Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 






Σχόλια

  1. Έγινε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο προ ημερησίας διατάξεις να συζητηθεί το θέμα .Η δημοτική αρχή ως γνωστό φιλικά προσκείμενη στον κύριο Αγγέλου το απέρριψε . Η δημοτική αρχή ασχολήθηκε ακόμη μια φορά με την προκλητικότητα γνωστού παλληκαρά του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα γέλασε κατά την διάρκεια των τραμπουκιστίκων εκφράσεων που υποβάθμισαν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι σοσιαλιστές του Σοφρά δεν συζητούν θέματα που μπορεί να ενοχλήσουν το κ Αγγέλου ,γιατί συνεργάζονται μαζί του για την πράσινη ανάπτυξη και δεν θέλουν να διαταραχτεί η συνεργασία τους για ασήμαντα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημείωση , ο τραμπούκος του ΠΑΣΟΚ είναι και γνωστός ίσιοκάμπτης του Αγγέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνώνυμε του σχολίου της 4/12/2009 και ώρα 12.04 μήπως θά έπρεπε πρώτα να κρίνεις την στάση των ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ του ΤΣΑΒΑΡΗ ακόμα και του ιδίου ο οποίος σε ένα παραλλήρημα σχιζοφρένειας μιλούσε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου απαξιωτικά και εξευτελιστικά για τον Δήμαρχο τον θεσμό πουδιεκδικεί να υπηρετήσει και ο ίδιος?΄Οσοι πραγματικά είσασταν στην αίθουσα θα διαπιστώσατε ότι οι ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ σωτήριος και ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης σε συνέχεια του ρεσιτάλ του αρχηγού , προκλητικότατοι και χυδαιότατοι και ιδίως ο πρώτος σηκώθηκε από τα καθίσματα που φιλοξενούν τους συμπολίτες μας και μ΄ένα προκλητικό και συνάμα χυδαίο ύφος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του είπε ΄΄ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ , ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ΄΄.Τι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , άνθρωποι σαν και αυτόν που κρέμασαν και πούλησαν τον Δήμαρχο στις Δημοτικές Εκλογές προβάλλονται τώρα και σαν σωτήρες.Στο κάτω-κάτω της γραφής ο τραμπούκος και ο παλληκαράς του ΠΑΣΟΚ έκανε κατά την γνώμη μου το αυτονόητο, δηλαδή υπεραμύνθηκε του θεσμού, πράγμα το οποίο εσείς όλοι οι υπόλοιποι που παρευρίσκεσταν στν αίθουσα δεν το κάνατε.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ να κρίνετε έναν συμπολίτη μας κατ΄αυτόν τον τρόπο που βρήκε το θάρρος και την τόλμη να το κάνει. Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φουρήκηδες - Κόγηδες - Μπούτσηδες φυλαχθείτε ήρθε η ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΕΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΜΠΡΑΒΟΣ; ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ; ΕΜΠΟΡΟΣ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ; ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ Η ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΑΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΜΕ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΡΗΞΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΕΣ, ΚΑΤΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γνωστός τραμπούκος αφού έβριζε με χυδαία λόγια τον δήμαρχο κύριο Σοφρά εδώ και τρία χρόνια γιατί δεν τον έκανε αντιπρόεδρο στον αθλητικό οργανισμό αποφάσισε να τον υπερασπιστή .Ρε τι θα δουν τα μάτια μας σε αυτή την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονικό επεισοδίου στο δημοτικό συμβούλιο
    Κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβούλιου ο κύριος Σοφράς απευθυνόμενος στον κύριο Τσάβαρη του είπε .Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν ούτε αυτούς πίσω σου ,εννοώντας το ακροατήριο που παρακολουθούσε το δημοτικό συμβούλιο .Ένας πολίτης ενοχλήθηκε και ζήτησε τον λόγο και απευθυνόμενος στον δήμαρχο του είπε , είναι ντροπή σου να αποκαλείς τους πολίτες αυτού του τόπου αυτούς .Τότε γνωστός παλληκαράς με ξεκούμπωτο πουκάμισο σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει και να απειλή .Η πρόεδρος η όποια έπρεπε να τον αποβάλει από την αίθουσα ( διότι δεν είναι πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο έχει αυτή την συμπεριφορά μέσα και έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ) έδειξε παθητική στάση δίνοντας την εντύπωση ότι ήθελε να ακουστούν όλα αυτά που ο παλληκαράς έλεγε .Το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορούσε να λειτουργήσει υπό αυτές τις συνθήκες και τότε ο κύριος Τσαβαρής ζήτησε ο εν λόγο παλληκαράς να αποχωρήσει από την αίθουσα .Ο παλληκαράς συνοδευόμενος από την γυναίκα του εξεράγει , άρχισαν να απειλούν να βρίζουν τον Τσάβαρη και τους συνεργάτες του .Ο κύριος Τσαβαρής του απάντησε ότι ,δεν σε φοβάμαι και πρέπει να βρεις άλλον να απειλήσεις .Στο σημείο αυτό η πρόεδρος αντιληφθεί ότι με την στάση της απέναντι στον παλληκαρά τίναξε το δημοτικό συμβούλιο στον αέρα και αποφάσισε να τον αποβάλει από την αίθουσα κλίνοντας και τις πόρτες του δημοτικού συμβουλίου για να μην ακούγονται οι βρισιές του παλληκαρά στην αίθουσα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΥΤ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΡΕ, ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΜΥΑΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ, ΕΓΩ ΝΑ ΟΡΙΜΑΣΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TORA KATALABAINO GIATI AYTO TO NHSI DEN PHGE....KAI DEN UA PAEI POTE MPROSTA...KRIMA.POLY KRIMA...GIAYTO OI ANUROPOI POY ENDIAFERONTE GIA TO KOINO KALO APOMAKRINONTE..KAI PROTIMOYN THN AJIOPREPEIA TOYS...AP TO NA AKATEYONTE GENIKOS ME TA PITOYRA..DEN ANAFEROMAI SE KANENAN GENIKOS MILAO...OPOIA APOGOHTEYSH SYMPOLITES...PONAO KI AS MHN GENHUHKA SAYTON TON TOPO...POY OMOS POLY TON AGAPHSA....GIATI RE PAIDIA...GIATI...ALLO TA PROSOPIKA SYMFERONTA KAI ALLO TO KOINO KALO...TA PROSOPIKA SYMFERONTA DEN PREPEI NA APOREOYN APO THN KATAKTHSH THS EJOYSIAS...ALLA AP TO EPAGGELMAMAS POY DEN PREPEI NA EJARTATE AP AYTHN...H ENASXOLHSH ME TA KOINA MONO SE KOINO OFELOS PREPEI NA APOREEI....KI AN AYTO SAS AKOYGETE ROMANTIKO...PISTECTEME...OYDEN REALISTIKOTERON TOY ROMANTIKOY...GIAYTO KAI DEN UA PAME POTE MPROSTA PRAGMATIKA...GIATI JERIZONOYME THN KARDIA TON PAIDION MAS...ME TA IDIA MAS TA XERIA KAI XORIS ANAISUHTIKO...EMEIS OI KALOI OIKOGENEIARXES KATA TA ALLA....KRIMA GAMOTO...KRIMA...PONAO..DEN UA JANAENOXHSO,SYGNOMH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aνώνυμε του σχολίου της 4/12/09 ώρα 6.32 μ.μ. ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πήρε τίποτα, δεν ζήτησε τίποτα και είναι δίπλα στο Δήμαρχο και τον στηρίζει ανελλιπώς.
    Μήπως πρέπει να μας πείς ειλικρινά και να κρίνεις την στάση του αρχηγού σου του κ. ΤΣΑΒΑΡΗ με ποιές συνδιαλλαγές και με ποιά ανταλλάγματα διαπραγματευόταν την παρουσία του στη Δημαρχία?'Ολ΄αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.Δυστυχως είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που κουβαλάει στον Συνδιασμό σας το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά ο τραμπούκος ξέρει πολλά μπράβο του μπράβο του.

    Ρε καραγκιοζόπουλε δεν έχεις κοκκινίσει τόσες μέρες .Ρε βλάκα δεν έχεις αντιλήφθη ότι για την κοινωνία του νησιού είσαι ξένο σώμα .Ρε συκοφάντη και άσχετε που όλοι θέλουν να πάρεις δρόμο και να φύγεις από το ΠΑΣΟΚ δε ντρέπεσαι .Ρε τούβλο το μόνο που έμαθες στη ζωή σου είναι ο τραμπουκισμός και η αρπακτή .Ρε ανήθικε θρασύδειλε και βλάκα , εκμεταλλευθεί ανθρωπίνων ιδιομορφιών, άντε χάσου από μπροστά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Γιάννη ,μπράβο παλληκάρι μου ,επιτέλους βρέθηκε και ένας άνθρωπος στο Δημοτικό Συμβούλιο που αντιστάθηκε στις απειλές των Παυλάκιδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑΚΟΥΝΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑ.... ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Yπάρχει κάποιος επιτέλους ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ να μας δώσει απαντήσεις στα εξής ερωτήματα ?
    1.- Από πότε και επί πόσα χρόνια Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ εκμεταλλευόταν ΚΑΝΤΙΝΑ στον Άγιο Γεώργιο Σαλαμίνας που την απέσπασε από την Νομαρχία Περαιά ? [και ο νοών νοείτω].
    2.- Ποιά ευαίσθητη χρονικά Πολιτική Περίοδο τοποθέτησε ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ στο Υπουργείο Πολιτισμού ΜΟΝΙΜΗ με Προεδρικό Διάταγμα ?
    3.- Ποιός και πότε του χορήγησε την ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ που ο ίδιος μέχρι και σήμερα εκμεταλλεύεται ?
    4.- Ποιός μέχρι και σήμερα ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ στο ευαίσθητο ΠΟΣΤΟ της εργασίας του εδώ και αρκετά χρόνια ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Κ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα απαντήσει ο υπάλληλος του άγγελο, που θα φτιαξει την γεφυρα της ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σημείωση , ο τραμπούκος του ΠΑΣΟΚ είναι και γνωστός ίσιοκάμπτης του Αγγέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μεμψίμοιρε, ποταπέ, κατίνα της γειτονιάς, πρέπει να ξέρεις ότι κάποια πράγματα δεν εγείρουν συνειδήσεις, ούτε θεωρούνται παραβάσεις η παρανομίες, ούτε είναι έξω από τους ηθικούς κανόνες. Όταν ένα νέο κορίτσι πιάνει δουλειά και το καταδικάζεις, το δολοφονείς, ενώ δέχεσαι ένα ολόκληρο σύστημα να λειτουργεί με ανομία, με ασυδοσία, αδιαφορία προς τον πολίτη. Δεν νοιάζεσαι το ότι όλα σε αυτό τον τόπο γίνονται με το μέσον, τίποτα δεν καταδικάζεις, μόνο ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ γιατί και εσύ έτσι έπιασες δουλειά, αλλά τώρα το παίζεις μάγκας, πες μας ποιος είσαι και θα σου πούμε πως έπιασες δουλειά . Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
    Όταν για μια άδεια προπό που είναι το ευκολότερο σήμερα το σηματοδοτείς σαν μείζονος σημασίας γεγονός και αδιαφορείς για την πλατεία του Δημαρχείου που έγινε οικόπεδο και κτίζεται, αδιαφορείς για την έκπτωση 1% σε όλα τα έργα του δήμου που είναι δημόσιου συμφέροντος. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ για μια καντίνα που άνοιξε η αδερφή του Τσαβαρή που;;; στην περιοχή Αγίου Γεωργίου η οποία λειτουργεί εποχικά μόνο 2 μήνες το χρόνο, τους καλοκαιρινούς σε μια περιοχή με μηδαμινή κίνηση και δεν ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ Για την άδεια επέκτασης του Λατομείου του ΑΓΓΕΛΟΥ που έδωσε με το έτσι θέλω ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τις σκαταποθήκες στην παραλία ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τον εισαγγελέα που εξετάζει τα αδρανή υλικά που έφεραν για κατασκευή δρόμων από την μάνδρα και υπερχρέωσαν 177.000.000 εκατομμύρια δραχμές τον ΔΗΜΟ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τα ασφαλιστικά στο ΔΗΜΟ που τον υπερχρέωσε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τους κομματικούς ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τα σκουπίδια που είναι γεμάτος ο τόπος και ανύπαρκτη η καθαριότητα. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για τους δρόμους που είναι σπασμένοι από τα έργο της αποχέτευσης και τα φορτηγά του ΑΓΓΕΛΟΥ που δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για το βουνό στο μπατσί που κατάντησε χωράφι. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ για την περιβαλλοντική υποβάθμιση του τόπου εν ονόματι της ανάπτυξης, και τι σε ΝΟΙΑΖΟΥΝ ;;;;;;;;; ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ , ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Ηλίθιε λάθος σου να μην το γράψεις θα ανέβαινε η κατινιά σου. ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΒΛΑΚΕΣ, ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ, ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ ΒΑΖΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tι έγινε ΡΕ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ πολύ ενοχλημένος φαίνεσαι για τον αρχηγ'ο σου και βλέπω ότι όλα τα ξεπερνάς επιδερμικά ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου