Δημοτικό Συμβούλιο την 23η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τετάρτη



                                                                             Π Ρ Ο Σ Κ Λ  Η Σ Η
                
Προς  τον Τοπικό τύπο
΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα  με τις διατάξεις  τoυ άρθρου 95  του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 23η  Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τετάρτη   και ώρα 18.00    στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.-Αναμόρφωση  προϋπολογισμού Δήμου  Σαλαμίνας , οικ.  Έτους 2009
2.Λήψη  απόφασης για την καθιέρωση λειτουργίας σε 24ωρη βάση και καθιέρωση υπερωριακής  νυκτερινής και εξαιρέσιμων ημερών εργασίας στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Σαλαμίνας, που εργάζεται στην καθαριότητα , τον Ηλεκτροφωτισμό, την Ύδρευση και το Νεκροταφείο, για το έτος 2010.
3.-Κατανομή  πιστώσεων έτους  2009, για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων Δήμου Σαλαμίνας.
4.- Ενημέρωση του  Σώματος σχετικά  με την λειτουργία  του λατομείου  στη θέση ΓΟΥΒΑ-ΜΠΑΤΣΙ, κατόπιν κατάθεσης πορίσματος  της διαπαραταξιακής Επιτροπής , (απόφαση 85/2009 Δ.Σ/λίου).
5.-  Συζήτηση του θέματος  που αφορά την  Ανακοίνωση-Καταγγελία  της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, κατόπιν  αιτήματος σύμφωνα  με τις διατάξεις  του άρθρου 215 παρ. 3 Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.)
6.-Οικονομική ενίσχυση Αναξιοπαθούντων Δημοτών
Εχουμε την τιμή, σύμφωνα  με τις διατάξεις  των άρθρων 95 & 159  του Δημοτικού  και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας  καλέσουμε σε Τακτική-Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος,  την 23η Δεκεμβρίου 2009 , ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:
1.- Έγκριση σχεδίου  δράσης οικονομικού  έτους 2010 και ψήφιση  προϋπολογισμού Δήμου  Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2010                  

                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                               ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ-ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

      Σχόλια

      1. TI EGINE ME TO UEMA TOY NTAMARIOY TO KALICAME ENTAJEI NA JEROYME TI UA KANOYME;;;;;

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      2. TO BOYNO STO MPATSI EGINE XVRAFI. EGV TON FILO MOY UELV NA PAEI MPROSTA TOYS KOYLOYRIVTES GRAMMENOYS TOYS EXV.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      3. Παιδιά το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας που έβοσκε ; Δεν ντρέπονται , υπήρχε θέμα εργατικού ατυχήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτοί απόντες, αχ αγρόν ηγόραζαν .

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      4. ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΑΦΙ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      5. Στο Δημοτικό συμβούλιο έκανε την εμφάνιση , ο γνωστός πλέον σε όλους μας «τραμπούκος του ΠΑΣΟΚ » μετά της γυναικός του (ας ήθελε να ερχόταν μόνος θα πήγαινε το τακούνι σύννεφο).Γνωστός ίσιοκάμπτης του Θωμά ,προσωπικός ,παιδικός, και κομματικός του φίλος μιας και τον προηγούμενο χειμώνα τον είχε καλέσει στην χοροεσπερίδα του ΠΑΣΟΚ για να τους αναλύσει την «πράσινη ανάπτυξη ».Ο τραμπούκος μας λοιπόν ήταν άψογος ,οι παρατήρησης, από το κόμμα και τον δήμο τον έκαναν να συνετιστεί προς το παρόν γιατί θα κατέβει δημοτικός σύμβουλος με τον Σοφρά και θέλει ψήφους και εδώ που τα λέμε δεν θα έχει αντίπαλο μόνο έναν και αυτόν μισό που είχε στις εσωκομματικές εκλογές ,θα έχει διακόσους πενήντα και ολόκληρη την κοινωνία του νησιού, Για να δούμε τραμπουκάκο πόσο χωράει ο σάκο σου;

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      6. ΤΙΤΙΝΑΑΑΑΑΑ, ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;

        ΑπάντησηΔιαγραφή

      Δημοσίευση σχολίου