Τσαβαρή πιστέυω πως έχετε ένα επίπεδο μην αφήνετε τους παρατρεχάμενους και συμφεροντολόγους να σας το χαλάσουν.
    Γιατί κ.Τσαβαρή ότι έχετε καυτηριάσει σε άλλους και καλά κάνατε, υπάρχει και μέσα στην ομάδα σας η οποία σας εκθέτει ανεπανώρθοτα.
    Θα είθελα μία απαντησή σας.
    Καλή χρονιά.

    4/1/10 15:41

    04 Ιανουαρίου 2010 3:59 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ. ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΦΙΑΛΤΗΣ = ΦΑΚΙΡΗΣ = LOOSER ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;; ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΑΚΟΜΗ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ............... ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρέ ανορθόγραφε δημόσιε χαφιέ έχεις το θράσος να απαιτείς απάντηση ,τελικά είσαι μεγάλος μπούρδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τσούζει σου λέω τσούζει η αλήθεια, τελικά θα σε λέω τσούζη, αυτό σου ταιριάζει, τσούζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ;; ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην δημοτική ιεραρχία πρώτος είναι ο κύριος Αλαίσκας ακολουθεί ο κύριος Αγαπίου Κ. και κατόπιν ο κύριος Δήμαρχος Η πρώτος ο κύριος Αλαίσκας ακολουθεί ο Δήμαρχος και μετά ο κύριος Αγαπίου Κ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΙΣΧΥΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά από τσουξίματα έχεις μεγάλη εμπειρία, θα έρθει η ώρα που θα τα πούμε εκτενέστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΥΖΗ, ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΥΖΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τελικά η ιεραρχία ποιά είναι μπορούμε να την μάθουμε και μεις οι αμοιροι πολίτες;; 1,2,3 η 1,3,2. μήπως πρέπει να λύσω εξίσωση η ταυτότήτα;; θα πάρω μάλλον την ταυτότητα εφιάλτης=φακίρης =ανικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κ.Τσαβαρή πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς,επιβεβαιώθηκα δυστυχώς.
    1)Δεν απαντάτε σε ένα δημότη και πιθανόν ψυφοφόρο σας.
    2)Μου δινετε το δικαίωμα να υποθέσω
    με την σιωπή σας ότι οι αλχημείες που γίνονται στο διαδύκτιο και όχι μόνο, είναι στρατιγική του συνδιασμού σας.
    3)Κ.Τσαβαρή εάν οι δημότες δεν σας ανακηρύξουν δήμαρχο(δεν σας το έυχομαι)εσείς δεν θα έχετε κανένα προβλημα γιατί δεν είστε Σαλαμίνιος και το πολύ πολύ να πάτε σπίτι σας (και πάλι δεν σας το έυχομαι) με τους ανεγκέφαλους όμως υποψηφίους που έχετε και που δεν τους φιμώνεται τί θα γίνει;
    Οι μισοί λένε ψηφήστε μας για να μην βγάλουμε Κουλουριώτη δήμαρχο, να βγάλουμε έναν ξένο που είναι δικός μας.
    Και οι άλλοι μισοί, οι Σαλαμίνιοι υποψήφηοί σας,βρίζουν τους υπόλοιπους Σαλαμίνιους που δεν είναι μαζί σας.Και ας είναι ο ξάδελφος,ο αδελφός, ο φίλος,ο γείτονας της διπλανής πόρτας.
    Αυτοί σε μιά πιθανή αποτυχία του συνδιασμού σας πως θα ξαναδούν στα μάτια αυτούς που μήνες τώρα τους έχουν περάσει από σαράντα κύματα;
    Σας αρέσει αυτό το επίπεδο;
    Εσείς ευαγγελλίζεστε το τελειότερο
    για το καλό της Σαλαμίνας,και αποτέλεσμα έχουμε τον διαχωρισμό σε βόριους και νότιους, σε ξένους και ντόπιους,σε λαλακικους,σοφρικούς,κ.α.
    Αυτό το μίσος που καλλιεργείται εντέχνως, ποιόν εξυπηρετεί;
    Και στο τέλος τί όφελος θα έχουν οι δημότες και ειδικά οι Σαλαμίνιοι;
    Να και ένας ακόμη λόγος που δεν δέχτηκα την προτασή σας.Αν και με τιμά ιδιαιτέρως.
    Κ.Τσαβαρή μην υποτιμάτε την νοημοσίνη των κριτών σας.Θα δίτε στο τέλος
    τί αυστηροί που θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γιατί σε λένε τσούζη, μπορείς να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΣΟΥΖΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ Ο ΤΑΚΟΥΝΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΓΝΩΡΕΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΑΚΟΥΝΙΑ. ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΝΑΣ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΜΑΘΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΞΙΩΝ,ΤΙΜΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.....................ΧΕΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τρεις κλανες γράφουνε, τρεις ρουφιανοι σχολιαζουνε, και τρεις ανεγκεφαλοι χαιρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ μια ευχή κάνω ο καυμενος να γίνω ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να παίρνω τέσσερεις παχυλούς μισθούς, να παίρνει η γυναίκα μου μισθό απο την ΔΕΠΑΣ και ο γυός μου να είναι ειδικός σύμβουλος για να ακριβοπληρώνεται. ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:: ΓΙΑΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ (ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥ 850 ΕΥΡΩ Η ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ 1500 ΕΥΡΩ; ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 3000 ΕΥΡΩ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ;;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ μια ευχή κάνω ο καυμενος να γίνω ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να παίρνω τέσσερεις παχυλούς μισθούς, να παίρνει η γυναίκα μου μισθό απο την ΔΕΠΑΣ και ο γυιός μου να γίνει ειδικός σύμβουλος για να ακριβοπληρώνεται. ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΝΕ ...... ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΎ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΠΑΞΙΣΙ, ΚΑΛΟ ΜΠΑΞΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τραγικά μονότονος ο ¨ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» επαναλαμβάνετε κουραστικά για το που βρίσκει τα λεφτά ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Κατ’ αρχάς, στο δημαρχιακό μέγαρο θα πρέπει να αναζητήσεις το ποιοι έχουν τις «samsonite» τίγκα στο Ευρώπουλο και κάνουν πληρωμές από το πορτμπαγκάζ!!
    Εκεί να δεις πόθεν αίσχος. Τώρα καταλαβαινόμαστε, θα επανέλθω όμως αν κάτι σου έχει διαφύγει, ρώτα με μην ντρέπεσαι, σε αφήσαν στην απ’ έξω !!!
    Όσον αφορά τον Τσαβαρή και τα δικά του έξοδα, αν παρακολουθούσες τα Δημοτικά Συμβούλια, θα γνώριζες πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τις φορολογικές του δηλώσεις των τελευταίων ετών.
    Επίσης, είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει δηλώσει ότι έχει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, πάνω από 80.000 Ευρώ.
    Φιλικότατα Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε στα blogs SALAMINA PRESS,SALAMINA NEWS και KOULOURI NEWS μια ανούσια και άκαρπη διαμάχη οπαδών και στελεχών των δημοτικών παρατάξεων .Μια διαμάχη που έχει σαν κύριο θέμα την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων δημάρχων. Μια διαμάχη χωρίς ουσία μιας και δεν υπάρχει ουσιαστική πρόταση προς τους συγκεκριμένους υποψήφιος που θα έχει σαν στόχο την ενημέρωση του λαού της Σαλαμίνας. Έχοντας σαν ερέθισμα την πράξη του κ Τσαβαρή ο όποιος κατέθεσε την φορολογική του δήλωση μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο δηλώνοντας ότι έχει οικογενειακό εισόδημα 80.000 ευρώ ετησίως ,σας προτείνω. Ο Δήμαρχος ,οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις φορολογικές δηλώσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο . ο κ Σοφράς ο άρχων του τόπου πρέπει να δώσει το παράδειγμα πρώτος ,ακλουθώντας οι δυο πρώην δήμαρχοι και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων . Κυρίες και κύριοι μόνο αυτές οι πράξεις έχουν θετικά αποτέλεσμα όλα τα άλλα είναι λόγια της Χαλιμάς. Καλή χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. λατομείο ΤΕΛΟΣ!ΑΡΚΕΤΆ ΠΛΕΟΝ!ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. POIOS EINAI AYTOS O SOFRAS O MPILIS O FAKIRIS H AYTOS POY EXEI AFENTIKO TON MPILI TON FAKIRH;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. RE MPILI CONIO MEGALO TI GRAFEIS, AFOY EISAI MPAROYFAS KAI ASTIXIOTOS DEN KATALAVAINEIS OTI SE PIANOYME DEN JEFEYGEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ποιός είναι αυτός που όταν έδειξαν τις φωτογραφίες στη δημοτικό συμβούλιο για το νταμάρι φόρεσε μαύρα γυαλιά ηλίου για να μην τις δεί;;;;; είναι αυτός που θέλει να μας φτιάξει γέφυρα στη φανερωμένη... μιλάμε, οτι πράγματι έχουμε τον φόβο του απο την μεγάλη του αδιαφορία στα προβλήματα του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου