Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς τον Τοπικό Τύπο
΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου
95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 15η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας , οικ. Έτους 2009

2.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην Αναμόρφωση του Α΄ Παιδικού Σταθμού οικονομικού Έτους 2009 Δήμου Σαλαμίνας.

3.-Μεταφορά της Δικηγόρου Δήμητρας Λαλάγκα του Γεωργίου από τη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. σε υφιστάμενη κενή οργανική θέση δικηγόρου του Δήμου με σχέση έμμισθης
εντολής - πάγια αντιμίσθια (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 269 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με το Ν.3801/2009 άρθρο 2).

4.-Παράταση σύμβασης προμήθειας καυσίμων Λιπαντικών έτους 2009 μέχρι ολοκληρώσεως των νομίμων διαδικασιών δημοπράτησης και Σύναψης και Νέας σύμβασης έτους 2010.

5.-Έγκριση πρακτικού προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «ενιαίο - ολοκληρωμένο Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (Γ.Π.Σ. - G.I.S) του Δήμου Σαλαμίνας.
6.-Αποδοχή γνωμοδότησης Νομαρχιακού Συμβουλίου Δημοσίων έργων για την έγκριση του προϋπολογισμού του 1ου Α.Π.Ε. και παράτασης εκπόνησης της
μελέτης <Πολεοδομικός σχεδιασμός και οργάνωση χρήσεων και παρεμβάσεων Δήμου Σαλαμίνας (Μελέτη ΣΧΟΟΑΠ στα όρια του νέου Δήμου και Αναθεώρηση Υφισταμένου ΓΠΣ). 7.-Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: <Κατασκευή αμαξοστασίου και συνεργείου >, στην θέση ΓΟΥΒΑ - ΜΠΑΤΣΙ Δήμου Σαλαμίνας.

8.- Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 83/2008 απόφασης Δ.Σ. σχετικά με τον καθορισμό της δαπάνης σύνδεσης των κατοικιών με το δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή
ΚΑΝΑΚΙΑ.

9.-Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου:< Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων πόλης Σαλαμίνας>.

10.-Εκδίκαση ένστασης που αφορά το έργο κατασκευή-βελτίωση αστικού και Επαρχιακού δικτύου

11.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση ιδιοκτησίας Πατάπη Αμαλίας, στην περιοχή Αγίας Μαύρας Δήμου Σαλαμίνας και ψήφιση πίστωσης.

12.- Έγκριση της μελέτης: «Περιβαλλοντική μελέτη του έργου, επέκταση Δημοτικού δικτύου φωτισμού Δήμου Σαλαμίνας στον οδικό άξονα Λεωφ. Φανερωμένης».

13.-Χορήγηση ή μη απλής παραχώρησης παραλίας έναντι των Ο.Τ. 15 και Ο.Τ.17 στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Δήμο Σαλαμίνας, στον κ. Πέτρο Σοφρά για
το υπάρχον περίπτερο που διατηρεί για την πώληση οστρακοειδών, διαστάσεων πλάτους 3,35 μ. και μήκους 4 μ. συνολικού εμβαδού 13,4 τ.μ. με αντάλλαγμα.

14.- Έκδοση ή μη άδειας κατασκευής πέργκολας επί του πεζοδρομίου στην Λεωφόρο Σαλαμίνας 278, στο Δήμο Σαλαμίνας.

15.- Διορθώσεις λογαριασμών Ύδρευσης.

16.-Διαγραφή από χρηματικό κατάλογο.

17.-Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων για εισφορά προκαταβολής 10% λόγω ένταξης στο σχέδιο πόλης.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ-ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΤΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hestikame na mas kanis minisi mi sou po ti allo tha maw kanis, ama pia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοί είσαστε και θέλετε να σας το έχουμε ρε ούστ άχρηστοι, ανίκανοι ξεφτίλες που μας το παίζετε και μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω κανει και εγω μια αιτηση για ενα κοματι στη παραλια.τι θα γινει θα μου το εκρινεται?θελω να πινω το καφεδακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά δεν μας είπατε , ο νερόμπατσος έκανε καμία μαγκιά χθες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 15/12/2009 ΌΤΙ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ; ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΠΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ (ΠΕΡΙΕΡΓΕ) ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΚΕΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου