Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση.



18 Νοε 2009





Σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΞΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XESTIKES TSABARI.EKANES THN PATATA KAI DEN KSERIS POS NA THN MAZEPSIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας ένας ξεβρακώνονται. Και μετά το παίζουν και θιγμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ. Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΤΑΛΑΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΚΙΡΗ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ, ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ. ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΗΡΕΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Tα πάντα στο φώς και επώνυμα'' αυτό διακυρήττεις κ. ΤΣΑΒΑΡΗ. Εσύ λοιπόν ο όψιμος ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ απάντησε στο ερώτημα. Ποιός σου χορήγησε την άδεια ΠΡΟΠΟ που μέχρι και σήμερα εκμεταλεύεσαι? Αυτ'ο για να μάθει και ο λαός της Κούλουρης τι ΚΟΥΜΑΣΙ είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ το χρήμα ΓΙΑΝΝΗ μου και πως ν΄αντισταθείς. Δεν φτάνουν βλέπεις τα χρήματα με τις κομπίνες που κάνεις στη Νομαρχία, 'επρεπε σαν φτωχόπαιδο που είσαι να πάρεις και την άδεια ΠΡΟΠΟ. Αχ ρε βούρδουλας που σου χρειάζεται, αλλά ποιός να το κάνει.Ο χρόνος είναι αμείλικτος κριτής και στο τέλος θα΄φανερωθεί που κρατάς τον Νομάρχη και δεν σε έχει εξαφανίσει ακόμα.Νομάρχη πάρε αποφάσεις, πριν είναι πολύ αργά και για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΕΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου