Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 20η Νοεμβρίου 2009 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.- Αναπροσαρμογή και εξομοίωση του Δημοτικού τιμολογίου Ύδρευσης με το αντίστοιχο τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ.
 
2.-Συζήτηση του θέματος που αφορά το δασικό πρόβλημα της Σαλαμίνας , κατόπιν αιτήματος δημοτών & κατοίκων του Νησιού   μας, (άρθρ. 215 παρ. 3 Ν.3463/2006 του Δ.Κ.Κ..)
 
3.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2009.
 
4.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην Αναμόρφωση προϋπολογισμού ΚΑΠΗ Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2009.
 
5.- Απ’ ευθείας ανάθεση στη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α της εργασίας οργάνωσης, προετοιμασίας και υλοποίησης της εκδήλωσης του Δήμου <ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2009> και ψήφιση πίστωσης ποσού 30.000,00 €.
 
6.- Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας έτους 2009.
7.- Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την έγκριση καταβολής αναδρομικής αποζημίωσης των Διοικητικών Συμβούλων του Ο.Ν.Α.Δ.Σ. έτους 2006.
 
8.- Λήψη απόφασης για την έκτακτη επιχορήγηση του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σαλαμίνας, με το ποσόν των 13.000,00 € & ψήφιση σχετικής πίστωσης.
 
9.- Λήψη απόφασης για την έκτακτη επιχορήγηση του Κ.Α.Π.Η. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, με το ποσόν των 13.000,00 € & ψήφιση σχετικής πίστωσης.
 
10.- Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση του Ο.Ν.Α. Δήμου Σαλαμίνας, με το ποσόν των 40.000,00 € & ψήφιση σχετικής πίστωσης.`
 
11.- Απ΄ευθείας ανάθεση της ασφάλισης οχημάτων Δήμου Σαλαμίνας για τα έτη 2009 και 2010 και ψήφιση σχετικής πίστωσης
 
12.- Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το Ι.Κ.Α. του υπαλλήλου του Δήμου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Ευαγγέλου –ΔΕ29 (οδηγός) Υπάλληλο Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
 
13.- Απόδοση λογαριασμού της υπαλλήλου του Δήμου κας Μπούτση Ευφροσύνης για τα έξοδα συμμετοχής των αιρετών γυναικών του Δήμου μας στην 4η Πανελλήνια συνδιάσκεψη αιρετών γυναικών στην Κέρκυρα.
 
14.- Συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου μας, στην 7η Διεθνή έκθεση <POLIS 2009> , που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 26-29 Νοεμβρίου 2009.
 
15.- 7η τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 54/2007 απόφασης Δ.Σ. που αφορά την Διοίκηση των Σχολικών Επιτροπών.
 
16.-Αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου κ. Καλογήρου Δημήτρη ,α)  από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ονοματοθεσίας (αρ.αποφ. Δ.Σ. 101/2007), β) του  Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (αρ. αποφ. Δ.Σ. 54/2007και γ) από μέλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Επαρχίας Σαλαμίνας.
 
17.- Λήψη απόφασης που αφορά, εισήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμού σχετικά με την ένσταση που υπέβαλε η εταιρεία ΕΜΑ ΕΠΕ κατά του πρακτικού 1.
 
18.- Διόρθωση της με αριθμ. 64/2009 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση προγραμματικής σύμβασης με την Νομαρχία Πειραιά.
 
19.- Γνωμοδότηση Διευθύνουσας υπηρεσίας που αφορά την ένσταση του εργολήπτη Ιωάννη Δρουβιώτη αναδόχου του έργου «ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου αποχέτευση ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων (αριθμ. Μελ. 13/2007).
 
20.- Καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: «Διάνοιξη οδών στο εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο» προϋπολογισμού 41.650,00 με το Φ.Π.Α.
 
21.- Παραχώρηση  χρήσης κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα επί της πλατείας Αιαντείου, στην κα Σισκαμάνη Ηλιάνα.
 
22.- Έγκριση της μελέτης <Περιβαλλοντική μελέτη του έργου επέκταση δημοτικού δικτύου φωτισμού Δήμου Σαλαμίνας στον οδικό άξονα Λεωφ. Φανερωμένης>
 
23.- Έγκριση παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: <Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων για την σύνδεση ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων υδάτων περιοχής Παλουκίων>
 
24.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ  στο Ο.Τ. 132 στην περιοχή ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ  του Τ.Δ. Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας.
 
25.- Διορθώσεις λογαριασμών Ύδρευσης
 
26.- Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα
 
27.- Διαγραφή από χρηματικό κατάλογο
 
28.- Διαγραφή Δημοτικών Τελών, Δημοτικών Φόρων και Τ.Α.Π.
 
29.- Εκ νέου ρύθμιση δόσεων για την εισφορά προκαταβολή 10% λόγω ένταξης στο σχέδιο Πόλης.
 
                       
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
 
 

Σχόλια

  1. ΝΟΜΙΖΩ, ΘΕΩΡΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ. ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, να φύγει ο δήμαρχος και να΄ ρθει ο Τσαβαρής με την παρέα του να διώξει τα πιλάφια απ΄ την Κούλουρη. Έξω τα πιλάφια ναι στους κουτούς κια στα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ. Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΤΑΛΑΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ. ΝΕΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΚΙΡΗ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ, ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΗΡΕΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου